Милена Славова
Милена Славова предизвика нечуван скандал

Милена Славова преобърна всичко: Не ти е направен PCR тест, а ти се обаждат, че си положителен! ЗАЩО???

Милена Славова тотално преобърна „играта“, какъв ще бъде отговорът на властите и има ли такъв изобщо?!

Рок певицата Милена Славова разтърси държавата с разкритито за гигантска, колосална измама. В дните, когато хората масово получават паник атаки заради кошмарните новини за бясното разпространение на пандемията от Covid-19 у нас, Милена се осмели да проговори.

Милена Славова
Милена Славова предизвика нечуван скандал

Певицата съобщи за брутална лъжа и манипулация с тестовете за коронавирус. Резултатите от които биват съобщавани чинно всеки Божи ден.

Оказва се обаче, че нещата са силно манипулирани. Милена Славова пита защо човек, който се е записал за корона тест, но още не е минал през него, получава телефонно обаждане с новината, че е заразен.

„Защо??? Искам да знам защо и някой да ми даде логично обяснение. Как е възможно да си се записал за PCR тест, но покрай цялата лудница още да не ти е направен такъв и да се окаже, че си носител на вируса. Обяснете ми как става това и защо се опитват да ни направят на ненормални с всички тези схеми и лъжи“, не сдържа гнева си Милена Славова.

Знаем, че тя е една от малкото у нас, които не са свикнали да раболепничат и да си държат удобно езика зад зъбите. Още повече при ситуация като днешната, в която никъде не се чува нищо друго, освен Корона.

Няма други болести, няма настинки, няма тежки състояния на пациентите, има само корона…

Припомняме, че вчера проф. Тодор Кантарджиев изплаши всички като заяви, че в скоро време новозаразените могат да се увеличат на 2000, 3000, че и до 5000 дневно.

Никой обаче не се трогна да обясни въпросните тестове как се броят, на колко хора повторените тестове влизат в статистиката и все едни такива простички, но много важни подробности.

И ако скандалната новина на Милена остане отново без отговор, то тогава много хора ще имат пълното право да продължават да твърдят, че такова “животно” като Ковид-19, видиш ли, нема…

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Борисов

Борисов довършва България: Без избори догодина заради коронавируса!

Бойко Борисов ще продължи да си разиграва кончето, както му скимне! Пандемията от Covid-19 е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *