Бойко Рашков
Бойко Рашков отново с достойна позиция, браво!

Бойко Рашков: С шутове бих изритал Борисов и Карадайъ от страната! Те предадоха България!

Бойко Рашков е категоричен, че на България не са й нужни предатели!

България е имала предостатъчно предатели през вековете, повече не са й нужни. В това е убеден служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който е потресен от поредното национално предателство – посещението на Мустафа Карадайъ в Турция и абсурдното му поведение там.

Бойко Рашков
Бойко Рашков отново с достойна позиция, браво!

Знаем, че лидерът на ДПС обяви на всеослушание пред турския президент Реджеп Ердоган и хората му, че не България, а Турция е тяхната родина. И трябвало да се борят за съхранение на идентичността си.

Думи, които могат да бъдат изречени от всеки друг, но не и от човек с българско гражданство, при това лидер на основна политическа сила у нас.

Дори кандидат депутатът от БСП адвокат Тодор Кръстев изригна публично и заяви, че за тези си слова, Карадайъ трябва да бъде окован още на границата, когато се върне в България, цитира 1minuta.com.

Министър Бойко Рашков също смята, че е не само недопустимо, но и подсъдно ако някой работи за чужди интереси и чужда държава чрез властовите си позиции у нас. Подобна мерзост не би се търпяла и ден в която и да било страна по света.

„Нашата родина понесе много, хората изстрадаха много. И всичко това беше по вина на лица като Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ и мнозина от досегашното управление.

При всички събрани доказателства през годините – за кражби, рекет, злоупотреби, корупция в чудовищни мащаби, такива хора трябва да бъдат заключени и оковани за десетиления. А други да бъдат изгонени от страната без право на връщане“, убеден е Бойко Рашков.

Още по темата четете по-долу:


Рашков за Борисов: И САЩ се изплюха в лицето му!

Бесен, заканителен, но и ироничен към глупостта и нарцисизма на Борисов е служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той е категоричен и то повече от всякога, че екс премиерът е сигурен затворник. И никой не може да го спаси от присъдата. Която никак няма да е малка.

„С всичко, което Борисов е направил през годините, с всички доказателсва срещу него и присвоените милиарди евро, ще излезе от затвора старец. Този човек успя да разсипе и фалира цяла една държава, което му гарантира поне 30 години затвор.

Сами виждате, че нещата едно по едно се разплитат. Дори САЩ, пред които Борисов и хората му се кланяха и се подмазваха през трите си мандата, ги посякоха жестоко. Казаха им – с вас е свършено, дотук сте!

Америка му пусна гилотината, той тръгнал на избори да ходи и отново да тръби като глашатай, че щял да ги спечели. Какво е това ако не поведение на шут, на човек, нямащ никаква връзка с реалността или безкрайно нагъл и безочлив“, коментира Бойко Рашков.

Както стана ясно днес, след намесата и санкциите на Щатите, прокуратурата се готви да повдигне обвинение срещу скандалния Делян Пеевски, пише narodenudar.com. Неговата пътека към килията също е утъпкана, убеден е министър Рашков.

„Защото не Америка, а България ще сложи край на безчинствата и корупцията на нашата територия. Ние трябва да задържим, да обвиним и да осъдим тези, които се гавриха с народа десетилетия наред.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Водел той страната ни към европейско развитие и ценности – огромна лъжа! Българите не живеят като европейци, а като хора от третия свят. Циничното е, че иска да му благодарим за това“, бесен е Бойко Рашков.

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков смля Борисов: Този човек е социопат!

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков е потресен до мозъка на костите си от екс премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призна, че такава наглост и безочие не е срещал в живота си досега.

Черешката на тортата са показанията на роден бизнесмен, заплашван лично от Борисов. Който му заявил съвсем сериозно, че ако не изпълнява и не си трае, не само ще бъде заличен от лицето на земята, но и… изяден.

„Буквално го е заплашил по телефона, че не мирува ли, семейството му няма да разбере „какво месо“ яде на вечеря. Това е нечувано, това е канибализъм, сатанизъму, каквото се сетите…

Този човек се държи и показва признаци на социопат, а такива не се лекуват. Единственото, което може да ги спре, са затвор или клиника. Борисов е за първото, при това с доживотна присъда – за всичко, което причини на държавата“, убеден е Бойко Рашков.

Вътрешният министър за пореден път доказа, че не се страхува и държи главата си гордо изправена. Не се бои от разправа с Борисов и мутрите му, защото доказателствата за злоупотребите им стават все повече, пише tribune.bg.

„Сезираме прокуратурата, ще сезираме и външни органи ако се наложи, но тези безчинства ще спрат и ще бъдат наказани. Диктатор не е причинявал подобни вреди на народа си, време е това да спре“, категоричен е вътрешният министър.

И за пореден път допълва, че арестът на Бойко Борисов е въпрос на време. Белезниците ще щракнат около китките му най-късно до месец. Същата ще е съдбата и на неколцина от министрите и депутатите му.

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков: Арестуваме Борисов!

Вътрешният министър Бойко Рашков е готов да арестува лично бившият премиер Бойко Борисов. Говори се, че публичният арест ще бъде още утре, а обвинението е буквалният фалит на държавата.

От първия ден на встъпването в длъжност на служебния кабинет Рашков заяви, че не се притеснява да сложи белезниците на лидера на ГЕРБ. И ще го направи в първия момент, в който законът му позволи това. Е, този момент настъпи, пише kritichno.com.

Борисов е обвинен във фалирането на цяла една държава. През трите си мандата в управлението той и хората от ГЕРБ успяха да направят това, което никой друг преди тях не можа. А именно да оберат до шушка парите на данъкоплатците.

Кражбите са в размер на милиарди евро, потънали в „чекмеджета“ и офшорни сметки на бившите вече властници. Огромни далавери и присвоявания са установени в парите за здравно осигуряване, в средствата за социалното осигуряване, тези от Републиканския бюджет.

Средствата от Сребърния пенсионен фонд, тези от вътрешните и международните финансови заеми, парите от евросубсидиите – на всичко това се е слагало ръка и се е бъркало като в бездънна каца с мед. Е, кацата обаче си има дъно и в един момент се оказва празна, пише thebulgariantimes.com.

Арестът на Борисов ще е само първият от редица други, които ще последват. Кабинетът на Румен Радев показа, че не си играе и не сключва сделки с мафията.

Още по темата четете по-долу:


Рашков към Пеевски: Или връща 1 милиард, или затвор!

Властта в България този път е различна – такава, каквато трябваше да бъде през цялото време, а именно честна. Това натъртва служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който не се страхува да раздаде справедливост. И да тикне в затвора половината от корумпираните ни бивши управници.

Както вече помним, от първия ден на поста си, Рашков заяви, че не се бои да арестува екс премиера Бойко Борисов. И ще го направи при първото неопровержимо доказателство, предоставено от прокуратурата.

„Българите искат това. Народът иска чистка на мафията и престъпните олигарси и ние сме тези, които ще им я дадем. Доколкото ни позволява времето до изборите, но да не забравяме, че и след тях сформирането на кабинет не е сигурно“, припомня 45-то Народно събрание министърът, пише kritichno.com.

Бойко Рашков тотално обезглави не само Борисов, но и „вездесъщия“ Делян Пеевски като постави ултиматум – връщане на близо милиард лева или пенсия в затвора.

„Вчера новият икономически министър Кирил Петров изнесе ясна и повече от скандална информация за близо милиард лева, отпуснати от ББР на фирми, свързани с лицето Пеевски.

Разплитането на обръчите тепърва започва и ще се провери до последния лев как са били похарчени тези пари на банката, които са почти една трета от нейните активи.

Ще изкараме на светло всички финансови схеми около Пеевски, кръга на Сараите и управниците от ГЕРБ. Ясно е, че далаверите и измамите са чудовищни и наказанията за тях ще бъдат понесени без изключения“, категоричен е Бойко Рашков, пише dw.com. Браво!!!

Още по темата четете по-долу:


Бойко Рашков: Угояването на властта беше дотук!

Бойко Рашков е новият вътрешен министър на служебния кабинет, сформиран от президента Румен Радев. Днес той встъпи в длъжност заедно със служебния премиер ген. Стефан Янев и останалите министри като заяви, че не се страхува от никого.

„Мафията и мутрите не ме плашат. Не ме плашат и лица от досегашната власт, каквато и слава да им се носи. Готов съм за арести и знам, че се задават скандални такива. Готов съм и премиера в оставка Бойко Борисов да арестувам на мига, в който имаме конкретните доказателства“, категоричен е вътрешният министър.

По думите му именно това очаква целият български народ, който отдавна каза тежката си дума – иска не само падането на Борисов и ГЕРБ, но и жестоки наказания за корупцията. Както и ефективни присъди за виновниците, разграбили държавата.

„Не аз искам Бойко Борисов в затвора, хората го искат, България настоява за това от месеци. Защото народът ни е търпелив, но не е глупав“, каза и президентът Румен Радев в деня на старта на новото правителство.

Според депутатката от 45-то Народно събрание Татяна Дончева пък е необходим още само един свидетел срещу Борисов, за да може белезниците да щракнат около китките му.

„Много са събраните срещу него доказателства и е нужен още един свидетел. Успеем ли да го накараме да говори, Борисов е в затвора“, убедена е Татяна Дончева, която, както знаем, е брилянтен юрист, пише kritichno.com.

Колкото до задачата на служебния кабинет да организира следващите парламентарни избори на 11 юли, Бойко Рашков застава с името и честта си. Знаем, че той е бил шеф и на Националната следствена служба.

„Няма да допуснем дори един купен вот на тези избори. Всичко ще е честно и прозрачно – такова, каквото трябваше да бъде винаги, но за жалост през последните години забравихме.

Този кабинет няма да позволи името на България да бъде опетнено за пореден път пред света и да гледат на нас като на по-долна ръка нация. Всичко това приключи“, кълне се Рашков, пише 24chasa.bg.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Владимир Путин

Путин: Политиците направиха България зависима! Новите да спрат да се кланят на чужди интереси!

Владимир Путин е категоричен, че в България вече няма място за старите муцуни от политиката! …

15 коментара

 1. Васил Попов

  Има ли осъден политик до сега ,
  Няма и да има

 2. Djon djonson

  Б.Б.+Гешев искаха да осъдят Президента без причина за да му затворят устата. Кой ви каза,че сте недосегаеми. Долни мръсни мутри !

 3. djon djonson

  Б.Б., целият ти живот е изтъкан от престъпления ! Нямаш нито едно твое действие, каквото и да е то да не е извършено преестъпление от него ! Знаеш ли какво означава това Бойко, това означава, че ти трябваше да си много отдавна в затвора и то не в България, а в най строгите затвори в света, престъпнико ! Но и това, което си изживял на гърба на всички българи и колкото и пари да си откраднал, ти ще си признаеш всичко, защото там където отиваш да лежиш с белизници и вериги, ще те накарат да си признаеш и за майчиното мляко, защото ти и него си откраднал !
  Уважаеми български граждани, този бандит ни върна поне 50 г. назад в живота ! Затова сега трябва да вниваме и да не бързаме на кой ще поверим нашият живот и живота на децата ни, защото няма повече накъде да ни се подиграва света с този простак, който трябва да изпратим по най бързия начин, където му е мястото !
  Уважаеми сънародници,
  бъдете изключително внимателни при избора си кой да управлява нашите пари, кой да управлява най важното нещо за хората, а това е съдебната система и следователите, които да разследват всяко престъпление и веднага да се осъждат престъпниците и тези магистрати, които се опитат да прикрият техни колеги, които са замесени с корупция и подкупи, веднага да бъдат арестувани и подведени под отговорност, защото ако това стане сега, при новото управление, което ние всички ще си изберем, то съм убеден, че нещата ще станат такива, както в развитите страни, където правосъдието се грижи единствено и само за хората !
  Още веднъж, благодарен съм на всички партии в 45 Народно Събрание, които застанаха срещу мутрата Борисов и го свалиха от Власт и сега всички ние трябва да бъдем много внимателни, какво ще си постелем, защото на това ще си легнем !
  Мисля, че е дошло време и бедният български Народ да заживее нормален живот, без заеми от банки и да не е рекетиран от мутрите на б.б., които също ще бъдат арестувани до един !!!

 4. Туте фрути

  ТРЯБВА ДОКАЗАТЕЛСТВА, САМО ДА СЕ ГОВОРИ НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА. Колко политици има осъдени?

 5. Христо

  Докаже ли се вината на всеки народен грабител, каторга.
  На Шипка да копае тунел, а не в затвора пак да го хрантути народа.
  С крка, лопата и чук да риботи та да види как се вади хляба.

 6. ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ АРЕСТУВАТ ВСИЧКИ, КОИТО ТАКА БРУТАЛНО И НАГЛО ОТКРАДНАХА И ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА. ДА СЕ ИЗЗЕМЕ ВСИЧКО, КОЕТО СА ОТКРАДНАЛИ, ДА СЕ ТИКНАТ В ЗАТВОРА С ПРИСЪДА ДО ЖИВОТ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО!!!!

  • Светла

   Най после виждам светлина в тунела. Благодаря на Румен Радев, за служебния кабинет,в който са умни,честни, смели и истински българи . И най много се радвам на Бойко Рашков

  • Георги Евстатиу Врехопулос

   Точно казано, Веднага!!!!!!

 7. Борисов иска даму благодарим че ограби България и докара народа до просешка тояга сега търси защита от ХЕРО МУСТАФА да не бъде разследван и съден

 8. Стефана

  ДА НО , АКО НЕ ГО ПРЕДАДЕТЕ НА Е С ДА ГО СЪДИ ! ИЗМЪКНЕ ЛИ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ВЪРВЕТЕ МУ ТЪРСЕТЕ СЛЕДИТЕ . ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВНИМАВА . ДА БЪДЕ СЪДЕН В Б Ъ Л Г А Р И Я!

 9. Марин Мари

  Ей смотани ами арестувайте ги само лайте а ви е страх, единия окраде и продаде страната си другия твърди че Турция е неговата родина епа да си ходи в родината, рязана долна карабина

 10. То ако е възможно ДПС да се премахне като партия да не съществува а такива като тоя карадаиъ да не се допуска в бг

 11. Исмайл

  Айде какво чакаш ние сме с теб ако трябва ще дойдем от чужбина заедно да го направим само кажи и тръгваме

 12. Васил Ст.

  Но ти ще бъдеш преди тях
  Трябва да ги водиш
  Кам Ада
  Защото с нищо не си по от тях

 13. Елена Н.

  Никой до сега не обърна внимание че дпс е противоконституционна партия…и 30 години търпяхме предателството им…
  Да се забрани тази партия…никъде по света няма турска партия в парламент

 14. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *