Covid-19
Маркус Зьодер пуска масово руската ваксина против Covid-19 в Бавария

Премиерът на Бавария: Хората искат руската ваксина и ще им я дам! Не ми пука какво ще каже ЕС!

Премиерът на Бавария Маркус Зьодер заяви, че повече от половината население иска руската ваксина против Covid-19!

Повече от половината население на Бавария настоява да получи руската ваксина против Covid-19. „Хората искат Спутник V и аз ще им я дам. Не ме интересува какво ще каже ЕС по въпроса и дали някой ще се възпротиви“, категоричен е премиерът на Бавария Маркус Зьодер.

Covid-19
Маркус Зьодер пуска масово руската ваксина против Covid-19 в Бавария

Преди дни той заяви официално, че страната ще закупи огромен брой руски ваксини сама, без одобрението или подкрепата на Европейския съюз, за да имат хората колкото се може по-бърз достъп до ваксините.

Нещо повече – Бавария иска и да започне да произвежда ваксината срещу Covid-19, защото поне до момента е установено, че Спутник V не дава лоши странични ефекти, както стана с Астра Зенека, пише darikradio.bg.

2,5 милиона дози от Спутник V вече са договорени за идните няколко месеца, коментира Маркус Зьодер. Той допълни, че и в други части на Германия населението настоява да получи достъп до руската ваксина, с което ЕС ще трябва да се съобрази – ще не ще…

Припомняме, че Италия и най-вече Унгария са върли защитници и привърженици на Спутник V.

Като унгарският премиер Виктор Орбан неколкократно се наежи на Европейския съюз и отсече, че няма да подлага народа си на „експерименти“ с неочакван край, само за да се хареса на Запада.

„Всички сме ваксинирани с руски ваксини като деца и днес сме едни здрави и пълноценни хора. Да си гледат работата онези с „новото нормално“, които драпат да ни превърнат в опитни мишки“, гневи се по темата Виктор Орбан.

Биоинженер се изпусна: Какво ще стане с ваксинираните?!?

В свое интервю водещата Мира Добрева на успя да скрие ошашавения си и изплашен поглед след думите на биоинженер от лаборатория „Биоинфотек“. Който обясни „цветно“, но доста ужасяващо що е то ваксина срещу Covid-19.

Мира Добрева зададе въпрос на зрител – дали в световен план се работи по това генетично предаваните болести да бъдат променяни в полза на хората.

Тогава биоинженерът възкликна утвърдително и започна надълго и нашироко да обяснява опита с ваксините против Covid-19, които вече щедро ни се препоръчват.

„Именно това е основна цел на синтетичната биология. Една от ваксините, които са широко използвани среку коронавируса в момента, е тип генна терапия. Това ще бъде основен аксперимент, който ще ни покаже дали в скоро време ще можем да подменяме човешки гени“, заяви експертът.

Тук очите на Мира Добрева се уголемиха от потрес и тя моментално поиска да разбере „кое точно ще бъде основният експеримент“, хората ли?!

„Ами да. Една от масовите ваксини (няма да назовавам името й), е точно този експеримент. Тя подава гена вътре в нашите клетки за синтез на белтъците на вируса.

В крайна сметка тя вкарва в организма ни външен генетичен материал по много лесен начин и в голямо количество наши клетки. Това определено е един много смел експеримент… То и затова има много съмнения какво ще стане, дано всичко да е наред!“, застреля и водеща, и зрители с отговора си биоинженерът.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

И за капак допълни, че всички РНК ваксини са именно генна терапия, която до момента е била отлагана заради морални или регулаторни задръжки… Ай, да ни е честито!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Още по темата четете по-долу:


Путин: Шефът на Пфайзер бяга от собствената си ваксина

В категоричното предимство на руската ваксина срещу Covid-19 е убеден президентът на Русия Владимир Путин. Който застава с името и репутацията си зад Спутник V.

Както вече бе доказано при редица изпитания, последната не дава дори временни странични ефекти при прилагането й. За разлика от западните ваксини, които причиниха редица леки и по-тежки странични ефекти, тежки усложнения и дори смъртни случаи.

Отдавна вече стана ясно, че освен безопасна, ваксината срещу Covid-19 Спутник V е за предпочитане и спрямо начина си на съхранение. Тя е създадена така, че може лесно да се съхранява в обикновени хладилници и не изисква пазенето й в специални фризери като Пфайзер, Модерна и Астра Зенека, пише svobodnaevropa.bg.

„Това е особено важно при безопасността в транспортирането й. При западните ваксини това е огромен проблем. На всеки човек трябва да е ясно, че ваксината става не само негодна, но и опасна за здравето и живота ако е престояла извън фризерите дори няколко часа“, припомня руския президент.

В защита на думите и правотата си, Путин е посочил за пример не друг, а самият шеф на Пфайзер – Алберт Бурла. Изпълнителният директор на компанията, който отложи пътуването си до Израел, защото… не се е ваксинирал, предава и bultimes.bg.

Бурла не е поел втората доза от собствената си ваксина, въпреки че времето за поставянето й е дошло. А оправданието му е, че „не иска да отнема нечие друго право и ред“.

Само по себе си това звучи абсурдно, при все, че Бурла е на 59 години и очевидно не иска да рискува докато не бъде направено поне още едно изпитание на ваксината Пфайзер.

За разлика от него, не само Путин, но и президентите на Унгария, Сърбия, Аржентина и ОАЕ проявиха здрав разум и мисъл за народа си, залагайки категорично на Спутник V. А в България кога?!…

Още по темата четете по-долу:


Спортист и лекар починаха веднага след ваксината!

Спортист и лекар са сред жертвите на ваксината срещу Covid-19, но никой никъде не съобщи за това. Защо?! Защо се крие тази чудовищна истина и чии интереси играят тук?!

Това пита световният топ молекулярен биолог и изследовател д-р Джуди Миковиц категорична, че ваксините на Пфайзер, Модерна и Астра Зенека не са ваксини, а оръжие срещу човечеството. Което със сигурност и напълно гарантирано ще съсипе милиони животи.

Тя е тази, която на всеослушание разкри за гибелта на легендата в бейзбола Ханк Арън. Той починал едва две седмици след като му е била поставена ваксина против коронавирус.

Некрологът му е поместен на страниците на Ню Йорк Таймс, но никъде не се споменава истината за смъртта на този здрав мъж. „Ако той беше заразен с Covid-19 вирусът щеше да е единствената причина за смъртта му, без значение дали това отговаря на истината, или не“, убедена е Миковиц.

Другият пример, който тя дава, е ужасът с 58-годишният лекар от щата Флорида, който след поставяне на ваксината получава ITP – смъртоносното заболяване идиопатична тромбоцитопения.

Нещо повече – не само Джуди Миковиц, но и д-р Джери Л. Спивак, който е експерт по кръвни заболявания от университета Джонс Хопкинс, категорично обявява пред Ню Йорк Таймс следното: „Медицински сигурно е, че Ковид ваксината на Пфайзър е причинила смъртта на лекаря“.

От компанията Пфайзър обаче, отричат да има връзка, разбира се… „Целта на РНК ваксините е да излъже тялото ви да произвежда протеин на SARS-CoV-2.

Така вашата имунна система в отговор ще произведе и антитела. Но какво ще се случи, когато сами превърнете организма си във фабрика за вирусни протеини и поддържате производството на антитела активирано непрекъснато?! То няма как да бъде спряно.

Организмът ни счита тези синтетични частици за чужди. Затова и много често постоянният отговор на антителата ще бъдат автоантитела, които яростно ще атакуват собствените ви тъкани“, обяснява Миковиц. И призовава незабавно, наистина незабавно тези ваксини да бъдат спрени, пише falsecovid19.wordpress.com.

Още по темата четете по-долу:


Проф. Костов към Борисов и НОЩ: Туршия ли предагате

Абсолютно и тотално безумие при прилагането на ваксините срещу Covid-19 се наблюдава от дни в страната ни. Това обясни един от топ пулмолозите у нас проф. Коста Костов. Самият той заяви, че не е против ваксините, но е против „животинския“ метод на разпространението им.

„Никой нищо не обяснява. Хората питат, отговор няма. Затова и много умни и интелигентни българи категорично отказват да се ваксинират, и аз лично ги разбирам.

Какво значи масова ваксинация при нас – бутат се хората по опашки, а ваксините им се бият за секунди – без обяснения, без отговор на въпроси, без нищо. Като прасета в свинеферма… Е да, но това е ваксина, не предлагаме туршия, нали?!“, пита проф. Костов.

Той пита и защо никой не си е направил труда да разясни на обществото, че ваксината Астра Зенека е подходяща само за млади хора, които са под 55 години. Защото за по-възрастните е много по-добра и безопасна ваксина на базата на РНК.

Според него има неясноти и относно поставянето на втора доза от ваксините като скоро може да се окаже, че изобщо не е необходима такава, пише skafeto.com.

„Не на последно място, всеки ваксиниран трябва да е прегледан или поне да се е конкултирал с личния си лекар за своето състояние. И ако няма рискови фактори, тогава да отива. Но къде са всички тези неща, кой ги прави – никой“, заключи проф. Костов.

Още по темата четете по-долу:


Опашки за ваксина ли?! Долна манипулация!

Хиляди и хиляди желаещи да се доберат по-бързо до ваксината срещу Covid-19. Километрични опашки, извиващи се от София чак до Перник. Блъскащи се неистово хора, досущ като преди година за тоалетната хартия…

От няколко дни подобни кадри се разиграват пред очите ни и то по най-големите родни телевизии. Как да не повярва на тези чутовни репортажи леля Пена от Куртово конаре (примерно)?!…

Е, видеоклипове, направени от обикновени хора в мрежата, доказват пък точно обратното. А на кое от тях ще повярвате, зависи само и единствено от вас. Всеки има право на мнение, но е задължително да се вземат предвид всички гледни точки, нали?!

В клипа, заснет преди ден от българин, на същото това място с „кирометричните“ опашки пред фургона за ваксините, е пусто като насред пустинята. Джан-джун няма, както биха се изразили старите хора.

Човекът не си е направил труда само да покаже, че няма никой. Той е отворил сайта на здравното министерство, откъдето всеки от нас свободно може да си изтегли листовката на съответната ваксина. В случая е показана тази на Астра Зенека.

Както виждаме, има доста съмнителни, да не кажем „биещи“ се сведения. Като цвета на течността на ваксината против Covid-19, която можело да варира от безцветна, до няколко други нюанса, в това число и тъмна. Е, как да разберем какво ни поставят тогава като няма с какво да я сравним?!

Става ясно, че тази ваксина НЕ е изпробвана на нито един човек на възраст по-голяма от 55 години и де факто не се знае как ще му подейства. НЯМА нито едно уточнение по най-важния въпрос – как и дали ваксината взаимодейства с други лекарства.

При все, че над 75% процента от българите приемат допълнителни и ежедневни лекарства, липсата на подобна информация е меко казано престъпна. Дори в най-обикновен лекарствен препарат ясно е описано с какво може и с какво е забранено да се комбинира.

Не на последно място в листовката пише, че ваксината съдържа ГМО, както и веществото Полисорбат 80, което води до много вредни за организма последици, сред които безплодие.

Смятаме, че думите вече са излишни, защото може сами да видите видеото тук и да си направите изводите за себе си:

Още по темата четете по-долу:


Академикът Уейкфийлд: Това не е ваксина!

За тъмната и пазена в тайна страна на ваксината срещу Covid-19 алармира публично с видеовръзка британският академик и светило в областта Андрю Уейкфийлд.

Той е категоричен и застава с лицето и името си, че подобна „ваксина“ никога не е била правена на хората. Тя никога не е тествана, но е избутана на пазара. Уейкфийлд говори в частност за ваксината Пфайзер, но не изключва и останалите видове.

„Хората трябва да знаят какво се случва. Да знаят фактите. Факт е, че ние вече виждаме редица сериозни проблеми. Няколко човека получиха силен алергичен шок, съобщиха вече и за починали от ваксината хора.

Това е генно инженерство и ако то причини проблем след една година, две години, пет години… и то вече е дадено на милиарди хора по целия свят, става твърде късно. Не можеш да го извадиш, не можеш да го изключиш, не можеш да го спреш – то е вътре“, разкрива истината академикът.

И разбира се, обяснява позицията си чисто научно и подплатено с реалната медицинска наука. Той казва, че всяка клетка се кодира на протеин и тя предава информацията си, за да вземе протеина чрез пратеника – рибонуклеиновата киселина.

„Така че РНК е посредник между гена и продукта протеин. Протеинът е този, който предизвиква имунен отговор, а не РНК. Ако искате да ваксинирате, протеинът е това, което давате. Без значение дали е бактериален протеин или вирусен протеин, каквото и да е.

Протеинът е това, към което човешката имунна система развива имунен отговор. Така че по дефиниция РНК ваксините не са ваксини изобщо, защото не предизвикват имунен отговор.

Тя трябва да бъде превърната в протеин и протеинът от своя страна създава имунен отговор. Затова и тези ваксини всъщност са генно инженерство.

Тя вкарва генетичен материал от вирусна РНК в нас и кара клетъчната „машинария“ с РНК да произвежда протеин от себе си, към който след това създава имунен отговор.

Какво може да се обърка – имате клетки в собственото си тяло, които произвеждат протеин, към който имунната система ще има имунна реакция.

Тази имунна реакция се нарича автоимунно заболяване. Така че потенциалът това да стане ужасно погрешно и опасно е огромен“, категоричен е Андрю Уейкфийлд.

Още по темата четете по-долу:


Ген. Мутафчийски: Открихме Covid на загиналото момче

Какво е чувството половин България да те намрази от душа и то само за един миг?! Вероятно отговорът знае ген. Венцислав Мутафчийски, който стори нещо немислимо и престъпно. А именно – обвини Covid-19 за гибелта на 16-годишното момче, загинало от токов удар вчера в столицата.

На брифинг днес шефът на ВМА ясно и точно обяви, че след направената аутопсия на детето, е установено, че то е било заразено от коронавируса. И имунната му система е била отслабена.

„Хора оцеляват и ударени от мълния, а тук говорим за някакви 220 волта, при това те са били намалени като сила от обувките, от снега и от камъка. Не е възможно човек със силен организъм и имунитет да почине толкова бързо от подобно нещо“, заяви Мутафчийски.

Според него, токът просто „леко“ е разтърсил детето, което е щяло да бъде живо и здраво, ако не беше се разболяло от Covid-19. Или най-малкото ако преди това го бяха ваксинирали, не спря да ръси нелепици генералът от Националния оперативен щаб.

Той допълни, че се изпраща проба от момчето за коронавирус и в немска лаборатория, за да не може някой да твърди, че видиш ли, Щабът защитавал Бойко Борисов и правителството, предава informiran.net.

Думите на Мутафчийски, че детето е можело да завърши фатално и при един по-силен вятър, разгневиха до краен предел хиляди българи в мрежата.

Които са категорични, че ако тези престъпници не се изметат час по-скоро от управлението на държавата и не бъдат наказани, то този път бунтовете далеч няма да бъдат мирни.

iztochnik
Позоваваме се на информация от сайта „Информиран.Нет“ (линк към нея има по-горе).

Още по темата четете по-долу:


Проф. Кожухарова: Covid не става по-опасен!

Covid-19 не става по-опасен от преди, нито по-бързо поразяващ. Няма нито едно научно доказателство за това, заяви проф. Мира Кожухарова. Според която мерките, наложени у нас, а и в Европа, са неадекватни и дори абсурдни.

Тя е категорична, че хората трябва да се „освободят“ възможно най-бързо, за да си върнат живота, който им бе насилствено отнет преди цяла една година.

Маса народ остана без работа, без доходи, без препитание дори. Стотици хиляди българи се чудят как да гледат семействата и децата си. А правителството, премиерът Бойко Борисов и Щабът им повтарят само едно като мантра – идва нова вълна на Covid-19, ще си седите по къщите.

„Вярно е, че това е нов вирус и като всеки нов вирус, като всяка една пандемия, има период на разпространение. Но пандемии е имало и ще има винаги, а човечеството е оцелявало. Няма как да я ликвидираме, с каквито и да било мерки.

Тя ще отшуми сама, когато й дойде времето, но е безумие да спрем да живеем заради това. Толкова хора вече боледуват, но не от коронавирус, а от стреса и последиците от него“, заяви проф. Кожухарова.

Специалистката е убедена, че трябва да има ограничения, но те да бъдат само за възрастните и хронично болните хора, за които вирусът действително е заплаха, пише glasove.com.

Бареков: Новите щамове на Covid са безопасни

Бившият евродепутат и журналист Николай Бареков излезе публично с информация, която тотално срива твърденията на Националния оперативен щаб и правителството относно Covid-19.

Става дума за новите щамове, с които от седмици телевизията всява ужас и паника сред българите. Новите щамове – британски и южноафрикански, които били в пъти по-заразни и опасни от първия.

След множество разговори с компетентни лица и лекари от чужбина, Бареков твърдо заявява противното. Нещо повече – оказва се, че новите два щама са дори много по-добри за хората.

„Ясни и точни са статистиките, а не нагласените информации. Те показват, че в тези две страни с британския и южноафриканския щам, заболеваемостта и смъртността трайно намаляват през последните няколко седмици.

Все повече хора, които се заразяват с него, карат вируса много леко, а някои от тях изобщо не разбират, че са го изкарали. Това е така, защото всеки нов щам, който мутира, мутира така, че да се нагоди към човека. Това е единственият му шанс да оцелее и самият той“, заяви Бареков.

В Англия има спас на смъртността от –  7,3%, а в ЮАРтой  дори е с -10,5. А лекарите в ЮАР смятат, че това се дължи именно на този нов щам.

„Английски лекари обясниха в ефира на местните телевизии, че и симптомите вече са променени. Няма задух, няма тежка кашлиза, а само лека хрема, главоболие и дразнене в гърлото.

Така че знайте и кажете на близките си, защото това няма да го чуете от Щаба. Мутациите работят в полза на нас, хората. Всичко останало, цялата паника у нас е в интерес на правителството, на Бойко Борисов, както и на СЗО и други правителства като цяло в света“, твърди Николай Бареков.

Още по темата четете по-долу:


Д-р Енчев: Мои пациенти минаха Covid без антибиотик

От началото на пандемията от Covid-19 през март миналата година, общопрактикуващият лекар д-р Емил Енчев се е срещнал със стотици и дори хиляди свои пациенти, заразени от вируса.

Повечето са били положителни след направени PCR тестове, както и такива със съмнения и симптоми на заразата. Медикът обаче е горд и щастлив, че огромна част от пациентите му, са се излекували от вируса дори без да се наложи да приемат антибиотици. Които, знаем, че са нож с две, а понякога  и с повече остриета.

Д-р Емил Енчев е сигурен в лечението, което препоръчва на заразените от Covid-19 и то в самото начало на болестта. С риск много негови колеги да му се смеят и да го обявят за некадърник, д-р Енчев гарантира следното:

Ако забележите признаци на коронавирус, увеличете приема на течности, както и консумацията на кисело зеле и много чесън. Ако неразположението е явно и не се чувствате добре, направете тази рецепта:

Половин лимон се изстисква сутрин на гладно като в него се смесва и една глава чесън. Чесънът също е изстискан, което е по-трудно, но добро като вариант. Това нещо се приема наведнъж и е наистина чудодейно за организма.

„Чесънът има PH 15. Това е факт, който би трябвало да се знае от всеки. Така той прави в организма ни една основа, която вирусът не може да пребори и не може да се размножава“, обяснява лекарят.

Плодовете и зеленчуците трябва да бъдат основни на трапезата ни, според него, както и приема на малко количество алкохол. Особено при или след срещи с хора, пише vijti.com.

Доказал лично на себе си как 50 грама твърд алкохол предпазва от заразяване, за разлика от онези, които са предпочели виното. „Това е така, защото твърдият алкохол унищожава вирусната мембрана, разстваря я и ни помага много“, казва медикът.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Как се прави сок от бял бъз?

Как се прави сок от бял бъз? А сироп? Рецепта за лимонада. Противопоказания

Точната рецепта за сок от бъз. Ползи и противопоказания. Сироп от бял бъз и лимонада …

30 Мнения

 1. лъжата и измамата…

 2. На 28.10 си направих PCR. Отрицателен е. Вие разпространявате пълни глупости и измислици.

  • брат ми с два отрицаателни пср,в момеента е с двойнна пневмония и ковит,ама това е м/y другото.

   • Трябва и г-н.Путин да се спре с неговата ваксина,действително ако наистина мисли за България да помогне,Ние нещем ваксини,искаме си свободата!!!

 3. Николай

  Няма Вирус има Бактерия.Всичко друго е една измислица която обслужва определен кръг хора.Жалко че всички правителства се продадоха за пари и власт и обещание че те и техните фамилии ще останат да живеят след задължителното ваксиниране и населението на планетата ще се намали до 3,5 милиарда.Това значи че на всеки 8 човека 5 ще са мрътви.

  • Елате в УМБАЛ“Канев“ Русе да ви покажа лично измислицата…

  • Георги

   Гробарската мафия е за затвора, хидроксихлорохина и азитромицина умишлено го крият за тях си

 4. Аз на три пъти правих PCR за пътуване и след контакти – три отрицателни. Повече нямам какво да кажа за тая тъпня!

 5. Албена

  hahaha. това е толкова невярно! Вирус НЯМА! И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. ОФИЦИАЛНИ ДАННИ НА CDC OT 8.10.2020 няма НИТО ЕДИН ВИРУСЕН ИЗОЛАТ В СВЕТААААААА!

 6. Гняв Божий

  Бог да убие ГЕРБ и всички хазара сатанисти, рептили, илюминати, билдемберги и техните слуги. АМИН! в Името на Отца и на Сина и на Светия дух с оръжие в ръка и вяра в Христа и с помощта му ще унищожим тези изчадия адови ГЕРБ. дкември 2020 г. започва войната!

 7. Що не се поддадохте и на натиска за оставка бе самозабравили се кретени.

 8. Цеца Димитрова

  Защо всеки ден умират хора,които са били на лечение
  в инфекциозни отделения

 9. Antoaneta S.

  А, защо така?! Ние сме му работодатели. Не може да тънем в дългове и той да се чувства единствен и неповторим.
  Как ще унищожава държавата , заради чужди и собствени интереси, а ние нека си мрънкаме тук.
  Трябва ЛИНЧ……така виждам положението аз.

 10. Веселка М.

  Преди време в Италия, гражданите са линчували по улиците, заловени босове на мафията, когато полицията ги е транспортирала през града. Има го и по филми.Май ставаше дума за Неапол. Ние тук наистина сме овчици.

 11. Кръстанова

  сред цялото това безумие не разбирам едно…, нали всички работещи в транспорта, наземен и въздушен, всички.., ама всички доктори, всички, всички чиновници ще са ваксинирани…, е в такъв случай какъв е проблема да ни превозват, и да ни лекуват, и да ни обслужват.., нали те ще са супер, хипер защитени от ваксината?!?

 12. Уви, не е „Както се казва“, (това за главата и властта), Ботев го е казал! Ако принципно така се казваше,т.е., ако повечето от нас го мислеха и казваха,а и действаха според тези думи, ситуацията щеше да е коренно различна и нямаше да има нужда от подобни публикации, а оня банкянския щеше отдавна да е на бунището на историята!

 13. Галина

  Много силно и много от сърце. Да, ще стане този път на нашето, но не и на чуждите господари, не и на техните гнусни подлоги в България.

 14. Ганчева

  Трябва да паднат от власт ! Трябва да се смени системата !
  Тогава всичко ще си дойде на мястото ! Има светни и можещи хора у нас ! ( Само да не се ваксинират ! Сакън !)

 15. Делчева

  Около 200 € струва една доза, но трябва и да си я поставиш, НЕ можеш да си я платиш и да си я вземеш в къщи..
  И минус 80° ще и осигуря даже…
  Но знам и къде да я отнеса после..
  Но, не може!
  Под брой са, и отговарящият доктор носи наказателна отговорност и съд, ако изчезне и само една доза.
  Брееех, че тайна..
  Нали са вече патентовани, какъв е проблемът?
  Плащам си я, подаръци не шЪ..
  Но, не…. Абсурд!
  Не не можело! ….
  Какво бе, какво ще излезе наяве, че толкова се боят?
  Един аспирин, един антибиотик дори, можеш да си го купиш и да пратиш в лаборатория да го „раздробят на атоми“ и да видиш какво има вътре, а #ваксината не може.
  И що тъй сега?

 16. Дотолкова са скъсали с реалността, че си въобразяват, че всичко е тяхно! Вкл. животът ни!
  Но след като търчим да плащаме всичко, всичко, не направихме един бойкот на такса смет, улиците се мият на две години един път, ТЕЦ, където не знаеш какво плащаш, здравни осигуровки, за да ги крадат и т.н. и т.н. ТЕ ще продължат да си мислят и с право, че разполагат с живота ни!

 17. Ели само в революцията е спасението и противоположна външна политика на тази която водим.Сигурен съм,че поискаме ли помощ от Руснаците веднага ще ни помогнат,защото Американците имат бази тук и трудно ще си тръгнат без някой да им навре АК47 в гъзооо !!!

 18. Стефан Д

  Само с едно не съм съгласен. Отдавна май не им плащаме от данъците а от безумните заеми които тегли говедото. Тоест ще им плащаме

 19. Няма ли как да се организираме и да спрем да плащаме на тази хунта

 20. Хайде, пак с глупостите.. То може и на психическа основа да се парализират крайниците.. Защо ги пишете тези глупости, какво очаквате.. Направо не мога да повярвам къде живеем и колко изкуствено е всичко.. Жалко, много жалко, направо не ми се мисли какво още ни предстои..

 21. Svetla Georgieva

  Не съм против ваксините, не съм против науката, но толкова показно и натрапчиво да ни убеждават да се ваксинираме – то президенти, министри, артшсти….всичко се юрна като на парад с камери със гръмки словоизлияния( видиш ли как ще прегърне баща си) …. всичко това понамирисва яко….

 22. Вие освен ако нямате репортер в Мексико, елементарната журналистическ практика изисква да цитирате първоизточника на новината, защото само така читателите Ви могат сами да преценят до колко е достоверен. Също така е редно да споменете, че снимката на младата жена е от архив на getty images и няма нищо общо с 32-годишната лекарка от “историята” Ви!

 23. Хайде, обърнахме палачинката! Досега беше: „И кола да го блъсне, го пишат умрял от Ковид!“ От сега нататък ако ваксиниран го заболи зъб след инжекцията, ще го приписват именно на нея!
  Няма оправия!

 24. Ето този човек мисли за своя народ.Браво дано някой ден и за нас някой да се сети за нас и много хора като мен искат руската ваксина защото тя е най безопасна.

 1. Pingback: Болки в стомаха: какво означават и какво да правим (първа помощ и топ лекове) | Новинар 21

 2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *