Кубрат Пулев
Кубрат Пулев обиди стотици хиляди избиратели на Слави Трифонов и Има такъв народ

Позор: Кубрат Пулев определи като прости 564 898 българи, гласували за Слави Трифонов!

Кубрат Пулев обиди избирателите на Слави Трифонов и Има такъв народ!

Боксьорът Кубрат Пулев обиди стотици хиляди българи навръх Великден, като ги изкара… прости. Кобрата мина границата с отношението си към избирателите на партия Има такъв народ и Слави Трифонов. При това си позволи да го направи в национален ефир, пред водещата Мария Цънцарова.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев обиди стотици хиляди избиратели на Слави Трифонов и Има такъв народ

Кубрат Пулев заяви директно, че според него влизането на Слави и хората му в политиката е абсурдно, пълно безумие. А хората, които са го изпратили там с гласовете си, са направили най-голямата грешка, присъща на откровени глупаци.

„Наивно и глупаво е да не правиш разлика между шоу и политика. Какъв политик е Слави Трифонов? Този човек ще съсипе държавата тотално, ако го оставим да управлява. Та той си няма понятие от това.

Шапка му свалях за „Шоуто на Слави“, което водеше толкова много години. Гледал съм го и съм го харесвал, смял съм се. Но политиката не са вицове, скечове и просташки лафове. Управлението на една държава е коренно противоположно нещо на шоу! Което, за жалост, феновете му не проумяват“, каза Кубрат Пулев.

Според боксьора всъщност именно тези фенове, които са се блъскали и са крещяли по концертите на Слави и Ку-ку бенд навремето, сега са го припознали като управник. И са помогнали несъзнателно за двойното забатачване на родината ни.

Любопитно е обаче, че Кобрата не изключи собственото си участие на политическата сцена след време. Той заяви, че с радост би се включил в управлението на държавата ако има с какво да помогне и хората го искат. Но в момента има още какво да даде на спорта.

Пита се в задачата – щом присъствието на един шоумен в парламента е безумие, то с какво е по-различно присъствието на един боксьор там?! Значи Слави е некадърен за управник, но Кубрат Пулев току-виж извисил страната до нечувани висоти?! А дано, ама едва ли…

Още по темата четете по-долу:


Кубрат Пулев към управляващите: Да живеете с 300 лв. дано!

По-малко от седмица преди изборите Кубрат Пулев скочи срещу управляващите бесен. Той директно им заяви, че са болни хора. Хронично болни от алчност, амбиция и лъжи. И им пожела да живеят с 300 лева на месец, та дано им хареса.

Кобрата изрази отвращението си от факта, че не само години наред държавата ни е разграбвана и унищожавана от властта, начело с Бойко Борисов и ГЕРБ, но и сега, в пандемията, никой не прави нищо.

Според Кубрат Пулев българите са оставени на самотек, всеки да се спасява, както може. А здравната система не може да осигури най-важното и задължителното за всеки един човек – грижи и сигурност.

Боксьорът не крие омерзението си и от цирка с мерките против Covid-19, от това как НОЩ и здравното министерство си менят мнението през ден. И как правят всичко друго, освен да предпазят народа си и да го защитят – не само от заразата, но и от глада и мизерията, от създалата се икономическа и финансова криза.

„Паникьосахте 6 милиона българи и ги оставихте на произвола – ето това направихте. А сега се биете в гърдите, лъжете и мажете, за да се докопате отново до кокола, отново да останете на власт. Защо? За да лапате! Как не се наядохте, бе“, възмущава се от дън душа Кубрат Пулев.

Най-голямо съжаление боксьорът изказва за пенсионерите, залъгвани с по 50 лева „бонуси“ от Бойко Борисов на месец, които обаче едва кретат с мизерните си 300 лева пенсия. Възрастни хора, брутално потъпквани и унижавани от родината, за която са дали силите и здравето си.

„300 лева дано да получавате и вие, за да видите истината. Ще издържите ли повече от седмица – надали! Затова ли си дадоха живота нашите майки и бащи, баби и дядовци – за унижението и агонията, която вие им осигурявате ежедневно“, пита Кобрата.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Той скочи и срещу разпродаването на държавни земи, предприятия… Не подмина и демографската криза, която става все по-остра и решение не се вижда. Младите хора предпочитат да си грабнат куфарите и да се спасяват кой как може в чужбина.

„Хора, българи, бъдете заедно! Не се давайте на алчните ни псевдо водачи, не се оставяйте да ви смачкат. Заедно трябва да се борим за родината си и ще успеем. Аз съм с вас и винаги ще бъда“, закле се Кубрат Пулев.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Рашков

Бойко Рашков: С шутове бих изритал Борисов и Карадайъ от страната! Те предадоха България!

Бойко Рашков е категоричен, че на България не са й нужни предатели! България е имала …

13 коментара

 1. Кобра кой живее днес с 300 лева
  Това са пенсиите на лентяйте които работеха за 1000 и отгоре лева а се осигуряваха на 200 лева
  Каква пенсия очакват
  Даже и това дето направиха пенсиите
  Минималните 300 лева не е правилна
  Какво искаш да не се осигуряващ а да ти дадат 1000 лева пенсия
  Това и при господ го няма
  Пенсиите от времето на Станишев до сега са скочили до 70 процента
  Кобра опомни се ти на колко се осигуряващ като получаваш милионите и после ще плачеш като вдовица
  Че пенсията ти е малка
  Цял живот работа 45
  години стаж редовна осигуровка сега са с пенсия от над 1000 лева
  Всичко е според заслугите Кобра
  Видя че вятъра духна в обратно посока и ти обърна палачинката не ти Прилича
  Имаш име за уважение не го разваля
  Не ме карай да си развалям мнението за теб
  Твой почитател

  • Диана Чобанова

   Май сте хванали Господ за шлифера! Не давайте съвети на Кобрата! ТОЙ е много по умен от Вас!
   Явно не живеете с 300 лв. на месец!
   Засрамете се!

   • Антигербер

    Ей, Васил ли си къв си. Подлого герберастка. Родителите ти ако са били „аристрократи“ и са живели на гърба на хората и са се осигурявали на 10 000 лева може и да говориш за пенсия от 1000 лева, но повечето хора съградили тази държава в края на дните си мизерстват и нямат пари дори за кисело мляко. На такава ли власт се,радваш бе лизогъзец гереберастки???
    Ти дори и не схвана за какво иде реч, защото явно никога не си живял с 300 лв. На месец когато един хляб струва 2 лева а тока на месец е минимум 200.
    Ех как мразя такива педер@сти.

  • който има 40 години стаж взема 302 а който няма хич 300 лева явно си много млад и не помниш „осъвременяването“ на пенсиите от Иван Костов между другото с риск да те обидя де мразя ей такива неподготвени като теб да се изказват………. и да ти кажа през комунизма нямаше как да стане това да вземаш 1000 а да се осигуряваш на 200 тъй че не обиждай хората явно съдишщ по теб поннеже и ти си ЛЕНТЯЙ ИЛИ НЯКОЙ ТАРИКАТ ИЗМИСЛЕН

 2. Васил Стоянов абе папагал, как се живее с 300 лв бе олигофрен, я ми отговори защо във Гърция най ниската пенсия е 1600лв бе дебил

 3. Точно така се говори и споделя.
  Истината да се говори и правим живота си по добър. БРАВО КОБРА, ТИ СИ ИСТИНСКИ БОЕЦ-ПАТРИОТ. ЖИВЕЕЕШ И ИЗПОВЯДВАШ ИДЕЙТЕ НА ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ!!!

  • Aло, що не видиш какво плащат другите държави на хората без стаж, работили на черно или не работили никога.
   780€ е в Италия плюс 200€ на човек за купони за храна+ на 1 дете още 280€ и поети от държавата от 60 до 80% всички разходи по покупки и услуги и ремонти. Който си купи дом, му връщат парите всяка година по малко, за мебели 60% минимум намаление веднага. За отопление за всичко. Я не говори глупости. В Германия пуснаха по 1200€базов доход. Работил неработиш всеки трябва да ги получи. Отделно другите екстри и помощи. Хайде няма нужда от твоите герберски глупости.

  • Да де дигнаха се пенсиите с 70% а я ми кажи хляба колко струваше колко струва сега

 4. Във Италия дават на всички, които нямат стаж, не са ги осигурявали, работили на черно, дори без никакви осигуровки 780€ и купони за храна на човек за 200€.
  На дете още 280€
  И от 60 до80% намаление на всички покупки и услиги поети от държавата.

  • Петя Колева

   Нека говорим за хората над 80. Какви хиляда и какви 300. Тези хора са се пенсионирали преди 2000 година. И да. Те са с точно такива пенсии около 300 . Счетоводители, учители…..

 5. Мария Евтимова

  Не говорете глупости че лентяите взимат 300 лв.пенсия (направиха я на лентяите 300лв.сегашните управляващи ) ,а тези ,който сме работили трисменна работа и 43 години трудов стаж втора категория труд взимаме около 380лв.и ще се увеличи пенсията с 5,%чак през юли ,а като допълнение ще прибавя ,че съм работила още 15год. след пенсиониране ,за да се увеличи пенсията с още 2лв.на месец след внасяне на упе .Ето това са пенсиите на работещите и усигурявалите се ….

 6. Точно така Кобра. Много правилно си го казал колега.
  Майка ми със 40 години блъскане тежък физически труд я кара сега със 300лв. И сега е инвалид и разчита изцяло на мен за да си плати сметките и да оцелее.
  Явно някои хора от коментарите идея си нямат. Баба ми също беше със минимална пенсия а е работила над 40 години.
  По-голямата от пенсионерите мизеруват. А са работили честно и са със морално чисти сърца и не са крали.

  • Пенсиите трябва да се преизчислят. Кобрата не може да е лице на песионерите … Човек, представител на един жесток зрелищен спорт между хората не може да бъде вожд на справедливостта.

 7. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *