Васил Михайлов
Васил Михайлов - ударили сме дъното, боли ме!

Васил Михайлов: Не вярвам в ЕС! Преди у нас имаше контрол и законите се спазваха, сега е дъно!

Големият Васил Михайлов не се бои да говори открито!

Той е обичан от всички българи. Той е Васил Михайлов, когото мнозина още наричан Петко Войвода. И има защо… Актьорът за пореден път доказа, че прилича на героя си по това, че винаги е директен, откровен и честен. Без значение дали истината, която ще каже, ще бъде угодна някому, или не.

Васил Михайлов
Васил Михайлов – ударили сме дъното, боли ме!

Михайлов не се бои да говори открито и да заяви, че не вярва и не харесва Европейския съюз. И ако трябваше да питат него, отдавна да сме се откъснали от него – ако не изцяло, то със сигурност от порочните му неща.

„Казвал съм го и преди, казвам го пак и ще го повтарям, колкото е нужно. Не ми харесва това, което се прави в ЕС от години. Не одобрявам политиката на унищожение на стойностното и традициите, на чисто човешките и християнски ценности – при това те се погубват с дива агресия“, смята Васил Михайлов.

Актьорът не пропусна и родната действителност като призна, че е отвратен от опорочаването и корумпирането на всичко – от най-долния до най-горния етаж на властта.

„Преди така наречената демокрация, имахме малко закони, но бяха работещи, спазваха се. Имаше контрол и правила, а сега е дъно, тотално дъно във всичко и ме боли да го кажа, но е така.

У нас сега всеки чиновник предпочита да вземе подкуп и да си затвори очите, да заобиколи закона. Подиграват се дори със законите, а това означава, че по-зле от това няма накъде. Винаги съм вярвал и съм бил оптимист за бъдещето, но вече не знам. Мълча!“, огорчен е големият Васил Михайлов.

Васил Михайлов към Борисов: Плюя на лъжите ви!

Великият и обичан актьор Васил Михайлов, изиграл незабравимата роля на Капитан Петко Войвода, изригна срещу политическата класа у нас и най-вече срещу досегашните грабители на страната Бойко Борисов и ГЕРБ.

На вече преклонна възраст, да е жив и здрав, той заяви, че не се бои от нищо и никого. И няма да позволи някой да му затвори устата. Защото онези в Народното събрание са погубили най-ценното – живота на всички български деца, родени след 10 ноември 1989 година.

„Лъжци и продажници, плюя на вас и това, което имате вместо сърца. Лоени топки да бяха, пак нямаше да бъдете толкова жестоки и безмилостни със собствения си народ и родина. Защо, бе?! Къде ще го носите всичкото това откраднато – знаете, че на оня свят си отиваш гол…“, категоричен е Васил Михайлов.

Големият наш актьор е убеден, че в България нормално забогатели хора няма. И това е огромният проблем – богаташите и политиците са хора пердета, аутсайдери, с престъпно добити имоти и пари.

„Другаде по света богатите хора създават, строят университети, подпомагат. Хранят бедните хора, помагат да деца да учат. А у нас? Вижте за какво и как пръскат парите си у нас и създават поколения от още по-големи наглеци и престъпници.

Затова и невремето избягах от парламента, защото въздухът беше мръсен там. А после стана отровен. И не мога да разбера дебелокожието на Борисов и останалите, които напъват да захапят кокала пак. Непростимо е това и ще си платят!“, гневи се Васил Михайлов.

Васил Михайлов: „Добър ден“ да каже Борисов, не му вярвам!

Омерзен и огорчен от разграбването на родината ни, от мизерния живот на хората и от безочието и корупцията на управниците, е великият ни актьор Васил Михайлов.

Обичаният от поколения българи Капитан Петко Войвода не крие болката си и безстрашно заявява позицията си спрямо управляващите вчера и днес. А тя, позицията му, е категорична – властта на България е нейният най-голям срам.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Разпродадоха земята ни за жълти стотинки. Разпродадоха я на свои, поставени лица. Почти целите Родопи, това чудо на страната ни, вече не е наше. Родопите вече отдавна не са български, а все повече се помохамеданчват.

Циганите ги правят мюсюлмани. Самият аз съм чувал как дядо увещава своя внук, че ще му купи колело ако отиде в ДПС. Какво е това, за какво говорим изобщо?!“, пита Васил Михайлов, предава petel.bg.

Той е убеден, че огромната вина за лошия живот на българите има лично премиерът Бойко Борисов. Който не само, че не прави нищо – нито за държавата, нито за хората, а не иска и да изпълни волята на народа и да се откаже от поста си. За да може да го вземе друг, кадърен човек, както се полага.

Още преди години в Блиц, когато Борисов беше кмет на София, Васил Михайлов отсече, че не му вярва. Не вярва и на една дума, защото настоящият премиер говори едно и също. Върти, суче и не прави абсолютно нищо.

Според него, на България й трябва управник като Стефан Стамболов, но Борисов със сигурност не се доближава до него и на йота.

„Да не говорим какво става с културата в тази страна – едно голямо нищо, една кръгла нула. Плаче ми се от управлението на всеки следващ културен министър“, споделя Михайлов.

Припомняме, че той публично се отказа от присъдената му награда ИКАР преди няколко години. С отказа си изгуби и правото да получава по 700 лева месечно до края на живота си, пише pik.bg.

И въпреки че живее бедно, с една мижава пенсия, той го направи заради убежденията си. И заради всичко, което се случва или по-скоро НЕ се случва с театъра и с родината му като цяло. Похвален пример на голям деец и човек!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Виктор Орбан: Скоро е денят, в който САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия! А аз ще се смея!

Виктор Орбан рязко отказа да подкрепя каквито и да било санкции срещу Русия! Лошото момче …

5 Мнения

 1. Иванова

  Българин и Човек! Истинските и достойните хора се познават по постъпките.

 2. Людмила

  Отвръщават ме комунистите, желанието им винаги да са във властта!

 3. Владимир Анастасов

  Сайта е на Бабикян.Лъжа до лъжа.

 4. С голяма тъга отбелязвам, че достойните българи проявяват излишна скромност, а нахаканите мижетурки управляват РОДИНАТА ми. Не бъдете скромни, по красиви няма да станете. За красива България да работим, това е национална кауза.

 5. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.