Кирил Петков
Кирил Петков одобрява управлението на Виктор Орбан

Кирил Петков: Моделът на управление на Виктор Орбан в Унгария е този, който ще следваме!

Кирил Петков е категоричен, че Унгария има един много успешен модел на управление!

Служебният икономически министър Кирил Петков и колегата му Асен Василев влизат с пълна сила в политиката още на предстоящите парламентарни избори. За да се борят реално с мафията и корупцията по високите етажи у нас.

Кирил Петков
Кирил Петков одобрява управлението на Виктор Орбан

Две са нещата, които Кирил Петков е решил да следва. Първото е ясно – разнищване на всички, абсолютно всички криминални сделки и кражби по европроекти от дългогодишното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ. И завеждане на съдебни дела за ефективни наказателни присъди.

„Много хора, начело с бившия премиер, трябва да са в затвора. България най-после ще съживи правосъдието си, което беше дълбоко заспало десетилетия наред. Мога да гарантирам за това“, категоричен е Кирил Петков.

Другото, което той напълно подкрепя и се кани да следва, е успешният модел на управление на Унгария от премиера й Виктор Орбан. В последните години Унгария буквално се изстреля напред в икономически, здравен и социален план.

Знаем, че макар и обвързан с ЕС, Виктор Орбан не позволява никой да се бърка в интересите на страната му и твърдо отстоява решенията и позициите си. Които са само и единствено в полза на народа му.

„Същата политика, политиката да се работи единствено и само в полза на хората, ще следва и България. Националните интереси са преди всичко и всеки, това трябва да е ясно“, уверен е Кирил Петков.

Още по темата четете по-долу:


Кирил Петков: Присъдата на Борисов е подписана!

Този път мърдане няма – Бойко Борисов и мафията му отива в затвора. В това е категоричен икономическият министър Кирил Петков, който заедно с Асен Василев се обединява с партиите на протеста.

Новината е потвърдена лично от Мая Манолова и Христо Иванов, които отдавна твърдяха, че много от министрите в служебния кабинет на Румен Радев задължително трябва да останат на власт. Защото са кадърни и защото го доказват с делата си всеки ден.

На предстоящите избори, които ще са президентски и парламентарни в едно, партите на протеста ще играят едно цяло с Кирил Петков и Асен Василев, пише narod.bg.

Без съмнение двамата ще получат подкрепа и от партията ИТН на Слави Трифонов, който вече проведе разговори с двамата за участие в управлението на страната.

„В следващия парламент ще има политическа сила, която ще получи мандата за сформиране на правителство. Крайно време беше, но по-добре бавно, но сигурно.

А още от първия работен ден на новото правителство, ще се заемем с твърда ръка с всички измами и корупционни сделки на Борисов и хората му“, категоричен е Кирил Петков.

Кирил Петков: Половината българи мизерстват!

Не е толкова трудно, камо ли невъзможо, да се оправи България и да тръгнем нагоре. В това е категоричен служебният икономически министър Кирил Петков, който се радва на огромна подкрепа от страна на българите.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

За жалост обаче той констатира, че единствено на президента Румен Радев наистина му пука за народа и мизерстващите хора, които у нас са тревожно мнозинство.

„Нахвърлят се върху Радев като озверяла глутница, но това е така, защото той ги плаши. Плаши ги фактът, че не е като тях, че не краде, не злоупотребява… И че във всеки един момент е готов да се изправи срещу корупцията, където и да е тя.

Огромна лъжа е, че Радев ме е притискал, че ми е диктувал решения. Нито веднъж той не се е намесил в моите работи като икономически министър. Никога, по какъвто и да било начин“, заяви Кирил Петков.

Той е потресен от факта, че днес, в 21-ви век, цели 42 процента от пенсионерите буквално гладуват, хората са поставени под линията на бедност. А партиите в парламента така и не успяват да се разберат, всеки дърпа чергата към себе си, пише faktor.bg.

Убеден е, че е крайно време игричките да спрат и в политиката да влязат хора, чиито живот е по-добър извън нея. „Защото в противен случай влизат в парламента и моментално се възприемат като месии, самозабравят се. Нагледахме се на това“, казва Петков.

Още по темата четете по-долу:


Бунт в ИТН: Хората на Слави искат за премиер Кирил Петков!

България най-после може да дочака бленуваната промяна, защото Кирил Петков е най-вероятният бъдещ премиер на страната ни. Това стана ясно след като се разбра, че много от хората в партията на Слави Трифонов, се разбунтуваха.

Членове на ИТН, съмишленици и съпартийци, помогнали на Дългия за основаването на партията, са категорични, че вярват на Кирил Петков и Асен Василев. Нещо повече – гордеят се с тях като професионалисти и истински българи.

„Искате да бъда честен ли?! Добре. Срамувам се! Срамувам се, че съм един от учредителите на партия ИТН. Срамувам се от това, което се разиграва пред очите на народа вече два пъти за една година.

Срамувам се, че ИТН не се оказа нищо повече от едно ДПС-2 и не спира да предава доверието на избирателите си. Поведението на лидера й, на Тошко Йорданов, на Филип Станев е позорно.

Гордея се обаче, че има политици, които най-сетне влязоха в управлението – хора като Кирил Петков и Асен Василев. И да – аз и много мои съпартийци ще предложим техните кандидатури за премиер и вицепремиер“, казва Марин Георгиев.

Той добавя, че колкото и на умряло да вият подкупните „сополи“ от ГЕРБ и другите в парламента, краят на мафията вече е налице. Въпрос на време е цялостната смяна в управлението да стане факт и това ще се случи най-късно до края на годината, пише informiran.net.

„Колко българи изобщо биха се отказали от канадското си гражданство, повтарям – канадско, а не сирийско, за да дойдат тук и да работят, да служат на народа си?! Колко, а?! Николко! Ето това е достоен човек, достоен за лидер и за името българин“, категоричен е Георгиев.

Още по темата четете по-долу:


Кирил Петков: Борисов ще фалира държавата!

Служебният икономически министър Кирил Петков алармира страшната истина за Бойко Борисов. И тя е, че бившият премиер се кани да източи бюджета на държавата до стотинка. Говорим за милиарди, които той ще отклони, за да си осигури победа на изборите.

Това е последният шанс на Борисов да избегне затвора, който неминуемо му предстои в мига, в който окончателно падне от власт. Служебният кабинет вече разкри и оповести голяма част от злоупотребите на бившия кабинет, всяка една от които са се вършили по заповед и давление на Борисов.

„Разберете, че самата ГЕРБ отдавна вече не е партия. Това е едно ЕООД на Бойко Борисов и той е неин едноличен собственик, господар, както и да го наречете, ще е вярно.

След десет години кражби и разпределяне на държавата като бащиния, този човек ще направи и невъзможното, за да избегне затвора. Влезе ли там, не му мърдат по-малко от 30 години. Затова и ще плати всяка цена, само и само да отърве кожата. Най-малко ще се съобразява с народа“, казва категорично Кирил Петков.

Икономическият министър има информация, че Борисов ще разчита на подкрепата на ДПС, което се кани да възнагради щедро с повече от седем милиарда от държавни поръчки.

„Тези пари, вместо да отидат за болници, за лечение на деца, за тунела под Шипка, за пенсии и икономика, ще отидат в нечии фирми и организацийки, подкрепящи Борисов. Това ще бъде цената, за да се задържи във властта, но ние няма да го позволим.

Този кабинет, сформиран от президента Румен Радев, ще направи всичко, за да осигури едни кристално прозрачни избори. И да пресече от раз всички опити за злоупотреби“, категоричен е Кирил Петков.

Икономическият министър е убеден, че веднъж изритани от управлението на страната, ГЕРБ и Борисов отиват в забвение и дори „каторга“ за десетилетия напред – нещо, което са си заслужили със системното обирджийство на българите през годините.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Васил Михайлов

Васил Михайлов към Борисов: Плюя на лъжите ви! Няма да ми затворите устата, продажници!

Васил Михайлов не се страхува от нищо и никого! Великият и обичан актьор Васил Михайлов, …

3 Мнения

  1. Йордан

    Тя е вече на колене и ако остане на власт няма да е добре

  2. Много късмет и курaж им тр@бвa нa тези млaди хорa.дa ги подкрепим !!!

  3. Заедно степендианти на БКП-ДС завършили на запад с завършилата у Масква за ГЕЙША на кадрите на КПСС-БКП ще се борят срещу человека с партийна книжка на БКП другаря Борисов!
    БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ!АМИН.

  4. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *