Кубрат Томов
Кубрат Томов ясно виждал бъдещето на България

Василка Анакиева: Кубрат Томов ми каза – България ще се оправи като се прегърне с Русия!

Ясновидката Василка Анакиева съветва да се държим за Русия, говори за големия Кубрат Томов!

Големият Кубрат Томов – езотерик, енциклопедист, философ, вече не е сред нас, но думите му и онова, което е видял в бъдещето, остават. За него и разговорите с него си спомни и известната ясновидка Василка Анакиева.

Кубрат Томов
Кубрат Томов ясно виждал бъдещето на България

Тя признава в интервю, че малко преди да си отиде от света, Кубрат Томов с болка й е казал, че България няма да се оправи никога. А причината за това е същото, което яде нацията ни векове наред – завистта и злобата.

„Като бяхме по времето на Тодор Живков, нещата бяха коренно различни. Всеки имаше работа, покрив над главата си и то собствен дом, пари да посреща нуждите си. Имаше ред, уважение и морал. Отдавна това вече изчезва и ще става все по-зле“, обезсърчен бил Кубрат Томов.

Той обаче, както и самата Василка Анакиева, виждат светлина в тунела и тази светлина носи името на Русия. Отношенията на България и Русия трябва да се върнат към предишното братство, за да се отърсим от бедите и да тръгнем напред.

„Трябва да подобрим контактите ни с държавата на Владимир Путин, защото това са хората, които биха ни подали ръка и сега, както преди, по време на робството.

Искам обаче да кажа, че същите добри и приятелски отношения трябва да имаме и с Турция, ние сме съседи. Винаги ще бъдем свързани и ще зависим едни от други, не бива да има спорове на етническа основа“, казва Василка Анакиева.

Колкото до настоящия победител на изборите Слави Трифонов, тя е убедена, че Дългия има да чисти много грехове. И няма да бъде здрав, нито ще има лично щастие, докато не построи параклис или храм. Едва тогава съдбата му ще се преобърне към добро, пише e-novini.com.

Дали самият Слави Трифонов ще пожелае да я чуе и да спази съвета й, не е ясно. Но е факт, че с лекота би могъл да издигне храм, стига да го пожелае.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *