Маги Халваджиян
Маги Халваджиян смята, че е крайност да се сравнява Путин с Хитлер

Маги Халваджиян: Стига крайности за Путин! Направи го, защото се почувства опрян до стената!

Маги Халваджиян не иска да сравнява Путин с Хитлер!

„Не бих сравнил Путин с Хитлер, това са крайности. Стига с тези крайности! Аз така не бих се изразил. Путин направи това, което направи, защото защитава интересите на Русия, а от много време се чувства опрян до стената. Е, в един момент нещата ескалираха и той показа сила и мускули“, това заяви Маги Халваджиян по повод войната Русия с Украйна.

Маги Халваджиян
Маги Халваджиян смята, че е крайност да се сравнява Путин с Хитлер

Маги е категоричен, че няма да каже лоша дума за никой от двата народа. Защото има огромен брой прекрасни приятели руснаци, както и много приятели украинци. Според него обаче този конфликт ще доведе до много сериозни икономически последици за всички, в това число и за Русия.

„Русия е огромна сила, огромна. Но най-вече военно, не толкова икономически. А резултатите от тази война ще бъдат най-вече такива“, каза Халваджиян. И допълни, че да – атомната бомба със сигурност ще избухне някой ден, но виновникът няма да е конкретно и еднолично Владимир Путин.

„Може да е сега, или след три, пет години, но това ще се случи. Защото светът е проблемът. Светът озверя, хората се овълчиха, управляващите се побъркаха, мислейки се за богоизбрани. И тук не говоря за Путин, говоря за политиците на цяла Европа, на Америка…

Да вземем нас, българите. Има ли една тема, по която да не сме се плюли и мразили?! Правим го сега, настървени като хиени, правехме го и преди. То не беше темата за забраната на пушенето, то не беше тази за ваксините, сега това – никога ние не сме единни. А това са тежките комплекси на малките хора, които сами си насаждаме“, смята Маги Халваджиян.

Още по темата четете по-долу:


Маги Халваджиян: Българинът е доволен от живота си!

Българинът харесва битието си и е доволен от живота, поне по-големият процент от хората. В това е убеден продуцентът Маги Халваджиян, който смята, че политиците не са виновни за проблемите на държавата. Виновни сме били самите ние.

„Имаме много още да растем като общество, а за демокрация ще можем да говорим след минимум 30-40 години. Защото демокрация значи на първо място отговорност, а не слободия. Нещо, което огромна част от българите не осъзнава.

Виновен бил Бойко Борисов, виновно било правителството, виновен бил Илън Мъск, виновна била леля Пена от магазина. Глупости! Всеки сам носи вина или заслуги за собствения си живот, много е лесно да сочиш и да обвиняваш друг за провалите си“, категоричен е Маги Халваджиян.

Той обяснява и друго в защита на тезата си, а именно, че хората не са се вдигнали да протестират истински, щом не са доволни от Борисов. Не се правело така, трябвало да се недоволства до откат и до конкретни резултати, смята арменецът.

„Имало протести. Че Борисов управлява цели три мандата. Къде са тези протести? Излязоха едни 5000 души, повикаха малко и си тръгнаха. Ако наистина народът беше недоволен, нямаше да спре. И нямаше да са 5, а сто хиляди поне.

Промяна на живота не се прави за 10 дни, за седмица или месец. Прави се, докато трябва. Затова си мисля, че на идните избори отново има огромен шанс ГЕРБ да спечели и да продължи да управлява. И знаете ли защо – ами, защото няма кой друг, никаква алтернатива няма“, твърди Маги Халваджиян.

Халваджиян за мерките: Да затварят! Стига сте ревали!

В пълна подкрепа на Щаба, здравния министър проф . Костадин Ангелов и премиера Бойко Борисов е продуцентът Магърдич Халваджиян. Става дума за новите и по-строги защитни мерки срещу пандемията от Covid-19.

Както знаем, от утрешния ден се затварят абсолютно всички дискотеки, барове и нощни заведения на територията на страната. Спортните събития ще се провеждат без публика, а ученици и студенти ще се върнат към формата на онлайн обучение.

Здравният министър е сериозно обезпокоен, че с това темпо на зараза от над 2000 човека дневно, държавата няма да издължи, а болници и лекари буквално ще „гръмнат“.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Затова арменецът Магърдич Халваджиян призова към здрав разум и повеме отговорност. Той е убеден, че дори и да се затвори цяла България, както беше през пролетта, това е само за добро. И българите първо трябва да помислят, а не да бързат да реват и недоволстват, типично по нашенски.

„Всичко друго би било безотговорност и дори престъпление спрямо близки, роднини, приятели, колеги, съседи… Писна ми да слушам тъпотии за конспирации и че все някой друг ни е виновен. Ама нали е по-лесно“, коментира Маги Халваджиян.

Продуцентът пак обяснява, че лично той е тръгнал с нагласата това положение и тези мерки да траят около шест години. И споделя, че ако се окаже по-кратък период, то ще бъде щастлив от този факт, пише сайтът dunavmost.com.

„Това са уроци за цялото човечество и е крайно време да си ги научим тези уроци. С риск мнозина да ме намразят, ще кажа и, че сме си ги заслужили през годините.

Погледнете в себе си, замислете се. Идиотско е да се твърди, че маските отнемали самоличността ни. Или си личност, или не си. А ако не си, то маската ти е най-малкият дерт“, убеден е арменецът. Който няма проблем да затвори и заведението си „Библиотеката“, ако бъде издадена още по-строга заповед.

Мнозина обаче са на коренно различна от неговата позиция. Хора от клубния и ресторантьорския бранш са в ступор, чудейки се как ще прекарат зимата и как ще издържат семействата си. Особено обслужващият персонал, който у нас е със сериозна численост.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

6 Мнения

 1. Стига бе, да затварят, какво да затварят, като всичко е лъжа и измама, или и ти получи яка пачка да говориш глупости…

 2. Не драги , баба Пена от кварталния магазин не е виновна /не я пришивай/ към виновниците ,ТЯ Е ПОТЪРПЕВША,аИЛОН МЪСК е много далеч от България.ВИНОВНИТЕ СА известни, а ти със своите пошли уж забавни предаванияДОПРИНАСЯШ за ниския естетичен вкус на българите,и за жалост -на децата , които обичат дори пошлия ти “ цирк“.

 3. Що не питаш Бабикян , та да разбереш колко добре живеят българите .
  Ще ти го разкаже на арменски та дано разбереш !
  Аман черен от профани !

 4. Сит на гладен не вярва та
  и Халвибиян много е далеч
  от истината като гледаш само себе си не прави
  генерални изводи огледай се
  явно ти липсва грамотност
  да не кажа нещо по грубо
  Продължавай да се кланяш
  на Боко

 5. ..Ако гледаш само в твоето дебело портмоне..и не ,,виждаш“ нищо друго в Държавата!?Може и да ти се ,,вярва“!?..Пък Корупцията..в милярди..и Унищожаване Живота на Поколения.. трябва да си слепец ..и да мислиш, че сме евр.държава…а дефакто сме ,,трети“свят…да не казвам..!??

 6. Ако наистина го е казал адмирации за него защото трябва повече Българи като него за да може да се каже истинската позиция на народа а такива като него имат тежестта и сцената от където могат да кажат.БРАВО!!!!

 7. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *