Ясновидката Николета Йорданова
Ясновидката Николета Йорданова - спасението за България дойде!

Ясновидката Николета Йорданова: Петков ще е добър премиер, но спасението идва от Русия!

Ясновидката Николета Йорданова вярва, че Кирил Петков ще си върши добре работата!

Че Кирил Петков е правилният избор за премиер на страната ни, вярва ясновидката Николета Йорданова. А знаем, че огромната част от предсказанията й са се сбъдвали с невероятна точност през годините.

Ясновидката Николета Йорданова
Ясновидката Николета Йорданова – спасението за България дойде!

Николета е убедена, че лошите дни за България са свършили в мига, в който екс премиерът Бойко Борисов е сдал поста, а неговото място е заето от Кирил Петков. По думите й, въпреки недоволството на една част от хората към него, той ще направи много за държавата ни.

„Нещата не могат да се случат от днес за утре, още повече след толкова дългогодишно разграбване, толкова мащабна корупция и измами у нас. Но и Петков, и хората около него, са кадърни и най-вече честни. Те, заедно с президента Румен Радев ще променят родината ни из основи. И то за добро, за много добро“, вещае ясновидката.

Но повтаря това, което беше казвала и преди време. А именно, че основният път за спасението на България е пътят към Русия. Николета Йорданова се кълне, че вижда именно това – Владимир Путин ще протегне ръка на страната ни, а ние ще я приемем. Тогава ще започне икономическият разцвет у нас.

„Не бива да го забравяме. Никога! Путин има български корени, той обича българите, наш човек е. Докато Америка не ни бръсне за пет стотинки и нещо повече – иска да сме подчинени и бедни, за да бъдем слуги, които безропотно се подчиняват на волята й.

САЩ обаче няма да успеят, защото първи към Русия ще се обърне Румен Радев, а Кирил Петков и останалите лека полека ще се осъзнават и ще го последват“, предрича ясновидката Николета Йорданова, пише novini.store.

Още по темата четете по-долу:


Ясновидката Николета: България става президентска държава!

Огромни промени за България вещае топ ясновидката Николета Йорданова, която е категорична, че адът за родината ни отминава. Оттук насетне ни очаква така мечтаното изкачване нагоре. И просперитет за нацията.

Това обаче няма да се случи лесно, уточнява Николета. Тя казва, че България ще се промени из корен, системата на управление ще бъде тотално променена. Ще преминем към президентска държава като не е изключено това да стане още до две години.

Румен Радев ще бъде президентът, който ще управлява цялата държава и подобно на руския държавен глава Владимир Путин, ще се радва на огромни успехи и подкрепа от целия народ. Това обаче ще изисква и много жертви, припомня skandalno.net.

„Злото ще се махне от България, но ще има още един или два периода на сериозни катаклизми. Виждам дори началото на гражданска война, дават ми се есенните месеци, може би октомври. Тези безредици обаче няма да продължат дълго и да бъдат фатални.

Важното е, че Бойко Борисов е свършен, той е бита карта. Заедно с хората си ще изчезне от политическия свят и никой няма да си спомня за него. Както вече бях казала, Борисов ще трябва да избира между затвора и гибелта. Много грехове има този човек на гърба си, много трудно ще ги изкупи“, обяснява ясновидката Николета Йорданова.

Заедно с Борисов ще бъдат съдени и осъдени много министри от бившия вече кабинет на ГЕРБ, убедена е тя. Настоящият служебен кабинет на Румен Радев пипа здраво и не подлежи на подкупи и рушвети, което е прекрасно за България.

Николета смята, че предстоящите избори ще бъдат най-малко манипулираните от всички дотук, тъй като ще има наистина строг контрол. Слави Трифонов обаче няма да остане в политиката, а ще направи всичко по силите си, за да работи за превръщането на България в президентска държава.

Всъщност от доста време насам проучвания доказват, че българският народ иска точно това – президентска република, начело с Румен Радев. И пълното отстраняване на онези 240 хрантутници в парламента, които за малка държава като нашата, са си чисто разточителство на хазната.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Дано, дай Боже, Николета да се окаже права, както много пъти досега!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

16 Мнения

 1. Много се извъдихте познавачи врачки една от София уж познава и лекува, а иска 700 лв друга ужким лекува по телефона и след 1 час казва елате при мен, във Бургас. Все мошеници.

  • Уранпендек

   На тоз мендил как да вярваме като до сега не е предсказала нищо вярно . А това което е казала по горе и синът ми го казва без да е ясновидец.

   • Няма значение

    Хора не се подлъгвайте от тази мушенничка и крадла.Свързвате се с нея, уговаряте се казва ви да изпратите по еконт или спиди пари и после не си вдига телефона за да ви гледа.Преди малко дори ме блокира и в watsap.А да не говорим , че не познава нищо

  • IVAN Jontchev

   Shte bade mnogo dobre, ako Balgarija stane Prezidenta Republika i to s Prezidenta Radev.Vsichki tezi sa pishat politici, sano za pari I krazbi.Fano da stane kakto kazva Balgarskija narod.

 2. Стефан

  Стига моля ви са с тия ясновидки, тя без да го каже то се знае много ясно че ще е президентска Република, щом много познава а да каже кога точно ще арестуват бойко и останалите ако познае това обещавам пред цяла българия че ще и подаря веднага 1 000 ЕВРО НЕ СЕ ШЕГУВАМ СЪВСЕМ СЕРИОЦНО НЕКА ДА КАЖЕ АЙДЕ ЕДИН ДЕН ПЛЮС МИНУС

 3. До къде стигна БГ….
  Ясновидки с прогнози + бедност…корупция…унищожено образование…“преводи“ на класика( Под Игото), унищожаване на Историята българска

 4. Браво! Бог Напред! Заедно за Една Нова..променена БГ! Да върнем вярата..усмивките..спокойствието на Хората!? Всичко Добро за БГ..може да се случи с много отговорности..ред ..закони..последователност!?Успехи за БГ..заедно с Президента Р.Радев..достоен за Народ и Родина!!

 5. Дано да го бутнат като мавзолея този КЕНЕФ смърделник пумиярник за толкова години тоя оня оная тая ще а кво онова това ще а кво туй УНУЙ а ииииий сиктер измед

 6. Абе ясновидски довотии. Ня нея и се казвало отгоре. Ами като е тъй давай да я слагаме начело на държавата и има няма за една две седмици всичко трябва да е тип топ.

 7. БЕЗПАРТИЙНА

  Аз вярвам на Николета. Тя, единствена от всички ясновидци в едноименното предаване по една ТФ ПРОГРАМА ПРЕДИ ГОДИНИ ПОЗНА, как, къде, от какви хора, колко на брой са извършили гаврата и убийството на двете сестрички Белнейски! Освен този случай, имаше и една къща, в която имаше духове, които се виждаха от детенцето в къщата. Много интересен и малко страховит. Затова, аз вярвам на Николета. Чета нейни предсказания когато ми попаднат в полезрението. Тя отдавна беше писала, че точно така ще приключи Борисов, или затвор или …….. Но неговите грехове не се изкупуват с народни пари, които раздаде на някои митрополити. Нито с погалване на темето от няколко ПАПИ! Господ се забави, но няма да забрави за геноцида над българите през тези години! НЕКА ДА ОСТАНЕ ЖИВ, НО В СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР И НА СОБСТВЕНА ИЗДРЪЖКА! ВСИЧКО ДА СИ ПЛАЩА! НАТРУПАЛ Е ПРЕДОСТАТЪЧНО! ОТ ОХРАНАТА ДО ПОЧИСТВАНЕТО! ВСИЧКО!

 8. БЕЗПАРТИЙНА

  Аз вярвам на Николета. Тя, единствена от всички ясновидци в едноименното предаване по една ТВ ПРОГРАМА ПРЕДИ ГОДИНИ ПОЗНА, как, къде, от какви хора, колко на брой са извършили гаврата и убийството на двете сестрички Белнейски! Разказа всичко с големи подробности, също, че няма да се разбере кои са поръчителите и коя е истинската причина, че този, който е в затвора, не е убиец на сестрите, а е набеден и платен. Освен този случай, имаше и една къща, в която имаше духове, които се виждаха от детенцето в къщата. Много интересен и малко страховит. Затова, аз вярвам на Николета. Чета нейни предсказания когато ми попаднат в полезрението. Тя отдавна беше писала, че точно така ще приключи Борисов, или затвор или …….. Но неговите грехове не се изкупуват с народни пари, които раздаде на някои митрополити. Нито с погалване на темето от няколко ПАПИ! Господ се забави, но няма да забрави за геноцида над българите през тези години! НЕКА ДА ОСТАНЕ ЖИВ, НО В СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР И НА СОБСТВЕНА ИЗДРЪЖКА! ВСИЧКО ДА СИ ПЛАЩА! НАТРУПАЛ Е ПРЕДОСТАТЪЧНО! ОТ ОХРАНАТА ДО ПОЧИСТВАНЕТО! ВСИЧКО! И неговата работа ще стане като на онзи алчен богаташ, на когото му се родило много жито и нямало къде да прибере реколтата, но не искал да раздаде на бедните си ратаи и съселяни, които работили на нивите му. Строил нови плевни, за да скрие житото. Но една нощ сънува глас Божий му казва, “ ГЛУПАКО, ЗА КАКВО СА ТИ ТИЯ ПЛЕВНИ? ЗАЩО НЕ ДАДЕШ ПО МАЛКО ОТ ТОВА ИЗЛИШНО ЗА ТЕБ ЖИТО НА ТВОИТЕ СЪСЕЛЯНИ И РАТАИ? ТАЗИ НОЩ ЩЕ ТИ ВЗЕМА ДУШАТА! ………ТА ТАКА И НА БОЙКО С КЮЛЧЕТАТА, БИТКОЙНИТЕ, ЗАМЪЦИТЕ, ПАЛАТИТЕ, ОСТРОВИТЕ, ПАЧКИТЕ, МАЧКИТЕ И ВСИЧКО „ПОДАРЕНО“ ОТ НЕГОВИТЕ „БИЗНЕСМЕНИ“!

 9. Мари-Хуана

  Т.нар. ясновидки да ходят да се гръмнат. Никоя не позна за настъплението на китайския грип и последвалите световни промени; дори не познаха, че Тръмп ще загуби президентските избори в САЩ. Колкото до конкретиката у нас: да, Радев ще има втори президентски мандат, но президентска република няма да имаме. Следващото правителство ще е коалиционно, с мандат на ИТН, а Борисов няма да бъде обвинен, докато Гешев е главен прокурор.

 10. Стига сте се правили на разбирачи хем нямате дарби хем се подигравате. На хората със такива,способности.

 11. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *