Павел Попандов
Павел Попандов директен и прям, както винаги

Павел Попандов: Радев е Златен век за България – ей този факт кара Бойчето да вие от злоба!

Павел Попандов никога не е крил възмущението си от лидерството на Бойко Борисов!

Големият наш актьор Павел Попандов, любимец на поколения българи, никога не се е страхувал да изкаже мнението и позициите си. Дори и те да са в разрез със „силните на деня“.

Павел Попандов
Павел Попандов директен и прям, както винаги

Той отдавна е заявил какво мисли за дългогодишния ни премиер в лицето на Бойко Борисов и партията му ГЕРБ. При това думите не бяха никак ласкави и изказани още по време на управлението им.

Павел Попандов беше и е уверен, че кармата ще накаже Борисов и ще му върне подобаващо за всички злини, причинени на народа ни. „Има да си пати този човек и няма да му се размине – вселенски закон е това. Защото Баце е много набожен, но се кланя само на личния си келепир и изгода“, коментира преди време актьорът.

Павел Попандов симпатизира много на президента на България Румен Радев, който се е доказал като човек не на приказките, а на делата. На разума и най-вече на грижата за държавата и българите.

„Появата на Румен Радев е като Златен век за нас. Да, звучи силно и гръмко, но е точно така. Ако се замислим какви хора – уж лидери, сме имали през последните 30 години, свят може да ни се завие. Кой от кого по-голям измамник и крадец.

Корупцията по всички етажи на властта и не само, превърна България в най-изостаналата страна, а народът просто се научи да оцелява. Ако не беше Румен Радев, като нищо Борисов отново щеше да „спечели“ изборите и да си осигури още един мандат блажено крадене“, възмутен е Попандов.

Той приветства Радев за това, че не е изневерил на принципите си от деня на клетвата, която е дал като президент. И по никакъв начин не е предал доверието на избирателите си.

„Той е не само културен, образован, интелигентен и представителен човек, но и лидер с мъдрост, смелост и решителност. Не коленичи и не се предлага пред чужди интереси, в името на собствената си облага. Затова заслужава поклон. И затова Бойчето зеленее от злоба срещу него“, смята обичаният актьор.

Още по темата четете по-долу:


Попандов: Борисов е много набожен! Кланя се на личния келепир

Актьорът Павел Попандов е познат и обичан от няколко поколения у нас, не само заради отличните си акьорски умения. Той е един от малцината, които си позволяват да говорят смело и директно за проблемите на България и управляващите.

За разлика от много свои колеги, които едва ли не „кукнаха“ пред министър-председателя Бойко Борисов, Попандов не познава лицемерието. Той е убеден, че премиерът трябваше да хвърли оставката си много отдавна. И с партията му да върнат всичко заграбено от родината.

„Защото в страната ни няма един вирус в момента, те са два. И дори вирусът на Covid-19 не е така опасен като другия. Защото той все някога ще премине, но вирусът, болестта на немотията, на оскотяването, на духовния упадък, ще остане. И ще става все по-силен“, с мъка коментира актьорът от вечния филм „Оркестър без име“.

„Безбожно е, престъпно е да се кланяш единствено на личния си келепир и в негово име да газиш преспокойно правила, закони, човешки и морални норми. Не може така. Всеки, който си го е позволил, после е патил много.

Убеден съм, че кармата, съдбата си знае работата и винаги връща заслуженото на човека. Борисов има да пати и да плаща, няма да му се размине“, казва Павел Попандов.

И отново натъртва, че щом хората не те искат, твой дълг е да се освестиш и да напуснеш поста си. Че дори и да се извиниш и да коригираш грешките си, ако можеш.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„То е все едно да имам представление и да ме освиркат, да ме замерят с домати, а аз упорито да продължавам да седя и да се хиля – все едно с мед ме мажат“, коментира звездата на българското кино и театър, пише сайтът на bnr.bg.

На въпрос не се ли бои да изрича такива откровени, но и неудобни слова, Попандов отговаря с твърдото: „Не!“. Защото над всичко, над това какъв специалист, звезда или учен си, стои въпросът какъв човек и каква личност си.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Анастас Герджиков

Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран!

Анастас Герджиков буквално се самоуби в интервю! Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков си направи …

6 Мнения

  1. точен.Браво!

  2. Лили Иванова е още една продажна кучка като другите дето се продадоха,Пуффффф гаднярка,!!!

  3. Всички комунисти са златни и затова не можаха да построят комунизма!
    Само дето тоолкоз народ избиха…

  4. БРАВО НА ПОПАНДОВ!!!ТОЛКОВА СМЕЛО ИЗКАЗВАНЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА ОТ НИЩО!!!!СМЕЛ И ОТКРОВЕН!!!!АПЛАУЗИ,Г-Н ПОПАНДОВ!!!!ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОКЛОН ЗА ХРАБРОСТТА!!!!

  5. Майндов

    Радев стана президент, като избраник основно на бсп. Бсп наследи бкп. От номенклатурата на бкп и обслужващите я звена (ДС и армейския генералитет основно), се оформи настоящата олигархия. Бкп/бсп никога не се е извинявала на българския народ за хилядите убийства на невинни граждани, дългогодишния терор и икономическите катастрофи по време на нейната диктатура. Нещо повече, бсп не се отказва от мрачната си история и я представя невярно. Бсп и свързаната с нея българска олигархия са производители на множество мимолетни псевдо политически проекти, целящи едномандатно съществуване, за да стоят скрити управляващите олигрски, и техните кремълски побратими. Ето тези сили стоят зад Радев. Учтиво казано, уважемият Попандов не е на прав път.

  6. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *