Богомил Бонев
Богомил Бонев взриви държавата!

Богомил Бонев взриви: Подлогите на ЕС ни готвят преврат! Сега ще видим Борисов с пола ли е?!

Богомил Бонев е убеден, че Кирил Петков и Асен Василев готвят преврат в държавата!

Кирил Петков и Асен Василев готвят преврат в държавата, в това е убеден Богомил Бонев. Бившият вътрешен министър и експерт следовател от МВР заяви, че това е причината Румен Радев да не бърза с даването на втория мандат.

Богомил Бонев
Богомил Бонев взриви държавата!

„Че как да им го даде този мандат, когато е ясно, че тези готвят преврат?! Не готвят правителство! И това е истината, която е добре да се знае от всички, докато не е станало късно! Това нямаше да се случи ако имахме читава съдебна система и Киро беше влязал на „топличко“ още преди време, заради фалшивата си декларация и поругаване на Конституцията.

Ако беше станало това, днес той нямаше да заплашва националната ни сигурност. Но нe! Сега и неговата Лена обикаля телевизиите, където лъже и маже с откровени глупости за службите и назначенията.

А трябва да е ясно на всеки, че въпросните назначения се съгласуват само и единствено между МС и президента. С никой друг, камо ли с което и да било чуждо посолство! Последните си имат офицери а връзка от 20 години не чакат Ленка и другарчетата й, за да се запознаят с колегите си.

Асен твърди, че е нужно предварително одобрение от посолствата, което е не само огромна лъжа, но е и брутална наглост! Никой до момента не си е позволявал чак тагава наглост, дори Бойко Борисов. Който сега трябва да покаже дали носи пола, или панталони!“, заяви Богомил Бонев.

Съдържание:

Още по темата четете по-долу:


Бонев: Държавата ни граби и не е ясно къде отиват парите ни!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев въстана против явното и все по-нарастващо кожодерство у нас и алчността на политиците, които отново драпат да бъдат избрани. Нищо, че докараха държавата до буквално див капитализъм.

„Тук вече отдавна няма пазарна икономика. Тук имаме див капитализъм, който е само в полза на частните компании. Те си вдигат цените, както им изнася и го правят с благословията на държавата, която направи задължителна и застраховката „Гражданска отговорност“, а след това частните застрахователи започнаха да правят с цените, каквото им е кеф.

Банките постъпнаха, длъжни сме да плащаме по банков път, а онези си вдигат таксите и си измислят нови и нови такива, без никаква логика. Печели се, печели се яко, но на гърба на „одрания“ вече българин. Не знам накъде и докога още може да се търпи това?!

И знаете ли защо си позволяват тези неща частните дружества и банките?! Елементарно – защото и двете си имат здрави лобита в парламента. И енергийните мафиоти също имат свое лоби там, това е истината.

Ами общините?! Те какво правят?! На око си пресмятат местните такси и данъци. Как и на кого да вярваш вече?! На държава, която ни обира всеки ден, без да е ясно изобщо къде отиват тези пари. Всъщност е ясно… всички го знаем“, гневи се Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Бонев: Продажниците водят България към гражданска война!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев адмирира журналистката Велислава Дърева за сътворената от нея нова думичка „фашибозук“ – онези, стремящи се да разрушат и заличат не просто паметниците у нас, а миналото, паметта и историята ни.

Според него обаче, това далеч не е така безобидно, колкото предполагат, а може да разпали такъв пожар, че огънят да помете цялата държава. И да доведе до вътрешни размирици, за каквито не сме и сънували.

„Това са продажници, подлоги на НАТО, САЩ и ЕС, които имат една обща черта – лишени са от мисъл. Те не разсъждават, те изпълняват. При това го правят с нахъсаност и злост, каквито дори през Втората световна не сме виждали. С малките си мозъчета обаче не осъзнават, че водят България към гражданска война.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Ако нещо е останало у българина, който е буквално пред финансов фалит, ограбен и стиснат за гушата до безсъзнание, то това е честа и паметта за миналото, за историята. Отнемат ли му и тях, той губи всичко, но това няма да позволи. Дано тази продажна сган се осъзнае и прекрати размириците, преди да са отнесли и нейната глава“, коментира Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Богомил Бонев: Да изгоним фашагите от България!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев заяви, че не знае дали нацистите ще бъдат изгонени от Украйна, но е крайно време да бъдат изгонени от България. Преди страната ни да е рухнала тотално.

„Тези хора никога не са били елит на нацията. Те са паразити, смучещи кръв от народа и късащи живо месо. Това не може да продължи повече – не и след кризата, в която ни насадиха. Огледайте се около себе си, отидете в магазина, платете си сметките! Доволни ли сте?! Спокойни ли сте?!

Това ви причини една пасмина, която вече две години не може и няма как да състави нормално правителство. Ако някой ми посочи друга страна с подобна ситуация в момента, която да е бедна, стигнала дъното, а да се лашка от избори в избори, ще го поздравя. Една държава само“, заяви Богомил Бонев.

Той е потресен, че точно тези измамници, кланящи се на Запада, говорят за съдебна реформа у нас. „Тези мошеници ще ни правят съдебна реформа?! Ха, сетете се какво и как точно ще „реформират“, гневи се Бонев. Категоричен, че без намесата на гражданското общество, нещата няма как да се оправят.

Още по темата четете по-долу:


Бонев: Мижитурките в парламента ненавиждат българите!

Бившият ни вътрешен министър Богомил Бонев отново не пести думите си и не се страхува да заяви какво мисли. А това, което заяви за новите-стари народни представители в НС е колкото скандално, толкова и вярно (според поне 90 процента от народа ни).

Богомил Бонев е категоричен, че това правителство, което още не е сформирано, няма да издържи дълго. А причината е, че ако не се разпадне само, то ще бъде свалено от българите, при това вероятно още зимата.

„Да, зимата. Зимата, която обещава да бъде страшна и мъчителна за целия народ, но особено за тези хора, които нямат достатъчен доход и живеят на ръба. Да не говорим за тези от карловския регион, които останаха без домовете си след наводненията, а държавата им се изсмя в лицата.

Тези хора нямат къде да се подслонят, натикани са във фургони като клошари, докато на бежанците украински се дават луксозни апартаменти и стаи във ВИП-хотели. Какво е това и на какво ви прилича – на българска политика ли?!

Още повече днес, когато вече родните псевдо държавници решиха да изпращат и оръжия за Украйна… Тези хора ще ни вкарат в жестока война и го осъзнават отлично. Това са едни мижитурки, които целуват з@дните части на евролидерите, а презират и ненавиждат собствения си народ, българите. С камъни трябва да бъдат изгонени от страдата на парламента! С камъни и дърве!“, бесен е Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:

Съдържание:


Бонев: Милиони хора искат да са част от Русия!

Преди часове Владимир Путин призна независимостта на Запорожка и Херсонска област и го направи публично. Мнозина, сред които Богомил Бонев, подкрепят и одобряват този факт, след като самите им жители, а това са милиони хора, заявиха категоричното си желание да станат част от Руската федерация.

Знаем, че това беше резултат от референдуми, на които народът доброволно и свободно заяви личното си желание. Путин днес обясни, че е готов на преговори с Украйна и единственото, което трябва да стори Владимир Зеленски, е да се съобрази с волята на хората, която е единственото важно нещо.

Украинският лидер обаче не само отказа да го направи, но и настоя за незабавното приемане на страната му в НАТО, което сочи едно – още по-ужасяваща война. Според бившият вътрешен министър Богомил Бонев обаче „Зеленото“ няма да попречи на искането на тези милиони хора.

„Това са референдуми, които са напълно законни и в съответствие с всички правила на демокрацията. Или тази демокрация важи само ако е изгодна за Запада и Щатите?! Да, ама не! Родните медийки също са с двоен аршин и говорят за „някакви си така наречени референдуми“. Не, мили мои, тези референдуми са същите като онези за Фолклендските острови, който беше признат за законен от Колективния запад.

Тогава хората искаха да останат под контрола на Англия, от която са на хиляди километри разстояние, а не на Аржентина, която е непосредствено до тях. Аржентина не призна референдума, но Западът го призна, нали?! В Косово пък дори референдум нямаше… Какво ви говори това за двойния аршин и пъклените планове в нечии преяли мозъци“, отсече Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Бонев: Как тройната цена на ток и газ в БГ ще „накаже“ Путин?!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев попиля властта с въпроси относно драстичния скок на цените на тока, газа, водата и всички стоки. Както и как това ще накаже и ужаси Владимир Путин, каквато уж била целта.

„Малоумна цел, дебилна цел… бих я нарекъл и това е малко. Защото аз знам, че управниците ни, както и тези в цяла Европа, не се отличават с мозък, нито с интелигентност. Но все пак ми се ще да попитам как, аджеба, това, че ние ще си броим стотинките, ще накаже Путин?!

Доколко точно Путин ще се развълнува, ще вдигне кръвно или ще се разридае от мъка, щото видиш ли, българите се докарали до просешка тояга и не знаят как ще изкарат зимата“, казва Богомил Бонев.

И, разбира се, сам си отговаря, че Путин дори няма и да разбере за несгодите ни, а и както вчера самият шеф на ЦРУ потвърди – руският президент е в цветущо здраве, така че няма да му се отрази и на едно нервче.

„Ние ще го отнесем, отново. Ние, както и дебилите от ЕС, които призовават хората си да си намаляли парното, че да икономисвали. И водата да намаляли, да не се къпят… Ей, много идиот плъзна навсякъде, де да имаше малко повече хора като Виктор Орбан“, гневи се Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Богомил Бонев го размаза като ла@но: Кирил Петков е еничар!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев не сдържа огромния си гняв и ненавист към премиера в оставка Кирил Петков. Бонев е омерзен и е отвратен от предателската (цитираме) политика, действия и решения на Петков, тъй като заем, че от позицията на поста си, той ги вземаше почти еднолично.

Бонев е потресен от неадекватността на Петков и както той я нарича – продажната му на Америка душица. А най-голямата отврат, според него, са постъпките с членството на РСМ в Европейския съюз и гонението на седемдесетте дипломата на Русия.

„Този човек, това човеченце по-точно, е предател. Но не, не е и предател, защото предателите поне изпитват известни угризения за постъпките си. Кирил Петков е еничар! Той е мотивиран, убеден и жесток в действията си. Той е враг на България, но явен враг!

Петков не знае нашата история, не му пука за нея. Той не е наясно с нрава ни, с душата ни, с чувствата ни и не го е еня за тях. Въпросът с Македония, който трови душите на толкова наши сънародници от два века вече, него не го вълнува, чуждо му е.

Няма и да започне да го вълнува, българите няма да му станат мили, никога! Той е марионетка, поставена там просто, за да свърши едни задачи за други държави, това е! Това е мръсотия!“, изригна Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Богомил Бонев: Русофобията е новият антисемитизъм!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев изобличи лъжите на новините и то не само в родния ефир. Той заяви твърдо, че истината е една – Украйна пада, а Зеленски е в шах и мат. Колкото до масовата омраза към Русия и русофобията, така завладяла Запада, е всъщност новият антисемитизъм и определяне на хората според тяхната националност.

„Слушайте и четете! Когато Зеленски ви казва, че положението в Донбас е критично и тежко, значи за Украйна то е кошмарно. Жертвите на Русия били много, а знаете ли, че спрямо тези на Украйна, съотношението е 1 към 30?! Смятайте сами!

Истината е, че на Зеленски му свършиха професионалните войници и сега всяка помощ военна, всяко оръжие, пратено им от САЩ или ЕС, означава нови и нови украински жертви. Украйна вече сама отстъпва от границите на Донбас, но това никой няма да ви го каже, защото не е политкоректно, според новите правила“, заяви Богомил Бонев.

Той публично и на висок глас обяви САЩ, Европа и голяма част от родното управление в целеносочен и яростен антисемитизъм спрямо Русия и руския народ, без той да е виновен за нищо. И им пожела да спят спокойно, ако могат да успокоят съвестта си.

„А дали изобщо имат такава, това е друга тема. Преди години с евреите беше същото положение, каквото е сега с руснаците – да зачеркваш таланти, да отричаш легенди, да спираш шампиони от турнири… Срам, срам и позор за света!“, гневи се Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Богомил Бонев: Ей, политически мулета, ще отнесете подметката!

Скорошна смяна на кабинета на Кирил Петков прогнозира бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Той не крие отвращението си от начина на управление на държавата не само по времето на Бойко Борисов, но и на настоящия парламент.

А най-страшното, което се случва, е лавинообразно нарастващата инфлация, рекордните непосилни цени, спирането на евтиния газ от Русия и пълното д@педавство на управниците ни към Украйна. Без значение какви поразии и претенции имат така наречените им бежанци у нас.

„Ей, политически мулета такива, скоро ще има да гледате политиката само през крив макарон или през хонорарите си в някое презряно НПО – повечето от вас. Но поради крайната ви некадърност може и този доход да ви резнат.

Внимавайте много и не се опитвайте да сривате България, да я фашизирате, а още по-малко да се заканвате на българския народ за позицията му, защото много са били такива като вас. И историята отлично е показала как всички са изяли по з@дниците си подметката на същия този български народ“, заяви Богомил Бонев.

Който посъветва лично Кирил Петков да си носи плавниците и шнорхела, а неговата Лена кофичката и лопатката, като ходят по нашето море. Но да започнат от Китен, че от другата страна са руснаците и могат да се ококорят като Асенчо в даден момент.

Още по темата четете по-долу:


Бонев: Кирчо и Кокорчо искат да ни одерат кожите!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев разкри скандалната схема на Кирил Петков и Асен Василев относно проблема с руския газ. Оказва се, че премиерът ни от Харвард, който се скъса да врещи против Русия, против всичко руско и разбира се, против газа от страната на Путин, да факто няма нищо против него.

„Разбира се, че Кирчо, а и Кокорчо нямат нищо против и не мразят руския газ. Цялата тази олелия е с една причина – да уредят в схемата тяхна близка фирма, която ще го играе посредник и която пак ще ни доставя същия този руски газ, но на рекордно по-високи цени.

Ако трябва да бъда оптимист и да прогнозирам най-лекия вариант, бих казал – руски газ за 40. Повтарям, че това е добрата прогноза, а вие си правете изводите!“, заяви публично Богомил Бонев.

Той коментира категорично, че действията и решенията на кабинета на Петков напоследък приличат на шайка, обираща банка. И то шайка, която много бърза да направи обира, ако ще и да използва оръжия за това.

„Шайката им е с ясно изразена евроатлантическа украска и това им печели малко повече време в управленския цайтнот. Социално обаче маската им на тези момчета отдавна е свалена.

Ако бях на прокуратурата щях незабавно да ги арестувам още в „банката“. Те обаче очевидно ги чакат отпред, да излязат с „торбите“, заяви Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Бонев смля Киро: Заплати ли?! Не пипай парите на хората!

Да си остане в Украйна, да допринася там с каквото иска и може, и да се разкара от полезрението на нормалните българи. Към това Богомил Бонев призова Кирил Петков след безумния апел на премиера към хората днес.

Просто Киро зове всеки българин, който бил съпричастен с болката на украинците, да дарял една своя заплата за тях, че да си купили хората оръжие. Той, разбира се, пръв го направил като харизал своето месечно възнаграждение. Молодец!…

Всъщност към това го подкани и самият Богомил Бонев – да продължава да дава заплатата си и да поощри своите хора в парламента да правят същото. Нека дават! Нека са милосърдни!

„Ами да, не е лоша идея кировата. Защото ако държавата вземе решение официално да помага на Украйна, то тя ще вземе реално от нашите пари. А ние с това няма как да се съгласим.

Така че нека си дават своите заплати, пък ако искат и да купуват с тях на Брендо стоката, че да я подарят на Зеленски за ЧРД. Нека!… Само на парите на хората да не посягат, че тогава ще си останат за дълго в Киев. Защото зелен коридор за връщането им в София няма да има“, каза Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Богомил Бонев към Кулеба: Искаш военна помощ – ами прибери си бежанците!

Екс вътрешният министър Богомил Бонев с типичната си директност и прямота скочи бесен срещу външния украински министър Дмитро Кулеба. Знаем, че Кулеба е в България от дни и май забрави да си тръгне, докато не получи това, което иска. А именно военна помощ и оръжия от страната ни, което обаче директно ни вкарва във война с Русия и оставя родината ни без защита (то ние оръжия за нас нямаме, та какво ще дават)…

„Не може постоянно да сте по средата. Избирайте – с нас ли сте, или против нас, защото ако не ни дадете оръжия, значи искате войната“, изцепи се Кулеба, на което самата Корнелия Нинова не издържа и отвърна остро: „Не! Точно, защото не даваме оръжия, сме за мира!“, отсече тя.

Богомил Бонев обаче бе далеч по-прям и показа ясно на Кулеба, че може да си разиграва кончето само на своя територия, не и на наша. И в нашата държава той е господин Никой, за да раздава заповеди.

„Кулеба искал военна помощ за Украйна. Ами защо не си хване под мишничка всички украински дезертьори, които се пишат бежанци и се домъкнаха тук с тежкарските си джипове, без да си плащат сметките?! Та те вече са повече от цялата ни армия и полицията. Да си ги взима и да ги води да си вардят страната!“, заяви Богомил Бонев.

След което посъветва Кулеба да се насочи към някои други глупави държави и незабавно да си обира крушите от България, защото наглостта му стана прекалена и няма кой да я търпи дълго.

Още по темата четете по-долу:


Бонев: „Героите на Украйна“, които са се скрили зад деца?

Богомил Бонев е извън себе си от гняв и недоумение към всичко, случващо се от вече месец у нас. Тази масова истерия да се вдига в култ всичко украинско и да се хули всичко руско. А днес и новото двайсет – искали да сменят улиците в България и да им слагат украински имена. Това бе върхът на сладоледа!

Предложението е и на небезизвестния Найо Тицин, който гръмко скандира улица да носи името „Героите на Украйна“. Е, тук вече Богомил Бонев не издържа.

„Героите на Украйна“ ли?! Сериозно ли? Герои наричате субекти, които подло и страхливо се крият зад деца??! Това не е само обида за нас, това е и обида за самата Украйна като държава!

А замислиха ли се тези фанатизирани привърженици на скандиранията, че ако това безумие стане, то те ще трябва да се юрнат и да започнат да сменят всичките си документи за собственост, адрес и самоличност. Хайде де ги видя как ще писнат тогава, но сега нали трябва да се говори, без да се мисли, истерията е важна“, коментира Богомил Бонев.

И добави следното – че когато лъжите на Володимир Зеленски и неговите покровители излязат на бял свят, защото това ще стане, много хора наистина ще се срамуват.

„Да, тогава мнозина ще започнат да разправят, че не са знаели за чудовищните зверства в Донбас от нацистите, ще си измият ръцете, както навремето очевидците на немския фашизъм.

Всички тези журналя, политолози, музиканти, актоьори, които сега плюят като бесни, ще се извъртят ни лук яли, ни го мирисали. Невежеството ви е за съжаление! Срам ме е от вас! Съжалявам ви!“, каза Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Бонев: Днес в Донецк е трябвало да избият хиляди жени и деца!

Едва ли има някой, който не е разбрал за чудовищната касапница, разиграла се тази сутрин в Донецк. За нея надигна глас Богомил Бонев, който буквално изкрещя от гняв: „Продължавайте да ги подкрепяте, малоумници!“

Бившият ни вътрешен министър заяви публично, че това, на което станахме свидетели днес и което, за огромен късмет, не взе стотици жертви, както е било планирано от украинските сили, е нищо с това, което фашистите там са вече замислили.

„Ракетата е била свалена във въздуха, осъзнавате ли това?! Осъзнавате ли, че при покосена горе ракета, са убити над 28 невинни жени и деца, а ако не беше, жертвите щяха да са стотици?!

Направено е нарочно – нарочно са събрани на площада дечицата и майките им, за да няма обща мобилизация на техните мъже във войната. Пуснали са ракета с боеприпаси – касетъчни боеприпаси, които са отдавна твърдо забранени от ООН, заради масовите брутални убийства на хора с тях.

Защо са го направили ли?! Още ли сте слепи и още ли някои от вас са глупави?! Целта е била хиляди избити жени и деца, които са доведени на мястото, заради лъжата на Володимир Зеленски. Искали са да ги изтребят до крак, а после да припишат всичко на Русия“, погнусен е Ботомил Бонев.

Той повтаря, че жертвите са 28 само, защото ракетата е прехваната и е унищожена, но част от нея пада и се взривява в центъра на града.

„Това е пъклено, това е чудовищно, това е геноцид. Това е гнусно и позорно военно престъпление. Пак ги подкрепяйте сега, малоумници!“, бесен е Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Богомил Бонев: Вие сте мозъчни инвалиди!

Извън кожата си от гняв и ужас е бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Той следи под лупа случващото се в Украйна още от самото начало и не се бои да заяви позицията си, както и да обвини родните медии в тежка пропаганда и ролята на глашатаи на украинското правителство.

Нещата обаче винаги имат две страни и когато се забранява отсрещната позиция – това е фашизъм, а не другото, казва Бонев. Екс вътрешният министър е категоричен, че пукнат петак не дава дали ще го оплюят и дали мрежите ще заглушат думите му като го блокират.

Вместо това той публично нарече налагащите безумни санкции и омраза към руския народ „мозъчни инвалиди“, тежки при това. И застава зад всяка своя дума.

„Да забраниш културата на Русия – Нетребко, Достоевски, Чехов, Гергиев. Да забраниш параолимпийците й. Да забраниш болни руски дечица да бъдат лекувани в западни болници. Да забраниш на руските студенти и ученици да учат в същия този Запад…

Ами забранете и руските кучета и котки, че да затвърдите напълно малоумието си и да се самообявите за умствени инвалиди, каквито сте! Ето това е нацизъм, това е дискриминация – срещу които уж толкова упорито се борихте. Потресен съм и отвратен от дъното на душата си“, заяви Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Бонев: Кире, ти ли, който не си ходил войник, ще говориш за война!

Срещу Кирил Петков скочи в мрежата бившият вътрешен министър Богомил Бонев. А причината е оставката и скоростната подмяна на уважавания от народа военен министър гевн. Стефан Янев. И то, защото той отстояваше националните, а не чуждите интереси.

Петков се захвана за израза „специална операция“, употребен от Янев в първия ден на инвазията на Русия в Украйна. „Ще ми говори за операции той, това е война!“, изрепчи се премиерът от Харвард пред медиите. И тук вече Богомил Бонев не издържа.

„Кире, Кире, бе! Ти с твоята лъжлива декларация ли си седнал да обвиняваш Стефан Янев, че използвал не една, а друга дума?! Ти ли бе, Кире, дето изобщо не си ходил в казарма и не си бил войник. Ти ли ще даваш акъл на един истински и доказан генерал за това какви военни термини да използва?!

Но, хайде сега да ти обясня, че при войната се унищожава противник. При нея няма мирни граждани, жилищни постройки, инфраструктура. Сравнява се със земята всичко. Както направиха твоите ментори от Щатите в Либия, Ирак, Сирия и навсякъде другаде.

А тук, колкото и информационно да е затъмнението, мирните жители се пазят от руските сили. А ударите по жилищните сгради, по граждани и инфраскруктурните обекти се нанасят от твоите любими фашисти. Огромно разочарование си, Кире“, заключи Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Бонев: Русия не иска да пускаме скапаните макета в ЕС и не бива!

На този етап Македония не бива да влиза в Европейския съюз, убеден е бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Съпругът на депутатката от БСП и певица Нона Йотова подкрепя становището на Русия по казуса.

„Русия не иска това да става. Не иска да пускаме скапаните макета в Европейския съюз, но и са прави. Не бива да го правим. И не, защото така желае Путин, примерно, а защото трябва да знаем, че югозападните българи са под пряко сръбско влияние. И това е геополитика, нищо повече“, заяви Богомил Бонев в профила си.

Той коментира и скандалния руски филм, който разбуни духовете преди Нова година и в който Македония беше представена като едва ли не куртурна столица на славянството и православието.

Бонев е убеден, че това е чиста провокация от страна на Русия и се чуди как никой не може да се усети защо именно руското посолство в Скопие реши да го промотира.

„Стигна се дотам, че се наложи посолството на Русия в София да се разграничи официално от това в Скопие. Ама мислете, бе! Мислете!“, коментира Богомил Бонев.

Още по темата четете по-долу:


Богомил Бонев: МВР хвана кражбите, Борисов е затворник!

Краят на Бойко Борисов е близо. И то не само в политиката, но и на свобода. Това смята бившият вътрешен министър Богомил Бонев, който знае, че МВР е направил огромен пробив. И най-сетне е хванал точните механизми на кражбите на мафията, оглавявана от лидера на ГЕРБ.

„МВР и Бойко Рашков доказаха, че наистина работят. И направиха голямото разкритие – за чудовищно пране на пари от бившите ни властимащи, особено от партията на Баце.

Банките на Цветелина Бориславова и Маджо са заподозрени в тази схема и сега трябва Рашков да ги изпрати в САЩ, за да се допълни списъка „Магнитски“.

Бацинка орева орталъка, че нямал банка. Някой да е твърдял нещо подобно?! Стана ясно, че банките не са негови, но са на много негови хора. Там, в тези две банки, са изпраните пари. А това, което шумоли в чекмеджето на Борисов, са му за джобни разходи“, коментира Богомил Бонев.

Той заяви, че за първи път от години насам вярва в служителите на родната полиция и следствие. И е наясно, че съд и осъдени ще има. При това съвсем скоро след изборите, които Борисов няма да спечели.

Още по темата четете по-долу:


Бонев за премиера на Слави: Това нещо ще се напикава в гащите!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев взриви с изказването си за бъдещия кабинет и най-вече за предложения от ИТН премиер в лицето на Пламен Николов. Кандидатурата на последния и без това разбуни достатъчно духовете в държавата.

Според Богомил Бонев това е тотално недоразумение и в никакъв случай не бива да се реализира на практика. Нещо повече, той дори се отнесе с нескрита насмешка към новия министър-председател.

„Какъв ще е този премиер, бе?! Това човече, дървен философ, което ще се напикава в гащите всеки път, когато го скастрят, или дори когато Тошко Йорданов му повиши глас?! Че то от нищо не разбира, каква държава ще ръководи и управлява“, не крие потреса си Богомил Бонев.

Той обаче не спря дотук и заяви, че в бъдещото правителство се бутат още един доказан плагиат, един измъкнат от партията на Ковачки и един обикновен имунолог, който обаче хал хабер си няма от това що е то образователна реформа.

Богомил Бонев вижда и доста по-далеч във времето като е убеден, че ако този кабинет все пак бъде сформиран, той няма да просъществува дълго. Хората ще го свалят, а това ще бъде сигурна крачка към връщането на Бойко Борисов, пише 1den.bg.

„Баце ще се върне в управлението и то на бял кон. А тези, които ще му поднесат властта на тепсия, са същите тези уж партии на протеста, които ревяха да го свалят. След два поредни парламентарни вота в една година, ние на практика нямаме нищо“, бесен е Богомил Бонев.

Знаем, че половинката на певицата и депутат от БСП Нона Йотова е един от най-големите критици и противници на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов пре годините. Това обаче не му пречи и не го кара да си затваря очите срещу недомислиците на новите политически избраници.

Бонев има добро мнение за президента Румен Радев и за повечето личности от състава на служебния кабинет. Който, за жалост, няма да може да управлява още дълго. Но пък кой знае…

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

21 Мнения

 1. този навремето костов го изгони за далавери после си отиде в бсп най младия кумунист

  • Николай

   Интересна статия…. Но днес всеки може да пише каквото си иска. Исках да посетя страницата на Б.Бонев, но там има само една негова профилна снимка. Тия негови изказвания има ли ги някъде на клип? Тъй – снимка и еди кой си каза еди какво си – не върви… Преди време имаше статия – снимка на Радев и „България ще излезе от ЕС и НАТО, но няма да тръгне срещу Русия“… Дрън-дрън…. Така че, слагайте по едно линкче към видео с въпросните изказвания.

   • Гроздан Михайлов

    Ако намерите видеото, ще ви бъдем благодарни да ни го изпратите.

 2. Емил Боев

  Аз пък предлагам Богомил Бонев и полковник Николай Марков да се кандидатират за президенти през есента .Сигурен съм че те двамата ще поведат България по нов път на развитие .

  • Да, знаем Бонев, че от 2014г до момента там се води война. Това няма нищо общо с агресията на лудия диктатор Путин.
   Още ли дреме у тебе Богомил, дъртия комунист?!

  • Ивайло

   Ами да вземе да влезе и във вас ако нашамариш Нонка

 3. Вени ГТ

  Има ли у нас истински достойни родолюбци ?!?!? Едва ли не 24 часа бълват змии и гущери по Русия. ПОЗОР

 4. Радко Димитриев

  Путлер капут, уроди! Слава Украини! Смърт на руските окупатори!

  • Росица

   Слава на Русия и смърт на Украинските убиици.Дошли в България уж избягали от страх от войната,а с претенции,вземат помощи повече от нас,живеят безплатно по хотели,а и с претенции като им предложат апартамент в който няма джакузи,а дали в Украйна е имал ДЖАКУЗИ?.Ха ха ха аве те ако бягат от войната няма да имат претенции.Един нормален бягаш от война човек е благодарен и на едно парче хляб,който ще му дадеш.Я стига вече,я се осъзнайте малко и вие Ама може би ще ви дойде акъла когато посегнат на вашето или ако изнасилят детето ви.Пфууууу

  • Георги

   Облъчен идиот

 5. Славчо

  АКО ТОВА Е ВЯРНО , КОЕТО НАПИСА БОГОМИЛ БОНЕВ , ЗАЩО ПУТИН НЕ ОТЕДЕ ДА ПОМОГНЕ НА ЛУГАСКА И ДОНБАСКА ОБЛАСТ , А НАПАДНА КИЕВ?

 6. Светла Ч.

  Това лице по някакъв начин заграби земя на брега на язовир Искър – вододайна зона на София. Там построи хотел, къщи за продажба, заведение. И познайте къде отиват фекалиите от цялото това безумие – в язовира. Но той е наглец и съвети дава.

  • Рамадан

   Продажници сме и едните и другите.Когато дого метет двама несе меси ,че ще ти го вкарат и двамата както и преди

 7. Горанов

  Аз също не съм за Украина.Те като народ Не са доби хора.Ако ние бяхме на тяхно место и капка вода немаше да ни дадат.Много добре ги познавам.ИЗРОДСКИ НАРОД СА

 8. Мирослава

  Ама да дава пари ,който не са на българския народ,защото ние му плащаме заплатата!И като толкова е загрижен за Зеленски да си остане там и да апелира Канада да има дава оръжие!Нагли хора бе,искали войната да свърши ама оръжие им трябва!

 9. Тихомирка Ж.

  Не е ли смешно.
  2 000 000 работещи в България да помагат на много милионна Украйна.
  А и като нямат средства да воюват , да дигнат белия байрак и да се приключи с това чудо.
  Колко невинни жертви и материални загуби?

  • ИНЖ. БОЙКО МХАЙЛРОВ

   НАЙ-БЕДНИЯ И ГЛАДЕН НАРОД В ЕВРОПА ДА ДАДЕ ПО ЕДНА ЗАПЛАТА, ПЕНСИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ОРЪЖИЕ И ПАТРОНИ С КОИТО ДА ИЗБИЕМ В БЪЛГАРИЯ – ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ, ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, ПРОКУРАТУРАТА, ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, НЕПИСАНАТА ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ МЕДИИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СТАНАХА ПРОДАЖНА СМРАД (СРЕДСТВА ЗА МАСОВА РЕКЛАМА АГИТАЦИЯ И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ) САМО ТАКА ЩЕ СПАСИМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ. ЗАЩОТО ЧИЧО САМ Е КАЗАЛ „НИЕ ЩЕ ВИ ПОГРЕБЕМ ЩЕ НАМЕРИМ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ СРЕД ВАС ЗА ДА ГИ НАПРАВИМ ВАШИ ВОДАЧИ ЗА ДА ПРЕВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ В ГРОБ“

 10. М. Петров

  Този хубавец Богомил Бонев, който изведнъж след кандидатурата си за президент стана милионер неясно как, се оказа доста дълбоко внедрен агент на задкулисието. Не спря да се включва с отвратителните си коментари в угода на скритите си господари и винаги на страна на тъмните сили.

  • Валери Кузов

   Пълен идиот!!! Нищо смислено не прочетох, просто един от многото русофили в България.Колкото и да не му харесва на тоз предател , приказката за братския руски народ свърши…..на места дори си противоречи .. пълен глупак

 11. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *