Слави Трифонов
Явор Дачков смята, че Слави Трифонов излъга за вируса

Явор Дачков: Слави Трифонов излъга за Covid! Крие се, защото взе пари, но не изпълни задачата!

Слави Трифонов не е болен от Covid-19, коментира Явор Дачков!

Журналистът и водещ Явор Дачков взриви истинска бомба днес, когато заяви, че Слави Трифонов лъже. Според Дачков лидерът на партия „Има такъв народ“, която неочаквано триумфира и стана втора на парламентарните избори, излъга най-нагло.

Слави Трифонов
Явор Дачков смята, че Слави Трифонов излъга за вируса

„Убеден съм, че Слави Трифонов няма никакви симптоми на коронавирус, а това, което ни сервира навръх 4 април, беше опашата лъжа. Как пък не отиде и не си направи веднага един тест, за да се разбере аджеба болен ли е, не е ли?! И веднага след това да обясни на драгите си избиратели как смята да ги управлява“, коментира Явор Дачков.

Повече от ясно е, че ГЕРБ няма да успее да сформира коалиция и да направи правителство, така че мандатът автоматично вече е в ръцете на Слави Трифонов. Който обаче така се покри, че ни мига, ни шава. А хората, гласували за него, започват все повече да се съмняват и да задават въпроси.

„Слави е този, който трябва да даде име и предложение за премиер на страната или сам да се цани за такъв. Той трябва да приеме мандата от президента Румен Радев и досега беше длъжен да заяви поне пет точки, по които партията му ще започне работа.

Изборите минаха. Това вече не е отказ от предизборна кампания, това е отказ от работа, отказ от управлението на държавата, която на практика, хвърляш на произвола“, смята Явор Дачков.

Журналистът хвърли истинска бомба като заяви, че де факто Слави Трифонов никога не е имал намерение да управлява пряко. Той се е надявал на трето или четвърто място, за да може да го играе патерица и само да кешира.

„В момента Слави е в шок, той е в ступор и е паникьосан от това, че е взел едни добри пари, за да се прави на балансьор, а не изпълни задачата. Глупостта на народа ни го направи лидер на държавата и сега мига на парцали.

Попадна в собствения си капан и то с цели три партии, които се псуват и не могат взаимно да се гледат. И ако питат мен, то партията му не трябва да се казва ИТН, а There is such a mess. Това е името, което много повече й подхожда“, категоричен е Явор Дачков.

Само преди броени минути Слави Трифонов наруши мълчанието си – но само с две изречения. Той заяви мистериозно в мрежата, че партията му следва законовата процедура и върви по нея. Толкова!!!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Велислав Минеков

Проф. Велислав Минеков: Румен Радев поема юздите на държавата, българите са спасени!

Българите са спасени, категоричен е проф. Велислав Минеков! Проф. Велислав Минеков даде надежда на милионите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *