Герасим Георгиев-Геро
Герасим Георгиев-Геро не крие отвращението си

Герасим Георгиев-Геро за Борисов: Това не е мъж, а гьонсурат! Пред него Бай Ганьо е английски лорд!

Герасим Георгиев-Геро не крие омерзението си от Бойко Борисов и управляващите!

Омерзението и отчаянието си от премиера Бойко Борисов и така наречените „управляващи“ не крие актьорът Герасим Георгиев-Геро. Също като колегата си Васил Василев-Зуека той смело изразява гражданската си позиция, дори и това да му коства много.

Герасим Георгиев-Геро
Герасим Георгиев-Геро не крие отвращението си

Знаем, че в момента Геро е водещ на шоуто „Като две капки вода“, чиито продуцент Маги Халваджиян от години е личен приятел с Бойко Борисов. Двамата имат снимки в заведението му „Библиотеката“, на които са почти „любовно“ гушнати.

Явно обаче Халваджиян работи с хора, чието мнение не може да диктува и Герасим Георгиев-Геро е един от тях. Актьорът открито заявява, че подобен гьонсуратлък като на Борисов и огромна част от властимащите в България не само не е виждал, но и не си е представял.

„В сравнение с този гьонсурат, Бай Ганьо е английски лорд. Ще кажете как така?! Ами така – героят на Алеко Константинов все пак има и своя позитивизъм в образа.

Той е недодялан, простак, скрънза ако щеш, но не и гьонсурат като днешните ни управници. При Ганя всичко е на показ – ачик, както се казва. Той не си крие нито мераците, нито греховете.

Докато тези, които управляват и по-точно съсипват държавата ни от години, са най-прикритите, притворни, подли и лицемерни хора. Те доведоха България до анархия, направиха я разграден двор за техни и чужди интереси“, гневи се Геро, пише trud.bg.

Според него спасение няма – не и докато не се измете от управлението политическата ни пасмина. Защото към момента му се струва, че красиваа ни родина е изоставена от всички – и от героите, и от боговете дори.

„Лошото е, че половината народ избяга – хукна да си търси късмета от Белград нататък и не иска и да чуе за връщане. А и защо да се връща? Какво ще намери тук – гнили ябълки, криещи се зад афиши и политически реклами. Това не са мъже, псевдо мъже са“, категоричен е Геро.

Сега, както и всеки друг път преди избори, той призовава българите да гласуват. Защото това е единственият им шанс да променят статуквото и нещата, които не им харесват в управлението. Колкото и да е трудно.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

3 Мнения

 1. Недялка Кацарова

  Никой не може да му вземе нито ума нитж таланта ! Бойко си опитва да стане актьор но не му се получава ! Да си взема певсийкага, за да има с какво да си плаща за услугуте в затвора и да се омита !

  • Геро винаги ми е харесвал като артист.Излъчването му е било на умен,добър и ведър човек.Честно казано винаги съм бил убеден,че мисли точно така относно гьонсурата.Тук имаме малко разминаване,защото това нещо,което заблуждава хората с простеещия си изказ е едно голямо жълто миришещо нещо.Казано с 3 думи тъпа, нагла тиква.А за Геро-поздравления и все така ни радвай с таланта си.

 2. Вижте, бе, вижте!
  Никой НЕ го харесва този престъпник Борисов и неговите съучастници от ОПГ „ГЕРБ=ГРОБ“!
  Вече и големите български актьори не издържат на мъчителното и пагубно управление-крадене от мутрата Бойко Методиев Борисов и неговите съучастини, спрямо българския народ.
  Вече всички мразят и проклинят Борисов, и искат час по-скоро неговата оставка за да се отърват от националното зло, наречено ОПГ „ГЕРБ=ГРОБ“!
  Долу ГЕРБ, оставка на мутрата!!!

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *