Анастас Герджиков
Анастас Герджиков сам се срина в ефир

Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран!

Анастас Герджиков буквално се самоуби в интервю!

Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков си направи публично харакири в интервю. Мераклията да бори държавния глава Румен Радев дори не осъзна, че се „самоуби ритуално“.

Анастас Герджиков
Анастас Герджиков сам се срина в ефир

Анастас Герджиков застана пред журналистката Миролюба Бенатова, която го приклещи до стената с въпроси. И, разбира се, лансираният от Бойко Борисов и ГЕРБ професор, сдаде багажа.

„Не ме интересува дали г-н Борисов е корумпиран, или не. А ако в крайна сметка се окаже такъв, това не е моя работа, нали?!“, изби рибата с думите си Герджиков.

И допълни, че също не е негова работа какво и как държи Борисов в спалнята си. Въпросът беше счита ли за нормално съхранението на толкова дебели пачки в обикновено чекмедже.

„Аз не бих си държал така парите, вероятно за повечето хора също не е нормално. Но в тази държава има законодателни органи, нека те да разследват и да си кажат думата. Да не говорим на ангро“, каза ректорът.

Другото, с което окончателно преля чашата на глупостите в ефир, бе реакцията му по отношение на миналогодишните протести. Анастас Герджиков заяви, че тогава не бил разбрал кой е прав в цялата тази одисея, предава vtorifront.bg.

И нямало как да вземе отношение по темата за насилието в същите тези протести, защото, видиш ли, бил ректор. Длъжността му не позволявала подобно нещо. Е, оттук нататък сами си правете изводите, казваме пък ние…

Още по темата четете по-долу:


Карбовски за Герджиков: Разпродаден човек, без гръбнак!

Острият език на журналиста Мартин Карбовски не подмина кандидата за президент проф. Анастас Герджиков. Нещо повече – той зададе директен и неудобен за избраника на ГЕРБ въпрос, с който буквално го застреля. Е, всички чакаме отговора…

Карбовски попита направо какво мисли Анастас Герджиков за управлението на ГЕРБ през годините, но на първо място и най-важното – какво е мнението му за шкафчетата, пачките, изобщо за „мебелировката“ на г-н Бойко Борисов.

„Всеки човек има мнение, трябва да има такова, още повече, че му се полага по право. Та питам аз проф. Герджиков, ей така, като гражданин, какво е неговото мнение за мебелите на Борисов?

Надявам се да чуя отговора му, ясен и точен при това. В противен случай, ако отговор няма, това ще значи, че господинът е разпродаден на ГЕРБ човек и защитава корупцията на партията, която си го е избрала“, коментира Мартин Карбовски.

Мнозина в мрежата обвиняват Анастас Герджиков, че е подлога на Борисов, подставено лице, а Карбовски го предизвика да докаже противното. В крайна сметка професорът твърди, че е независим, но във всичките си интервюта се скъсва да славослови партията на Бащицата.

Според Карбовски проблемът на проф. Анастас Герджиков е, че е конформист, но още по-големият е „липсата на гръбнак“. Не осъзнаващ, че от години насам в България няма нищо друго, освен пластмасова политика. И политика на масово крадене, разграбване, унищожение.

„Дълго още тази страна няма да се „оправи“. Борисов трябва да се пенсионира като Ангела Меркел, но стореното от него, ще остане задълго.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Още дълго ще имаме проблеми с парите, с инфраструктурата, с инфлацията, със здравната система и енергийните мощности. Това явно е орисия, нашата си“, коментира Карбовски, пише 1den.bg.

Точно месец има до предстоящите парламентарни и президентски избори. Тепърва започва предизборната кампания, която ще извади на показ кой и за какво всъщност се бори. Единственото, което трябва да правим, е да гледаме, да слушаме и да мислим!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Делян Пеевски

Осман Октай: Борисов, Доган и Пеевски ще блокират държавата! Заплашен е етническият мир!

Осман Октай с тревожни разкрития за плановете на Делян Пеевски, Бойко Борисов и мафията около …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *