Георги Иванов
Георги Иванов е потресен от Запада!

Ген. Георги Иванов: Смаян съм какви глупаци ръководят ЕС! Не са хващали пушка, но се ежат!

Георги Иванов е убеден, че ще стане страшно, ако ЕС и САЩ продължат с нелепиците!

Генерал Георги Иванов, първият български космонавт, говори директно за заплахата от ядрена война, след предупреждението на Владимир Путин и мобилизацията на военни в Русия. Той обаче не е на мнението, което диктуват масово от ЕС – че Путин е злодей и точка.

Георги Иванов
Георги Иванов е потресен от Запада!

„Причината за всичко това, което става вече половин година, е Украйна и фактът, че тя не спази Минското споразумение, на което уж гаранти бяха Франция и Германия. Никой не взима предвид терора над мирното население в Луганск и в Донецк, никой в България пък не говори за закритите там български училища. Защо?! Защото е по-лесно да се сочи с пръст и да се обвинява.

А за мислещите хора целта е ясна и това е православието. На големите държави то не им изнася, виждате как все по-малко православни християни има по света. Внушава ни се, че Русия и Путин са агресори, а Украйна невинно агне, принесено в жертва, но това са глупости.

Смаян съм колко глупави хора стоят начело на ЕС и всеки ден копаят, дълбаят към дъното, към разрушението на собствените си народи и континент. Хора, които не знаят какво е война, които не са хващали пушка, но са многословни по всички казуси. Обида за интелекта на мислещия човек са нещата, които ежедневно слушаме от екрана“, казва Георги Иванов.

И повтаря, че докато големите сили не спрат да въоръжават непрестанно Зеленски и хората му, цялата земя е застрашена. И ако, недай Боже, се случи нещо още по-страшно, то вината за това категорично няма да бъде руска.

Още по темата четете по-долу:


Георги Иванов: В „лошите“ времена учехме и се лекувахме безплатно!

Днешното време на яростно отричане на всичко минало, разгневи космонавтът Георги Иванов. От позицията на опита и годините си той казва, че е наясно, че трябва да гледаме напред, но това напред да е свързано с прогрес, а не с упадък. Към който летим с бясна скорост, за жалост.

„Не мога да приема това постоянно плюене, тези обиди, това дамгосване на всичко в миналото на България, защото, видиш ли, било социалистическо време. Няма да го приема.

Ако погледнем фактите и сме чесни със себе си, ще си спомним как някогашните „роби“, както сами се наричаме обидно, учихме и се лекувахме безплатно. И не само безплатно, а съвестно и качествено, защото тогава тези неща имаха значение.

Някогашните „роби“ спокойно можеха да си купят жилище чрез труда си, можеха да купят и такова на децата си. „Робите“ имаха две години платено майчинство, нямаше хора по казаните, а всички си знаеха едномесечните платени отпуски – редуваха море с планина, без проблем и без да си броят стотинките.

„Робите“ бяха грамотни, че и културни. Пълнеха оперите и театрите, задръстваха кината. В селата не само имаше училища, библиотеки и читалища, но и работеха. Много от „робите“ си направиха и красиви, уютни вили.

Да не говорим за ценностната им система, която бе далеч, далеч от евроатлантическата и ЛГБТ ценностите днес. Не на последно място, България бе и космическа сила, а малките мечтаеха и имаха реален шанс да станат астронавти“, категоричен е Георги Иванов.

Космонавтът не отрича, че и миналото е имало доста грешки и глупости, присъщи на всяко време и система, но е бесен от насажданата омраза към социализма, а сега особено много към Русия и всичко руско.

„Имаше години, в които СССР ни изкупуваше цялата гнила стока от селското стопанство, с тонове сме изнасяли за тях, а те я приемаха. Ако не беше Русия, която така яростно се плюе сега, България нямаше да види много добри неща. Да не говорим за освобождение“, завършва Георги Иванов.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

4 Мнения

 1. Дон Педро

  Г-н Иванов, след като говорите за война, Вие в колко войни сте участвал ?

  • Чявдар Кумчев

   Той беше подготвен за война, така че респектираше потенциалните противници. Респективно, армията ни.

  • Др МИХАИЛ НИКОЛОВ МИКОВ

   Анонимнико не се напъвЙ да опонираш на един космонавт-ША са ОСЕРЕШ ‍♀️дрдр

 2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *