Обичате ли спорта? Искате ли хобито ви да носи приходи? Тогава можете да опитате да печелите пари, като залагате на спортни събития.

Десет съвета как да се научите да залагате правилно

Обичате ли спорта? Искате ли хобито ви да носи приходи? Тогава можете да опитате да печелите пари, като залагате на спортни събития.

Тези 10 прости правила за начинаещи ще ви помогнат да го направите.

1. В самото начало трябва да определите какво е залагането за вас. Ако победата за вас не е цел, няма смисъл да четете статията по-нататък. Но ако спортните залози са начин да забогатеете, тогава трябва да се отнасяте към тях като към работа.

За да направите това, трябва да:

  • да разработите свои собствени или да използвате готови стратегии на играта (пасивна – залагане на най-вероятното събитие, агресивна – залагане на спорен мач);
  • да определите банката си за игра (колко пари сте готови да похарчите за залози, колко залога искате да направите, какъв размер на залозите ще ви устройва, за да не фалирате веднага);
  • да бъдете постоянно информирани за събитията в спорта, на който сте решили да заложите парите си.

2. елиминирайте думата „сигурно“ от речника си. Как можете да сте 100% сигурни в залагането в такава непредсказуема сфера като спорта? Освен това тази прогноза вероятно ще се основава само на коефициенти. Малко вероятно е играта ви да се нуждае от такъв риск, който не се вписва в цялостната ви стратегия за печалба. Такъв залог, разбира се, дава вероятност за печалба, но залагането на фаворит обикновено е с малък коефициент (1,1-1,4), а това е твърде бавно нарастване на капитала.Inbet 09

Inbet е български хазартен оператор с дългогодишен опит в развлекателната индустрия. Водени от стремежа да се развиваме, създадохме онлайн платформата inbet.com, която предлага богата палитра от класически и нови казино игри, предоставени от най-големите и утвърдени доставчици на игрално съдържание в света! В сайта ни можеш да заложиш и на хиляди спортни събития на живо, както и да се забавляваш с набиращите популярност електронни и виртуални спортове. И за да не пропускаш играта, където и да си, създадохме онлайн преживяване, достъпно на всяко мобилно устройство!

3. Също така трябва да приемете като правило да играете само в големи букмейкърски кантори, защото колкото по-голяма е кантората, толкова повече тя цени репутацията си.

Когато видите високите коефициенти, предлагани от малките букмейкърски пунктове, не забравяйте, че безплатното сирене идва само в капани за мишки. Има ли някаква гаранция, че утре те няма да се изпарят заедно с парите ви?

4. Също така не залагайте на явни фаворити, защото коефициентите са ниски, а те могат да завършат наравно или дори да загубят, има много примери за това. Но забавното е, че тези залози са най-популярни сред залагащите. Ако все пак решите да го направите, не правете голям залог за победа на фаворита.

Заради това може да загубите много пари, а за да не излезете на минус и да си върнете загубените пари, ще трябва да заложите и спечелите няколко пъти подред. За да не се случи това, опитайте се да залагате на коефициент за тотал (залагане на общия брой отбелязани голове), голова разлика или точен резултат.

5. Не правете комбинирани залози. Това са залози, които включват няколко изхода, чиито коефициенти са умножени помежду си. Но залогът не е печеливш, ако дори едно събитие не се изиграе, така че колкото по-голям е крайният коефициент, толкова повече събития има и толкова по-голям е рискът от загуба.

Но ако все пак решите да опитате да заложите на комбинация, тогава се опитайте да изберете верига от не повече от 2-3 събития, в които коефициентът не е по-висок от 1.6.

6. Всеки има момент, в който късметът заработва и всичките ви залози печелят, в такъв момент трябва да продължите да играете, докато имате късмет, но когато два или три залога не са спечелили – да можете да спрете, за да не загубите банката и да не фалирате. Не е лесно да се направи това, защото в такива моменти умът отива на заден план и човек се управлява от емоциите. „Сега пак ще се получи, сега ще спечеля и ще върна всичко, което загубих“ – това е началото на голяма загуба, защото започвате да увеличавате залозите с надеждата да спечелите обратно, но отново и отново губите. Така цялата банка свършва и вие оставате без нищо.

7. Винаги е необходимо да следвате избраната стратегия, изчислена предварително, с определено съотношение на вероятностите. В нея вече сте определили за себе си размера на всеки залог (до 5% от общата сума на банката, така че загубата няма да удари твърде силно бюджета ви), броя на различните залози на седмица, колко единични и колко експресни залога трябва да се направят, за да се увеличи доходът ви. Ако започнете да се отклонявате от стратегията, която сте избрали, това ще е началото на пътя към фалита. И си поставете за правило да не увеличавате фиксирания си залог с повече от няколко точки. Това също ще ви помогне да не стигнете до фалит в скоро време.

8. Също така не правете залозите си от лична привързаност към някакви отбори и спортисти. Те не трябва да са свързани по никакъв начин с бъдещите ви печалби. В края на краищата, ако залагате на любимия си футболен отбор, а той не е в най-добрите си времена, някой се е контузил, треньорът е решил да запази и остави резерва, някой който просто не е във форма. Това лесно може да провокира загуба на цялата банка. А ако заложите на противника и спечелите, то на следващия мач на вашите любимци може да отидете на стадиона и да ги подкрепите на живо, като по този начин докажете любовта и лоялността си към отбора.

9. Както при всяка работа, и при залагането трябва да сте в крак с новостите. Не можете просто да влизате по желание и да залагате на този, на когото „е ръката“. Необходимо е първо да направите проучване, да прочетете отзиви, прогнози на експерти. По най-добрия начин за това може да помогне интернет, тук освен статиите може да прегледате и всички мачове на отбора или спортиста, за да видите в каква форма са, как се чувстват. Отделете от личното си време, за да анализирате ситуацията в даден спорт, и едва тогава залагайте. Това ще ви помогне да избегнете ненужни разходи.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

10. Най-важното е никога да не забравяте, че има живот и без залагания. Не променяйте залозите си на вашето семейство, деца, родители, приятели. Тези хора винаги ще ви подкрепят, дори и да се провалите, ще бъдат до вас и ще ви помогнат да преодолеете всички трудности.

Залагайте ОТГОВОРНО

За Гроздан Михайлов

Прочети още

Отглеждане на пчели в дадан блатов кошер

Отглеждане на пчели в дадан блатов кошер и др. методи

Методи за отглеждане на пчели. В населено място. В дадан блатов кошер. Съвети и идеи. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *