Павел Попандов
Павел Попандов доказа, че е голям!

Павел Попандов към управниците: Отлично знаете, че сте дребни хора, малки душици и това ви изяжда!

Павел Попандов не знае дали и за кого ще гласува!

Големият и обичан Павел Попандов не крие, че не знае дали ще гласува на поредните и втръснали от повтаряемост парламентарни избори, защото не може да се спре на личност или партия. Всичко, според него, е така здраво омешено и натикано в кочината, че цялата ни държава се е развоняла на гнило.

Павел Попандов
Павел Попандов доказа, че е голям!

Той не вижда и начин да се състави дългосрочен кабинет след 2 април като е убеден, че на есен ще ни викнат отново пред урните – ей така, да не забравим какво е… Павел Попандов казва, че има една мечта и тя е най-сетне да се даде път на моралните хора, на хората с ценности, знания и принципи, за да се разруши кочината веднъж завинаги.

„Слушам глупости от сорта на „личността нямала значение“. Как да няма значение бе, Ганьо?! Само тя има значение! Личностите са тези, които са движили света, заради тях е така наречената ни цивилизация и напредък във всяка една област. Но как ще го разбереш ти, дето мозъкът ти е колкото грахово зърно?!

И съм убеден в едно – всеки човек е наясно със себе си, с качествата си или с липсата на такива. Навън можеш да се правиш и на Наполеон, но у дома, като останеш сам пред огледалото, истината те блъсва. Всичките ни управници отлично знаят, че са дребни хора, малки душички и пълни некадърници, компенсиращи с кражби и пари. Но това ги мъчи всеки ден“, казва Павел Попандов.

Още по темата четете по-долу:


Павел Попандов: Бедите на България идват от платени слуги!

Големият Павел Попандов не издържа на лимемерието, корупцията и мижитурството у нас, които са на всички нива – от политиката до най-ниските постове. Той стигна дотам, че скочи дори срещу дългогодишния си колега и някогашен приятел от НЛО и „Оркестър без име“ – Георги Мамалев.

Попандов нарече в ефир Мамалев „платен прислужник“ на властта и го обвини, че цял живот си е оправял битието, кланяйки се на някого с власт. В случая това е директорът на Народния театър Васил Василев, зад когото Мамалев послушно застана след позорното уволнение на режисьора Александър Морфов.

Павел Попандов се включи в подписката и протеста в защита на Морфов и заплю колегата си, който цял живот бил в ролята на угодническа мижитурка. „Това е проблемът на страната ни. Бедата на България идва оттам, че платени слуги като Мамалев дал Господ и то на всички нива и етажи.

Докато раболепието, угодничеството, позмазвачеството и цялата тази мръсотия не си отидат от съзнанието ни, ще затъваме все повече. Театърът ни е само малка част, само намек за това, което се вихри горе – в политиката. И да знаете, че там е страшно. Стивън Кинг би се ужасил“, заявява Павел Попандов.

Още по темата четете по-долу:


Попандов: Първата работа беше да ревнат за украинците!

Бесен и още по-отчаян от това, което се случва в държавата ни след поредните избори, е Павел Попандов. Актьорът недоумява как е възможно още да не е сформирано правителство, изобщо да не е ясно дали ще се сформира такова, а първата мисъл на новоизбраните ни депутати да е за украинците.

„Те кабинет не могат да направят, зимата вече се вижда, хората са изнервени до краен предел и с право, а онези взели да реват за украинците. Не за българите, не за собствения си народ, а за украинците. Оръжия да давали, военна помощ да пращали…

Абе, аланкоолу, какви оръжия ще пращаш като държавата ти армия няма?! Стане ли война тук, първи сме отишли в историята. Както гласи поговорката – пищови размята, а задните му части голи… Срам! Срам и позор! Но да се натегнат на Запада, да скачат срещу Русия, това само им е в главите продажни.

Ако ЕС им нареди да затрият страната ни и това ще направят, сигурен съм. Няма мисъл за икономиката, за социалната политика, за лекарствата, за бедните, за децата, не! От сутрин до мрак се реве за украинците. Дреме им на нашите за украинците, както й дреме и на Европата, но поне там са си уредили що-годе живота и не са в калта като нас“, възмутен е актьорът.

Който казва браво единствено на президента Румен Радев, дръзнал да се опълчи на безумието Украйна да бъде приета в НАТО. Не и докато не се възцари мир и не спре войната й с Русия.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Още по темата четете по-долу:


Попандов: Докато Борисов е на свобода, законът ще бъде в ареста!

Големият актьор Павел Попандов е сред хилядите българи, омерзени от решението, което взе Софийският градски съд днес. А именно, че обискът и арестът на Бойко Борисов е бил незаконен и неправомерен. И не само, че той няма да отговаря за престъпленията си, но и полицията ще трябва да му заплати 300 лева разходи по делото.

Тази новина потресе цялата страна днес, а самият екс премиер избухна в мрежата с благодарност към съда и подигравателно повторената реплика на Кирил Петков „Никой не е над закона“…

„Това не е наглост, това е безбожие, това е висш цинизъм, това е престъпление! Не само да пуснеш на свобода човек, чиито престъпления се знаят от години и са доказани, но и да му се извиниш, че и да му платиш. От нашите пари, на данъкоплатците…

Ние също ще платим и на адвоката му – онзи Менко Менков, който се кълнеше пред камерите в агнешката невинност на клиента си. Боже опази! Повръща ми се! Не мога и няма да приема това, защото докато Борисов е на свобода, този, който е в ареста, е самият закон“, не сдържа гнева си Павел Попандов.

Той не крие, че се чувства вече леко обезверен и е категоричен, че за да отговаря който и да било за действията си, а България да тръгне нагоре с качествени хора, трябва цялостна промяна в системата. В цялата система – от най-ниското до най-високото стъпало!

Още по темата четете по-долу:


Попандов: Не съм виждал по-достоен човек и политик от Радев!

Любимият на няколко поколения българи актьор Павел Попандов не крие успокоението си и надеждата след преминалите парламентарни и президентски избори. Той е щастлив от безспорния триумф на Румен Радев и обнадежден от новото правителство с премиер Кирил Петков.

„Какво да ви кажа – аз съм възрастен човек. Много съм живял и сигурно не ми остава още дълго време на този свят. Но съм доволен и благодарен, че бях свидетел на изминалите избори. Защото винаги съм гласувал, винаги съм бил за промяната, за един нормален живот на всички нас.

Още от демокрацията не съм пропускал избори и мога да ви уверя, че за всичките си години съзнателен живот, не съм виждал по-честен, достоен, умен и правдив човек от Румен Радев.

Но той не е само човек, той носи и необходимите за всеки държавник лидерски качества. Защото политик и държавник са две различни понятия, а той е именно това – истински държавник, с главни букви“, категоричен е Павел Попандов.

Той е горд с президента затова, че държи само и единствено на интересите на българите и не се подчинява сляпо, не подлизурства пред ЕС, за да получи някой лев в личната си сметка. Както години наред правеха Бойко Борисов и ГЕРБ.

„Европа ли? На Европа не й пука за нас, не я интересува дали сме в блатото, от което не можем да се измъкнем години наред, а затъваме все повече. Интересува я само да я слушкаме сляпо и да се движим по нейните интереси. Това нещо Румен Радев не позволява и шапка му свалям“, казва Попандов.

Който изразява и силната си надежда, че младите и образовани хора като Кирил Петков и Асен Василев ще съумеят да поведат страната ни в правилната посока. За да може наистина, за първи път, българинът да заживее като европеец, пише vijti.com.

Още по темата четете по-долу:


Павел Попандов: Няма Турция да ни определя президента!

Любимият актьор Павел Попандов неведнъж е заявявал симпатиите и подкрепата си за президента Румен Радев, още от самото начало на управлението му. И нито веднъж не изневери на себе си.

Прави го и сега, категоричен, че на баложата всички българи трябва да излязат и да гласуват, особено тези, които искат Радев за свой президент. Той смята, че голямата преднина на генерала на президентските избори не бива да ни успокоява и успива. Защото „врагът не спи“.

„Няма да позволим Ердоган и Турция да ни определят президентите! А точно това ще стане ако Анастас Герджиков спечели на баложата. Знаете, че електоратът на ДПС и ГЕРБ масово ще се юрне към секциите. А спечели ли Герджиков, всъщност печели Борисов.

Ако още някой не е разбрал, битката тук не е между ректора на СУ, а между Баце и Румен Радев, когото ГЕРБ всячески се мъчи да изхвърли от поста, за да си раиграва коня по същия начин, както го правеше досега. На гърба на милионите бедни българи“, гневен е Павел Попандов.

Той смята, че Герджиков като подставено лице на Борисов и ГЕРБ е не само срам, но и голяма опасност за страната ни. Още повече след нелепиците, които наговори тези дни – една от които е, че няма да иска оставката на главния прокурор Иван Гешев. Защото, видиш ли, човекът не бил направил нищо нередно.

„И този човек учи млади хора, подготвя студенти за работа в правната ни система. Това е скандално, престъпно ако щеш. Нека да се противопоставим на мафията и всички заедно да я изметем оттук като излезем и гласуваме за Радев“, казва Попандов.

Павел Попандов: Радев е Златен век за България!

Големият наш актьор Павел Попандов, любимец на поколения българи, никога не се е страхувал да изкаже мнението и позициите си. Дори и те да са в разрез със „силните на деня“.

Той отдавна е заявил какво мисли за дългогодишния ни премиер в лицето на Бойко Борисов и партията му ГЕРБ. При това думите не бяха никак ласкави и изказани още по време на управлението им.

Павел Попандов беше и е уверен, че кармата ще накаже Борисов и ще му върне подобаващо за всички злини, причинени на народа ни. „Има да си пати този човек и няма да му се размине – вселенски закон е това. Защото Баце е много набожен, но се кланя само на личния си келепир и изгода“, коментира преди време актьорът.

Павел Попандов симпатизира много на президента на България Румен Радев, който се е доказал като човек не на приказките, а на делата. На разума и най-вече на грижата за държавата и българите.

„Появата на Румен Радев е като Златен век за нас. Да, звучи силно и гръмко, но е точно така. Ако се замислим какви хора – уж лидери, сме имали през последните 30 години, свят може да ни се завие. Кой от кого по-голям измамник и крадец.

Корупцията по всички етажи на властта и не само, превърна България в най-изостаналата страна, а народът просто се научи да оцелява. Ако не беше Румен Радев, като нищо Борисов отново щеше да „спечели“ изборите и да си осигури още един мандат блажено крадене“, възмутен е Попандов.

Той приветства Радев за това, че не е изневерил на принципите си от деня на клетвата, която е дал като президент. И по никакъв начин не е предал доверието на избирателите си.

„Той е не само културен, образован, интелигентен и представителен човек, но и лидер с мъдрост, смелост и решителност. Не коленичи и не се предлага пред чужди интереси, в името на собствената си облага. Затова заслужава поклон. И затова Бойчето зеленее от злоба срещу него“, смята обичаният актьор.

Още по темата четете по-долу:


Попандов: Борисов е много набожен! Кланя се на личния келепир

Актьорът Павел Попандов е познат и обичан от няколко поколения у нас, не само заради отличните си акьорски умения. Той е един от малцината, които си позволяват да говорят смело и директно за проблемите на България и управляващите.

За разлика от много свои колеги, които едва ли не „кукнаха“ пред министър-председателя Бойко Борисов, Попандов не познава лицемерието. Той е убеден, че премиерът трябваше да хвърли оставката си много отдавна. И с партията му да върнат всичко заграбено от родината.

„Защото в страната ни няма един вирус в момента, те са два. И дори вирусът на Covid-19 не е така опасен като другия. Защото той все някога ще премине, но вирусът, болестта на немотията, на оскотяването, на духовния упадък, ще остане. И ще става все по-силен“, с мъка коментира актьорът от вечния филм „Оркестър без име“.

„Безбожно е, престъпно е да се кланяш единствено на личния си келепир и в негово име да газиш преспокойно правила, закони, човешки и морални норми. Не може така. Всеки, който си го е позволил, после е патил много.

Убеден съм, че кармата, съдбата си знае работата и винаги връща заслуженото на човека. Борисов има да пати и да плаща, няма да му се размине“, казва Павел Попандов.

И отново натъртва, че щом хората не те искат, твой дълг е да се освестиш и да напуснеш поста си. Че дори и да се извиниш и да коригираш грешките си, ако можеш.

„То е все едно да имам представление и да ме освиркат, да ме замерят с домати, а аз упорито да продължавам да седя и да се хиля – все едно с мед ме мажат“, коментира звездата на българското кино и театър, пише сайтът на bnr.bg.

На въпрос не се ли бои да изрича такива откровени, но и неудобни слова, Попандов отговаря с твърдото: „Не!“. Защото над всичко, над това какъв специалист, звезда или учен си, стои въпросът какъв човек и каква личност си.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

12 Мнения

 1. точен.Браво!

 2. Лили Иванова е още една продажна кучка като другите дето се продадоха,Пуффффф гаднярка,!!!

 3. Всички комунисти са златни и затова не можаха да построят комунизма!
  Само дето тоолкоз народ избиха…

 4. БРАВО НА ПОПАНДОВ!!!ТОЛКОВА СМЕЛО ИЗКАЗВАНЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА ОТ НИЩО!!!!СМЕЛ И ОТКРОВЕН!!!!АПЛАУЗИ,Г-Н ПОПАНДОВ!!!!ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОКЛОН ЗА ХРАБРОСТТА!!!!

 5. Майндов

  Радев стана президент, като избраник основно на бсп. Бсп наследи бкп. От номенклатурата на бкп и обслужващите я звена (ДС и армейския генералитет основно), се оформи настоящата олигархия. Бкп/бсп никога не се е извинявала на българския народ за хилядите убийства на невинни граждани, дългогодишния терор и икономическите катастрофи по време на нейната диктатура. Нещо повече, бсп не се отказва от мрачната си история и я представя невярно. Бсп и свързаната с нея българска олигархия са производители на множество мимолетни псевдо политически проекти, целящи едномандатно съществуване, за да стоят скрити управляващите олигрски, и техните кремълски побратими. Ето тези сили стоят зад Радев. Учтиво казано, уважемият Попандов не е на прав път.

  • Иван Пандуров

   Господин Майндов ако вообще се казваш така. РУМЕН Радев става президент като избраник на БСП, но това БСП НЕ е онова БСП за което говорите онова БСП се превърна на СДС а то бе сформирано от бивши агенти на ДС които взеха власта и понеже нямаше кои да ги съди и плаши започнаха великата кражба наречена преватизация това СДС унищожи икономиката на България и запалиха Партиния дом за да скрият следите си като АГЕНТИ на ДС това СДС роди ДПС защо защото по времето на Тодор Живков Ахмет доган като агент ДС предаваше на България тайни от Турското командване, но хванат от Турците за да не го убият започва да работи за Турция, прави няколко атентати в България и Тодор Живков го вкарва в затвора. СДС поставят Ахмет Доган на партия ДПС И ЗАПОЧВАТ великия погром. Не че и това БСП несе научи да краде и богатее вярно те издигнаха Румен Радев за Президент но трябва ли да гледа ме коя партия го е издигнала или това че четири години не изостави народа си дори каза че неговия началник е народа и не открадна нито лев. А ГЕРБ се опитаха да го вербуван за да може спокоино да краде. Преди радев беше Георги Първанов които продаде душата си на демона Борисов и заедно открадоха милярди лева от гърба на народа. И вас ви нещо засегна народния артис Попандов че се възхищава на умения и смел Президент но той каза нещо за своите си колеги че са се подали на Борисов за пари явно е засегнал някои от своите си колеги артисти които се продадоха за пари АЗ съм израсъл със тези прочути артисти истински човеци които бяха толкова благородни към своята публика или както се казва своите фенове.Искам да ви питам какъв Президент искате продажник или Георги Първанов които подписа в България да се настанят част от Нато за да вземе доста хиляди долара.Румен Радев е умен решителен застъпник за своя си народ и винаги е воден от интересите на своя народ но сега станаха двама дори трима Генерал Янев и Бойко Рашков истински хора със чисти души. ВЯРВАМ ЧЕ България ще се оправи и ще излезе от блатото където ни поставиха ЕС И НАТО ТЯХНАТА ЦЕЛ Е БЪЛГАРИЯ ДА Е В БЛАТОТО.

 6. Кокорка

  Човече,защо се завираш в тази кал?В друго си добър и хората щяха да те помнят с това.Жалко за теб!!!

 7. Приключи се вече, от тук нататък да видим какво предстои

 8. БРАВО НА ПОПАНДОВ ВИНАГИ Е БИЛ ЧОВЕК С ПОЗИЦИЯ И МНЕНИЕ !

 9. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *