Богомил Бонев
Богомил Бонев попиля премиера на Слави Трифонов

Богомил Бонев за премиера на Слави: Това нещо ще се напикава в гащите като го скастрят!

Богомил Бонев няма никак добро мнение за Пламен Николов!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев взриви с изказването си за бъдещия кабинет и най-вече за предложения от ИТН премиер в лицето на Пламен Николов. Кандидатурата на последния и без това разбуни достатъчно духовете в държавата.

Богомил Бонев
Богомил Бонев попиля премиера на Слави Трифонов

Според Богомил Бонев това е тотално недоразумение и в никакъв случай не бива да се реализира на практика. Нещо повече, той дори се отнесе с нескрита насмешка към новия министър-председател.

„Какъв ще е този премиер, бе?! Това човече, дървен философ, което ще се напикава в гащите всеки път, когато го скастрят, или дори когато Тошко Йорданов му повиши глас?! Че то от нищо не разбира, каква държава ще ръководи и управлява“, не крие потреса си Богомил Бонев.

Той обаче не спря дотук и заяви, че в бъдещото правителство се бутат още един доказан плагиат, един измъкнат от партията на Ковачки и един обикновен имунолог, който обаче хал хабер си няма от това що е то образователна реформа.

Богомил Бонев вижда и доста по-далеч във времето като е убеден, че ако този кабинет все пак бъде сформиран, той няма да просъществува дълго. Хората ще го свалят, а това ще бъде сигурна крачка към връщането на Бойко Борисов, пише 1den.bg.

„Баце ще се върне в управлението и то на бял кон. А тези, които ще му поднесат властта на тепсия, са същите тези уж партии на протеста, които ревяха да го свалят. След два поредни парламентарни вота в една година, ние на практика нямаме нищо“, бесен е Богомил Бонев.

Знаем, че половинката на певицата и депутат от БСП Нона Йотова е един от най-големите критици и противници на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов пре годините. Това обаче не му пречи и не го кара да си затваря очите срещу недомислиците на новите политически избраници.

Бонев има добро мнение за президента Румен Радев и за повечето личности от състава на служебния кабинет. Който, за жалост, няма да може да управлява още дълго. Но пък кой знае…

За Виктория Стоянова

Прочети още

Васил Михайлов

Васил Михайлов към Борисов: Плюя на лъжите ви! Няма да ми затворите устата, продажници!

Васил Михайлов не се страхува от нищо и никого! Великият и обичан актьор Васил Михайлов, …

2 Мнения

  1. този навремето костов го изгони за далавери после си отиде в бсп най младия кумунист

  2. Емил Боев

    Аз пък предлагам Богомил Бонев и полковник Николай Марков да се кандидатират за президенти през есента .Сигурен съм че те двамата ще поведат България по нов път на развитие .

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *