Генка Шикерова
Генка Шикерова разкри далаверата с коронавируса и важна истина за лечението му

Генка Шикерова с брутални разкрития за далаверата Covid и какво трябва да пием веднага, за да се спасим!

Генка Шикерова направи поразяващи разкрития за Covid-19!

Разследващата журналистка Генка Шикерова, която работеше заедно с Милен Цветков в предаването „Алтернативата“, направи брутални разкрития за далаверата, наречена Covid-19. И огромния риск за живота, който можем да преодолеем лесно, но никой не ни го казва.

Генка Шикерова
Генка Шикерова разкри далаверата с коронавируса и важна истина за лечението му

Текстът се разпространява в социалната мрежа като самата журналистка не изписва лекарства и не препоръчва да се пие нищо, без преглед при лекар. Публикацията съдържа открития на италиански лекари и техните препоръки как да избегнем образуването на тромбози в кръвта. Нещо, което е доказано вече при коронавирус.

Първо обаче се разкрива как държавата печели цифром и словом над 350 000 лева ежедневно от тестовете за коронавирус, които вървят на цена от 90 до 120-130 лева.

Страшната истина е, че хората се изследват за вирус, а в Италия отдавна са разбрали, че това не е вирус, а бактерия. Бактерия, която представлява сериозен риск за живота, ако не се вземат нужните мерки навреме. Те са простички и лесни, но никой не си прави труда да ни го каже.

„Италия, където беше ад през пролетта, победи коронавируса, когато започнаха да лекуват хората именно от тази бактерия. Оказа се, че това е една вътрешно-съдова коагулация или тромбоза. А лечението се състои в приема на антикоагуланти, антибиотици и противовъзпалителни лекарства.

На първо място обаче е АСПИРИНЪТ!!! И това го обявиха италиански лекари след аутопсии на пациенти. Тези лекари доказаха, че респираторите, които масово се използват при лечението на тежко болните пациенти, не само не помагат – те са изключително опасни и противопоказни“, пише в текста в мрежага.

Именно по тази причина и наличието на бактерията, СЗО премахва твърдението за глобалната пандемия. В разкритието се дават точните указания за това какво трябва да направим, ако почувстваме неразположение.

Вместо да хукваме да си правим тестове, 99,9 процента от които излизат положителни, трябва веднага да приемем аспирин от 100 mg. Взимаме парацетамол или апронакс – това са лекарствата, които здравното министерство в Италия разпорежда да се изписва на пациентите.

И резултатът не закъснява – хората започват да оздравяват, а само в рамките на един ден са освободени и изпратени по къщите си 14 000 пациенти.

Запомнете тази информация и я предайте на близките и познатите си, защото тя е в състояние да спаси живот! И бъдете здрави!

За Виктория Стоянова

Прочети още

коронавирус

Инфекционистът проф. Марияна Стойчева в ефир: Гответе се за година и половина военно положение отсега!

Целенасочено „подковаване“ или реалност по темата коронавирус са думите на топинфекционистът?! Страшни, зловещи думи прозвучаха …

7 коментара

 1. Това е световна конспирация
  Прочетете речта на Кадафи 2009 г. Пред сесията на ООН
  ТОЙ КАЗА ЗА ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА
  И ЗАТОВА ГО УБИХА

 2. Светлана

  Генка нещо психяса.
  Това е поредният “грип”, той също ще отмине. Всяка година от грип са умирали милиони, а сега просто информацията се разаространява светкавично и такива като Генка и сие, с намръщаните им муцуни, създават повече паника и страх сред нормални хора.

 3. Съни Ламброзо

  абсолютен ФЕЙК, някои хора наистина психясват от този вирус! не мога да повярвам, че такива новини могат да се тиражират на гърба на здравето и живота на хората!

 4. Значи Италия е победила Ковид-19, ама не го знае…Вчера/18.11/ са починали 753 души и са новозаразени 34283. Заболеваемост и смъртност като при нас. Хайде да не пием белина и аспирин и да говорим за световен заговор. както виждате най-много болни и починали има в най-развите страни. Ако беше заговор, той нямаше ли да е срещу Русия, Китай, Иран, и бедна Африка?

 5. гошето

  какво е това ковид , нов грип ли ?

 6. Албена

  Не съществува такъв “вирус”, който да действа 9 месеца!
  За да поддържат високо ниво на “заразени” ни пръскат всяка вечер с Н9879.
  Това вещество причинява химически пневмонит: двустанна бронхопневмония, задух, зачервяване на очите, виене на свят, болки в корема, висока температура…
  Да се дават антибиотици при химическо отравяне е противопоказно!
  А в “отделенията” ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ!
  И хората умират.
  Защо ни тровят?
  Трябва им повод за масови тестове. Искат дори да наложат закон за задължителни тестове.
  С тестовете вземат ДНК проби, които им трябват за новата ДНК паспортиация ID 2020.
  Ще се въведе нова ГЛОБАЛНА система за контрол над населението НеСаРа, която ще следи хората само по ДНК код

  • Психиатър

   Албена, спешно трябва да се явиш при мен. Колкото по-рано започнем лечение, толкова по-голям шанс имаш да се нормализираш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *