Иво Христов
Проф. Иво Христов алармира за нещо немислимо

Проф. Иво Христов: Гавазинът Борисов ни подготвя ужас, какъвто не сме гледали! Не се давайте!!

Проф. Иво Христов говори за чудовищния план на властта за България!

Ужас, какъвто не сме гледали и в най-касовите трилъри, се готви в момента – за България и за света като цяло. Но у нас проблемът е тройно по-голям заради нечистоплътността на управляващите. Това заяви проф. Иво Христов.

Иво Христов
Проф. Иво Христов алармира за нещо немислимо

Самият той се оказа един от българите, заразили се и прекарали Covid-19. „Изживях лично вируса и мога да кажа за себе си, че беше нещо средно. Нито за миг обаче не се страхувах, защото това ти носи най-тежките последици, а и възпрепятства процеса на лечение“, споделя професорът.

Иво Христов обаче алармира, че положението тепърва ще стане страшно. И че властта „бавно и полека“ ни подготвя за едно постоянно затваряне. За живот в изолация и крайно ограничаване на социалната комуникация и контакти.

Първото, върху което ще посегнат управниците в лицето на Бойко Борисов и ГЕРБ е налагането на задължителна ваксинация. С ваксина, която дори още няма да бъде изпробвана достатъчно, когато ще пристигне при нас.

„Да, сега министър Костадин Ангелов постоянно тръби, че ваксината няма да бъде задължителна, че хората ще си я слагат доброволно. Но какво ще стане, когато ни забранят да пътуваме, ако не сме ваксинирани?!

Съвсем скоро на неимунизираните ще се гледа като на огромна заплаха, като на чумави едва ли не. Само това е достатъчно, за да осъзнаем, че в крайна сметка ваксината ще се окаже ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Или тя, или живот в клетка“, обяснява проф. Иво Христов, предава bultimes.bg.

След което допълва, че със или без ваксина, България и светът са на прага на нещо страшно – ежедневие зад монитора. И това е не само изгодно, а манна небесна за властта.

„С разединение на хората и най-вече със страх, защото с тази пандемия ще ни шокират и плашат още няколко години, се управлява най-лесно. Страхът те държи в подчинение, затваря ти устата и те прави роб.

Това е чудесно за всяка власт, особено власт на гавазите. Защото и Борисов, и цялата му партия ГЕРБ са именно това – гавазите от миналия режим. Не им се давайте!“, казва Христов, пише actualno.com.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

За Виктория Стоянова

Прочети още

Делян Пеевски

Брутална мръсотия срещу президента готвят Пеевски и Борисов! (Четете изтеклата стенограма)

Делян Пеевски и Бойко Борисов готвят нож в гърба на Румен Радев, да защитим президента! …

2 коментара

 1. Росица

  По конституция нямат право да ми нарушават гражданските права. Затова изисквам писмен отказ, че ми забраняват да летя със самолет например или да работя и ги съдя за нарушаване на гражданските ми права.

 2. иванчо

  Конституцията е една красива приказка, която никой управник не спазва.
  Никой не те спира да летиш, само ти поставят извратени условия.
  Както не можеш да летиш без билет, както не можеш да летиш неприлично облечен/съблечен, както не можеш да летиш …. така днес няма да може да се лети без ваксина ……
  Конституциите и законите са написани уж за доброто на отделните народи/нации. Но прилагането им изцяло зависи от техните управници. И когато последните са такива народопродажници и народоизедници, като нашите, то освен неизпитани/опасни ваксини може да ни наложат и още по-извратени изисквания …….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *