Ани Цолова
Ани Цолова побесня от бездействието на МВР

Ани Цолова побесня: Държава, в която полицията нарича убития „пострадал“, я закривайте!

Ани Цолова буквално побесня след убийството на Иван Владимиров – Нав!

Бруталното убийство на психолога Иван Владимиров – Нав от 52-годишния му съсед, бивш полицай, разтърси страната. Бившата водеща Ани Цолова обаче остана омерзена и потресена от друго, както и по-съвестните от колегите й – от липсата на адекватна реакция от страна на МВР и елементарна мисъл за сигурността на хората в тази страна.

Ани Цолова
Ани Цолова побесня от бездействието на МВР

„Не може след подобно зверство да се изправиш в ефир и да не отговориш на точните, директни и сериозни въпроси на журналиста срещу теб, в случая на Деси Стоянова. Тези хора, които бяха при нея в ефира, са бивши служители на системата, а дори заговориха с намеци и заплахи.

Това не било практика, преди две години всичко в МВР било цветя и рози, Иван бил битов инцидент и единичен случай… Що за хора сме, що за полиция е това и що за държава?! Да ме прощават, но държава, в която полицията нарича зверски убит човек „пострадал“, трябва да се закрива. Не, не е пострадал Иван, Иван беше жестоко и умишлено ликвидиран!

Докато полицията отказва да си върши работата и прехвърля отговорността на прокуратурата и на жертвата, която не била завела дело, никой тук, нито един човек не може да бъде спокоен в ежедневието си. Мъчно ми е и съм бясна едновременно“, казва Ани Цолова.

Още по темата четете по-долу:


Цолова: Прокуратурата крие получателя на милионите от АМ Хемус!

Ани Цолова може и да не е вече на екран (помним, че не беше от удобните), но продължава да държи на истината и да иска да я узнае. Истина, която касае целия народ.

Днес тя изригна и на висок глас попита за милионите, откраднати от АМ Хемус. Къде се те и кой, в крайна сметка, е крайният получател на тези пари? Защото е очевидно, че арестуваният в момента човек не е въпросният получател.

„Повече от ясно е, че този човек, когото задържаха, има какво да каже и най-вече иска да го направи! Вижда се обаче, че на някои това не им изнася. Затова се опитват по всякакъв начин да правят спънки, само и само да не се разбере кой е „мозъкът“ на тази схема.

Този, който не иска истината да излезе наяве, е прокуратурата. Но защо?! Защо не й изнася? В момента това, което ни разиграват, е борба и кавга между прокуратурата и ГДБОП. Пълен маскарад и замазване на положението, губене на време“, ядосва се Анна Цолова.

Тя е категорична, че именно инициаторите на въпросната престъпна схема имат интерес и те дърпат конците на цирка в момента. Докато не се разбере кой е взел парите, нищо в тази държава няма да бъде „оправено“, „ясно“ и с „поглед в бъдещето“ – убедена е Цолова.

Още по темата четете по-долу:


Анна Цолова: Поръчково ви всяват паника и ужас!

Журналистката Ани Цолова е сред онзи тип журналисти, които отдавна вече не са в медиите. Неудобна заради позицията и въпросите си, тя, както и покойният Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и редица други, беше наказана от властта. И принудена да си търси работа на друго поприще.

Днес Ани Цолова твърди, че любовта й към журналистиката е вечна, но не би се върнала обратно в телевизията. Не и докато четвъртата власт е подвластна на силните на деня и властта й „диктува“ всяка дума в ухото.

„Хората не са глупави, те разбират всичко. Зрителят е интелигентен и не бива да бъда подценяван. Все още ми се обаждат, пишат ми хора, за да ме питат как съм, да ми кажат, че им липсвам. Благодаря им от сърце, но съм доволна, че съм свободна и че мога да ги гледам в очите. За мен това е по-важно от работата на водещ и мястото ми на екран“, споделя Анна Цолова.

И допълва, че седем години по-късно, цели седем години така и няма отговор на въпроса „Кой“? Нещо повече – има много нови въпроси „Кой“, които също така няма да получат своя отговор, не и в близко бъдеще. Ани Цолова е категорична, че журналистиката трябва да е неудобна за властта. А не да е неин говорител и да се превръща във фуния на управляващите, както е в момента. И то от доста дълго време, пише bnr.bg.

„Виждаме и сега, във времето на пандемия, какво се получава. Всява се един целенасочен ужас, паника, апокалиптични картини. Хората са вече на ръба на психиката и нервите си.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Много от тях с право престанаха да вярват на тези „отгоре“. Защото не може 24/7 да бъдеш заливан с целия този негативизъм. Без да се каже и една позитивна и успокояваща дума, без да се покани и един гост в ефир, който да ти вдъхне кураж и вяра“, коментира Цолова.

Според нея управниците мерят с двоен аршин и при мерките срещу Covid-19, когато едни бизнеси и хора са едва ли не пожертвани. За сметка на други, които си продължават по същия начин, все едно тях не ги касае.

„Журналистите трябва да са коректив на управниците, но за жалост, това в България е утопия. А неудобните… знаем какво става с неудобните. И последният трагичен пример за това е съдбата на Милен Цветков, останал на ръба, без работа, дълго време преди катастрофата“, казва Ани Цолова, предава darikradio.bg.

Тя е от хората, които на сто процента подкрепят народа и протестите срещу управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. И на сто процента вярват, че държавата има нужда от коренна промяна, от разтърсване из основи, след което да тръгне в изцяло нова и правилна посока.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

8 Мнения

 1. Мисирка

  Брей, Анка голяма фурнаджийска лопата излезе (каквито впрочем са всички журналюги). До вчера работеше в телевизията, а днес – „спрете телевизорите си“. И за нейно сведение зрителят не е, ама хич не е интелигентен. Убеден съм, че драпа да се върне в телевизията, но не я искат. И правилно. Вече е бита карта, като Генка Тъпото.

  • Кухите мисирки нямат право на глас и изяви медийни!

  • Георги

   Говори по-същектво.Явно си гербаджийска подлога.Анонимник световно неизвестен коментира доказала се журналистка.Аман от мерзавци.

 2. Вие сте добър журналист, Бог да ви благослови, но така и така си изгубихте работата, кажете поне голямата истина открито, че този народ да си отвори очите нагоре към небето, истината, че Борисов е купен от американските масони, а народа продаден от него и ония 22-ма, предишните, и от тогава , а особено сега химическите самолети, не спират да ни тровят от въздуха, ей това е ковида, Борисов е да строг доживотен, тъмничен затвор, не искаме НАТО и ЕС, всички са масоносатанисти, строят си новия светонен ред, унищожаването на населението на земята, не искаме армията им тук, да си махат и неутронното оръжие, Господ ще ги съди, всички убийци и крадци ,до един.

  • Калесс

   Този народ спи дълбоко и скоро няма да си отвори очите! Вероятно на много така им изнася!

  • Никакъв затвор, както е казал Левски ‘За враговете на народа смърт, смърт и пак смърт’ друго не ги оправя, да ги извадим от парламента и публично обесени на площада за назидание на всички да знаят какво ги чака предатели!

 3. Положението може да се промени, но трябва да се пролее кръв иначе казано революция е нужна, нов ред.

 4. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *