Милена Славова
Милена Славова убедена - терорът не може да продължава повече!

Милена Славова: Мутрите отново ще манипулират изборите, но този път ще се режат глави!

Милена Славова е убедена, че изборите отново ще бъдат манипулирани!

Грандамата на българския рок Милена Славова е взела присърце задаващите се парламентарни избори на 4 април. Със или без пандемия от Covid-19, със или без пълен или частичен локдаун, тя е категорична, че ще гласува.

Милена Славова
Милена Славова убедена – терорът не може да продължава повече!

„Този път дори повече от всякога ще отида и ще застана пред урната ако ще и още преди слънцето да е изгряло. Защото съм убедена, защото знам, че мутрите ще се опитат да минапулират изборите.

Играта при тях вече е на живот и смърт, така че ще направят и невъзможното да останат на власт. Ако това стане обаче, с родината и хората ни е свършено. Не и още един мандат кражби, далавери, корупция и всеобща мизерия. Хората не могат да понесат повече, българинът не издържа“, гневи се Милена Славова.

Тя е категорична, че настоящото правителство прави всичко възможно да осуети гласуването на българите в чужбина. Защото него по-трудно може да манипулира и фалшифицира, пише bgonair.bg.

„Българите в Америка и Европа трябва да могат да гласуват масово и без проблеми. Те, заедно с хората тук, ще им разкажат играта веднъж завинаги. И най-важното е, че искат да го направят.

С две ръце ще гласуват срещу мутрите, срещу престъпниците, които ги принудиха да се отделят от семействата си и да хукнат по гурбети. Тази властова, управленска измет, която съсипа животите на милиони български семейства“, казва Милена Славова.

Самата тя твърди, че няма да позволи детето й да израсне в среда на пошлост, целенасочено деградиращ морал, корупция и чалга мислене.

А ако престъпниците отново излъжат народа и въпреки всичко останат на власт, то вариантите са два – революция или масова емиграция. Като далеч по-вероятно е първото. Защото българинът вече не издържа и е готов да „реже глави“, но да спаси себе си и близките си.

Още по темата четете по-долу:


Милена Славова избухна: Лабораторията в Ухан е…

Само преди десетина минути рок кралицата Милена Славова избухна с чудовищни разкрития публично в социалната мрежа. Знаем, че тя не е от хората, вярващи на конспирации и обича да се базира на проверена информация и факти.

Преди време именно Милена бе тази, която даде гласност на измамата, че хора, които не са минали през PCR тест, получават обаждане, че са положителни. Тя самата бе станала жертва на това. Днешната й информация обаче минава границите на всичко очаквано.

Милена: Всичко е една огромна измама! Мислете сами!

А именно – Милена Славова публикува факти, които съветва да проверим и сами! От тях става ясно, че биологичната лаборатория в китайския град Ухан, откъдето тръгна Covid-19 е собственост на Glaxo. Последните притежават не друга, а Pfizer! (компанията, произвеждаща ваксината).

Самата Pfizer е управлявана с парите на Black Rock. А Black Rock държи парите на компанията Open Foundation (SOROS FOUNDATION). Последната обслужва френската компания AXA.

СлучаЕност или не, но се оказва, че тъкмо Сорос притежава германската компания Winterthur. Компанията, която отново „случаЕно“ е построила лабораторията в Ухан, която пък е купена от немския  Allianz.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Black Rock има пълен контрол и власт над централните банки и управлява близо 1/3 от глобалния инвестиционен капитал. Той е и главен акционер в Майкрософт.

Едва ли има някой, който не знае, че Майкрософт е собственост на Бил Гейтс. Който „затваря кръга“ като акционер на PFIZER  с „чудната“ ваксина. Към момента Бил Гейтс е и основният спонсор на СЗО!!!

„Ако и сега не ви светне лампичката и не ви стане до болка ясно за какво става дума, не знам какво повече може да се каже. Информацията си я проверете и сами ако не вярвате“, заяви потресената Милена Славова.

Китайската биологична лаборатория в Ухан е собственост на Glaxo, които притежават Pfizer! (тези, които произвеждат в@…

Posted by Milena Slavova on Monday, December 7, 2020

Още по темата за Милена и коронавируса четете по-долу:


Милена Славова: Не ти е направен PCR тест, а си положителен

Рок певицата Милена Славова разтърси държавата с разкритито за гигантска, колосална измама. В дните, когато хората масово получават паник атаки заради кошмарните новини за бясното разпространение на пандемията от Covid-19 у нас, Милена се осмели да проговори.

Певицата съобщи за брутална лъжа и манипулация с тестовете за коронавирус. Резултатите от които биват съобщавани чинно всеки Божи ден.

Оказва се обаче, че нещата са силно манипулирани. Милена Славова пита защо човек, който се е записал за корона тест, но още не е минал през него, получава телефонно обаждане с новината, че е заразен.

„Защо??? Искам да знам защо и някой да ми даде логично обяснение. Как е възможно да си се записал за PCR тест, но покрай цялата лудница още да не ти е направен такъв и да се окаже, че си носител на вируса. Обяснете ми как става това и защо се опитват да ни направят на ненормални с всички тези схеми и лъжи“, не сдържа гнева си Милена Славова.

Знаем, че тя е една от малкото у нас, които не са свикнали да раболепничат и да си държат удобно езика зад зъбите. Още повече при ситуация като днешната, в която никъде не се чува нищо друго, освен Корона.

Няма други болести, няма настинки, няма тежки състояния на пациентите, има само корона…

Припомняме, че вчера проф. Тодор Кантарджиев изплаши всички като заяви, че в скоро време новозаразените могат да се увеличат на 2000, 3000, че и до 5000 дневно.

Никой обаче не се трогна да обясни въпросните тестове как се броят, на колко хора повторените тестове влизат в статистиката и все едни такива простички, но много важни подробности.

И ако скандалната новина на Милена остане отново без отговор, то тогава много хора ще имат пълното право да продължават да твърдят, че такова „животно“ като Ковид-19, видиш ли, нема…

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

3 Мнения

 1. Милена Найденова

  Ами спасителя на света Джорш Сорос има награда Орден Стара планина ,защо ли? Защото власт имащите по времето на премиера Костов и президента Стоянов се кланяха пред неговите дела същите днес манипулират хората с вируса.

  • Евгения Йорданова

   Е и?!? Конспирация!! Проблема е сега да можем да се справим с този тунингован вирус и да опазим живота на нашите деца и родители. А от къде, как, защо и пр. няма значение на фона на действителността.
   В днешно време сякаш всички разбират от Ковид, Ухан и пр.

 2. raika nikolova

  Лошото е ,че покрай корона не се говори за други болести. Отлошата им организация онкологично болни са успявали да отидат на лекар втрети стадий на заболяването.Не са ли убийци,както се правят на загрижени.Не знам каква е ваксината,но ако е читава в списъка на второ място след лекарите трябва да бъдат хората с увреждания,особено деца-имаше починалодванадест годишно дете,защото е имало хронично заболяване на белите дробове,а вместо такива случаи на второ място в списъкасазаемащите челни места в администрацията-тия дето ни докарват всичка-това съобщи министърът на здравеопазването,като много сухо преглътна. А от друга страна изкарват болните от КОВИД повече,за да взимат пари от Европа. Щом са стигнали дотам в наглостта сиче да казват такива лъжи на хора,които не са тествани,представете си на колко с негативен резултат са казали,че са с положителен.Абе престъпници и убийци

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *