Никита Михалков
Никита Михалков обвинява Украйна в предателство

Никита Михалков за войната: Това е резултатът от 8 години убийства, за които светът нехаеше!

Никита Михалков заяви позицията си за конфликта!

Един от най-големите руски режисьори – великият Никита Михалков взе отношение по темата, която разтърсва света от дни. А именно жестоката война между буквалните някогашни братя Русия и Украйна.

Никита Михалков
Никита Михалков обвинява Украйна в предателство

Михалков заяви твърдо, че не одобрява никоя смърт, никое насилие, никъде по земното кълбо. Но коментира, че понякога нямаш друг избор, не ти е оставен такъв. Както в случая на Владимир Путин и Русия.

„Аз не съм политик, не съм и военен, но според мен това беше единственият избор, който имаше Путин. Първо – Луганск и Донецк трябваше да бъдат признати за независими, това е факт. И второ – Украйна направи едно много тежко предателство.

Тя и западните ни партньори ни предадоха, това е истината. А светът?! Светът гледаше най-безучастно как цели осем години са избивани невинни хора, сред които много деца, жени и старци. Действително много. И какво направи този свят, който сега крещи – разпни го?! Нищо не направи. Просто наблюдаваше като на кино“, коментира Никита Михалков.

Той заяви, че причината за смъртта на толкова много обикновен и мирен народ през всичките тези осем лета, е простата причина, че не са били склонни да приемат нацисткия режим. А безнакаността винаги ражда още по-голяма и чудовищна безнаказаност, смята режисьорът.

„Години, години наред, се опитват нарочно да отнемат, да унищожат достойнството на Русия. Кой е агресорът, според вас?! И да, нормално е тази Русия да направи всичко, за да запази честта си и националния си интерес“, допълни Никита Михалков, цитира woman.bg.

Само преди часове пък стана ясно, че Владимир Путин е наредил да бъде подготвено ядреното оръжие на Русия и да се чака нареждане. Казва се, че това е следствие от острия език, обиди и тежки санкции от страна на ЕС, НАТО и САЩ към Русия.

Междувременно се обяви и евентуална среща за преговори на Володимир Зеленски и представители на Москва. Дано гласът на мира и благоразумието да си кажат думата!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Христо Гърбов

Христо Гърбов: Политиците ни искат едно – да ни направят възможно най-тъпи и прости! Гади ми се!

Христо Гърбов не крие отвращението си от поредните избори! Огромно отвращение и омерзение от всичките …

2 Мнения

  1. Георг тодоров

    Всичко лошо по света започва и свършва със САЩ !!!

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.