Анна Цолова
Анна Цолова задава неудобни въпроси, търси истината

Ани Цолова изригна: Прокуратурата крие кой е крайният получател на милионите от АМ Хемус!

Ани Цолова скочи като истински журналист за истината!

Ани Цолова може и да не е вече на екран (помним, че не беше от удобните), но продължава да държи на истината и да иска да я узнае. Истина, която касае целия народ.

Анна Цолова
Ани Цолова задава неудобни въпроси, търси истината

Днес тя изригна и на висок глас попита за милионите, откраднати от АМ Хемус. Къде се те и кой, в крайна сметка, е крайният получател на тези пари? Защото е очевидно, че арестуваният в момента човек не е въпросният получател.

„Повече от ясно е, че този човек, когото задържаха, има какво да каже и най-вече иска да го направи! Вижда се обаче, че на някои това не им изнася. Затова се опитват по всякакъв начин да правят спънки, само и само да не се разбере кой е „мозъкът“ на тази схема.

Този, който не иска истината да излезе наяве, е прокуратурата. Но защо?! Защо не й изнася? В момента това, което ни разиграват, е борба и кавга между прокуратурата и ГДБОП. Пълен маскарад и замазване на положението, губене на време“, ядосва се Анна Цолова.

Тя е категорична, че именно инициаторите на въпросната престъпна схема имат интерес и те дърпат конците на цирка в момента. Докато не се разбере кой е взел парите, нищо в тази държава няма да бъде „оправено“, „ясно“ и с „поглед в бъдещето“ – убедена е Цолова.

Още по темата четете по-долу:


Анна Цолова: Поръчково ви всяват паника и ужас!

Журналистката Ани Цолова е сред онзи тип журналисти, които отдавна вече не са в медиите. Неудобна заради позицията и въпросите си, тя, както и покойният Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и редица други, беше наказана от властта. И принудена да си търси работа на друго поприще.

Днес Ани Цолова твърди, че любовта й към журналистиката е вечна, но не би се върнала обратно в телевизията. Не и докато четвъртата власт е подвластна на силните на деня и властта й „диктува“ всяка дума в ухото.

„Хората не са глупави, те разбират всичко. Зрителят е интелигентен и не бива да бъда подценяван. Все още ми се обаждат, пишат ми хора, за да ме питат как съм, да ми кажат, че им липсвам. Благодаря им от сърце, но съм доволна, че съм свободна и че мога да ги гледам в очите. За мен това е по-важно от работата на водещ и мястото ми на екран“, споделя Анна Цолова.

И допълва, че седем години по-късно, цели седем години така и няма отговор на въпроса „Кой“? Нещо повече – има много нови въпроси „Кой“, които също така няма да получат своя отговор, не и в близко бъдеще. Ани Цолова е категорична, че журналистиката трябва да е неудобна за властта. А не да е неин говорител и да се превръща във фуния на управляващите, както е в момента. И то от доста дълго време, пише bnr.bg.

„Виждаме и сега, във времето на пандемия, какво се получава. Всява се един целенасочен ужас, паника, апокалиптични картини. Хората са вече на ръба на психиката и нервите си.

Много от тях с право престанаха да вярват на тези „отгоре“. Защото не може 24/7 да бъдеш заливан с целия този негативизъм. Без да се каже и една позитивна и успокояваща дума, без да се покани и един гост в ефир, който да ти вдъхне кураж и вяра“, коментира Цолова.

Според нея управниците мерят с двоен аршин и при мерките срещу Covid-19, когато едни бизнеси и хора са едва ли не пожертвани. За сметка на други, които си продължават по същия начин, все едно тях не ги касае.

„Журналистите трябва да са коректив на управниците, но за жалост, това в България е утопия. А неудобните… знаем какво става с неудобните. И последният трагичен пример за това е съдбата на Милен Цветков, останал на ръба, без работа, дълго време преди катастрофата“, казва Ани Цолова, предава darikradio.bg.

Тя е от хората, които на сто процента подкрепят народа и протестите срещу управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. И на сто процента вярват, че държавата има нужда от коренна промяна, от разтърсване из основи, след което да тръгне в изцяло нова и правилна посока.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Виктор Орбан ги смълча: Западът ме „ухажва“ постоянно, но винаги ще заставам зад Русия!

Виктор Орбан не се страхува от последиците за себе си и за страната си! Премиерът …

5 Мнения

 1. Мисирка

  Брей, Анка голяма фурнаджийска лопата излезе (каквито впрочем са всички журналюги). До вчера работеше в телевизията, а днес – „спрете телевизорите си“. И за нейно сведение зрителят не е, ама хич не е интелигентен. Убеден съм, че драпа да се върне в телевизията, но не я искат. И правилно. Вече е бита карта, като Генка Тъпото.

 2. Вие сте добър журналист, Бог да ви благослови, но така и така си изгубихте работата, кажете поне голямата истина открито, че този народ да си отвори очите нагоре към небето, истината, че Борисов е купен от американските масони, а народа продаден от него и ония 22-ма, предишните, и от тогава , а особено сега химическите самолети, не спират да ни тровят от въздуха, ей това е ковида, Борисов е да строг доживотен, тъмничен затвор, не искаме НАТО и ЕС, всички са масоносатанисти, строят си новия светонен ред, унищожаването на населението на земята, не искаме армията им тук, да си махат и неутронното оръжие, Господ ще ги съди, всички убийци и крадци ,до един.

  • Калесс

   Този народ спи дълбоко и скоро няма да си отвори очите! Вероятно на много така им изнася!

  • Никакъв затвор, както е казал Левски ‘За враговете на народа смърт, смърт и пак смърт’ друго не ги оправя, да ги извадим от парламента и публично обесени на площада за назидание на всички да знаят какво ги чака предатели!

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *