Аня Пенчева
Аня Пенчева - политиците откраднаха усмивките ни

Аня Пенчева смля Борисов: Простотия, лакомия и бездарие! Хората не могат да се усмихнат вече!

Актрисата Аня Пенчева признава, че от години не може да се усмихне истински!

Единствената причина за усмивката на актрисата Аня Пенчева са децата, внуците и любовта на съпруга й Ивайло Караньотов. При това от години насам. Красавицата на родното кино признава с болка, че нищо друго не я радва в собствената й родина.

Аня Пенчева
Актрисата Аня Пенчева – политиците откраднаха усмивките ни

Аня Пенчева е все по-огорчена и разочарована от управлението на правителството, което вече три мандата е оглавявано от премиера Бойко Борисов.

Още през 2011-та година (по време на първия мандат на Борисов) Аня Пенчева беше заявила, че й се гади от политиците у нас. Които са наредени като чрез кастинг – некадърен до некадърен, цитира nova.bg.

„Да няма за какво да се зарадваш, да се усмихнеш. Тези хора десетилетия наред ограбват най-святото за народа – вярата и надеждата им. Отнеха радостта на българина отдавна, обрекоха децата му на бедност или емигранстство. Не, това не е моята държава“, с болка признава Аня Пенчева.

Тя е потресена от лакомията, наглостта, простотията и тоталното бездарие на тези, които от години седят удобно на висшите си постове, прибирайки тлъсти заплати. И които не само „стрижат вълната, но дерат и кожата“ на народа си.

Според Аня Пенчева най-голямото зло е, че България се превръща в едно от най-гадните места за развитие и живеене. А мръсотията на политиците, чалгаризацията на нацията и тоталното опорочаване на всичко чисто и истинско ни води до дъното.

Пенчева е изумена как месеци наред един народ може да протестира всеки ден, а онези „отгоре“ да си правят оглушки и да продължават да си разиграват коня. За огромно съжаление обаче разкрива и че не вярва вече на никого – нито на настоящите, нито на бъдещите политици.

Защото историята помни как всеки, който дойде на власт в България, тръгва с огромната торба с обещания. След което удобно ги забравя и прави това, което най му се отдава – да краде и да урежда себе си и личния си кеф и интерес.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции.

Как да бъдем сигурни в качеството на избрания чай за отслабване

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции. Гарантирането, …

8 Мнения

 1. Браво Аня ! Не се продаде и не лазиш като колегата си Мутафчиев !Горда и красива както винаги !

 2. Ваня Сак

  УВАЖАВАМ ТАКИВА АРТИСТИ,КОИТО НЕ ЗАЩИТАВАТ ХУНТАТА А КАЗВАТ ИСТИНАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА.

 3. Стефан Иванов

  БРАВО!!! ПОКЛОН ПРЕД ВАС!!! ИМА ВСЕ ОЩЕ ДОСТА ЧЕСТНИ И ДОСТОЙНИ ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ КАТО ВАС!!!
  ТОВА КАРА БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ ЗАСПИВАТ НАПЪЛНО!!! ТОВА ГИ СЪБУЖДА!!!
  ДА. СТЕ ЖИВА И ЗДРАВА!!!

 4. Много от Артистката гилдия, израстването при Социализма, и “ ги “ /ГЕРБ// богатворяхте…Г.мамарчев, хр. мутафчиев и много др. на Хранилка…

 5. Много правилно.Аз също съм отвратена от тези крадливи политици и този Бойко пък направо ми се повдига!

 6. Севда Миткова

  Браво Аня..за позицията ..за смелостта ..за истината!Щастлива 2021 за теб и най близките до сърцето ти хора! Мир..крепко здраве и ..много късмет!

 7. Това балканско блато си е все същото!

 8. Иван Кумчев

  Шaпĸa и cвaлям нa Aнa зaщoтo eлeмeнтapнитe xopa и xopaтa пo ceлaтa /мaĸap чe, и пo гpaдoвeтe ги имa/ xeм виждaт измaмaтa и ĸaзвaт нe TOЙ e cпaceниeтo нямa ĸoй … зa мeн са глyпaци !!?

 9. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *