Павел Попандов
Павел Попандов посече Бойко Борисов

Павел Попандов: Борисов е много набожен! Кланя се доземи на личния келепир, но…

Павел Попандов каза директно мнението си за премиера Бойко Борисов и хората му!

Актьорът Павел Попандов е познат и обичан от няколко поколения у нас, не само заради отличните си акьорски умения. Той е един от малцината, които си позволяват да говорят смело и директно за проблемите на България и управляващите.

Павел Попандов
Павел Попандов посече Бойко Борисов

За разлика от много свои колеги, които едва ли не „кукнаха“ пред министър-председателя Бойко Борисов, Попандов не познава лицемерието. Той е убеден, че премиерът трябваше да хвърли оставката си много отдавна. И с партията му да върнат всичко заграбено от родината.

„Защото в страната ни няма един вирус в момента, те са два. И дори вирусът на Covid-19 не е така опасен като другия. Защото той все някога ще премине, но вирусът, болестта на немотията, на оскотяването, на духовния упадък, ще остане. И ще става все по-силен“, с мъка коментира актьорът от вечния филм „Оркестър без име“.

„Безбожно е, престъпно е да се кланяш единствено на личния си келепир и в негово име да газиш преспокойно правила, закони, човешки и морални норми. Не може така. Всеки, който си го е позволил, после е патил много.

Убеден съм, че кармата, съдбата си знае работата и винаги връща заслуженото на човека. Борисов има да пати и да плаща, няма да му се размине“, казва Павел Попандов.

И отново натъртва, че щом хората не те искат, твой дълг е да се освестиш и да напуснеш поста си. Че дори и да се извиниш и да коригираш грешките си, ако можеш.

„То е все едно да имам представление и да ме освиркат, да ме замерят с домати, а аз упорито да продължавам да седя и да се хиля – все едно с мед ме мажат“, коментира звездата на българското кино и театър, пише сайтът на bnr.bg.

На въпрос не се ли бои да изрича такива откровени, но и неудобни слова, Попандов отговаря с твърдото: „Не!“. Защото над всичко, над това какъв специалист, звезда или учен си, стои въпросът какъв човек и каква личност си.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Рашков

Вътрешният министър Бойко Рашков: Угояването на властта беше дотук! Тръгват скандални арести!

Вътрешният министър Бойко Рашков е категоричен, че не се страхува от никого! Бойко Рашков е …

3 коментара

  1. точен.Браво!

  2. Лили Иванова е още една продажна кучка като другите дето се продадоха,Пуффффф гаднярка,!!!

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *