Евгени Минчев
Лорд Евгени Минчев си навлече омразата на хиляди "прислужници"

Лорд Евгени Минчев: Заведенията и тъпите келнери заслужават локдаун! Те са прислуга и точка!

Лорд Евгени Минчев този път мина всички граници!

Известният като Лорд Евгени Минчев светски хроникьор редовно си позволява груби и дори обидни изказвания по адрес на една или друга известна наша личност. Този път обаче бившият ватман мина всякакви граници.

Евгени Минчев
Лорд Евгени Минчев си навлече омразата на хиляди „прислужници“

Само ден преди поредното затваряне на държавата заради мерките срещу Covid-19, Евгени Минчев избухна с брутални обиди към ресторантьорския бранш.

Той заяви, че локдаунът, който вече година обрича на глад семействата на хиляди работещи в него, е напълно оправдан и дори препоръчителен. Защото… сервитьорите, барманите и като цяло работещите там, били просто и тъпи.

„Пиша това на базата на дългогодишни впечатления – не само по време на локдауна, но и преди, и след него. В така наречените наши родни заведения няма никаква култура, няма промяна – дори и в годината на пандемията.

Единственото, което фигурира там, са тъпите, прости, намусени и тотално некомпетентни келнерки и келнери. Това са едни мискини, едни привидно нафукани смешни келеменца, надънили ужасната силна музика и гледащи нагло.

И това е сега, след като уж били гладували заради предишните локдауни. Ще ви кажа едно – щом гладът не ги е научил на уважение, на труд и на отговорност тези мискини, то си заслужават напълно локдауна. И дано да е повече време – докато се научат!“, категоричен е лордът.

Евгени Минчев не промени, нито смегчи тона си дори след първите възмутени коментари на потребители в страницата си в социалната мрежа. Нещо повече – той за пореден път демонстрира своето „класово“ различие с „плебеите“.

„Крайно време е да го осъзнаете – тези хора са прислуга! Това е прислуга и точка по въпроса! А прислугата в цял свят знае как подобава да се държи, когато си вади хляба. Ако иска да си вади хляба, разбира се“, отсече Евгени Минчев.

След тези „благи слова“ на лорда, не искаме да си представяме в какви заведения ще се осмели да отиде като премине и този локдаун. Така наречената „прислуга“ със сигурност дълго ще помни думите му и ще намери начин да си отмъсти. Ние се сещаме поне за няколко варианта, а вие?!…

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

11 Мнения

 1. Един от Тримата

  Ех на батя педаля се обади от коневръза ,пожелавам ти някой ден и ти да си като тях че и по зле

 2. Калина Каменова

  Не знам кой всъщност е прост и тъп, но такива изказвания дори не бива да бъдат отразявани!

 3. Зкатина

  Не обръщайте внимание на комплексари и простаци, първо да погледне себе си. Дрехите му кич, дома му цигъния и безвкусица, приятели няма освен ако си плати на някой, вечно пиян а за исказа му нямам думи. Ако беше по умен щеше да разбере че келнерчртата както ги нарича са добри психолози и с простаците се държат по начина по който заслужават. На всички от бранща пожелавам успех, търпение и здраве.

 4. Тодор 4

  Това нищо,което някои го мислят за нещо,няма нищо общо с мъжкия човешки род.Бил лорд.Той е от моя роден град Златица,майка му работеше в кухнята в Медодобивния комбинат,миеше чинии.После това създание стана ватман в столицата,а сега станал лорд.Знаеш ли как се става лорд бе самохвалко?

 5. Емил Стефанов

  „пази боже, сляпо да прогледне“, ама той яко е прогледнал, то от големи п. Ш. И, де то са му ги слагали, очите му са облещени, с какво право тоз съединител номер едно в България да дава коментари. Дааа явно е, че е забравиил от къде е тръгнал.

 6. Васил Игнатов

  Така смятат всички роми ,че някой
  им е задължен да ги издържа цял живот….дрисльо…Помня го по онова време,духовит ватман,все пак социализма им даваше възможности да работят и учат всички безплатно и роми и всякакви етноси наравно…

 7. Пеппа Маринова

  Жълти хроники са това за да може някой хора да си изливат отровата. А те са много, само чакат да се плюе някого и се започва. Не че оправдавам,, лорда“ просто сте смешни, явно трябва да се направи конкурс за злобари във фейса, интересно кой ще го спечели?

  • Петър Донев

   Защо обиждаш хората Господин Гей !

   • Много е ПРАВ ДАЖЕ Има хора гладуват и нямат пари за Ядене,всички Ги изгониха от предприятията,кой ще мисли сега без пари да ходи на Кръчми,никакви съжеления за ресторантите нам колко ако не и милион хора стоят без работа,даже и деца имат кой ще ги нахрани децата им,Ресторантьорите само пари искат,Това е само за богаташите….Хората които нямат Родители и работа нямат кой ще им помага да ги поддържа,Асан ли???
    Айде никакви ресторанти,За едни ще има за други ще няма хляб,танцу за танци,всички на протести и да издухаме продажниците от парламентарната свинщинаааа!!!!

 8. Много е ПРАВ ДАЖЕ Има хора гладуват и нямат пари за Ядене,всички Ги изгониха от предприятията,кой ще мисли сега без пари да ходи на Кръчми,никакви съжеления за ресторантите нам колко ако не и милион хора стоят без работа,даже и деца имат кой ще ги нахрани децата им,Ресторантьорите само пари искат,Това е само за богаташите….Хората които нямат Родители и работа нямат кой ще им помага да ги поддържа,Асан ли???
  Айде никакви ресторанти,За едни ще има за други ще няма хляб,танцу за танци,всички на протести и да издухаме продажниците от парламентарната свинщинаааа!!!!

 9. Ами прав е човека, колкото и да ми е неприятен. Има сервитьори/ки кито си мислят че си длъжен да ги чакаш и да ги е грижа за тяхното психично здраве. Ходя на обяд в едно заведение, в което винаги един сервитьор забравя или донася по-малко хляб при положение, че е безплатно. Все едно му се удържа от заплатата. Ходя там заради целия останал персонал, който е много точен, иначе отдавна да съм си тръгнал.

 10. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *