Слави Трифонов
Слави Трифонов подпука новите депутати

Слави Трифонов към депутатите: Не ви ли е срам – 49 секунди?! Свършвате по-бързо от мен, бе!

Слави Трифонов попиля новите народни представители!

Слави Трифонов, който се отказа от депутатското си място, попиля буквално новите народни представители, които днес работиха в парламента точно… 49 секунди.

Депутатите влязоха, седнаха и… станаха, па си тръгнаха – с пожелание за весели великденски празници, щото много се измориха. Нищо, че не взеха и едно решение, откакто се кютнаха на парламентарните банки. Камо ли да си изберат председател на НС – къде ти такава сложнотия, трябва й поне месец…

Слави Трифонов
Слави Трифонов подпука новите депутати

Дългия не се сдържа и ги подпука яко като заяви, че тези хрантутници трябва час по-скоро да се изметат не само от парламента, но по възможност и от държавата, за да я оставят на наистина кадърните и отговорни люде (ако има такива и им се занимава с оправията на България).

„Лудница, за лудница сте! Не ви ли е срам – 49 секунди работен ден?! Че вие свършвате по-бързо и от мен, бе! Позор сте, пълни некадърници. 11 човека, само 11 човека сред вас искаха да останат и да направят каквото могат, за да се свърши нещо.

Но не – отивайте сега на агнетата и виното и да не се чудите защо скоро никой няма да гласува за вас и като нищо народът ще се вдигне и ще ми изхвърли с лопати и мотики от парламента“, в типичния си стил ги подпука Слави Трифонов.

Още по темата четете по-долу:


Слави Трифонов поднесе България в ръцете на Борисов!

Слави Трифонов и партията му извъртяха задник и поставиха държавата в шах и мат точно, когато не трябваше. В условията на адска криза те разтуриха правителството и на практика поднесоха България на тепсия в ръцете на Бойко Борисов и ДПС.

За това се говори от дни като политолози и социолози са единодушни – на следващите избори, които явно ще са факт през есента, управлението отново ще се върне в ръцете на мафията. А постъпката на Слави Трифонов е единствената причина за това.

Дългия се опита да оправдае действията си с темата за Северна Македония, но не му се получи. Защото от двете злини, той избра да ни заклещи в най-голямата. Видно е, че на изборите ГЕРБ ще забърше най-високия вот – по един или друг начин, всеизвестни на всички.

Борисов вече се е договорил за коалиция с ДПС, които от месец предупредиха лично гласоподавателите в Турция, че се задават избори и трябва да се обединят, както никога досега. А третите, които гарантирано вървят към коалиция с ГЕРБ и ДПС, са… познайте кои – ами то вече е ясно – Възраждане.

Корнелия Нинова от дни опитва да предупреди за това и за ужаса, който се задава в държавата ни. За спънките, които се правят на бюджета и за двата милиона пенсионери, които ще останат без актуализиране на пенсиите… Но явно на всички е изгодно да си правят оглушки. Е, „пушката, окачена на стената, гръмна“. Поздравления, Слави!

Още по темата четете по-долу:


Слави Трифонов: България ще се управлява от хора като Радев!

След безумните 32 години преход, невиждан нийде по света, България най-после ще бъде в сигурни ръце, категоричен е Слави Трифонов. Лидерът на „Има такъв народ“ е убеден – държавата отива в ръцете на хора като президента Румен Радев – кадърни, можещи и достойни.

Шоуменът продължава да бъде твърд в позициите си, а именно, че той лично няма да участва в управлението на страната. А за постове като премиер или министър и дума не може да става. Сформирал е партията си, за да даде път на образовани и квалифицирани в областта кадри.

Слави Трифонов гледа с омерзение и насмешка на клеветите по негов адрес и слуховете, че играе вързано с ДПС и Бойко Борисов. Тези дни някои твърдяха, че затова е върнал мандата на държавния глава и е отказал да състави кабинет.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Много неща чухте и още много ще чуете – и за мен, и за представителите на ИТН. Това е нещо съвсем нормално като се има предвид, че крадците и корумпираните мишки в момента треперят за оцеляването си.

Но не за физическото си оцеляване, а за онова в затворническата килия, където им е мястото. И където много скоро ще отидат. Още при следващите избори. Защото такива ще има.

Избори ТРЯБВА да има, докато в парламента наистина не останат единствено качествени хора. Тези хора ще ръководят страната и ще донесат възмездие за онези, които фалираха държавата“, казва Слави Трифонов. А знаем, че той е човек, който държи на думата си.

Ванга го предрече: България ще я спаси висок мъж!

Много обиди и критики понася Слави Трифонов след решението си да върне мандата за съставяне на правителство на президента Румен Радев. Лидерът на „Има такъв народ“ е категоричен, че няма да плюе на себе си и на българите, гласували за него, като направи кабинет със старите и проядени от корупция лица.

Трифонов заяви, че в една истинска демокрация няма нищо по-нормално от изборите и той не се страхува от нови такива. Защото в крайна сметка суверенът е този, който ще определи тези, които ще го ръководят – от първия до последния народен представител.

Решението на Слави Трифонов може да е безумно за едни, но е напълно правилно за истинските представители на интелигенцията като Петър Волгин, Нешка Робева и много други.

Голямата треньорка на България е убедена, че именно Дългия ще застане начело на държавата с еднопартийно управление, спомняйки си пророчеството на Ванга, пише nenovinite.com.

„Навремето Ванга ми каза, че висок мъж, който се занимава с телевизия, ще спаси страната ни, но тогава аз се подлъгах, че този мъж е Николай Бареков. Затова и приех да участвам в партията му, за което дълбоко съжалявам и до днес.

Сега си давам сметка, че този човек е Слави Трифонов и да – напълно подкрепям решението му да откаже да сформира кабинет при сегашното положение.

Вярвам и съм убедена като Ванга, че развитието на селското стопанство, възраждането на земеделието у нас е това, което ще ни помогне във време на огромна криза“, споделя Нешка Робева.

Тя е омерзена от факта, че малкият бизнес в България е ликвидиран отдавна, а средният е оставен на самотек и всячески се опитват да го унищожат, пише plovdiv24.bg.

„Да се дадат на хората заеми, да се създадат условия за развитие на селското стопанство, с което преди години България беше на първо място в цяла Европа, че и света. Това трябва да се направи и ще стане. Защото Ванга го видя и защото имаме златна плодородна земя, която е грехота да загърбваме“, казва Робева.

Още по темата четете по-долу:


Слави Трифонов към Борисов: Ти си за лоботомия и килия!

Да се смее ли човек, да плаче ли?! Това се чудят и Слави Трифонов, и членовете на „Има такъв народ“ след поредния карък на премиера в оставка Бойко Борисов. Който, разбира се, отново ще бъде възпрепятстван да се яви пред парламента в сряда.

Както се разбра преди минути, Борисов е пристигнал в Пирогов с контузия на крака. Придружаван лично от шефа на болницата проф. Асен Балтов, който му помагал да върви, министър-председателят влезе в лечебното заведение във вид на клошар.

Облечен в одърпани и изцапани домашни дрехи, в анцуг с крачоли на „подгащен петел“, Борисов бе заснет след контузия на футболен мач. Предполага се, че е скъсал минискус или нещо друго, което налага спешна операция, пише vtorifront.bg.

Като се има предвид, че в сряда той трябваше да се яви в сградата на Народното събрание, за да отговаря за тоталния провал на управлението си и кражбите на милиарди в евро, въпросната контузия му идва дюшеш.

„Пак се измъкна, ей! Баце пак му намери цаката как да се покрие. То не беше отпуска за един ден, сега пък това. Явно няма сила, която да го накара да доближи сградата на НС на километър разстояние“, смеят се вече новите представители на партиите в парламента.

А основателят на „Има такъв народ“ Слави Трифонов се плеснал по челото и останал безмълвен за секунди. След което, в типичния си стил, коментирал, че Борисов отдавна вече не е за Болшой театър.

С поведението си през последните дни той все повече затвърждава мнението на специалисти, че е за усмирителна риза и директна лоботомия.

„Как иначе може да се охарактеризира поведението на г-н Борисов?! Та той не се държи адекватно. Хората му в парламента показват по-просташко поведение и от пъдари на къра. Те обиждат, пустосват, присмиват се нагло на колегите, избрани от народа на 4 април.

А лидерът им изведнъж забрави какво е мъжко достойнство и чест, и започна бяга и да се крие като мишка. Жалко е, тъжно е, престъпно е. Не знам на какво разчита Борисов и на какво се надява с тези „спектакли“, но едно е сигурно – измъкване няма.

Твоето време свърши, Бойко! Властта ти свърши. Оттук нататък за теб започва само Видовден, който обещава да е много, ама много дълъг“,   обещава му Слави Трифонов.

Още по темата четете по-долу:


Явор Дачков: Слави Трифонов излъга за Covid!

Журналистът и водещ Явор Дачков взриви истинска бомба днес, когато заяви, че Слави Трифонов лъже. Според Дачков лидерът на партия „Има такъв народ“, която неочаквано триумфира и стана втора на парламентарните избори, излъга най-нагло.

„Убеден съм, че Слави Трифонов няма никакви симптоми на коронавирус, а това, което ни сервира навръх 4 април, беше опашата лъжа. Как пък не отиде и не си направи веднага един тест, за да се разбере аджеба болен ли е, не е ли?! И веднага след това да обясни на драгите си избиратели как смята да ги управлява“, коментира Явор Дачков.

Повече от ясно е, че ГЕРБ няма да успее да сформира коалиция и да направи правителство, така че мандатът автоматично вече е в ръцете на Слави Трифонов. Който обаче така се покри, че ни мига, ни шава. А хората, гласували за него, започват все повече да се съмняват и да задават въпроси.

„Слави е този, който трябва да даде име и предложение за премиер на страната или сам да се цани за такъв. Той трябва да приеме мандата от президента Румен Радев и досега беше длъжен да заяви поне пет точки, по които партията му ще започне работа.

Изборите минаха. Това вече не е отказ от предизборна кампания, това е отказ от работа, отказ от управлението на държавата, която на практика, хвърляш на произвола“, смята Явор Дачков.

Журналистът хвърли истинска бомба като заяви, че де факто Слави Трифонов никога не е имал намерение да управлява пряко. Той се е надявал на трето или четвърто място, за да може да го играе патерица и само да кешира.

„В момента Слави е в шок, той е в ступор и е паникьосан от това, че е взел едни добри пари, за да се прави на балансьор, а не изпълни задачата. Глупостта на народа ни го направи лидер на държавата и сега мига на парцали.

Попадна в собствения си капан и то с цели три партии, които се псуват и не могат взаимно да се гледат. И ако питат мен, то партията му не трябва да се казва ИТН, а There is such a mess. Това е името, което много повече й подхожда“, категоричен е Явор Дачков.

Само преди броени минути Слави Трифонов наруши мълчанието си – но само с две изречения. Той заяви мистериозно в мрежата, че партията му следва законовата процедура и върви по нея. Толкова!!!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *