Иво Христов
Проф. Иво Христов алармира за напълно реалната опасност

Проф. Иво Христов: Мръсните интереси на ЕС ще унищожат България до няколко години!

Проф. Иво Христов е напълно категоричен в прогнозата си!

С апокалиптична, но и съвсем реална прогноза за бъдещето на страната ни, излезе проф. Иво Христов. Предвид всичко, случващо се напоследък в Западна Европа и рефлектиращо върху България, той не скри реалните си страхове.

Иво Христов
Проф. Иво Христов алармира за напълно реалната опасност

Според него мръсните интереси на ЕС ще доведат до унищожението на страната ни, която в момента се намира в тежка демографска криза. И съвсем реално могат да ни заличат от картата, макар и не териториално.

„Става дума за тази пандемия, която аз вече отдавна не разбирам. Знаете ли, че Китай и много други държави успяха да решат ситуацията с Covid-19 и дори да забравят. В Китай закриха и последното си отделение за лечение на вируса.

Проблемите, най-сериозните, са точно в Европа и това се дължи на мръсните им интереси и търговски войни за ваксини, тестове и прочие. С тях ние имаме идеологически, икономически и търговски сблъсък“, заяви проф. Иво Христов.

Той не крие страховете си от факта, че страната ни е с най-голям брой отпаднали от образователната система млади хора. И докато пандемията се използва, за да всява паника и ужас, децата ни затъват в блато, от което измъкване няма.

„В демографска катастрофа сме, рискуваме да изчезнем, разберете го. Това е страшното, не вирусът. Хората у нас не виждат смисъл да раждат деца при живота, който са принудени да живеят.

Когато икономиката ни е примитивна, тя не се нуждае и от образовани хора. Образованието ни отдавна е на самотек, културата също. Огромен е проблемът с неграмотността сред младите…

И едно е сигурно – ако имате толкова скапана система, дори и да наливате пари в нея, те ще изтичат“, твърди проф. Иво Христов, пише pan.bg.

Още по темата четете по-долу:


Иво Христов: Бойко обикаля като идиот из страната

Проф. Иво Христов за пореден път „разкости“ премиера Бойко Борисов и то точно преди наближаващите избори. Които за министър-председателя буквално са на живот и смърт. Причината е ясна – не вземе ли отново властта, Борисов отива в затвора, да не кажем и нещо още по-страшно…

Според Иво Христов от доста време насам премиерът се намира в тотален колапс и то заради нечовешкия си страх от възмездие и от президента Румен Радев. Защото на всеки е ясно, че държавният глава е неподкупен, независим и няма да влезе в никакви „преговори“ и „колаборации“ с Борисов.

„Радев ще го арестува и ще го съди с цялата строгост на закона в мига, в който падне от власт. Бойко е притиснат до стената и ходовете му в този момент са крайно объркани и хаотични.

Вижте го само какво прави човекът – обикаля из страната с тъпа упоритост, за да показва това, което уж е построил. Но точно това е най-идиотското нещо, защото на практика той показва какво е откраднал“, коментира проф. Иво Христов.

И веднага пояснява, че най-голямото престъпление на Бойко Борисов са именно прословутите му строежи из страната. За всички тях той е получил повече от 120 милиарда от държавни заеми и еврофондове, а за цели 11 години „работа“ е похарчил за тях под 10 милиарда, пише skandalno.net.

„Е, къде са останалите 110 милиарда, взети за любимата му и бленувана инфраструктура?! Няма как да ги оправдае, няма как да излезе сух от водата този път“, убеден е проф. Иво Христов.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Още по темата четете по-долу:


Проф. Иво Христов: Гавазинът Борисов ни готви ужас!

Ужас, какъвто не сме гледали и в най-касовите трилъри, се готви в момента – за България и за света като цяло. Но у нас проблемът е тройно по-голям заради нечистоплътността на управляващите. Това заяви проф. Иво Христов.

Самият той се оказа един от българите, заразили се и прекарали Covid-19. „Изживях лично вируса и мога да кажа за себе си, че беше нещо средно. Нито за миг обаче не се страхувах, защото това ти носи най-тежките последици, а и възпрепятства процеса на лечение“, споделя професорът.

Иво Христов обаче алармира, че положението тепърва ще стане страшно. И че властта „бавно и полека“ ни подготвя за едно постоянно затваряне. За живот в изолация и крайно ограничаване на социалната комуникация и контакти.

Първото, върху което ще посегнат управниците в лицето на Бойко Борисов и ГЕРБ е налагането на задължителна ваксинация. С ваксина, която дори още няма да бъде изпробвана достатъчно, когато ще пристигне при нас.

„Да, сега министър Костадин Ангелов постоянно тръби, че ваксината няма да бъде задължителна, че хората ще си я слагат доброволно. Но какво ще стане, когато ни забранят да пътуваме, ако не сме ваксинирани?!

Съвсем скоро на неимунизираните ще се гледа като на огромна заплаха, като на чумави едва ли не. Само това е достатъчно, за да осъзнаем, че в крайна сметка ваксината ще се окаже ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Или тя, или живот в клетка“, обяснява проф. Иво Христов, предава bultimes.bg.

След което допълва, че със или без ваксина, България и светът са на прага на нещо страшно – ежедневие зад монитора. И това е не само изгодно, а манна небесна за властта.

„С разединение на хората и най-вече със страх, защото с тази пандемия ще ни шокират и плашат още няколко години, се управлява най-лесно. Страхът те държи в подчинение, затваря ти устата и те прави роб.

Това е чудесно за всяка власт, особено власт на гавазите. Защото и Борисов, и цялата му партия ГЕРБ са именно това – гавазите от миналия режим. Не им се давайте!“, казва Христов, пише actualno.com.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Унгарците случиха на премиер с Виктор Орбан! Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на …

6 Мнения

 1. Росица

  По конституция нямат право да ми нарушават гражданските права. Затова изисквам писмен отказ, че ми забраняват да летя със самолет например или да работя и ги съдя за нарушаване на гражданските ми права.

  • Валери

   Глупости. Ваше право е да не си купите билет. Т.е. да не сключите договор с частната компания за превоз. Държейки ви гладни сега по време на полета не ви ли нарушават правата? Просто ще се наложи да си търсите авиокомпания, която превозва неваксинирани. Желая ви късмет.

 2. иванчо

  Конституцията е една красива приказка, която никой управник не спазва.
  Никой не те спира да летиш, само ти поставят извратени условия.
  Както не можеш да летиш без билет, както не можеш да летиш неприлично облечен/съблечен, както не можеш да летиш …. така днес няма да може да се лети без ваксина ……
  Конституциите и законите са написани уж за доброто на отделните народи/нации. Но прилагането им изцяло зависи от техните управници. И когато последните са такива народопродажници и народоизедници, като нашите, то освен неизпитани/опасни ваксини може да ни наложат и още по-извратени изисквания …….

 3. разпродава сре по точно разграбва се банкрутирала държава на 1000 и 300 години

 4. ГОРАН ГОРАНОВ

  ПРЕДИ ДА УМРЕ ПРЕДИ НЯКЛКО ГОДИНИ ЗБИГНЕ БЖЕЗИНСКИ Е КАЗАЛ: „НИЕ (кои са тия „ние“ ?) ИСКАМЕ НА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ ДА СЕ УСТАНОВИ ХАОС, НО КОНТРОЛИРАН ОТ НАС ХАОС !“…Е, ВИЖДАТЕ ЛИ СЕГА С ТАЯ ПСИХОЗА ОКОЛО ПАНДЕМИЯТА КОВИД-120 КАК СЕ СЪЗДАВА ХАОС…КОНТОРОЛИРАН ОТ ГОПОРАДИТЕ НА СВЕТА ХАОС !?

 5. цветелина

  Истината не само за България и на маса Други държави е че се опитват да убият населенията в всички държави но за да не им се получи трябва всички народи да се съберем и да пометем тези дето ни убиват .

 6. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *