Маги Халваджиян
Магърдич Халваджиян не разбира истерията на някои българи

Маги Халваджиян за мерките: Да затварят! Здравето е по-важно от парите, стига сте ревали!

Маги Халваджиян напълно подкрепя взетите от Щаба и Бойко Борисов мерки!

В пълна подкрепа на Щаба, здравния министър проф . Костадин Ангелов и премиера Бойко Борисов е продуцентът Магърдич Халваджиян. Става дума за новите и по-строги защитни мерки срещу пандемията от Covid-19.

Маги Халваджиян
Магърдич Халваджиян не разбира истерията на някои българи

Както знаем, от утрешния ден се затварят абсолютно всички дискотеки, барове и нощни заведения на територията на страната. Спортните събития ще се провеждат без публика, а ученици и студенти ще се върнат към формата на онлайн обучение.

Здравният министър е сериозно обезпокоен, че с това темпо на зараза от над 2000 човека дневно, държавата няма да издължи, а болници и лекари буквално ще „гръмнат“.

Затова арменецът Магърдич Халваджиян призова към здрав разум и повеме отговорност. Той е убеден, че дори и да се затвори цяла България, както беше през пролетта, това е само за добро. И българите първо трябва да помислят, а не да бързат да реват и недоволстват, типично по нашенски.

„Всичко друго би било безотговорност и дори престъпление спрямо близки, роднини, приятели, колеги, съседи… Писна ми да слушам тъпотии за конспирации и че все някой друг ни е виновен. Ама нали е по-лесно“, коментира Маги Халваджиян.

Продуцентът пак обяснява, че лично той е тръгнал с нагласата това положение и тези мерки да траят около шест години. И споделя, че ако се окаже по-кратък период, то ще бъде щастлив от този факт, пише сайтът dunavmost.com.

„Това са уроци за цялото човечество и е крайно време да си ги научим тези уроци. С риск мнозина да ме намразят, ще кажа и, че сме си ги заслужили през годините.

Погледнете в себе си, замислете се. Идиотско е да се твърди, че маските отнемали самоличността ни. Или си личност, или не си. А ако не си, то маската ти е най-малкият дерт“, убеден е арменецът. Който няма проблем да затвори и заведението си „Библиотеката“, ако бъде издадена още по-строга заповед.

Мнозина обаче са на коренно различна от неговата позиция. Хора от клубния и ресторантьорския бранш са в ступор, чудейки се как ще прекарат зимата и как ще издържат семействата си. Особено обслужващият персонал, който у нас е със сериозна численост.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Рашков

Вътрешният министър Бойко Рашков: Угояването на властта беше дотук! Тръгват скандални арести!

Вътрешният министър Бойко Рашков е категоричен, че не се страхува от никого! Бойко Рашков е …

Едно мнение

  1. Стига бе, да затварят, какво да затварят, като всичко е лъжа и измама, или и ти получи яка пачка да говориш глупости…

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *