Зимна мода – практически съвети за зимни комбинации

Зимна мода – практически съвети за зимни комбинации

Искате да сте модерни и през зимата? Това не е никакъв проблем. Вариантите за комбинации са много. Освен това са налични възможности за всеки стил, а и такива в разнообразни цветове и съчетания. Тук ще ви дадем някои конкретни идеи как да сте стилни през най-студените дни на годината. Така ще ви улесним при правенето на подходящи комбинации.

Комбинации според вашия стил

Доста основно е да избирате комбинациите според стила си. За начало, ако обичате спортен такъв, можем да ви препоръчаме да съчетаете най-удобната за вас кройка на дънки с пухено яке и високи маратонки. А разбира се, в случай че сте почитатели на зимните спортове, можете да заложите на туристически обувки и яке за ски или сноуборд. Тях разбира се ще е добър вариант да носите в планината, но ще изглеждате добре и в ежедневието, особено в комбинация с не много дебел спортен панталон.

В случай пък, че стилът ви по-скоро се определя като спортно-елегантен, е чудесна опция отново да изберете пухено яке, но да го съчетаете с панталон в този стил като прав едноцветен такъв и например изичстени мъжки боти. Тук имате възможност да подберете и лачено пухено яке или такова с големи джобове за интересен акцент. Панталоните ви могат да са в разнообразни цветове, а обувките могат да бъдат и в стил кубинки или изчистени високи кецове. В случай, че пък се обличате по-официално, тогава за вас е дълга до над коляното парка, класическа права кройка на официален панталон и официални обувки с връзки, като те е добре да са до над глезена за топлина.

Класически или наситени цветове да изберете за зимата?

Изобилието за цветове в тоалетите е толкова голямо за зимата, колкото и за всички други сезони на годината. Така че спокойно имате възможност да правите всякакви комбинации. Тук нещата зависят повече от това какво харесвате вие. Ако сте по-скоро любители на класическите цветове, то тогава можете да бъдете в един такъв или пък в два или три. Вариант е да подберете черни панталони с бежов пуловер и български мъжки зимни якета в черно. А можете да заложите на бежов панталон и бяло яке и риза или пък на черен панталон и яке в кафяво и бежово, както и пуловер.
Muzhki Zimni YaketaВ случай пък че харесвате по-наситените цветове, има възможности и за вас. Тук бихме ви препоръчали да изберете едно нещо от тоалета ви да бъде в такъв. Например, ако панталонът ви е черен, то може пуловерът ви да бъде в наситено синьо. Или пък ако сте с тъмносини дънки, то е чудесен вариант да подберете яке в наситено жълто или яркочервено. Разбира се ще откриете и някои доста шарени опции за различни артикули, ако търсите това. Тук отново бихме ви посъветвали да заложите на един такъв продукт към тоалета си. Например, ако ризата ви или пуловерът ви са в няколко цвята, комбинирайте ги с едноцветни панталони. Същото е приложимо и за якето ви. Можете например да изберете обувки и яке в една шарка, които да съчетавате с по-изчистени други дрехи. Но тогава ще е нужно и долната и горната част на тоалета ви да са по-едноцветни, като е приложимо да бъдат и в различни нюанси.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Чанти, дамски чанти

Какви видове чанти трябва да притежава всяка жена?

Дамските чанти – те са любов, страст, за някои представителки на нежния пол дори религия. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *