Васил Михайлов
Васил Михайлов омерзен от властта до дъното на душата си

Васил Михайлов: „Добър ден“ да каже Борисов, не му вярвам! Разпродаде родината ми за жълти стотинки!

Големият Васил Михайлов е омерзен от разграбването на страната ни!

Омерзен и огорчен от разграбването на родината ни, от мизерния живот на хората и от безочието и корупцията на управниците, е великият ни актьор Васил Михайлов.

Васил Михайлов
Васил Михайлов омерзен от властта до дъното на душата си

Обичаният от поколения българи Капитан Петко Войвода не крие болката си и безстрашно заявява позицията си спрямо управляващите вчера и днес. А тя, позицията му, е категорична – властта на България е нейният най-голям срам.

„Разпродадоха земята ни за жълти стотинки. Разпродадоха я на свои, поставени лица. Почти целите Родопи, това чудо на страната ни, вече не е наше. Родопите вече отдавна не са български, а все повече се помохамеданчват.

Циганите ги правят мюсюлмани. Самият аз съм чувал как дядо увещава своя внук, че ще му купи колело ако отиде в ДПС. Какво е това, за какво говорим изобщо?!“, пита Васил Михайлов, предава petel.bg.

Той е убеден, че огромната вина за лошия живот на българите има лично премиерът Бойко Борисов. Който не само, че не прави нищо – нито за държавата, нито за хората, а не иска и да изпълни волята на народа и да се откаже от поста си. За да може да го вземе друг, кадърен човек, както се полага.

Още преди години в Блиц, когато Борисов беше кмет на София, Васил Михайлов отсече, че не му вярва. Не вярва и на една дума, защото настоящият премиер говори едно и също. Върти, суче и не прави абсолютно нищо.

Според него, на България й трябва управник като Стефан Стамболов, но Борисов със сигурност не се доближава до него и на йота.

„Да не говорим какво става с културата в тази страна – едно голямо нищо, една кръгла нула. Плаче ми се от управлението на всеки следващ културен министър“, споделя Михайлов.

Припомняме, че той публично се отказа от присъдената му награда ИКАР преди няколко години. С отказа си изгуби и правото да получава по 700 лева месечно до края на живота си, пише pik.bg.

И въпреки че живее бедно, с една мижава пенсия, той го направи заради убежденията си. И заради всичко, което се случва или по-скоро НЕ се случва с театъра и с родината му като цяло. Похвален пример на голям деец и човек!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Рашков

Бойко Рашков: С шутове бих изритал Борисов и Карадайъ от страната! Те предадоха България!

Бойко Рашков е категоричен, че на България не са й нужни предатели! България е имала …

Едно мнение

  1. Иванова

    Българин и Човек! Истинските и достойните хора се познават по постъпките.

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *