Любовна магия

Работеща магия за любов. Турски ритуал, заклинания, действащи в домашни условия

Коя е добрата и работеща магия за любов? Коя турска магия върши работа. Ритуал за любов, който можем да направим в домашни условия. С дреха. Заклинания и любовни магии

Всеки от нас мечтае за взаимност в любовта, за разбирателство и нежни отношения на обич и подкрепа. За жалост, в сферата на чувствата ситуациите са изменчиви и нерядко -разочароващи.

Ето защо от изправянето си на два крака човекът се учи да направлява и манипулира, използвайки магически ритуали и заклинания. Те са актуални и до днес.

Нещо повече – точно днес е най-лесно да се правят магически обреди, дори в домашни условия. Модерните технологии улесниха предаването на информация дотолкова, че магията вече не е такова тайнство, каквото е било в древността.

И модерните хора използват магия, за да привлекат любов, да задържат любимия, да коригират поведението и отношението му.

Някои ритуали са безопасни, други – определено представлява риск.

Общи принципи:

Как се прави работеща магия за любов?

Ако досега не сте се интересували, да започнем от това:Любовна магия

магията е насилие

Тя принуждава независим и свободен човек да постъпва според желанията ни. Някои магии усилват чувствата или ги възвръщат, когато са се поизтъркали от времето и житейските проблеми. Други си поставят амбициозна цел: да зародят любов там, където не съществува никакъв интерес.

Възможно ли е?

Абсолютно да! Възможно е да подсилим и насочим нещата, а може и да заробим някого с помощта на любовна магия. Правилно ли е или не? Това оставяме на личната съвет на всекиго. Тук ще разкажем за опасностите и ще дадем съвети за максимална безопасност на ритуалите.

Според ограничението на личната воля, което се налага върху независим човек, магическите ритуали се делят на:

 • Бели – насочващи, засилващи, подкрепящи. Бялата магия леко коригира ситуацията, без да я изменя кардинално от корен;
 • Черни – манипулативни и закрепостяващи човека. Черната магия създава любовни роби.

Черните ритуали са в пъти по-силни, а използваните средства могат да смразят по-чувствителните натури – например пръст от гроб, останки от мъртви животни, нечиста кръв.

Общият принцип на магията е създаване на енергийна връзка между две личности. Едната поръчва или лично извършва магическия ритуал, а другата е обект на вмешателството.

По-леки и безопасни са ритуалите от бялата магия, които работят със създадени енергийни връзки – засилват ги, насочват ги. Но те съществуват предварително.

Силните ритуали са черните – те създават „от нищото“ енергийни връзки и привързват личността, без нейно желание.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

В магическите ритуали се използват предмети за „включване“ в енергийния поток. По-честите показваме в таблицата.

Таблица

Магически ритуали
Ритуален предмет Начин на въздействие Заклинание
С пръстен Използва се халка от благороден метал, която е символ на неразрушимата връзка Нарича се любовта да бъде непрекъсната като безкрайният кръг на пръстена
По снимка Предпочита се изображение на любовния обект в пълен ръст. В кадър не трябва да има други хора Чрез снимката се насочва внушението, което обикновено е за провокиране на несъществуващи чувства
На сол Солта поема човешката енергия. Тя изчиства негативи, от които искаме да се освободим, и предава нови енергийни програми Солта се „магнитезира“ и се дава на обекта да я изяде
В леглото Това е мястото, на което човек се отпуска и сваля бариерите. Там лесно му се въздейства При този тип ритуали се ползват заклинания и предметни магии, както и чистене с яйце и по други способи
С ябълка Ябълката символизира създаването на едно цяло, на неразрушим съюз Ябълката се разрязва, в нея се слагат имената на любовниците, и после се привързва със заклинанието нищо да не разделя посочените лица

Опасности при домашната магия

Зле изпълнената магия, особено от незапознати, създава редица рискове:

 • За живота на обекта – той може да губи енергия и да се разболее;
 • За живота на поръчителя – при неправилно свързване също може да изтича енергия;
 • Да се провокира родово проклятие – манипулирането на свободен човек може да остане като дълг за потомците;
 • Има риск да бъдат пуснати в действие неуправляеми тъмни сили.

И зле направените магии действат и постигат резултат. Въпросът е как и с какво ще плати поръчителя и дали ще може да овладее последствията за себе си и за обекта на своите чувства.

Любовна магия
Магията се харесва на дамите, чрез нея те мечтаят за любовта

Ако по-рано не сте правили магически ритуали и най-вече – ако изпитвате силни негативни чувства (гняв, злоба, отмъстителност), препоръчваме ви:

Да се защитите от негативното въздействие на магията с друга, предварителна магия

Или да възложите ритуала на вещ в магиите човек.

При липса на опит не правете магии, в които са включени жертвоприношения, нощни посещения на гробището, призоваване на демони, манипулации с кръв (особено менструална).

Правила за безопасност при магия

Изпълнявайте ритуалите:

 • на гладно, за препоръчване е да постите 1-2 месеца преди магията;
 • на растяща луна, по тъмно, насаме, на тихо и усамотено място;
 • буквално и точно, без да променяте нищо в дадения обред, за да не неутрализирате неговата ефективност;
 • след изчистване на тялото през вода. Премахнете бижута, грим, вземете душ, измийте си косите. Облечете нещо свободно и светло на цвят, останете боси;
 • когато сте здрави и не сте в цикъл. Дори обикновена настинка би могла да ви навреди;
 • когато сте убедени в чувствата си. Не правете магии за отмъщение.
Още в текста: Как се прави работеща магия за любов? Опасности – защо е по-добре и безопасно магията да се направи от специалист? Помощ от ходжа Абдула. Ритуал за любов на ходжа Абдула. Кое е най-доброто заклинание за любов? Традиционното наричане и бърза магия в домашни условия. Магия за любов с конец. Бяла и черна за любов. С нечиста кръв (от цикъл). Турска, арабска, руска магия, петъчна, вуду. Магия за подчиняване, копанарска, с кръв от пръст. Други ритуали и магии. Медитация за привличане. Магия с косъм и за сдобряване. Кой е ходжа Абдула и как помага? Мнения, отзиви и форум за ходжа Абдула. Как да се свържем с него?

Черната магия е:

 • Продължителна, дори завинаги. Ако вие промените чувствата си, той/ тя ще продължи да ви преследва. Желаете ли го?
 • Опасна за живота. Черните ритуали понякога съкращават живота, променят съдбата, причиняват болести, зависимости, психическа обремененост;
 • Представлява грях. Ако сте вярващи, ще се обремените.
 • И накрая: предизвиканите насила чувства не са истински. Те са манипулация. Никаква магия не е в състояние да сътвори истинска, чиста, неподправена любов. Тя създава само илюзия и болестна привързаност. Една фикция.

Защо е по-добре специалист?

По две съществени причини: ефективност и безопасност. За това предупреждава и

Ходжа Абдула

… който отзивчиво споделя работещи ритуали за здраве, семейство и късмет.

Ритуал за любов на ходжа Абдула

Ходжата практикува 100+ ритуала, обреди, магии, наричания и заклинания в помощ на хората, като част от тях са насочени към подкрепа на любовта.

Кое е най-доброто заклинание за любов?

Заклинанието, което се изрича от душа. В което е вложена любов и искрено желание за единение с любимия човек.

В най-доброто заклинание няма злоба, омраза, отмъщение, желание да се пороби човека и да се подчини на нашата воля. Няма негативизъм.

Черната магия работи, естествено. Но най-лекото и безопасно нещо е наричането. Ако то може да постигне целите, е за предпочитане пред извършването на сериозни намеси.

Традиционно наричане за любов

Ходжа Абдула има тайна молитва за любов, който подсилва с наричане. Той я чете за привличане на любовно чувство. Връзката се осъществява чрез обичайния код – имената и рождените дати.

Ако няма конкретен човек, направете свое наричане за любов. Текстът му е споделен от ходжата. Той го препоръчва срещу самота и за отваряне на съдбата за  партньорство и за семейство.

ходжа Абдула
Ходжа Абдула ни обясни как се правят всички тези магии. Можете да прочетете повече за него по-долу в текста, а също и да откриете начини да се свържете с него.

Желаещите могат да пишат на ходжа Абдула през формата за контакт в самия сайт. А ТУК са описани услугите, които предоставя ходжа Абдула. 

Наричането

То се прави на пълнолуние, над съд с вода. Наричащият изнася съда на лунна светлина да поеме лъчите за около 3-4 часа. В 1 часа след полунощ застава на място, обляно от луната, със съда в ръце, надвесва се над него и изрича бавно и отчетливо следните думи:

В този ден и в този час аз изричам към Вселената следното заклинание:

Променям съдбата си, откривам нови пътища, отварям дверите за новото!
Отказвам се от самотата и отварям вратите на любовта.
Нека любовта влезе в моя живот! Нека ми се поднесе в ръцете на прекрасен мъж (жена),
Който да върви до мен и да ме подкрепя до края на дните ми.
Отказвам се от самотата! (3 пъти)
И съм готов/ готова да платя цената (3 пъти).
Нека луната е мой свидетел и съмишленик!
В името на Бога! Така да бъде, нека Е!

Заредената вода е с променена структура. Тя се прехвърля в стерилна стъклена бутилка. Наричащият пие от нея по глътка на всеки 24 ч. – винаги в часа на наричането.Любовна магия

При желание да се обезсили направеното наричане – това или друго, се прави второ заклинание, по същата схема. Думите са различни:

На този ден и този час пред Вселената аз изрекох заклинание.
Промених съдбата си, открих нови пътища, отвори двери за новото!
Отказвам се, отказвам се, отказвам се!
Нека енергийната матрица се възстанови в предишния си вид!
Нека създадената магическа форма се разсее в ефира и повече да не се проявява.
Отхвърлям я, отхвърлям я, отхвърлям я!
Нека се смеси със звездите, нека изчезне в Космоса,
Нека се разсее завинаги и никога да не създава последствия!
В името на Бога! Така да бъде, нека Е!
Бърза магия за любов в домашни условия

Този ритуал е от бялата магия и има мигновен резултат. Трябва ви снимка на любимия (любимата) на хартия и една църковна свещ. Светлият обряд се изпълнява през деня, като най-подходящ момент е изгревът. Тогава мирозданието е най-възприемчиво.

Запалете свещта, поставете пред нея снимката, помолете се според вярата си, призовете в помощ всички светли сили, на които се уповавате и изречете:

Слънце свети и блести,
Мъката ми то топи.
Сили от най-висш разред
Изменят този досегашен ред.
Наричам Вселенския покров
Да ми сътвори любов!
… (името), роден на този свят,
Да се свърже с мен до гроб!
Без съмнения и без тревоги
Той (тя) обича мен завинаги!

Магия за любов с конец

Тази практика се нарича още: Магия за събиране на двама души. Тя привързва хората един към друг, а конецът е символ на вечната любов.

Набавете червена ябълка, конец в червен цвят и лист хартия. Разрежете ябълката на две половини.

На листа напишете името, фамилията, рождената дата, рожденото място, държава, ръст, очи и кратко описание на любимия човек.

Сгънете листа и го сложете между половинките на плода. Притиснете и ги завържете с конеца. Докато завързвате, изречете:

Което този конец завърже, нищо да не го развърже!
В името на Светлината! Така да бъде, нека Е!

Приберете ябълката на място, където слънцето ще я огрява и изсушава, но в същото време да няма достъп на чужди очи до нея. Ябълката не трябва да бъде виждана от никого и най-вече от обекта.

Очаквайте резултат в скоро време.

Любовна магия с косъм

За по-голяма сила ритуалът се прави и с коса от любимия човек. Вземете достатъчно косми, за да направите подобие на връв. Този ритуал става за жени, които имат дълги коси, но е по-труден за мъже. Допустимо е да се използва конец за основа, а космите да се сплетат в него.

Косъмът носи ДНК и енергията на съответния човек и заякчава магията.

Бяла магия за любов

Трендафиловата магия на ходжа Абдула увлича все повече почитатели и в България. Причината е, че ритуалът е лесен и безопасен и се прави у дома.

Тази магия не е бърза, но пък е категорична. Изпълнението й отнема 6 месеца. Ако влюбеният е достатъчно упорит, ще добие своето. Ако чувството е истинско – ще се издържи.

Заклинание, подновявано 6 месеца, работи безотказно и мощно. Добре помислете какво е истинското ви желание.

Трендафил е пълзяща храстовидна роза, която има по-меки и нежни цветове. Необходимо е да си намерите именно такъв цвят – кървавочервен, и да се подготвите да го срежете (не късате!) на 23.5 см от чашката. Само се подгответе, ще направите това в момента на ритуала.

Изчакайте да дойде пълнолуние, като междувременно си набавите и дебела свещена книга според изповеданието ви – евангелие или коран, това е по ваше решение. Ще ви трябват и още 6 други книги, за предпочитане с любовно съдържание – ако може стойностни любовни романи.

Снабдете се и с две снимки на хартия – ваша и на вашия човек, за когото ще се прави магията.

И така, ето ритуалът: на пълнолуния, точно в 0:00 ч. вие сте пред храста и срязвате набелязания трендафил (може предварително да отбележите точното място – на 23.5 см). Загърнете цветето в бяла чиста кърпа и бързо се приберете у дома, без да се оглеждате.

Вкъщи застанете до прозореца, за да ви облива лунна светлина. Отворете свещената книга точно в средата (използвайте номерацията на страниците) и наредете едната снимка, трендафила и другата снимка. Затворете книгата и притиснете.

Започнете да слагате една по една шестте любовни книги, като при всяка изричате:Любовна магия

На мястото на многоточията изричайте съответните имена – своето и на любимия (любимата). Значи заклинанието се казва 6 пъти. Това е за тази нощ.

Започвате да броите всеки шести ден. В полунощ поставяте всяка от шестте любовни книги върху книгата с трендафила и на всяка казвате първото заклинание. После в обратен ред ги премахвате и казвате на всяка второто заклинание.Любовна магия

Щом се освободи свещената книга, тя се отваря, за да се види дали трендафилът съхне. На отворената книга се изрича третото заклинание:Любовна магия

Това се върши 6 поредни пъти – все на шестия ден. След това продължавате да проверявате трендафила по веднъж седмично. Ако последният ритуал е бил в неделя, значи всяка неделя отваряте книгата, казвате заклинание 3 и я затваряте. Така точно 6 месеца.

Резултатът е гарантиран и много мощен. За тази магия няма домашна противоотрова – за обезсилването й се обърнете към ходжа Абдула.

Черна магия за любов

Бялата магия осигурява влечение и силна симпатия, а тъмните обреди – страст, която трудно се удържа. Черните ритуали не дават любов, а само нейна имитация.

За черна магия трябват обикновена свещ (не църковна), огледало и снимка на любимия човек. Ритуалът се прави по тъмно, до полунощ.

Разположете снимката на разстояние една протегната ръка от вас, на нивото на лицето ви. Представете си, че от сърцето ви излиза невидима нишка, която отива до сърцето на човека от снимката и ви свързва.

Поставете огледалото вляво от тази невидима нишка, а свещта – от дясната страна, като я запалите.

Концентрирайте се в предаването на енергия. Вие захранвате бъдещата страстна привързаност с енергия от собствената си душа. Представете си как влизате в душата на отсрещния човек и се настанявате в нея. Представете си, че поемате контролния лост и помислете какво желаете да чувства към вас.

Затворете очи и произнесете името му няколко пъти на глас. Сами ще усетите колко време да повтаряте името – може да е необходимо 100 или 1000 пъти, не се пресичайте. Изричайте го, докато секне енергията.

Когато зарядът се изчерпи, отворете очи и си представете как притегляте нишката обратно към себе си. Изгорете снимката и изхвърлете пепелта на вятъра.

Помнете, че ритуалът се извършва на новолуние и никога на пълна луна.

Магия за любов с цикъл (мензис)

Включването на нечиста кръв засилва магията и я прави трудна за изличаване. Използвайте само в крайни случаи за мъж, с който сте имали интимни отношения.

Условията за изпълнение на този ритуал са идентични с описаните по-горе.

Набавете хартиено фото на любимия човек и няколко капки кръв, събрани в шишенце или върху стъкло. Количеството да е достатъчно, за да накапете отново. Третият компонент е свещ, която не е влизала в църква.

Застанете на обляно от луната място, без изкуствено осветление. Постелете на маса найлон и върху него поставете снимката. Издълбайте с нож дупка там, където се намира сърцето на човека. В дупката накапете от нечистата кръв. Мислете как тази кръв ви свързва завинаги и нещо няма да е в сила да ви раздели.

Запалете свещта до главата на човека от снимката. Погледнете в пламъка и си представете как мъжът е до вас, обича ви, милва ви, гледа ви с обожание. Градете картини, които искате за себе си реално в живота. От въображението ви зависи какво ще се получи от този ритуал.

Накрая изгорете снимката с кръвта на свещта, съберете всичко в една торбичка и го изхвърлете по течението на река. Изречете:

Каквото сътворих, никой да не развали!
Така да бъде, нека Е!

Турска магия за любов

Защитна магия на анадолските турци запазва любовта в семейството. Тя работи, когато от връзката са създадени деца – без значение с брак или не.

Главна характеристика на тази магия е превантивността. Тя се поръчва, когато се усети охлаждане на някой от съпрузите, но никога след фактическа раздяла.

За извършването на тази магия се обърнете към ходжа Абдула. В тази област той е от най-мощните майстори, които я изпълняват.

Руска магия за любов

Силен ритуал върху водка или др. спиртно питие. Волята на извършителя се предава на спирта, а спиртът я вкарва в психиката на желания обект. Създава се определена програма, която отслабва енергийното поле.

Ритуалът на водка е опасен, защото крие риск от алкохолизъм, депресия, самоубийство. Най-малко води до апатия.

Въпреки рисковете, руснаците я практикуват, защото е много силна. Те наричат водката, като влагат в нея всички свои желания. Казват: искам да стане това и това… И дават на обекта да пие от това питие 7 вечери поред. Ако се прекъсне редицата, ритуалът започва отново.

Арабска магия за любов

Арабските магически ритуали са от сферата на черните, зли въздействия. Те привързват любимия и го правят роб, без собствена воля. Обикновено се влагат специфични за арабския свят билки, а наричането е на арабски.

За такъв тип въздействие се обърнете за консултация към ходжа Абдула, защото въздействието е трудно за извършване, особено от християни.

Магия за любов в петък

Петъчните ритуали са за нещастно влюбени, не получаващи отговор на чувствата си. Енергията на деня подпомага свързването на хората, ако има и най-малка симпатия у отсрещния.

Ако се нуждаете от петъчна магия, изберете някой от описаните тук ритуали и го изпълнете на пълнолуние или новолуние – както е дадено в самата магия. Но трябва пълната или новата луна да се падат в петък.

Възможно е през съответната година да няма съвпадение. Ако е така, ритуалът не може да се изпълни, насочете се към друг.

Силна магия за връщане на любимия

Това е магия за сдобряване. Купете пижама на любимия човек, който е охладнял към вас. Осигурете той да спи с нея три нощи поред и я вземете. Дрехата е поела от енергията му и е удобна за магически ритуал.

Вземете и своя дреха, с която сте спали три нощи поред. Направете следното: пъхнете своята дреха в неговата пижама и оформете кукла. Привържете с връв или панделка, така че дрехите да останат в този вид. Закачете куклата на простора, където ще бъде огрявана безпрепятствено от луната.

Дръжте пакета 19 нощи поред, като всяка нощ в полунощ излизайте на терасата или двора при дрехите и изричайте върху тях следното заклинание:

Ние имаме една душа, ние имаме едно сърце.
Върни се при мен и нека никой да не ни дели!
Така ще бъде, казах!

Вуду магия с кръв от пръста

Прави се парцалена кукла, оформя се като човек – с ръце и крака. Очертава се сърцето. С игла пробождаме пръста си, а след това и сърцето на куклата. Оставяме кръвта ни да се стича по иглата и да попива в сърцето на любимия / любимата.

Тази магия е още по-силна, ако се призоват на помощ мъртви. Трудно се разваля.

Магия за подчиняване

Правят се две кукли от плат, подобни на тази от горния ритуал. Нарича се, че едната е любимият, а другата – на извършителя на ритуала.

С червена панделка се привързват куклите една към друга. Ако се привържат лице в лице, на любов. Ако се привържат лице към гръб, е за подчиняване.

Магия чрез захранване

Чисто женска магия чрез готвене. Сготвя се любимото ястие на мъжа. Докато се готви, се нарича. Всяка съставка на ястието се зарежда с любов и се пуска в тенджерата. Когато се слага солта, се казва следното:

Заповядвам … (името) да ми се доведе,
Любовта му да ми се даде!
Сърцето му да е пред мен на колене,
докато гозбите ми той яде!
Така ще бъде и така Е!

Копанарска магия

Магиите на копанарите са особено и обикновено доста вредят. Дори за любов, те правят нещата насилствено. Като вуду магиите и някои арабски, не се препоръчват за незапознати.

Ако нямате никакъв опит с магии, по-добре направете просто

Медитация за привличане на любимия човек

Това е построяване на бъдещето в ума – при пълна релаксация и липса на тревоги. Създават се и се укрепват енергийните връзки. Подава се към вселената нашето желание.

Ето един хубав пример – водена медитация на български:

Кой е ходжа Абдула и как помага?

Ходжата е родом от Гьокчеада, близо до Самотраки. Той е четвърто поколение ходжа в своя род. Неговите предци по мъжка линия също са се посветили в помощ на хората.

Ясновидските и магически дарби на Абдула се отключват при инцидент в детството му. По-късно той поднася способностите си на хората, за да намали негативите и мъките по земята.

Ходжа Абдула помага във всички направления – за любов, за деца, за здраве и работа, за късмет. Прави го дистанционно, защото е далече от България, но писмата до него се превеждат, както и отговорите му. Макар и дистанционно, неговите ритуали, заклинания и магии са силно ефективни, винаги на място и най-вече безопасни.

Повече за ходжа Абдула научаваме от разговор с него ТУК: Изпробвана любовна магия, която винаги действа. 

Мнения, отзиви и форум за ходжа Абдула

Ходжа Абдула има хиляди доволни клиенти, които са му благодарни за помощта. Затова името му се споделя сред хората – лично и по интернет, във форумите го препоръчват. Всички подчертават, че ходжата работи с положителни методи и никога няма негативи от неговата намеса. Ето някои показателни разкази за работата на ходжа Албула.

Ходжа Абдула ме отърва от оплескана магия

Една бабичка ми направи магия на кръв и на водка. За любов, против самота. Нямах приятел, исках с магия да привлека някого.

Той се появи дни след обреда. Не ми хареса, но ми се залепи. Беше агресивен, скандалджия, безработен, мързелив… Постоянно искаше пари. Докато се усетя, ми се обеси на врата да го издържам. Ако не давах, ми налиташе.

Тази магия беше пълен провал. Ходих при бабичката, викам – оправи нещата или махни магията. Тя прави, каквото прави, но нищо не се промени.

От кашата ме спаси ходжа Абдула. Каза, че съм обвързана много здраво със съответния човек, обаче за зло – по лошия начин. Че няма как да сме щастливи и така нататък. Почти месец мина, докато ме отърве. Но ме спаси, жив и здрав да е! Много е точен ходжата!

Обади се 5 минути след ритуала

Срещах се с един мъж, който беше 10 г. по-голям от мен. Изкарахме няколко месеца и той се отдръпна. Имахме и малък скандал, посегна ми…

Бях му бясна. Исках да го накажа, но и да се върне. Ходих при една приятелка, която се интересува и знае магии. С нея направихме нещо и той сам се върна. Само че не стана по-добре – започна да ме бие и да ме тормози. Стои при мен, но не ме иска и ме торзоми.

Тогава писах на ходжа Абдула. Той поправи нещата. Не знам какъв точно ритуал извърши, но моят се обади след 5 минути и почна да ме моли да му простя. Обещаваше, че няма да ме пипне повече. Така и стана. Той се промени, сякаш е друг човек. Обича ме, слуша ме и не ме бие. Каквото кажа – това.

Ходжа ме спаси от самота и болести

Влюбих се в един мъж, но той не се интересуваше. Една нощ четох заклинания и магия със снимка правих – нищо не стана. Пробвах друго такова – пак нищо, без ефект.

И тогава ме започнаха здравословните проблеми. Няколко поредни и всичките в половата сфера. По онова време ми казаха за ходжа Абдула. Писах му: вместо да се отърва от самотата, почнах да боледувам. Разсипах се, помагайте!

Ходжата ми отговори: била съм насочила негатив към себе си, замърсила съм се, вместо да се свържа с човека. Попита ме какво искам и ми изброи възможностите. Избрах да съм здрава и да създам здрава, истинска връзка. Ходжата поправи нещата. Около 2 месеца по-късно се запознах с моя съпруг. Този път беше истинско – непреодолимо привличане и от двама ни.

Как да се свържем с него?

На сайта си ходжа Абдула публикува безопасни ритуали, молитви и напътствия. Желаещите могат да му пишат през формата за контакт в самия сайт. А ТУК са описани услугите, които предоставя ходжа Абдула. 

Източници

Първоначално публикувано на:23.03.2021 @ 9:27

За Радост Димитрова

Прочети още

Позитивно мислене

Упражнения за силата на мисълта. Как да задействаме позитивното мислене и силата на подсъзнанието?

Упражнения за силата на мисълта и за позитивно мислене. Силата на подсъзнанието – как да …

19 Мнения

 1. Ходжа Абдула е супер. Срещу малка такса помага безусловно и докато станат нещата. Ако не сте ОК с таксата, няма да ви се получат нещата. Трябва да се заплати, за да се случи. Безплатното просто не става, лично изпробвано. Докато не почнах да давам жертва (такса), не ми ставаха нещата.

 2. Ходжата не е в България, пишете му. Има кой да му превежда писмата и той отговаря, няма проблем.

 3. Никол В.

  Може и по сайта да се оправи човек. Правих любовни заклинания по указанията на ходжа Абдула от сайта му и си реших проблема. Бяхме скарани с ММ, май ми изневеряваше. Но сега сме много щастливи и всичко е като в началото.

 4. Венита

  Значи чудя се на акъла на всеки, който се решава да си прави саморъчни магии. Това да не е час по трудово, бе хора. Говорим за енергетика, за аури, за съдба. Като не си запознат, ми не пипай сам, има си специалисти все пак!!!

 5. Людмила

  Здравей ходжа аз искам мойя орятел да ме обича много да не може без мен как да се свържа с теп. аз много харесах това какво правите

 6. Стоянов

  Една позната ми е говорила за ходжата, премахнал й е упорита бактерия, причиняваща обриви. Казваше, че ходжа Абдула е уникален за здравословни проблеми. Нямах представа, че помага и за любов. Кажете как да го намеря, как да отида при него?

  • Катерина

   Искам да срещна любовта на живота си и привлека точния за мен мъж

 7. Анелия

  Здравейте ! Аз писах на ходжа Абдула ,но все още нямам отговор.Бите ли ми казали след колко време ще получа отговор.Благодаря !

  • Други негови клиенти са споделяли, че в рамките на няколко дни отговаря ходжа Абдула.

   • Хрисула

    След едно посещение при любовниците може съпруг си дойде видимо в омагьосано състояние какво да направя за да се върне лъжа

    • Гроздан Михайлов

     Здравейте, Хрисула! Можете да посетите сайта на ходжата ТУК: https://magiamuska.com/37/hodja-abdula-uslugi/ и да го попитате лично. Той не отговаря в коментарите на „Портал 21“, а си има специална процедура, по която може да ви помогне, ако го попитате на правилното място.

 8. Pavlina Delcheva

  Моля ви за помощт мажатми ме изостави с малко дете и замина с първатаси братовчеетка товае голям шок можели дами помогнете дасе върне донас идасе откаже оттая мрас Ица благодаря казвасе Веселин Делчев Роден е на 24 3 1978 ассам Павлина Делчева роденасам на 2 4 1979

 9. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *