Бойко Рашков
Бойко Рашков обвини ГЕРБ и ДПС в предизборни машинации

Бойко Рашков: Пехливаните от ГЕРБ и ДПС нагло купуват гласове – в момента!

Бойко Рашков ще изнесе всички събрани факти и доказателства за престъпната дейност!

ГЕРБ и ДПС купуват масово гласове за изборите, това заяви бесен служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той е категоричен, че няма да допусне името му да бъде опетнено от пехливан и пишман политици и ще изнесе всички събрани до момента данни.

Бойко Рашков
Бойко Рашков обвини ГЕРБ и ДПС в предизборни машинации

„Преди дни хора на ДПС са заплашвали човек от Кирково, че ако не гласува за ДПС на изборите, то ще почернят живота му и няма да му дадат полагаемото се за отопление през зимата. Щели да го оставят на студа – него и семейството му.

Този човек е задържан от полицията, но от него лично се заинтересува кметът на селото. Питал защо задържат „техния човек“. „Техният“ ли – та това е човек на ДПС, извършващ престъпна дейност“, възмущава се публично Бойко Рашков.

Той директно отвърна на нападките на ГЕРБ и ДПС, че полицейският произвол, за който говорят, е празно бръщолевене и не почива на нито един факт. За сметка на това техните нарушения са многобройни и ще видят бял свят още идната седмица, пише bntnews.bg.

Според Бойко Рашков, неговите предшественици в МВР са разследвали единствено малките партийки за купуване на гласове, а целенасочено не са закачали „големите акули“. Нещо, което веднъж завинаги ще бъде прекратено.

Още по темата четете по-долу:


Рашков: На Борисов му трябва помощ!

Втрещен, но и притеснен от глупостите, които може да излязат от устата на един бивш премиер, е вътрешният министър Бойко Рашков. Разбира се, става дума за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес отново произнесе култово слово пред жените от партията си.

В него Борисов заяви, че няма да разкрие до последно името на кандидата за президент на ГЕРБ, защото… Румен Радев щял да се обади на Рашков и да го прати да арестува лицето.

„Видяхте какво стана с Асен Балтов. Завъртя се името му по медиите и хоп, веднага го уволниха от Пирогов. Как да кажем сега кой сме избрали да издигнем?! Че да дойдат и да го окошарят ли?!“, изцепи се в типично своя си стил Баце.

Разбираемо, след подобно абсурдно изказване, вътрешният министър Бойко Рашков нямаше как да остане безразличен. Вместо да се ядоса обаче, той приема обидите и клеветите на Борисов за „производствен шум“.

„Колкото повече слушам този човек, лъжите и измислиците му, толкова повече се убеждавам, че му трябва помощ. Професионална. И това не е страшното. Срашното е, че подобна личност е била на трона на властта в България толкова много години.

Всички виждаме последиците от това и всеки ги изпитва на собствен гръб. Не знам с какви очи можеш отново да драпаш на избори и да се бориш да управляваш… Всъщност знам – това е нелечимо“, убеден е Бойко Рашков.

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков за Баце: Това нещо ще втаса в затвора!

На страх и ужас дори отдава Бойко Рашков обидите и клеветите на екс премиера Бойко Борисов към него и особено към президента Румен Радев. Страх от това, което го чака, а именно съд и присъда – ефективна при това.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Не минава ден, в който Борисов да не се покаже пред народа или медиите, и да не обърне темата в посока Румен Радев, който според него бил най-големият разединител и предател на родината. И още, и още…

„Той няма да спре. Това нещо, защото не виждам вече как бих могъл да го наричам, няма да спре с атаките, докато не влезе в затвора. Всъщност той затова го прави, за да избегне наказанието, но няма да го бъде. Не и този път!

Румен Радев ще е президент на България и след години, докато Борисов превтасва зад решетките. Убеден съм в това. Генералът е нива над Бойко, който сам отлично осъзнава това. Затова го е яд, но не може да се отърве от селската простащина в изказа и поведението си“, гневи се Бойко Рашков.

Още по темата четете тук:


Бойко Рашков удари Борисов!

Войната с Бойко Борисов няма да спре до мига, в който той не си получи заслуженото. И цялата му мръсотия не излезе наяве. В това е категоричен Бойко Рашков. Служебният вътрешен министър е потресен от чутовната наглост на екс премиера, който си позволи груби обиди и квалификации преди дни.

Припомняме, че в ефир Борисов нарече Бойко Рашков с какви ли не думи – от пияница и нещастник до червен сатрап, цитира novini.bg. И всичко това, защото Рашков не спира да диша във врата му и не позволи никакви злоупотреби на изминалите парламентарни избори.

„Този „пияница“ ще ти покаже мястото, а то отдавна е ясно – софийския градски затвор! Единственото, за което съжалявам и което ми тежи е, че не съм се разправил с теб преди години. Трябваше още в онези, мутренските години, да бъдеш узаптен. Но нищо – никой няма да избяга от полагаемото му се“, обеща Бойко Рашков.

Служебният вътрешен министър е отвратен от факта, че по време на трите си мандата в управлението е успял да превърне държавните и съдебни органи в свои слуги. В подчинени, които изпълняват сляпо нарежданията му.

„Вземете прокуратурата – това могъщо ведомство, което вместо да се съсредоточи върху престъпността в държавата и нейното разкриване, както е навсякъде по света, е станала един обслужващ орган. Обслужващ кръговете на Борисов и сие.

Вътрешна сигурност, ГДБОП – това не са органи, това са технически помощници и машинопистки. На кого да се доверят хората, кого да имат за защита и сигурност“, бесен е Бойко Рашков.

Който се зарече, че краят на пагубната за страната ни „ера Борисов“ вече е факт. И мърдане няма, ако ще й лидерът на ГЕРБ да ляга и става в телевизионен ефир.

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков посече Борисов: Арестът ти е въпрос на дни!

„И денонощно да реве и нарежда пред медиите в прословутите си брифинги, няма да отърве нито разпитите, нито ареста, нито присъдата“ – това заяви Бойко Рашков в отговор на обвиненията на екс премиера Бойко Борисов, изречени за пореден път днес.

Лидерът на ГЕРБ цъфна в ефир в неделя по обед, за да хвърли отново обвинения към спечелилите изборите, към Румен Радев и разбира се, Бойко Рашков. Който, по думите му, целял да го унищожи дори физически – заради лични изгоди.

Ролята на Борисов като Робин Худ обаче не се възприе добре нито от зрителите, нито от вътрешния министър Рашков. Който е категоричен, че съвсем скоро Борисов ще се разходи отново до сградата на МВР, за да даде показания, пише 1den.bg.

„Нищо няма да ни спре. Още тези дни той ще отговаря за прословутата къща в Барселона, както и за още няколко обвинения. Ще отговаря и ще пее дори, защото пред закона всички сме равни. И е крайно време да се знае, че законът е за всички!

Имаме данни и относно подслушванията на стотици българи, които са участвали в протестите миналата година. Подслушвания, наредени от Борисов и хората му, и изпълнени чинно от прокуратурата. Не протестите, а точно това е престъпление срещу републиката и то ще бъде наказано“, заяви Бойко Рашков.

Вътрешният министър е убеден, че Борисов в крайна сметка ще получи присъда. Може и да не е днес или утре, но събраните доказателства срещу него са толкова много, че ефективната присъда не му мърда.

Надява се обаче следващият парламент да продължи по досегашните стъпки и да не се подддаде на изнудване и договорки с предходните управници.

Още по темата четете по-долу:


Рашков: На билкова основа ли е това, което пие г-н Борисов?

Буквално за главата се хвана вътрешният министър Бойко Рашков след двете поредни пресконференции на Бойко Борисов и ГЕРБ вчера и днес. На тях, пред обективите на медиите, екс премиерът не спря да обвинява президента Румен Радев и самия Рашков за ниската избирателна активност.

Това обаче далеч не е всичко. Борисов неколкократно заяви, че едва ли не, се страхува за живота си. И оповести, че видиш ли, Радев и служебния кабинет така жестоко наплашили и редовите българи, че хората се оключили в домовете си, страх ги било да се покажат навън, камо ли да гласуват.

„Сега и в полицията ме викат в четвъртък – с лична карта и за разпит. Не знам какво ще ме питат, сигурно защо отново сме се кандидатирали и сме победили… Но дано да изляза жив оттам, че знае ли се“, нареждаше Бойко Борисов пред камерите.

Съвсем разбираемо е, че Бойко Рашков не издържа и отговори на обвиненията, до голяма степен с чувство за хумор. Според вътрешния министър не е възможно някой да наговори подобно количество глупости за единица време. Освен ако не пие нещо „стимулиращо“, вероятно на билкова основа.

„Това е в кръга на шегата, но наистина не бях чувал толкова много безсмислени приказки и откровени дивотии, при това изречени на всеослушание от дългогодишен лидер. Това показва едно – ужасът на Борисов, че окончателно се раздели с властта.

Именно това му е и идеята – да отклони вниманието на хората от основната тема на деня. Защото изгуби, защото знае какви ще бъдат последиците и какво предстои оттук нататък. Разкриване на всички корупционни схеми и присвоени средства в период на три мандата“, заяви Бойко Рашков.

Въпреки това той е категоричен, че специално за призовката към Борисов в четвъртък няма информация. А този, който съвсем скоро пръв ще застане на „обвинителната скамейка“, е главният прокурор Иван Гешев.

Още по темата четете по-долу:


Рашков: Борисов е окраднал всички пенсии за 9 месеца!

Само за една година кабинетът „Борисов“ е присвоил всички пенсии в България за 9 месеца, разкри вътрешният министър Бойко Рашков. И това далеч не е всичко.

Корупцията в държавата ни отдавна е минала не само собствения си връх, но и този във всички останали държави. Стана ясно, че близо девет милиарда лева са раздадени на „наши хора“ само в рамките на година, цитира и istinata.net.

„Всичко това няма аналог, никъде! Колосалните суми са разпределяни без конкурс, без обществени поръчки, само на Борисов и приближени до ГЕРБ. Едва ли нормалният човешки мозък би могъл да си представи нагледно за какъв обир става дума.

Това не само не бива да се повтори, а виновните трябва да бъдат съдени и осъдени. С цялата си наглост обаче Борисов се явява на избори отново. И бие тъпана колко добрини бил направил за народа. Това вече плаче за психолог“, гневи се Бойко Рашков.

Вътрешният министър е твърд в решенията, взети заедно с президента Румен Радев и служебния премиер ген. Стефан Янев. А именно в деня на изборите да се активира цялата полиция и всички специални части.

Те ще бъдат пуснати масово сред избирателните секции и особено около тези, в които гласуват хората от малцинствата. Контролът ще е зверски и пиле няма да успее да прехвръкне.

„Всеки сигнал и опит за подкуп ще бъде хващан моментално, а наказанията ще са повече от сурови. Това трябва да се знае от всеки. Шансът за промяна и достоен живот на българите е сега. Изпуснем ли го, никой няма да ни е виновен“, казва Бойко Рашков.

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков: Борисов ляга и става с името на Радев!

Ако ни интересува бъдещето на България и децата ни, трябва да изгоним Борисов и шайката ГЕРБ от управлението. В това е категоричен вътрешният министър Бойко Рашков. Който сравни партията на Баце с престъпна групировка, без да преувеличава и грам, пише kritichno.com.

„Това, което прави Бойко Борисов в момента, е срам. Жалко е, патетично… По цели дни обикаля из страната, среща се с младежи и старци, и през цялото време едно име не слиза от устата му. Името на президента Румен Радев.

С Радев ляга и с Радев става този човек. Дотолкова премина границата, че вече заприлича на натирена злобна жена. Но и такава да беше, пак нямаше толкова да споменава името му“, саркастично го жегва Бойко Рашков.

Той твърди, че всички обвинения към държавния глава, изречени от Борисов, са пълна и нагла лъжа. Като например твърдението, че Радев попречил на ГЕРБ да внесе Плана за развитие в ЕК.

„Борисов и партията му не внесоха Плана, защото той се оказа изцяло некадърно и неграмотно съставен. А не, защото Радев им пречи. Съвсем скоро същият този план ще бъде подготвен от истински специалисти и ще бъде внесен в ЕК. А България няма да изгуби и един цент от европейските средства“, категоричен е Бойко Рашков.

Служебният вътрешен министър припомни, че по изследване на социологически агенции над 80% от българите настояват Борисов и хората му да бъдат съдени и осъдени за престъпленията си. Това е реалността в страната, а не създадената в главата на човека от Банкя.

Още по темата четете по-долу:


Рашков: С шутове бих изритал Борисов и Карадайъ от страната!

България е имала предостатъчно предатели през вековете, повече не са й нужни. В това е убеден служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който е потресен от поредното национално предателство – посещението на Мустафа Карадайъ в Турция и абсурдното му поведение там.

Знаем, че лидерът на ДПС обяви на всеослушание пред турския президент Реджеп Ердоган и хората му, че не България, а Турция е тяхната родина. И трябвало да се борят за съхранение на идентичността си.

Думи, които могат да бъдат изречени от всеки друг, но не и от човек с българско гражданство, при това лидер на основна политическа сила у нас.

Дори кандидат депутатът от БСП адвокат Тодор Кръстев изригна публично и заяви, че за тези си слова, Карадайъ трябва да бъде окован още на границата, когато се върне в България, цитира 1minuta.com.

Министър Бойко Рашков също смята, че е не само недопустимо, но и подсъдно ако някой работи за чужди интереси и чужда държава чрез властовите си позиции у нас. Подобна мерзост не би се търпяла и ден в която и да било страна по света.

„Нашата родина понесе много, хората изстрадаха много. И всичко това беше по вина на лица като Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ и мнозина от досегашното управление.

При всички събрани доказателства през годините – за кражби, рекет, злоупотреби, корупция в чудовищни мащаби, такива хора трябва да бъдат заключени и оковани за десетиления. А други да бъдат изгонени от страната без право на връщане“, убеден е Бойко Рашков.

Още по темата четете по-долу:


Рашков за Борисов: И САЩ се изплюха в лицето му!

Бесен, заканителен, но и ироничен към глупостта и нарцисизма на Борисов е служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той е категоричен и то повече от всякога, че екс премиерът е сигурен затворник. И никой не може да го спаси от присъдата. Която никак няма да е малка.

„С всичко, което Борисов е направил през годините, с всички доказателсва срещу него и присвоените милиарди евро, ще излезе от затвора старец. Този човек успя да разсипе и фалира цяла една държава, което му гарантира поне 30 години затвор.

Сами виждате, че нещата едно по едно се разплитат. Дори САЩ, пред които Борисов и хората му се кланяха и се подмазваха през трите си мандата, ги посякоха жестоко. Казаха им – с вас е свършено, дотук сте!

Америка му пусна гилотината, той тръгнал на избори да ходи и отново да тръби като глашатай, че щял да ги спечели. Какво е това ако не поведение на шут, на човек, нямащ никаква връзка с реалността или безкрайно нагъл и безочлив“, коментира Бойко Рашков.

Както стана ясно днес, след намесата и санкциите на Щатите, прокуратурата се готви да повдигне обвинение срещу скандалния Делян Пеевски, пише narodenudar.com. Неговата пътека към килията също е утъпкана, убеден е министър Рашков.

„Защото не Америка, а България ще сложи край на безчинствата и корупцията на нашата територия. Ние трябва да задържим, да обвиним и да осъдим тези, които се гавриха с народа десетилетия наред.

Водел той страната ни към европейско развитие и ценности – огромна лъжа! Българите не живеят като европейци, а като хора от третия свят. Циничното е, че иска да му благодарим за това“, бесен е Бойко Рашков.

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков смля Борисов: Този човек е социопат!

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков е потресен до мозъка на костите си от екс премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призна, че такава наглост и безочие не е срещал в живота си досега.

Черешката на тортата са показанията на роден бизнесмен, заплашван лично от Борисов. Който му заявил съвсем сериозно, че ако не изпълнява и не си трае, не само ще бъде заличен от лицето на земята, но и… изяден.

„Буквално го е заплашил по телефона, че не мирува ли, семейството му няма да разбере „какво месо“ яде на вечеря. Това е нечувано, това е канибализъм, сатанизъму, каквото се сетите…

Този човек се държи и показва признаци на социопат, а такива не се лекуват. Единственото, което може да ги спре, са затвор или клиника. Борисов е за първото, при това с доживотна присъда – за всичко, което причини на държавата“, убеден е Бойко Рашков.

Вътрешният министър за пореден път доказа, че не се страхува и държи главата си гордо изправена. Не се бои от разправа с Борисов и мутрите му, защото доказателствата за злоупотребите им стават все повече, пише tribune.bg.

„Сезираме прокуратурата, ще сезираме и външни органи ако се наложи, но тези безчинства ще спрат и ще бъдат наказани. Диктатор не е причинявал подобни вреди на народа си, време е това да спре“, категоричен е вътрешният министър.

И за пореден път допълва, че арестът на Бойко Борисов е въпрос на време. Белезниците ще щракнат около китките му най-късно до месец. Същата ще е съдбата и на неколцина от министрите и депутатите му.

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков: Арестуваме Борисов!

Вътрешният министър Бойко Рашков е готов да арестува лично бившият премиер Бойко Борисов. Говори се, че публичният арест ще бъде още утре, а обвинението е буквалният фалит на държавата.

От първия ден на встъпването в длъжност на служебния кабинет Рашков заяви, че не се притеснява да сложи белезниците на лидера на ГЕРБ. И ще го направи в първия момент, в който законът му позволи това. Е, този момент настъпи, пише kritichno.com.

Борисов е обвинен във фалирането на цяла една държава. През трите си мандата в управлението той и хората от ГЕРБ успяха да направят това, което никой друг преди тях не можа. А именно да оберат до шушка парите на данъкоплатците.

Кражбите са в размер на милиарди евро, потънали в „чекмеджета“ и офшорни сметки на бившите вече властници. Огромни далавери и присвоявания са установени в парите за здравно осигуряване, в средствата за социалното осигуряване, тези от Републиканския бюджет.

Средствата от Сребърния пенсионен фонд, тези от вътрешните и международните финансови заеми, парите от евросубсидиите – на всичко това се е слагало ръка и се е бъркало като в бездънна каца с мед. Е, кацата обаче си има дъно и в един момент се оказва празна, пише thebulgariantimes.com.

Арестът на Борисов ще е само първият от редица други, които ще последват. Кабинетът на Румен Радев показа, че не си играе и не сключва сделки с мафията.

Още по темата четете по-долу:


Рашков към Пеевски: Или връща 1 милиард, или затвор!

Властта в България този път е различна – такава, каквато трябваше да бъде през цялото време, а именно честна. Това натъртва служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който не се страхува да раздаде справедливост. И да тикне в затвора половината от корумпираните ни бивши управници.

Както вече помним, от първия ден на поста си, Рашков заяви, че не се бои да арестува екс премиера Бойко Борисов. И ще го направи при първото неопровержимо доказателство, предоставено от прокуратурата.

„Българите искат това. Народът иска чистка на мафията и престъпните олигарси и ние сме тези, които ще им я дадем. Доколкото ни позволява времето до изборите, но да не забравяме, че и след тях сформирането на кабинет не е сигурно“, припомня 45-то Народно събрание министърът, пише kritichno.com.

Бойко Рашков тотално обезглави не само Борисов, но и „вездесъщия“ Делян Пеевски като постави ултиматум – връщане на близо милиард лева или пенсия в затвора.

„Вчера новият икономически министър Кирил Петров изнесе ясна и повече от скандална информация за близо милиард лева, отпуснати от ББР на фирми, свързани с лицето Пеевски.

Разплитането на обръчите тепърва започва и ще се провери до последния лев как са били похарчени тези пари на банката, които са почти една трета от нейните активи.

Ще изкараме на светло всички финансови схеми около Пеевски, кръга на Сараите и управниците от ГЕРБ. Ясно е, че далаверите и измамите са чудовищни и наказанията за тях ще бъдат понесени без изключения“, категоричен е Бойко Рашков, пише dw.com. Браво!!!

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков: Угояването на властта беше дотук!

Бойко Рашков е новият вътрешен министър на служебния кабинет, сформиран от президента Румен Радев. Днес той встъпи в длъжност заедно със служебния премиер ген. Стефан Янев и останалите министри като заяви, че не се страхува от никого.

„Мафията и мутрите не ме плашат. Не ме плашат и лица от досегашната власт, каквато и слава да им се носи. Готов съм за арести и знам, че се задават скандални такива. Готов съм и премиера в оставка Бойко Борисов да арестувам на мига, в който имаме конкретните доказателства“, категоричен е вътрешният министър.

По думите му именно това очаква целият български народ, който отдавна каза тежката си дума – иска не само падането на Борисов и ГЕРБ, но и жестоки наказания за корупцията. Както и ефективни присъди за виновниците, разграбили държавата.

„Не аз искам Бойко Борисов в затвора, хората го искат, България настоява за това от месеци. Защото народът ни е търпелив, но не е глупав“, каза и президентът Румен Радев в деня на старта на новото правителство.

Според депутатката от 45-то Народно събрание Татяна Дончева пък е необходим още само един свидетел срещу Борисов, за да може белезниците да щракнат около китките му.

„Много са събраните срещу него доказателства и е нужен още един свидетел. Успеем ли да го накараме да говори, Борисов е в затвора“, убедена е Татяна Дончева, която, както знаем, е брилянтен юрист, пише kritichno.com.

Колкото до задачата на служебния кабинет да организира следващите парламентарни избори на 11 юли, Бойко Рашков застава с името и честта си. Знаем, че той е бил шеф и на Националната следствена служба.

„Няма да допуснем дори един купен вот на тези избори. Всичко ще е честно и прозрачно – такова, каквото трябваше да бъде винаги, но за жалост през последните години забравихме.

Този кабинет няма да позволи името на България да бъде опетнено за пореден път пред света и да гледат на нас като на по-долна ръка нация. Всичко това приключи“, кълне се Рашков, пише 24chasa.bg.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Анастас Герджиков

Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран!

Анастас Герджиков буквално се самоуби в интервю! Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков си направи …

17 Мнения

 1. Васил Попов

  Има ли осъден политик до сега ,
  Няма и да има

 2. Djon djonson

  Б.Б.+Гешев искаха да осъдят Президента без причина за да му затворят устата. Кой ви каза,че сте недосегаеми. Долни мръсни мутри !

  • Не говори глупости.Човек трябва да погледне първо себе си,а после да лъже и говори глупости.Защо до сега не го арестуваха,а само плюят и лъжат.Ами да погледне той колко къщи и апартаменти има?

 3. djon djonson

  Б.Б., целият ти живот е изтъкан от престъпления ! Нямаш нито едно твое действие, каквото и да е то да не е извършено преестъпление от него ! Знаеш ли какво означава това Бойко, това означава, че ти трябваше да си много отдавна в затвора и то не в България, а в най строгите затвори в света, престъпнико ! Но и това, което си изживял на гърба на всички българи и колкото и пари да си откраднал, ти ще си признаеш всичко, защото там където отиваш да лежиш с белизници и вериги, ще те накарат да си признаеш и за майчиното мляко, защото ти и него си откраднал !
  Уважаеми български граждани, този бандит ни върна поне 50 г. назад в живота ! Затова сега трябва да вниваме и да не бързаме на кой ще поверим нашият живот и живота на децата ни, защото няма повече накъде да ни се подиграва света с този простак, който трябва да изпратим по най бързия начин, където му е мястото !
  Уважаеми сънародници,
  бъдете изключително внимателни при избора си кой да управлява нашите пари, кой да управлява най важното нещо за хората, а това е съдебната система и следователите, които да разследват всяко престъпление и веднага да се осъждат престъпниците и тези магистрати, които се опитат да прикрият техни колеги, които са замесени с корупция и подкупи, веднага да бъдат арестувани и подведени под отговорност, защото ако това стане сега, при новото управление, което ние всички ще си изберем, то съм убеден, че нещата ще станат такива, както в развитите страни, където правосъдието се грижи единствено и само за хората !
  Още веднъж, благодарен съм на всички партии в 45 Народно Събрание, които застанаха срещу мутрата Борисов и го свалиха от Власт и сега всички ние трябва да бъдем много внимателни, какво ще си постелем, защото на това ще си легнем !
  Мисля, че е дошло време и бедният български Народ да заживее нормален живот, без заеми от банки и да не е рекетиран от мутрите на б.б., които също ще бъдат арестувани до един !!!

 4. Туте фрути

  ТРЯБВА ДОКАЗАТЕЛСТВА, САМО ДА СЕ ГОВОРИ НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА. Колко политици има осъдени?

 5. Христо

  Докаже ли се вината на всеки народен грабител, каторга.
  На Шипка да копае тунел, а не в затвора пак да го хрантути народа.
  С крка, лопата и чук да риботи та да види как се вади хляба.

 6. ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ АРЕСТУВАТ ВСИЧКИ, КОИТО ТАКА БРУТАЛНО И НАГЛО ОТКРАДНАХА И ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА. ДА СЕ ИЗЗЕМЕ ВСИЧКО, КОЕТО СА ОТКРАДНАЛИ, ДА СЕ ТИКНАТ В ЗАТВОРА С ПРИСЪДА ДО ЖИВОТ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО!!!!

  • Светла

   Най после виждам светлина в тунела. Благодаря на Румен Радев, за служебния кабинет,в който са умни,честни, смели и истински българи . И най много се радвам на Бойко Рашков

  • Георги Евстатиу Врехопулос

   Точно казано, Веднага!!!!!!

 7. Борисов иска даму благодарим че ограби България и докара народа до просешка тояга сега търси защита от ХЕРО МУСТАФА да не бъде разследван и съден

 8. Стефана

  ДА НО , АКО НЕ ГО ПРЕДАДЕТЕ НА Е С ДА ГО СЪДИ ! ИЗМЪКНЕ ЛИ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ВЪРВЕТЕ МУ ТЪРСЕТЕ СЛЕДИТЕ . ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВНИМАВА . ДА БЪДЕ СЪДЕН В Б Ъ Л Г А Р И Я!

 9. Марин Мари

  Ей смотани ами арестувайте ги само лайте а ви е страх, единия окраде и продаде страната си другия твърди че Турция е неговата родина епа да си ходи в родината, рязана долна карабина

 10. То ако е възможно ДПС да се премахне като партия да не съществува а такива като тоя карадаиъ да не се допуска в бг

 11. Исмайл

  Айде какво чакаш ние сме с теб ако трябва ще дойдем от чужбина заедно да го направим само кажи и тръгваме

 12. Васил Ст.

  Но ти ще бъдеш преди тях
  Трябва да ги водиш
  Кам Ада
  Защото с нищо не си по от тях

 13. Елена Н.

  Никой до сега не обърна внимание че дпс е противоконституционна партия…и 30 години търпяхме предателството им…
  Да се забрани тази партия…никъде по света няма турска партия в парламент

 14. Василев

  НЕГРАМОТНИЦИТЕ от 21.АХАХАХа МАШИНОПИСКА се пише а не МАШИНОПИС-Т-КА ….ТЪПАНАРИ

 15. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *