Кубрат Пулев
Кубрат Пулев скочи бесен срещу управляващите в България

Кубрат Пулев към управляващите: Вие сте болни хора, бе! Да живеете с 300 лв. дано!

Кубрат Пулев не издържа и скочи срещу управляващите дни преди изборите!

По-малко от седмица преди изборите Кубрат Пулев скочи срещу управляващите бесен. Той директно им заяви, че са болни хора. Хронично болни от алчност, амбиция и лъжи. И им пожела да живеят с 300 лева на месец, та дано им хареса.

Кубрат Пулев
Шампионът Кубрат Пулев скочи бесен срещу управляващите в България

Кобрата изрази отвращението си от факта, че не само години наред държавата ни е разграбвана и унищожавана от властта, начело с Бойко Борисов и ГЕРБ, но и сега, в пандемията, никой не прави нищо.

Според Кубрат Пулев българите са оставени на самотек, всеки да се спасява, както може. А здравната система не може да осигури най-важното и задължителното за всеки един човек – грижи и сигурност.

Боксьорът не крие омерзението си и от цирка с мерките против Covid-19, от това как НОЩ и здравното министерство си менят мнението през ден. И как правят всичко друго, освен да предпазят народа си и да го защитят – не само от заразата, но и от глада и мизерията, от създалата се икономическа и финансова криза.

„Паникьосахте 6 милиона българи и ги оставихте на произвола – ето това направихте. А сега се биете в гърдите, лъжете и мажете, за да се докопате отново до кокола, отново да останете на власт. Защо? За да лапате! Как не се наядохте, бе“, възмущава се от дън душа Кубрат Пулев.

Най-голямо съжаление боксьорът изказва за пенсионерите, залъгвани с по 50 лева „бонуси“ от Бойко Борисов на месец, които обаче едва кретат с мизерните си 300 лева пенсия. Възрастни хора, брутално потъпквани и унижавани от родината, за която са дали силите и здравето си.

„300 лева дано да получавате и вие, за да видите истината. Ще издържите ли повече от седмица – надали! Затова ли си дадоха живота нашите майки и бащи, баби и дядовци – за унижението и агонията, която вие им осигурявате ежедневно“, пита Кобрата.

Той скочи и срещу разпродаването на държавни земи, предприятия… Не подмина и демографската криза, която става все по-остра и решение не се вижда. Младите хора предпочитат да си грабнат куфарите и да се спасяват кой как може в чужбина.

„Хора, българи, бъдете заедно! Не се давайте на алчните ни псевдо водачи, не се оставяйте да ви смачкат. Заедно трябва да се борим за родината си и ще успеем. Аз съм с вас и винаги ще бъда“, закле се Кубрат Пулев.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Слави Трифонов

Явор Дачков: Слави Трифонов излъга за Covid! Крие се, защото взе пари, но не изпълни задачата!

Слави Трифонов не е болен от Covid-19, коментира Явор Дачков! Журналистът и водещ Явор Дачков …

12 коментара

 1. Кобра кой живее днес с 300 лева
  Това са пенсиите на лентяйте които работеха за 1000 и отгоре лева а се осигуряваха на 200 лева
  Каква пенсия очакват
  Даже и това дето направиха пенсиите
  Минималните 300 лева не е правилна
  Какво искаш да не се осигуряващ а да ти дадат 1000 лева пенсия
  Това и при господ го няма
  Пенсиите от времето на Станишев до сега са скочили до 70 процента
  Кобра опомни се ти на колко се осигуряващ като получаваш милионите и после ще плачеш като вдовица
  Че пенсията ти е малка
  Цял живот работа 45
  години стаж редовна осигуровка сега са с пенсия от над 1000 лева
  Всичко е според заслугите Кобра
  Видя че вятъра духна в обратно посока и ти обърна палачинката не ти Прилича
  Имаш име за уважение не го разваля
  Не ме карай да си развалям мнението за теб
  Твой почитател

  • Диана Чобанова

   Май сте хванали Господ за шлифера! Не давайте съвети на Кобрата! ТОЙ е много по умен от Вас!
   Явно не живеете с 300 лв. на месец!
   Засрамете се!

   • Антигербер

    Ей, Васил ли си къв си. Подлого герберастка. Родителите ти ако са били „аристрократи“ и са живели на гърба на хората и са се осигурявали на 10 000 лева може и да говориш за пенсия от 1000 лева, но повечето хора съградили тази държава в края на дните си мизерстват и нямат пари дори за кисело мляко. На такава ли власт се,радваш бе лизогъзец гереберастки???
    Ти дори и не схвана за какво иде реч, защото явно никога не си живял с 300 лв. На месец когато един хляб струва 2 лева а тока на месец е минимум 200.
    Ех как мразя такива педер@сти.

  • който има 40 години стаж взема 302 а който няма хич 300 лева явно си много млад и не помниш „осъвременяването“ на пенсиите от Иван Костов между другото с риск да те обидя де мразя ей такива неподготвени като теб да се изказват………. и да ти кажа през комунизма нямаше как да стане това да вземаш 1000 а да се осигуряваш на 200 тъй че не обиждай хората явно съдишщ по теб поннеже и ти си ЛЕНТЯЙ ИЛИ НЯКОЙ ТАРИКАТ ИЗМИСЛЕН

 2. Васил Стоянов абе папагал, как се живее с 300 лв бе олигофрен, я ми отговори защо във Гърция най ниската пенсия е 1600лв бе дебил

 3. Точно така се говори и споделя.
  Истината да се говори и правим живота си по добър. БРАВО КОБРА, ТИ СИ ИСТИНСКИ БОЕЦ-ПАТРИОТ. ЖИВЕЕЕШ И ИЗПОВЯДВАШ ИДЕЙТЕ НА ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ!!!

  • Aло, що не видиш какво плащат другите държави на хората без стаж, работили на черно или не работили никога.
   780€ е в Италия плюс 200€ на човек за купони за храна+ на 1 дете още 280€ и поети от държавата от 60 до 80% всички разходи по покупки и услуги и ремонти. Който си купи дом, му връщат парите всяка година по малко, за мебели 60% минимум намаление веднага. За отопление за всичко. Я не говори глупости. В Германия пуснаха по 1200€базов доход. Работил неработиш всеки трябва да ги получи. Отделно другите екстри и помощи. Хайде няма нужда от твоите герберски глупости.

  • Да де дигнаха се пенсиите с 70% а я ми кажи хляба колко струваше колко струва сега

 4. Във Италия дават на всички, които нямат стаж, не са ги осигурявали, работили на черно, дори без никакви осигуровки 780€ и купони за храна на човек за 200€.
  На дете още 280€
  И от 60 до80% намаление на всички покупки и услиги поети от държавата.

  • Петя Колева

   Нека говорим за хората над 80. Какви хиляда и какви 300. Тези хора са се пенсионирали преди 2000 година. И да. Те са с точно такива пенсии около 300 . Счетоводители, учители…..

 5. Мария Евтимова

  Не говорете глупости че лентяите взимат 300 лв.пенсия (направиха я на лентяите 300лв.сегашните управляващи ) ,а тези ,който сме работили трисменна работа и 43 години трудов стаж втора категория труд взимаме около 380лв.и ще се увеличи пенсията с 5,%чак през юли ,а като допълнение ще прибавя ,че съм работила още 15год. след пенсиониране ,за да се увеличи пенсията с още 2лв.на месец след внасяне на упе .Ето това са пенсиите на работещите и усигурявалите се ….

 6. Точно така Кобра. Много правилно си го казал колега.
  Майка ми със 40 години блъскане тежък физически труд я кара сега със 300лв. И сега е инвалид и разчита изцяло на мен за да си плати сметките и да оцелее.
  Явно някои хора от коментарите идея си нямат. Баба ми също беше със минимална пенсия а е работила над 40 години.
  По-голямата от пенсионерите мизеруват. А са работили честно и са със морално чисти сърца и не са крали.

 7. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *