Обмисляте да закупите подарък за мъж,
но не сте сигурни дали това е най-доброто нещо, което можете да направите за него? Момчетата обичат ли да получават подаръци от момичета?

Коледен подарък за мъж? 10+ идеи. Мнения за Duxe и др. подходящи

Кои са добрите коледни подаръци за мъже? Какви идеи може да се генерират? Подаръчна кутия, дървен часовник или козметика Duxe? Мнения

По-долу ще ви запознаем с идеите за коледен подарък за мъж, а също и с различни мнения, например за мъжката козметика Duxe.

Обмисляте да закупите подарък за мъж, но не сте сигурни дали това е най-доброто нещо, което можете да направите за него? Момчетата обичат ли да получават подаръци от момичета?

Много мъже обичат да получават персонализирани подаръци от жени, но повечето жени мислят, че това е подходящо само в някои моменти. В тази статия, ще разберете защо мъжете обичат да получават подаръци:

Кара ги да се чувстват ценени

Подаряването на подарък за вашия мъж показва, че той означава нещо за вас; той наистина има значение във вашия свят и вие се грижите за него. С подаряването на подарък за един мъж, показвате благодарност. Подарявайки му нещо специално, вие по същество казвате, че той е важен за вас!

Показвате му, че сте мил човек

Купуването на правилния подарък може да покаже, че сте много мил човек. Всеки от нас, без значение дали е мъж или жена, има нужда от внимание.
Редица мъже имат нужда от това някой да им показва, че са ценени и обичани.

Показва, че мислите за тях

Колко често през ежедневието мислите за мъжът до себе си? Подаряването на подарък може да бъде по всяко едно време и дори без повод. Понякога може да го направите просто когато се сетите за мъжа до вас!

Не винаги е нужно да имате причина да подарите подарък; купете подарък на път за дома си! Кажете му, че просто сте мислили за него и сте видели перфектния подарък, който той би харесал и че този повод е достатъчен за вас. Така той ще знае, че вие сте били в мислите му.

Показва, че ги цените

Даването на подарък на човек показва, че оценявате малките неща, които той прави за вас. Може да му подарите подарък, като награда за нещо, което е направил за вас. Момчетата харесват, когато им покажете, че сте благодарни за това, което са направили. Един подарък, просто може да казва, че сте благодарна за това, че той е част от живота ви.

Избирането на подарък за мъж може да бъде предизвикателство ! Обикновено най-често жените купуват подарък, който усещат, че ще бъде полезен за един мъж. Как тогава да купим най-добрия подарък? Една чудесна идея е да накарате човекът до вас, да ви направи списък с неща, които би искал да има. Така, вие ще имате един списък, от който може да избирате подарък за всеки повод.

Какъв подарък да изберете за Коледа на мъж ?

След няколко месеца идва Коледа и с наближаването на този празник, започваме търсенето на подаръци.
Помислете за уникални и добре изработени предмети, които отговарят на неговите интереси. Някои идеи за Коледен подарък за мъж, включват метална чаша за преходи, ако този мъж обича природата. Друга идея е козметика, за мъжете, които искат да изглеждат добре. И когато се съмнявате, изберете индивидуален или персонализиран подарък, направен само за него.

Ето няколко идеи, които може да използвате за Коледен подарък на мъж:

 • Коледна подаръчна кутия за мъж
 • Дървен часовник за мъж
 • Мъжка козметика за лице DUXE
 • Тример за подстригване
 • Супер интересни персонализирани подаръци.

Пълен списък за коледни подаръци за мъже може намерите в статията 10-те най-добри коледни подаръци за мъже.

А сега за минем към обещаните

Мнения за козметиката Duxe

Козметиката Duxe е луксозна българска мъжка козметика за грижа за лицето. Тя включва крем за лице, серум за очи и измивен гел. Ето някои от мненията, които получихме през формата за коментари:

 • Според Андриян Николов, козметиката има чудесно действие за неговата чувствителна кожа – видимо премахва умората и подхранва кожата. В началото той е бил резервиран, но сега твърди, че Duxe е най-добрата мъжка козметика.
 • Иван Милушев също е много доволен от качеството на всеки продукт в комплекта. Той има чувствителна кожа и казва, че най-после е открил своята перфектна козметика.
 • Според Никол Огнянова, която е използвала продуктите в продължение на 1 месец, козметиката на Duxe има няколко положителни ефекта:

1. Премахва зачервяванията по лицето
2. Овлажнява сухата кожа
3. Намалява подпухналостта и тъмните кръгове под очите

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Като цяло тя е много доволна от приятния мирис на продуктите и вече препоръчва Duxe на приятелките си.

Дайте и вие още мнения ТУК, в нашия форум с коментари!

Що се отнася до техническите детайли,

 • Кремът за лице Double-Action Face Cream съдържа масло от лимнантес, масло от ший, розова вода, восък от канделила, глицерин и др. Той има дълбоко овлажняващо и регенериращо действие върху кожата.
 • Серумът за очи Energizing Eye Serum съдържа оризово масло, хиалуронова киселина, колаген и др. Той намалява подпухналостта и тъмните кръгове под очите.
 • Измивният гел Deep Cleansing Face Wash съдържа въглен, масло от жожоба, глина, розова вода и др. Той почиства порите в дълбочина и има антибактериално действие.

Като цяло от мненията на потребители личи, че козметиката Duxe е много качествена и ефективна за подобряване на мъжката кожа на лицето. Прилагайки натурални съставки и иновативни технологии, марката успява да се конкурира успешно и на европейския пазар.

Вижте и ТОВА:

Жена Телец: коя е тя и какво иска? Съвместимост

За Виктория Стоянова

Прочети още

Диамантени гоблени, как се правят

Ръководство за диамантени гоблени. Как се правят и как се ползват самите инструменти (+ВИДЕО!)

Как правилно да направим диамантен гоблен. Постъпково ръководство за начинаещи. Какви инструменти се ползват и …

2 Мнения

 1. Васил Ковачев

  ЗА ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА : ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА ПО ПАНТОФИ !

 2. Гроздан Михайлов

  Чудесно е, че все още хората се сещат за подаръци и пожелания за Коледа. Покрай навлизането на диалектическия материализъм на Карл Маркс тия неща все повече се отричат. Хората станаха комунисти.

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *