Генка Шикерова
Генка Шикерова е бясна и с пълно право, да се събудим!

Генка Шикерова избухна: Стига! Стига кражби, силикони, тик-ток култура и мизерия!

Генка Шикерова не издържа и избухна с право!

Журналистката Генка Шикерова избухна в мрежата и с пълно право, предвид ситуацията в България от години насам. А постът й бързо се превърна във вайръл. И доказа, че на хората вече наистина им е писнало.

Генка Шикерова
Генка Шикерова е бясна и с пълно право, да се събудим!

Писна й и на Генка Шикерова, която е достатъчно сериозен човек и журналист, за да приема за нормално случващото се у нас и цирковете, които все по-ожесточено се разиграват и рекламират в национален ефир.

„Дали щяло да бъде травма за децата ако им взимали проби в училище?! Това ли е най-важното и това ли ще ги „травмира“?! Не ги ли травмира тях, а и нас от години, да гледаме силикони на билбордове, да слушаме чалга и тик-ток култура.

Не е ли травма физическото насилие във всеки втори български дом към всяка втора българска жена?! Не са ли травма лъжите и кражбите на политиците, както и мизерията, в която хиляди българи тънат от време оно.

Стига! Престанете с тази престорена и лицемерна загриженост, защото сте жалки, а не смешни. Направете си усилието да излезете навън и да погледнете живота извън удобните кресла и извън телевизионния ефир“, призова Генка Шикерова.

Тя е категорична, че както винаги, ще гласува на тези двойни избори, за да направи това, което зависи от нея – да избере каква да бъде държавата, в която иска да живее с децата си. И дано този път нещата най-сетне да тръгнат в правилна посока, с правилни водачи!

Още по темата четете по-долу:


Генка Шикерова с брутални разкрития за далаверата Covid!

Разследващата журналистка Генка Шикерова, която работеше заедно с Милен Цветков в предаването „Алтернативата“, направи брутални разкрития за далаверата, наречена Covid-19. И огромния риск за живота, който можем да преодолеем лесно, но никой не ни го казва.

Текстът се разпространява в социалната мрежа като самата журналистка не изписва лекарства и не препоръчва да се пие нищо, без преглед при лекар. Публикацията съдържа открития на италиански лекари и техните препоръки как да избегнем образуването на тромбози в кръвта. Нещо, което е доказано вече при коронавирус.

Първо обаче се разкрива как държавата печели цифром и словом над 350 000 лева ежедневно от тестовете за коронавирус, които вървят на цена от 90 до 120-130 лева.

Страшната истина е, че хората се изследват за вирус, а в Италия отдавна са разбрали, че това не е вирус, а бактерия. Бактерия, която представлява сериозен риск за живота, ако не се вземат нужните мерки навреме. Те са простички и лесни, но никой не си прави труда да ни го каже.

„Италия, където беше ад през пролетта, победи коронавируса, когато започнаха да лекуват хората именно от тази бактерия. Оказа се, че това е една вътрешно-съдова коагулация или тромбоза. А лечението се състои в приема на антикоагуланти, антибиотици и противовъзпалителни лекарства.

На първо място обаче е АСПИРИНЪТ!!! И това го обявиха италиански лекари след аутопсии на пациенти. Тези лекари доказаха, че респираторите, които масово се използват при лечението на тежко болните пациенти, не само не помагат – те са изключително опасни и противопоказни“, пише в текста в мрежага.

Именно по тази причина и наличието на бактерията, СЗО премахва твърдението за глобалната пандемия. В разкритието се дават точните указания за това какво трябва да направим, ако почувстваме неразположение.

Вместо да хукваме да си правим тестове, 99,9 процента от които излизат положителни, трябва веднага да приемем аспирин от 100 mg. Взимаме парацетамол или апронакс – това са лекарствата, които здравното министерство в Италия разпорежда да се изписва на пациентите.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

И резултатът не закъснява – хората започват да оздравяват, а само в рамките на един ден са освободени и изпратени по къщите си 14 000 пациенти.

Запомнете тази информация и я предайте на близките и познатите си, защото тя е в състояние да спаси живот! И бъдете здрави!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

16 Мнения

 1. Това е световна конспирация
  Прочетете речта на Кадафи 2009 г. Пред сесията на ООН
  ТОЙ КАЗА ЗА ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА
  И ЗАТОВА ГО УБИХА

 2. Светлана

  Генка нещо психяса.
  Това е поредният „грип“, той също ще отмине. Всяка година от грип са умирали милиони, а сега просто информацията се разаространява светкавично и такива като Генка и сие, с намръщаните им муцуни, създават повече паника и страх сред нормални хора.

 3. Съни Ламброзо

  абсолютен ФЕЙК, някои хора наистина психясват от този вирус! не мога да повярвам, че такива новини могат да се тиражират на гърба на здравето и живота на хората!

 4. Значи Италия е победила Ковид-19, ама не го знае…Вчера/18.11/ са починали 753 души и са новозаразени 34283. Заболеваемост и смъртност като при нас. Хайде да не пием белина и аспирин и да говорим за световен заговор. както виждате най-много болни и починали има в най-развите страни. Ако беше заговор, той нямаше ли да е срещу Русия, Китай, Иран, и бедна Африка?

  • Никой не е Починал от Ковид – НИКЪДЕ !!! КОВИД – НЕ СЪЩЕСТВУВА !!! ПИШАТ УМРЕЛИТЕ ОТ КАТАСТРОФИ , ИНФАРКТ И ИНСУЛТ – ОТ КОВИД !!! В ИТАЛИЯ В ПАРЛАМЕНТА КАЗАХА , ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД , ТАМ. СТИГА ГЛЕДАХТЕ ЛЪЖИТЕ ПО НАШИТЕ НОВИНИ – СТИГА СЛУШАХТЕ ЛЪЖИТЕ НА ЩАБА И ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР !!! ТЕЗИ КОВЧЕЗИ , ДЕТО ВИ ГИ ПОКАЗВАХА ОТ ИТАЛИЯ – ЗА ДА СЕ ПОСЕРЕТЕ ОТ СТРАХ – СА ОТ 2015 Г. КОГАТО ТАМ СЕ ОБЪРНА ФЕРИБОТ С МИГРАНТИ И ВСИЧКИТЕ СЕ ИЗДАВИХА. ОТ ИТАЛИЯ ГО ПОТВЪРДИХА.. АМА ЧЕ СТЕ ГЛУПАВО СТАДО …..

 5. гошето

  какво е това ковид , нов грип ли ?

  • Нещо много по – Леко и Безопасно от Грипа . Нашите Играят Цирка на СЗО , за Пари. И Бойко и Шаба и Министъра на Здравеопазването – ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ КОВИД НЕ СЪЩЕСТВУВА !!! ТАКА Е И В ЦЯЛА ЕВРОПА. ЛОШОТО Е , ЧЕ СЕ ВЖИВЯВАТ …

 6. Албена

  Не съществува такъв „вирус“, който да действа 9 месеца!
  За да поддържат високо ниво на „заразени“ ни пръскат всяка вечер с Н9879.
  Това вещество причинява химически пневмонит: двустанна бронхопневмония, задух, зачервяване на очите, виене на свят, болки в корема, висока температура…
  Да се дават антибиотици при химическо отравяне е противопоказно!
  А в „отделенията“ ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ!
  И хората умират.
  Защо ни тровят?
  Трябва им повод за масови тестове. Искат дори да наложат закон за задължителни тестове.
  С тестовете вземат ДНК проби, които им трябват за новата ДНК паспортиация ID 2020.
  Ще се въведе нова ГЛОБАЛНА система за контрол над населението НеСаРа, която ще следи хората само по ДНК код

 7. Доналд

  Аз съм съгласен на стопроцента

 8. Майната ви

  Още нещо в стила на статията и коментариите. В Италия умират защото нямат ракия и чесън! А вирОс няма. Хората умират (от простотия!). Освен това изтече информация за марсиански заговор срещу България защото тя е най-силната държава на планетата и околните села! Разбра се, че марсианския вожд изпратил измислена от него ваксина на земята за да чипира българите и да разкрие тайната на домашно варената ракия и свинските цървули!

 9. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *