Covid-19
Поредната жертва на ваксината Пфайзер срещу Covid-19

„Изчадия!! Мъжът ми не навърши 40, почина в кома седмица след ваксината Пфайзер!“

Пореден прекършен живот и почернено семейство след ваксината Пфайзер срещу Covid-19!

Ужасът сякаш няма край. Ваксината Пфайзер, уж предназначена да спасява от Covid-19, продължава да прекършва човешки животи и да дави в мъка семействата на жертвите. За които жертви обаче, никой от производителите не поема и няма да поеме отговорност.

Covid-19
Поредната жертва на ваксината Пфайзер срещу Covid-19

Поредният кошмар се разиграва преди дни в семейството на българска емигрантка във Франция, омъжена за французин. Той е фармацевт и има своя малка аптека в покрайнините на Париж. Ваксиниран по собствено желание с ваксината Пфайзер, човекът умира след седмица.

„Не успя да навърши 40 години, разбирате ли?! А така чакаше рождения си ден през март, бяхме планирали да посетим Италия ако обстоятелствата го позволяват. Бяхме щастливи. Всичко свърши, сгромоляса се за миг. Не съм същият човек и никога няма да бъда“, пише в писмото си българката Надежда Иванова, по мъжка фамилия Дьодоне.

Почернената съпруга разказва как мъжът й бил ваксиниран в началото на годината и в първите два дни видимо му нямало нищо. След това обаче паднал на пода в дома им вечерта с видими признаци на инфаркт или инсулт.

Пристигналата Спешна помощ го отвела в болница, където изпаднал в кома, а никой не успял да й каже от какво точно е породено състоянието му.

„Беше здрав, правеше си профилактични прегледи. Той е фармацевт, отлично разпознаваше много от заболяванията и винаги е бил отговорен към здравето си… Не дойде в съзнание. Отиде си седмица след адската ваксина… Изчадия са това, изроди“, съсипана е Надежда. На която Пфайзер отне надеждата.

Припомняме, че именно във Франция възрастни хора и хора от домове за социални грижи масово отказваха да бъдат имунизирани с ваксините, защото им нямат вяра.

Парализираната лекарка: След ваксината крайниците ми отказаха!

Жертвите на ваксината срещу Covid-19 по света стават все повече. А сред тях, освен обикновените хора, има и медицински лица. Такъв е и случаят със здравата и млада лекарка, останала напълно парализирана след ваксинирането.

За мъките си разказа лично самата тя – 32-годишната Карла Осорио от град Коауила в Мексико. На нея ваксината Пфайзер/Бионтех е поставена на 30 декември. А състоянието й продължило да бъде добро едва часове след имунизацията.

„Привидно всичко мина нормално и се радвах, че вече може да дишам малко по-спокойно. Часове след ваксината обаче с мен се случи най-големия ужас.

Първо имах няколко припадъка – ей така, от нищото. Прилошаваше ми и колабирах, за кошмар на всички около мен и най-вече мой. А след това крайниците ми внезапно отказаха.

Не можех да мръдна, да се движа, нищо. Разбрах, че съм парализирана. Нуждаех се от спешно настаняване в болница и ме откараха в клиниката в Монтерей“, разказва лекарката.

След обстоен преглед неврологът установил, че ваксината е предизвикала миелит на Карла Осорио. Лечението й започнало моментално, но и до днес тя още не се е възстановила.

Родителите на младата лекарка са в ужас и не спират да плачат и да се молят за детето си, защото не е изключено препаратът Пфайзер да е нанесъл и още поражения в организма й.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

В цяло Мексико случаят на Карла е тема номер едно от датата на ваксинирането, до днес. Друг неин колега също е получил нежелани странични реакции, но Осорио е засегната най-тежко, предава novini.bg.

Още по темата четете по-долу:


Лекар: Ако приемате лекарства, ваксината може да е фатална!

Ваксината срещу Covid-19 може да е крайно опасна и дори фатална за всички, които приемат лекарства. И тук не става дума за инцидентен прием на хапчета, а на редовни лекарства, които повечето от хората приемат ежедневно.

Това заяви столичен лекар вирусолог, който скочи срещу скандалната измама и злоупотреба с ваксините. Заради сигурността си и защитата от разправа с властта, той предпочете да остане в анонимност. Обясни обаче следното:

При всяка поставена ваксина, човек е длъжен да се подпише затова, че е съгласен с нежеланите евентуални лекарствени взаимодействия. Такива обаче не са тествани изобщо и не са описани никъде! И де факто никой не носи отговорност ако ви се случи нещо.

В листовката, към точка 6.2 ясно пише, че тази ваксина в никакъв случай не може и не бива да се смесва с други лекарства, освен натриев хлорид, който е изключение.

„Само че у нас има близо половин милион диабетици, хиляди онкоболни пациенти и милиони хипертоници. Тези хора, както и много други с различни хронични заболявания, приемат лекарствени средства всеки Божи ден.

И именно тези хора нямат представа как ще им подейства съчетанието с Ковид ваксината. Дали ще им даде усложнения веднага или дори ще се стигне до фатален край“, обяснява медикът.

Той е категоричен, че здравният министър Костадин Ангелов трябва незабавно да даде яснота и да обясни как стоят нещата по въпроса. Защото в противен случай може да говорим за липса на информираност, документи с невярно съдържание и на практика престъпление.

„Запитайте се хора, защо ни задължават да се подписваме срещу поставянето на ваксината! Не ни искат парафите, когато отидем да си купим аспирин или парацетамол, нали?! Това е чудовищна лъжа и много тънък лед, който всеки момент може да се счупи под краката ни“, заяви лекарят.

Още по темата четете по-долу:


Нобелистът, който откри ХИВ: Ако не ви се живее, сложете си ваксина!

Той е открил вируса на ХИВ и е носител на най-престижната награда – Нобеловата награда за медицина. Той е Люк Монтание и е категоричен – няма да се ваксинира срещу Covid-19! Защото му се живее…

„Ако на някого не му се живее, нека да се имунизира с тази ваксина. Моля, да заповяда! Но това, което ще кажа и зад което заставам с името си е, че на този етап и с толкова много неизвестни, ваксината може да доведе до страшни последици.

Тя дори би могла да предизвика рак, а няма да има кой да понесе отговорността за това, за съсипаните съдби и животи. Това днес не е нищо повече от една игра на вещици и хората са използвани като опитни мишки, но това е престъпно. Това не бива да се случва“, убеден е Люк Монтание.

Той заяви категорично, че има две лекарства, които помагат в лечението на коронавируса и това са Хидроксихлорохин и Цитромицин. Второто е приемано от самия него по време на грип. Ефикасни и никак не скъпи лекарства, според ученият.

Нобелистът заявява директно, че зад пускането на Ковид-19, защото вирусът твърдо е пуснат нарочно, стоят група хора – най-влиятелните на света, сред които Бил Гейтс, пише spisanie8.bg.

В заключение той отново повтаря, че така създадена, непроверена и на този етап, ваксината не само би нанесла чудовищни вреди на тези, които си я поставят, но може да навреди много и на бъдещите поколения.

„Не може да се допусне, престъпно е да се допусне да има починали заради ваксината. Това вече не е медицина, това е експеримент. Но с живота и здравето на хората не може да се експериментира“, казва Монтание.

Още по темата четете по-долу:


Адв. Елена Гунчева: Я не ме плашете със задължителни ваксини!

Адвокат Елена Гунчева си заслужи масовите овации и похвали в мрежата след гневния пост, който публикува публично. Той касае ваксината за Covid-19 и по-точно задължителното й поставяне.

Нещо, което се говори все повече и все по-често. И очевидно е крайната цел на властта в лицето на премиера Бойко Борисов. Адвокат Елена Гунчева обаче е на друго мнение и ясно заяви на хората, че тая няма да я бъде. И никой не е в състояние да ги принуди да се ваксинират ако не искат.

„Гледам кукловодите как лека полека, бавничко и внимателно, налагат идеята за задължителните ваксини. Как без тях ще останем без правото да пътуваме, нямало дори да ни лекуват. Да и това се чува! Ако не сме ваксинирани, нямало да ни обдишват…

Абе ей, дебили прости! Къде се намирате и за кои се взехте бе? Нали се храните от нашите пари, ние ви издържаме с осигуровки и данъци. С моите осигуровки си давате заплатките, бонусите и всичко друго.

И с моите си пари ще ми кажете, че нямало да ме лекувате ако не съм дебил и не си бодна тъпата ви ваксина?! Ако не се бодна с вещества, които никой не знае какви са и какви поражения ще нанесат.

И ще ви обясня, прости дебили, че медицинските експерименти са категорично забранени. Това е по закон! Така че никой няма право да принуждава, да притиска и да пресира някого по темата“, категорична е адвокатката.

И завършва с едно изречение, което е точно на мястото си. А именно – никой няма власт над онази глава, която е решила да падне за своята свобода!

Я ДА НЕ МЕ ПЛАШИТЕ!

Бавно и полека, кукловодите налагат темата за задължителното ваксиниране. Нямало да можем да…

Posted by Елена Гунчева on Monday, December 21, 2020

Още по темата четете по-долу:


Лекар от Спешна помощ: Струва 3 лева. С това се опазвам от Ковид!

Д-р Мохамед Алибрахим работи в Спешна помощ в София, на първа линия в битката с Covid-19. Той е специалист по неонатология, педиатрия, алергология, пулмология и спешна медицина.

Преди дни той обясни публично какво е направил, за да се опази от заразата с коронавирус вече толкова дълго време. При все, че ежедневно се среща и контактува с десетки болни пациенти.

Правилото му е особено простичко, евтино и достъпно за всеки. Той не приема някакви скъпи имуностимуланти и добавки, а споделя, че си жабури устата два пъти дневно.

„Да, точно така, това и нищо повече. Жабуря си устата за около две-три минути с ябълков оцет (в малка чашка за кафе) , в който съм разтворил малка лъжичка сол. Това е. Правя го всеки път, преди да изляза от вкъщи и всеки път, когато се върна.

Прави се веднага, не оставяйте да минат часове. Разбърквате солта с ябълковия оцет, добре е да е наистина ябълков, а после просто жабурите усърдно устната кухина. От девет месеца правя тази рецепта и не ме е предала досега, при целия ми контакт с болни“, обяснява д-р Алибрахим.

Той препоръчва горещо и още нещо – в никакъв случай да не се панираме, паникьосваме и ужасяваме, защото имунната ни система не харесва това състояние и се срива.

„Яжте червено цвекло и пийте повечко сок от нар. Това не съм го измислил аз, то е откритие на Авицена, който е баща на медицината. Желая на всички весели и здрави празници“, завършва лекарят, предава marica.bg.

Още по темата четете по-долу:


Робърт Кенеди младши: Ковид ваксината ще убие двойно повече хора!

Още по-страшно и агресивно зло се е насочило към хората на земята, алармира Робърт Кенеди младши. Синът на Робърт Кенеди, по-малкия брат на президента Джон Кенеди, разбуни духовете с разкритие за предстоящата Covid-19 ваксина. Която страните по света очакват с нетърпение.

Кенеди джуниър заяви на глас, че въпросната ваксина е от типа мРНК, след поставянето на която, никой няма да може да помогне на ваксинирания.

Кенеди младши: Тези ваксини доскоро бяха престъпление!

„При някои хора фаталното увреждане ще настъпи почти веднага, при други ще минат до няколко месеца, но бедата ще е нанесена и неизбежна.

Хората трябва да знаят, че мРНК ваксината е експериментална, а след нея ще се отключат заболявания с генетичен дефект . Това са хемофилия, синдром на Търнър, циститна фиброза, генетични сърдечно-съдови заболявания, синдром на Рет и други“, предупреждава Кенеди младши.

Той твърди, че след поставянето й в организма, няма да можем да облекчим, камо ли да премахнем симптомите на всички странични увреждания и заболявания.

„Видът мРНК ваксини е този, който беше забранен преди и се считаше за престъпление. Защото той влияе директно на генетичния материал във всеки пациент и го променя. Манипулира го генетично“, обяснява Робърт Кенеди младши.

Сравнява го с генното модифициране на храните, но в пъти по-страшно и опасно. Повечето политици го знаят, но си затварят очите и се държат абсурдно, водени от много по-дълбоки интереси, категоричен е адвокатът и активист от прочутата фамилия.

Още по темата за Covid-19 четете по-долу


Ангелов се изпусна: Мерките няма да паднат на Коледа!

Строгите мерки и буквалното затваряне на държавата няма да продължи само три седмици, както първоначално ни казаха от НОЩ. Здравният министър проф. Костадин Ангелов се изпусна, че това няма да стане.

„Не си мислете, че на 21 декември хоп – всичко свършва, мерките падат и пей сърце! Тая няма да я бъде, а и никой не е гарантирал това.

Обяснихме, че около празниците се надяваме да има спад в заразяването и спад на заболелите пациенти, за да може поне около Нова година да облекчим някои от мерките“, сподели здравният министър, предава plovdiv24.bg.

Най-вероятно това ще бъде отварянето на моловете при засилен контрол, за да може хората да купят подаръци. Не е изключено да бъдат отворени и някои ресторанти, но съвсем за кратко.

„Още в началото на януари те ще бъдат затворени отново. Съветваме ви да се настроите чисто психически и да бъдете готови за локдаун до края на зимата. В най-добрия случай до началото на март“, коментираха източници от здравното министерство.

Нещо повече – мерките не само няма да паднат в края на декември, но към момента се обмисля и забраната децата да играят в парковете, междублоковите пространства, градинки и прочие, пише onovini.eu.

Днес в парламента лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че те са особено опасни от разпространението на Covid-19. По думите му децата карат по-леко вируса, но са негов разпространител.

Симеонов предлага и ограничения за влаковете и влаковия превоз, където също не бива да се разрешава голямо струпване на хора.

Здравното министерство: Затваряме държавата през декември!

Пълен локдаун (цялостно затваряне) на държавата от началото на декември планира здравното министерство. Най-тежката мярка ще продължи в рамките на месеца, тъй като ситуацията с Covid-19 в България излиза от контрол.

Това разкриха служители на институцията днес, малко след като самият здравен министър проф. Костадин Ангелов заяви, че вече има сериозен натиск за налагането на локдаун. Така, както е в много европейски държави от седмици насам.

Пълен локдаун на държавата през декември

„Наясно сме, че това е крайна и много тежка мярка. Но истината е, че отдавна вече получаваме призиви от различни организации и личности за незабавното й налагане, пише marica.bg.

Тези дни ще анализираме и ще преценим дали това е в състояние да намали броя на новозаразените, който към момента нараства значително“, каза Костадин Ангелов, който не изключи затварянето на страната. В което няма да бъдат въвеждани единствено КПП-тата на градовете от пролетта.

Лекари и медицински работници са убедени, че това е решението на проблема и само то ще доведе до ограничаване разпространението на вируса. Някои от тях дори са готови за протест, а други се канят да напуснат работа.

Шефът на клиниката по кардиология доц. Добрин Василев заяви в понеделник, че само с пълен локдаун за 30 дни ще може да бъде овладяна пандемията, цитира zdrave.net.

„Един месец няма да навреди с нищо на бизнеса или хората, когато става въпрос за човешки животи.

А и задължително трябва да се попречи на масовите събирания покрай празника на студентите и коледните събирания и банкети. Иначе рискуваме да изтървем нещата напълно“, обясняват източниците.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

За Виктория Стоянова

Прочети още

otslabvane-korem-02

Отслабване в корема. Диета за отслабване на корема и бедрата

Коя диета за отслабване на корема и бедрата е добра? Какво да пия за отслабване …

28 коментара

 1. лъжата и измамата…

 2. На 28.10 си направих PCR. Отрицателен е. Вие разпространявате пълни глупости и измислици.

  • брат ми с два отрицаателни пср,в момеента е с двойнна пневмония и ковит,ама това е м/y другото.

 3. Николай

  Няма Вирус има Бактерия.Всичко друго е една измислица която обслужва определен кръг хора.Жалко че всички правителства се продадоха за пари и власт и обещание че те и техните фамилии ще останат да живеят след задължителното ваксиниране и населението на планетата ще се намали до 3,5 милиарда.Това значи че на всеки 8 човека 5 ще са мрътви.

  • Елате в УМБАЛ”Канев” Русе да ви покажа лично измислицата…

  • Георги

   Гробарската мафия е за затвора, хидроксихлорохина и азитромицина умишлено го крият за тях си

 4. Аз на три пъти правих PCR за пътуване и след контакти – три отрицателни. Повече нямам какво да кажа за тая тъпня!

 5. Албена

  hahaha. това е толкова невярно! Вирус НЯМА! И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. ОФИЦИАЛНИ ДАННИ НА CDC OT 8.10.2020 няма НИТО ЕДИН ВИРУСЕН ИЗОЛАТ В СВЕТААААААА!

 6. Гняв Божий

  Бог да убие ГЕРБ и всички хазара сатанисти, рептили, илюминати, билдемберги и техните слуги. АМИН! в Името на Отца и на Сина и на Светия дух с оръжие в ръка и вяра в Христа и с помощта му ще унищожим тези изчадия адови ГЕРБ. дкември 2020 г. започва войната!

 7. Що не се поддадохте и на натиска за оставка бе самозабравили се кретени.

 8. Цеца Димитрова

  Защо всеки ден умират хора,които са били на лечение
  в инфекциозни отделения

 9. Antoaneta S.

  А, защо така?! Ние сме му работодатели. Не може да тънем в дългове и той да се чувства единствен и неповторим.
  Как ще унищожава държавата , заради чужди и собствени интереси, а ние нека си мрънкаме тук.
  Трябва ЛИНЧ……така виждам положението аз.

 10. Веселка М.

  Преди време в Италия, гражданите са линчували по улиците, заловени босове на мафията, когато полицията ги е транспортирала през града. Има го и по филми.Май ставаше дума за Неапол. Ние тук наистина сме овчици.

 11. Кръстанова

  сред цялото това безумие не разбирам едно…, нали всички работещи в транспорта, наземен и въздушен, всички.., ама всички доктори, всички, всички чиновници ще са ваксинирани…, е в такъв случай какъв е проблема да ни превозват, и да ни лекуват, и да ни обслужват.., нали те ще са супер, хипер защитени от ваксината?!?

 12. Уви, не е “Както се казва”, (това за главата и властта), Ботев го е казал! Ако принципно така се казваше,т.е., ако повечето от нас го мислеха и казваха,а и действаха според тези думи, ситуацията щеше да е коренно различна и нямаше да има нужда от подобни публикации, а оня банкянския щеше отдавна да е на бунището на историята!

 13. Галина

  Много силно и много от сърце. Да, ще стане този път на нашето, но не и на чуждите господари, не и на техните гнусни подлоги в България.

 14. Ганчева

  Трябва да паднат от власт ! Трябва да се смени системата !
  Тогава всичко ще си дойде на мястото ! Има светни и можещи хора у нас ! ( Само да не се ваксинират ! Сакън !)

 15. Делчева

  Около 200 € струва една доза, но трябва и да си я поставиш, НЕ можеш да си я платиш и да си я вземеш в къщи..
  И минус 80° ще и осигуря даже…
  Но знам и къде да я отнеса после..
  Но, не може!
  Под брой са, и отговарящият доктор носи наказателна отговорност и съд, ако изчезне и само една доза.
  Брееех, че тайна..
  Нали са вече патентовани, какъв е проблемът?
  Плащам си я, подаръци не шЪ..
  Но, не…. Абсурд!
  Не не можело! ….
  Какво бе, какво ще излезе наяве, че толкова се боят?
  Един аспирин, един антибиотик дори, можеш да си го купиш и да пратиш в лаборатория да го “раздробят на атоми” и да видиш какво има вътре, а #ваксината не може.
  И що тъй сега?

 16. Дотолкова са скъсали с реалността, че си въобразяват, че всичко е тяхно! Вкл. животът ни!
  Но след като търчим да плащаме всичко, всичко, не направихме един бойкот на такса смет, улиците се мият на две години един път, ТЕЦ, където не знаеш какво плащаш, здравни осигуровки, за да ги крадат и т.н. и т.н. ТЕ ще продължат да си мислят и с право, че разполагат с живота ни!

 17. Ели само в революцията е спасението и противоположна външна политика на тази която водим.Сигурен съм,че поискаме ли помощ от Руснаците веднага ще ни помогнат,защото Американците имат бази тук и трудно ще си тръгнат без някой да им навре АК47 в гъзооо !!!

 18. Стефан Д

  Само с едно не съм съгласен. Отдавна май не им плащаме от данъците а от безумните заеми които тегли говедото. Тоест ще им плащаме

 19. Няма ли как да се организираме и да спрем да плащаме на тази хунта

 20. Хайде, пак с глупостите.. То може и на психическа основа да се парализират крайниците.. Защо ги пишете тези глупости, какво очаквате.. Направо не мога да повярвам къде живеем и колко изкуствено е всичко.. Жалко, много жалко, направо не ми се мисли какво още ни предстои..

 21. Svetla Georgieva

  Не съм против ваксините, не съм против науката, но толкова показно и натрапчиво да ни убеждават да се ваксинираме – то президенти, министри, артшсти….всичко се юрна като на парад с камери със гръмки словоизлияния( видиш ли как ще прегърне баща си) …. всичко това понамирисва яко….

 22. Вие освен ако нямате репортер в Мексико, елементарната журналистическ практика изисква да цитирате първоизточника на новината, защото само така читателите Ви могат сами да преценят до колко е достоверен. Също така е редно да споменете, че снимката на младата жена е от архив на getty images и няма нищо общо с 32-годишната лекарка от “историята” Ви!

 23. Хайде, обърнахме палачинката! Досега беше: “И кола да го блъсне, го пишат умрял от Ковид!” От сега нататък ако ваксиниран го заболи зъб след инжекцията, ще го приписват именно на нея!
  Няма оправия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *