Мермерски
Проф. Мермерски с доказан лек дори срещу Covid-19

Проф. Мермерски: Гарантирам, че обилната хрема ще спре до 5 мин., а дробовете ще останат чисти, защото…

Проф. Мермерски гарантира с името си този разработен от него лек, с доказан ефект при Covid-19!

Известният с природното си лечение и хиляди благодарни пациенти проф. Христо Мермерски мисли и работи активно още от самото начало на пандемията от коронавирус в Ухан.

Мермерски
Проф. Мермерски с доказан лек дори срещу Covid-19

Редица лекари (сред които доц. Атанас Мангъров) не спират да твърдят, че антибиотиците при Covid-19 могат да бъдат много опасни. И препоръчват имуностимулатори и природни начини на лечение още с първите симптоми.

Проф. Мермерски твърди същото като още преди месеци е разработил доказано работещата формула. Изпробвана на хора от различни възрасти, тя е доказала ефективността си. Единственото условие е да се използва в първите дни след появата на леката симптоматика, защото после може вече да е късно.

„Създадох една тинктура, чието съдържание не е тайна. Тя съдържа най-полезните за организма и за справянето с вирусите съставки. Това са канелата, джинджифила, екстракти от алое и ружа, пчелен прашец и пчелен клей.

Заедно с точното количество етанол, тази тинктура е под формата на спрей, който впръскваме в гърлото и в носа си. Това, което ще последва, ви го гарантирам с името си“, заявява проф. Мермерски.

Той изпраща разработката си до здравното министерство, министерския съвет и БАН. В началото на пандемията дори предложил да бъде изпратен лично в Ухан, за да увери с примера си обществеността, че ще се върне оттам, без да се е заразил.

За жалост, никой не му обръща внимание, макар лекът му вече да е помогнал на болни хора. Девойка с бронхиална астма буквално си поема дъх след десетина впръсквания в гърлото и признава, че се чувства като преродена.

„И това не е чудо, а чиста наука. Спреят бързо унищожава слузта, която е затлачила и блокирала дихателната система. Кашлицата спира и дробовете се успокояват. А ако сте още в началото на вируса, то той никога няма да слезе надолу и да доведе до усложнения“, обяснява Мермерски.

При първи симптоми като рязко започнала обилна хрема, спреят я облекчава след едва пет минути. Добре е обаче лечението с него да продължи и в следващите няколко дни, за да се наблювана пълно изчистване и задействане на защитните сили на тялото ни.

Проф. Мермерски не иска да разпространява лекарството си в аптечната мрежа, а го предлага сам, тъй като фармацевтите настоявали тинктурата да е на капки, пише plovdiv24.bg.

„Спреят е хиляди пъти по-добър вариант с по-бързо и гарантирано изцеление, затова не съм съгласен да го променям. Целта ми не са парите, а помощта и дай Боже по-бързото справяне с целия този кошмар“, споделя той.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *