Мануела Малеева
Мануела Малеева размаза Бойко Борисов

Мануела Малеева закла Борисов: Селския луд! Келеме, което буди само съжаление!

Мануела Малеева обедини мнението на милиони българи в един пост!

Родната легенда на тениса Мануела Малеева си заслужи аплодисментите заради начина, по който буквално „закла“ премиера Бойко Борисов. Тя постави на стената си пост, който олицетворява не само нейното мнение, но и това на милиони българи.

Мануела Малеева
Мануела Малеева размаза Бойко Борисов

Причината за смелите и откровени думи този път е наглото поведение на министър-председателя преди няколко дни, когато неканен и нечакан се изтъпани на брифинга за Covid-19.

И не само това, но грубо прекъсна членовете на НОЩ, за да може да атакува словесно най-големия си враг – президента Румен Радев. От когото очевадно изпитва най-големия страх в живота си.

„Борисов е дъното! Този човек имаше наглостта и безочието да нахлуе на брифинг, които не е негов, за да изръси поредния си монолог. Хората не казаха нищо, биха ли посмели?! Изслушаха му тирадата и го изчакаха да си тръгне.

Като селския луд, с когото са свикнали още от малък и си го отглеждат ей така, по навик. Борисов обаче не си даде сметка, че погледите и отношението на хората около него беше точно такова – като към селския идиот, не предизвикващ нищо друго, освен съжаление.

Знаем си го отдавна келемето, пък и не е агресивно. Пристигне, поседне, изпее си песента и си вдигне чукалата. Само че от това му поведение на демокрацията, институциите и реда в държавата фамилията им се разкатава.

Аман бе, хора! Оставка, мутри“, завършва постът на стената на Мануела Малеева. Която за пореден път показа, че е директен, прям и независим човек, изказващ мнението си на висок глас.

Още по темата четете по-долу:


Мануела Малеева към Борисов и НОЩ: Ваксинирайте се срещу простотия!

След като първите ваксини влязоха в България, а днес здравният министър Костадин Ангелов и ген. Венцислав Мутафчийски бяха обявени за будители, защото са се боднали първи, ответните реакции на умни българи не закъсняха.

Една от тях е гордостта ни в тениса Мануела Малеева, която директно препоръча на управниците ни ваксина срещу тоталната им неграмотност и простотия.

„Тази ваксина си сложете, необходима ви е отдавна. И вярвайте ми, тя идва – нарича се избори. Ще ви я бием с наслада още през март догодина!“, публикува в мрежата Мануела Малеева.

Тя е потресена и възмутена от дъното на душата си след невиждания цирк с ваксините.

И не, защото на „баничарката“, с която са доставени, са изрисувани кренвирши, бургери или сирене. А защото видимо не са спазени изискванията за транспорт на нещо толкова важно и деликатно като всяка една ваксина.

„Как може с един хладилник ЗИЛ да се превозват лекарствени продукти, които са термолабилни. Та дори дете ще асимилира, че при транспорт на подобни продукти е задължително да се следи и записва температурата постоянно.

На фирмата производител не й пука – тя си стоварва ваксините и си измива ръцете, тя е дотук. Оттам насетне всичко е в ръцете на властите, които отново се издъниха жестоко“, смята чрез публикувания коментар Мануела Малеева.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Тя е категорична, че е недопустимо премиерът Бойко Борисов и членовете на НОЩ, които се водят ерудирани и доказани експерти, да позволят нещо толкова тъпо и безумно.

И най-вече опасно. Защото стана ясно, че ваксините могат да издържат едва до пет часа, след като са извадени от специалните хладилници. Пет часа, в рамките на които трябва да бъдат поставени на хората – всички до една.

А кой ще съблюдава дали това е спазено и кой ще носи отговорността ако гражданин бъде имунизиран с вече негодна ваксина, на тези въпроси няма отговор. Няма и да има!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

6 Мнения

 1. Цветана

  Професионален анализ! Поздравления! За съжаление купените дипломи и партийни назначения без професионален капацитет по върховете на държавното управление води до такива трагикомични ситуации.

 2. Попова

  Лошото е, че некадърността и беэхаберието са проникнали навсякъде. Нима с избори се сменят хората в РЗИ, Булбио и НЦЗПБ? Нима с избори се сменят хората, от които зависи дистрибуцията и съхранението на ваксини? Де да беше толкова лесно…

 3. Борислав Н

  Наивно е след като протестите не успяха да свалят правителството да очакваме изборите да го направят, няма логика.

 4. Е. Маринов

  Има ли още наивници, които смятат че изборите ще променят нещо?
  Резултатите ще бъдат такива, каквито са изгодни на хунтата.
  Без значение кой ще ги спечели.
  Както е навсякъде по света.

 5. Мануелче, мануелче, що нтай бах гат беши малка ма, Мануелчииии!!

 6. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *