Георги Иванов
Космонавтът Георги Иванов зове да не преиначаваме историята

Георги Иванов: В „лошите“ времена учехме и се лекувахме безплатно! И не ровехме по казаните…

Космонавтът Георги Иванов твърдо против изкривяването на фактите и историята!

Днешното време на яростно отричане на всичко минало, разгневи космонавтът Георги Иванов. От позицията на опита и годините си той казва, че е наясно, че трябва да гледаме напред, но това напред да е свързано с прогрес, а не с упадък. Към който летим с бясна скорост, за жалост.

Георги Иванов
Космонавтът Георги Иванов зове да не преиначаваме историята

„Не мога да приема това постоянно плюене, тези обиди, това дамгосване на всичко в миналото на България, защото, видиш ли, било социалистическо време. Няма да го приема.

Ако погледнем фактите и сме чесни със себе си, ще си спомним как някогашните „роби“, както сами се наричаме обидно, учихме и се лекувахме безплатно. И не само безплатно, а съвестно и качествено, защото тогава тези неща имаха значение.

Някогашните „роби“ спокойно можеха да си купят жилище чрез труда си, можеха да купят и такова на децата си. „Робите“ имаха две години платено майчинство, нямаше хора по казаните, а всички си знаеха едномесечните платени отпуски – редуваха море с планина, без проблем и без да си броят стотинките.

„Робите“ бяха грамотни, че и културни. Пълнеха оперите и театрите, задръстваха кината. В селата не само имаше училища, библиотеки и читалища, но и работеха. Много от „робите“ си направиха и красиви, уютни вили.

Да не говорим за ценностната им система, която бе далеч, далеч от евроатлантическата и ЛГБТ ценностите днес. Не на последно място, България бе и космическа сила, а малките мечтаеха и имаха реален шанс да станат астронавти“, категоричен е Георги Иванов.

Космонавтът не отрича, че и миналото е имало доста грешки и глупости, присъщи на всяко време и система, но е бесен от насажданата омраза към социализма, а сега особено много към Русия и всичко руско.

„Имаше години, в които СССР ни изкупуваше цялата гнила стока от селското стопанство, с тонове сме изнасяли за тях, а те я приемаха. Ако не беше Русия, която така яростно се плюе сега, България нямаше да види много добри неща. Да не говорим за освобождение“, завършва Георги Иванов.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Боян Чуков

Проф. Боян Чуков: Битката в България вече е само за едно – Сорос срещу антиСорос!

Боян Чуков е убеден, че битката утре ще бъде само с една цел! Сорос срещу …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.