Проф Иво Петров
Проф. Иво Петров

Проф. Иво Петров. Прием и цена. Има ли частна практика? Основна информация

Данни за контакт на Проф. Иво Петров. Има ли частна практика и осъществява ли прием? Цена. Семейство, съпруга, деца, образование

Проф. Иво Петров е доктор на медицинските науки, признат за първия кардиолог в страната, който извършва имплантация на ендопротеза в аортата при дисекация и аневризма. И е първият в света, който прави тази операция върху дете. Той е също така и ангиолог, активен преподавател. Роден е през 1965 година в село Малорад в Северозападна България. Началник е на сърдечната клиника към болница Токуда (Аджибадем), т.нар. Сърдечно-съдов център.

Данни за контакт

Можете да се свържете с него или да си запишете час за прием от телефона на Сърдечно-съдовия център към Аджибадем Сити Клиник: 0700 13 127.

Семейство, съпруга, деца

Има две деца: Адам и Глория. Съпруга му е Росица Петрова

Образование

Учил е в 93-то училище „Ал. Тодоров – Балан“ от 72 до 79 г. после 4 години във Френската гимнация. Завършва Медицински Университет – София през 1984 г. Учи в университет в Буенос Айрес до 2000 г. (за година-две)

Цена на преглед

Цената в Токуда, където работи проф. Иво Петров, зависи от много неща – дали ще ползвате Здравна каса или застрахователен фонд, дали ще се включи прегледът в пакет с други болнични услуги и тъй нататък. А и е променлива във времето. В повечето болници частният преглед при учен от такъв струва 50-60 лева към юли 2022 година. Но дали ще е така, когато четете тази публикация, не е ясно, тъй че по-добре се обадете на телефона по-горе и попитайте!

Прием на проф. Иво Петров

Час за прием могат да ви дадат след попълване на формата за контакт в страницата му в сайта на Аджибадем клиник. В нея ще опишете по каква причина искате час, как се казвате и т.н.

Има ли частен кабинет?

Частният кабинет на проф Иво Петров не е официално огласен, но възможно ли е да няма такъв? Напишете в коментарите ТУК, ако имате повече подробности за частната практика на професора и за цените, които взема. Благодарим предварително!

Методът му против Ковид

Проф. Иво Петров: Семейството ми използва този метод за здрава имунна система и защита от Covid-19! Проф. Иво Петров сподели семейния метод за силен имунитет в дома му!

Известният и уважаван кардиолог проф. Иво Петров разкри как в собственото му семейство се пазят от Covid-19 и поддържат здрава имунната си система.

В дните, когато пандемията у нас расте светкавично, а броят на покосените от инфекцията е вече по 1000 души на ден, проф. Петров заяви, че в дома му са взели спешни мерки. А именно – пиене на йонизирана вода и йонизиране на въздуха в помещенията.

Йонизирането на въздуха става чрез специални уреди, които вече се продават навсякъде и не са толкова скъпи.

Има обаче и елементарни домашни средства за пречистване на въздуха. Сред тях са редовното проветряване, честото почистване на климатиците, отглеждането на зелени растения у дома, както и използването на солни лампи с хималайска сол, които неутрализират алергените и вредните вещества.

Йонизаторите за алкална или още жива вода са особено полезни за здравето и имунитета ни, затова е препоръчително да ги използваме. Те също могат да се открият на различни цени като сред тях има и такива за всеки джоб.

Иво Петров
Проф. Иво Петров даде съвети как да изградим здрав имунитет срещу коронавируса

Задължителен остава приемът на имуностимулаторите като винамин Д, витамин С, цинк, селен и магнезий. А заедно с това се припоръчва умерено и здравословно хранене, както и прием на солидно количество течности под формата на вода или неподсладен чай.

Според проф. Иво Петров към момента няма причина за повторно затваряне на градовете, но е убеден, че вирусът няма да си отиде никога, пише сайтът epicenter.bg.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Особено много ще нараснат случаите през идните студени месеци, затова е добре да спазваме хигиена, дистанция и при нужда защитни маски.

„Това е една съвсем нова инфекция, нов вирус, за който не знаем още нищо. Тази е и причината хората да се боят, лекарите по цял свят да не са уверени в действията си на сто процента и на много места да се предприемат ограничения“, смята проф. Петров.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Хималаи: Карта, данни и факти. Таблица на върховете. Алпинисти и жертви

Хималаи: Високи върхове и планини в Хималаите. Къде се намират? Карта. Факти

Какво представляват Хималаите: карта, къде се намират, държави. Таблица на върховете над 8 000 метра. Интересни …

10 Мнения

  1. Таня Стаматова

    Професорд-р Иво Петров на 24 02.2022 брат ми беше опериран по спешност от десекация на аортата,а на 30.09 22 го оперираха от пневмоторакс и двете операций са извършени в Сърце и Мозък Бургас .Желаем да го прегледате и вие.

  2. Бисерка Бурдиняшка

    Как мога да получа час за преглед или консултация при проф. Петров?

    • Стоянка Миланова

      Майка ми е оперирана от сърце в болница „Света Екатерина“. Как може да бъде прегледана от проф. д-р Иво Петров, имам в предвид работите ли с НЗОК или на свободен прием, и каква е цената?

  3. Надежда Иванова

    Имам предсърдно мъждене ,мога ли да се прегледам при проф.Иво Петров.Преглежда ли по здравна каса и къде се намира.Може ли таксата за платен прием ако не може по НЗОК.

  4. Синтия Недялкова

    Току що попълних формуляр с желание за преглед на съпруга ми Тодор Недялков. Попълвам и този тук, за да уточня, че бихме искали да бъдем приети и в частен преглед, тъй като времето би за престой в София е ограничено. По-долу ще попълня моето име и имейл. Моят телефонен номер е 0888 789 488

    • Илиана

      Здравейте!
      Бих искала да запиша час за преглед при проф. Петров в частен кабинет за синът ми, който е на 19 години. Обаждах се в Сити Клиник , но възможният час за записване е краят на месец март. Тъй като сме обезпокоени и притеснени, молбата ми е да бъдем приети в частният кабинет на проф. Петров. Тел. Ми номер е 0888861636. Благодаря!

      • Лена Митева

        Здравейте!
        Майка ми Кичка Иванова 79г. и е диагностицирана с аневризма на аортата.Молбата ми е да й дадете час за преглед.
        Благодаря!!!

        • Гроздан Михайлов

          За съжаление ние тук не записваме за преглед при доктора. Ползвайте този линк, за да се запишете в Аджибадем.

  5. Славянка

    Попаднах на статия, в която от името на проф. Петров се рекламира гел за лечение на разширени вени и се отрича оперативното им и лазерно лечение.
    Съпругът ми от няколко години поставя инжекции, особен ефект няма.
    Към момента е с карцином на простата, опериран и с хормонално лечение, в тази връзка не знаем какво да правим с разширените вени
    Моля за информация дали рекламата на този гел от името на професора

  6. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *