Алена
Алена вижда спасението в Бойко Борисов

Алена: Ако народът не върне Бойко, се задават страшни дни! Той е спасителят!

Алена винаги е подкрепяла правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Светлана Тилкова, известна на целокупния български народ просто като Алена, избухна с поредната си прогноза. И тя е за предстоящите президентски и парламентарни избори.

Алена
Алена вижда спасението в Бойко Борисов

Според Алена, нещата у нас към днешна дата са така разбъркани и хаотични, че никой не е в състояние да ни изкара от блатото. Е, почти никой – изключение прави бившият премиер Бойко Борисов, който се явява единственият ни спасител.

Астроложката е категорична, че Борисов е най-опитният сред всички останали в родната политика, ползва се и с огромен респект и уважение в Европа и света. А това е нещото, което е нужно на българите в днешните дни на пандемична и икономическа криза.

„Ако народът не избере отново Бойко и не го върне на власт, заедно с подготвените и кадърни за управление хора, то държавата ни я чакат страшни дни. Пълен апокалипсис, казано в преносен смисъл. Рискуваме да се затрием изцяло, макар и да ни има на картата“, цитират източници, пише nenovinite.com.

Дори и да приемем, че думите на Алена са леко преувеличени, дори шеговити ако щеш, всеизвестен факт е, че астроложката от години е симпатизант и подкрепя лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

До момента поне не сме чули и една нейна обнадеждаваща прогноза за президента Румен Радев, членовете на служебния кабинет, че и за Слави Трифонов или Мая Манолова.

За Борисов и ГЕРБ обаче такива, колкото щеш. Светлана Тилкова за пореден път им дава сериозна преднина, както на парламентарните, така и на президентските избори с кандидат проф. Анастас Герджиков.

Според прогнозата й, Слави Трифонов и партията му ИТН вече достатъчно много са се изложили и вероятността да изгубят половината и повече от гласоподавателите си, е огромна. Което автоматично ще постави ГЕРБ на първо място в изборните резултати.

Как ще се развият събитията и какво ще се случи в действителност, предстои да разберем само след месец. И дано прогнозата на Алена се опровергае с пълна сила.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции.

Как да бъдем сигурни в качеството на избрания чай за отслабване

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции. Гарантирането, …

4 Мнения

 1. ИНЖ. БОЙКО МХАЙЛРОВ

  АЛЕНА ТОЛКОВА ЛИ ТИ Е СЛАДЪК КИРЛРИВИЯ ЗАДНИК НА БОЙКО БОРИСОВ ТА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО ЛИЖЕШ

  • Iphigenia Panayotarus

   Пенсионирайте тази бабичка ! Астроложките и способности ги няма от 2009 година ! Шарлатанка

  • Албена щом много държиш на Тиквата ожени се за него поне сте лика прилика такива като Бойко не ние нужен

 2. АЛЕНА Е СРАМ ЗА АСТРОЛОГИЯТА!
  ТЯ НЕ Е НИКАКЪВ АСТРОЛОГ!
  ТЯ Е НЕЩАСТНА ПОДЛОГА НА БОРИСОВ!
  И НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ТОВА, КОЕТО ИЗРЕЧЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ НАЦИЯТА ЩЯЛА ДА ИЗЧЕЗНЕ, АКО НЕ СПЕЧЕЛИ МАФИОТА БОРИСОВ, ЗВЕЗДИТЕ ЛИ Й ГО КАЗАХА, ИЛИ СЕ ОБАЖДА ЧЕРНА СИЛА У НЕЯ!
  САТАНИСТКА!
  НЕ АСТРОЛОГ!

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *