Теодора Стефанова
Теодора Стефанова с големи разкрития за бъдещето на света

Ясновидката Теодора Стефанова: Путин ще смачка Байдън, а ЕС ще се самоунищожи!

Теодора Стефанова е призната по много географски ширини с точните си познания!

Българското ясновидско чудо Теодора Стефанова отдавна е призната и слушана не само в родината си, но и навън. Славата й е дори далеч по-голяма зад границите ни като тя дълги години е личната гадателка на Силвио Берлускони.

Теодора Стефанова
Теодора Стефанова с големи разкрития за бъдещето на света

Нещата, които е казвала, са се случвали на 99 процента и няма защо да се съмняваме, че сега ще бъде нещо по-различно. А Теодора Стефанова излезе с предсказание за темата, вълнуваща целия свят – конфликтът между Запада и Русия.

Стефанова е категорична, че Владимир Путин, който е обвиняван от Белия дом и ЕС в едва ли не тероризъм и опити за започване на война с Украйна, ще излезе победител. Както и самата Русия. Тепърва руската мощ ще се покаже отново и ще обърне представите на много страни за себе си.

„Путин е силен и Джо Байдън отлично знае това. Сега го играе на проба и грешка, за да може неочаквано Путин да му клекне. Това няма да стане. Русия не е Иран, нито Ирак, нито Афганистан… все страни, в които Америка и НАТО нарочно създаваха конфликти заради личните си интереси и алчност.

Русия е сила и тя ще покаже на САЩ кой командва. Отсега казвам, че война няма да се разгори, а руската държава ще има най-силното си влияние над света след около две-три години, някъде около 2025-та. Защото тогава ще стане нещо, очаквано отдавна от мнозина – ЕС ще се срине, ще се разпадне“, казва Теодора Стефанова.

Тя допълва, че вината за това ще е изцяло на европейските държави и новото модерно, което брутално заличава християнските и човешки ценности. Неслучайно дава пример и с Виктор Орбан, който неведнъж се противопоставя на безумията на Евросъюза и е обявен затова за персона нон грата.

Орбан също клони към Русия, както и президентът Румен Радев, показал мъдрост и отговорност в конфликта между Путин и Запада. А за България Стефанова предрича тясно партньорство и сътрудничество с Путин след няколко години. Както и разцвет. Дано се случи!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

Едно мнение

  1. berluskoni dali e 4uwal za taq otka4alka??

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *