Разваляне на магия
Магии от ходжа Абдула, разваляне на магия от Ходжа Абдула

Разваляне на магия

Как да развалим магия сами? Симптоми при разваляне на магия. Как се разваля черна магия. Как да премахнем магия за раздяла?

В 21 век магия се практикува повече, отколкото във „вещерските“ средни векове. Някога посветените са били малцина, а днес няма бариери за информацията. Интернет разпространява конкретни обреди, ритуали, заклинания и наричания. И то реални и работещи.

Две неща са ключови днес: да се пазим и да противодействаме. Всеки е потенциална жертва на енергийно вмешателство. И всеки е длъжен да познава признаците му и да знае как да си помогне.

Енергийно вмешателство
Вид въздействие Същност и противодействие
Магическо Насилие над волята, симулиране на чувства – правят се ритуали за обратно овладяване на собствената воля
Психологическо Продължително облъчване с цел създаване на зависимост. Освен ритуал за прекъсване на манипулативното въздействие, се налага и психиатрично лечение
Енергийно Манипулиране на ниво чакри. Духовно осъзнатите хора могат и сами да регулират енергийните си потоци, а останалите – да се обърнат към специалист

Събрахме на едно място добри начини за премахване на магии. Освен това се консултирахме с прочутия ходжа Абдула, чиито методи си завоюваха уважение и в България.

Разваляне на магия

Основни принципи и техники за пълно изчистване от магии

Подходът зависи от това кой желае да се освободи от магическото въздействие. Имаме два случая – магията се обезсилва:

 1. лично от заинтересованото лице или от специалист, към който то се е обърнало;
 2. от обекта на посегателство, който е узнал или усетил, че му е пратено въздействие.

В първия случай нещата са по-прости, защото човекът е наясно какво е направил и как го е направил. Дори да не умее сам да премахне вмешателството, той ще даде достатъчно информация на специалист.

Във втория случай понякога премахването е неуспешно. Някои магии са с таен ключ. Без да се знае какво и как е направено, често се затрудняват и най-вещите в магическия занаят.

Техниките зависят и от вида на енергийното вмешателство.

пълно изчистване от магии, разваляне на магия
Магията се вижда в аурата
Как се разваля магия?

Как да се изчистим от магия?

Най-първата стъпка е да се убедим, че върху нас е упражнено магическо въздействие. То се разпознава по някои физически и емоционални признаци.

Преди това да подчертаем, че няма безвредно магическо въздействие. Мнозина смятат, че бялата магия е добра и не вреди, а само черната е опасна. Нищо подобно. Всякакви видове магии са насилие над личността, отнемане на неговата воля.

Още в текста: Практически указания за разваляне на магия. Какво се случва след премахването? Добър ходжа за пълно изчистване от магии – черна, за любов, за раздяла и др. Как да я развалим сами със захар, с яйце и пр.

Качествената разлика между бялата и черната магия са методите й и в степента на намеса. Бялата е палеативна, тя леко коригира съществуващото, черната създава нови неща – симулира любов, отнема пари, за да ги пренасочи към друг, руши за наказание и отмъщение.

Втората стъпка е да се заемем с изчистването. Ако сами сме сътворили магическо въздействие, бихме могли и лично да го премахнем. Другият вариант е да се обърнем към вещ в магиите човек, който да оправи нещата.

За жертвите на магия няма първи вариант. Те не знаят какво им е направено и е препоръчително да се обърнат към специалист. Рискът при самостоятелното премахване е огромен.

Още в текста: Най-успешните ритуали за разваляне на магически въздействия. Обреди с игли, свещи, снимки, пръст и конец. Безопасни и работещи техники. Помощ от ходжа Абдула в развалянето на магии и как да се свържем с него. Разкази на хора, получили помощ от ходжа Абдула

Добър ходжа за разваляне на магии

Ходжа Абдула е четвърто поколение ходжа. Той практикува 100+ различни ритуали, обреди и заклинания за любов, здраве, пари, късмет и др. важни за човека ценности.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Ходжата има богат опит в развалянето на магии. Той се е срещал с най-различни въздействия и днес, след над половин век практика, твърди, че премахването на магии е опасно нещо.

Ходжа Абдула горещо препоръчва да обектите на магическо въздействие да използват услугите на специалист. Главната причина: риск за съдбата, риск за живота, риск от по-силно объркване на съдбовните линии.

За незапознатите е трудно дори разпознаването на магия.

Мнение №1: Ходжа ми откри магия от леля ми
разваляне на магия с яйце, как се разваля магия
Нора Вълчева от София

Интелигентна, симпатична, слаба, с добро тяло. Бих казала – интересна, забавна. Имам много приятели, търсят ме. Ама до 36 г. не се омъжих. Даже не задържах нормална връзка.

Писах на ходжа Абдула и той бързо ми отвърна – имам магия. Направена е от леля ми, когато съм била на 12 г. Заради една наследствена нива. Целта е била друга, но не й се получило и избило не към имоти, а към любов.

Ходжата ми пишеше къде да търся предмета – на посоченото място, в една възглавница намерих ръждясал пирон. Потопих го в урина по негови указания и след няколко дни го изхвърлих в Марица.

След 45 дни се запознах с бъдещия си мъж.

Нора Вълчева от София

Как да разпознаем магията?

Магическото въздействие винаги променя човека – видимо, физически дори. Само че хората са склонни да отдават промените на най-различни фактори, но за магии не се досещат.

Ето някои насоки, които ни даде ходжа Абдула за разпознаване на омагьосан.

как се разваля магия, как да развалим магия сами
Магията причинява психологически и социални проблеми

Признаци на ритуалното въздействие:

 • Внезапна промяна на отношението, охлаждане, загуба на интерес – ключовата дума е „внезапно“, промяната става буквално за 5 минути;
 • Повишена раздразнителност и плачливост при жените, агресивност и непоносимост при мъжете;
 • Остра негативна реакция към околните и най-обичани хора, към децата;
 • Общо потиснато настроение, умора, липса на сили, източена енергия;
 • Зачестяване на вирусните заболявания, простуди, разклащане на здравето;
 • Кошмари или продължително нощно безсъние, поява за психосоматични проблеми;
 • Проблеми в работата, безработица, липса на пари, лош късмет;
 • Поява на признаци на алкохолизъм и наркотична зависимост;
 • Развиване на импотентност и фригидност, липса на интерес към др. пол;
 • Загуба на апетита и бързо отслабване с нездравословен вид.
Диагностика с яйце

Старинен и проверен метод за засичане на уроки и магии.

Вземете прясно яйце от пазара, направо от бабичка, която отглежда кокошки. Магазинните яйца са твърде стари за нашата цел, а и са подпечатани.

Трябва и снимка на човека, когото ще тестваме. Слагаме яйцето под снимката и държим поне 3 минути, за предпочитане – 9 минути.

Нормално яйцето само се държи, но за по-сигурен резултат може да се върти в дясна посока.

Докато тестваме, изричаме на глас:

Господи, Боже наш, моля те да ми покажеш всяко неправомерно въздействие върху този човек. Моля те да уважим свободната му воля и правото му на автономност. Ако някой е посегнал върху волята му, моля те да прехвърлиш част от негатива върху яйцето. Изпрати ми твои пратеници, които да помогнат в тази диагностика. Благодаря (3)!

На втория етап пълним купичка с вода и пред нея закрепваме снимката. Чукваме яйцето във водата и разглеждаме съдържанието му.

Прозрачен, чист белтък показва липсата на магия и обратното – мътен, сив или коагулирал белтък показва наличието на неправомерна намеса.

Втори начин с яйце

Ако методът със снимката даде положителен резултат, можем да направим втори тест на живо, за да потвърдим резултата.

Вземаме второ прясно яйце. Човекът се изправя пред нас, затваря очи и изпразва мозъка си от мисли. През това време заставаме зад гърба му и започваме да въртим яйцето надясно, на нивото на тила.

По-нататък чукваме яйцето във вода и разглеждаме съдържанието му.

Леене на восък

Восъколеенето е друг надежден метод за диагностика. Трябва църковна свещ, съд и вода. Осигуряваме личното присъствие на диагностицирания или негова снимка.

Водата е или светена, или кладенчова, но не от водопровода. Нарязваме свещта с ножица на малки парчета и ги изсипваме в метално канче.

Значи, имаме съд с вода и пред него стои човекът или закрепваме снимката му. От другата страна слагаме канчето със свещта и изчакваме няколко минути. През това молим Бог да помогне и да покаже, ако е направена намеса.

След няколко минути слагаме канчето на газов котлон и стопяваме восъка. С призива:

Помогни, Боже, покажи истината!

изсипваме восъка в студената вода. Той застива за секунди и придобива необичайни форми, които разглеждаме.

При восъколеенето същественият момент е правилното разчитане на резултата. Принципът е такъв: събирането на восъка значи, че човекът е чист, а пръскането му – че има намеса. Лош знак е оцветяване на водата и образуване на остри форми като копия.

Разваляне на магия, за раздяла и черна магия
Восъчните фигури трябва да са гладки и красиви

Още признаци:

 • Гладка структура на восъка – всичко е добре;
 • Неравна структура на восъка – магия;
 • Големи дупки във фигурата, наранявания – проклятие;
 • Малки ранички и одрасквания – периодично урочасване от различни хора.
Църковни свещи

Отиваме в църква и намираме мястото, където се палят свещи за мъртвите. Вземаме няколко недогорели парчета, преди да са загаснали.

Ако няма достатъчно горящи свещи, изчакайте да дойдат посетители и да запалят. От уважение към техните мъртви гледайте свещите да изгорят поне на 1/3 от дължината си.

Докато чакате, казвайте „Отче наш“.

Занесете свещите у дома и ги поставете пред човека, който ще диагностицирате или пред негова снимка. Запалете ги и притихнете. Не трябва да има отворени врати, прозорци, течение. Не трябва да има шумове. Да се чува само как пукат свещите.

Гледайте пламъка и помолете Бог да ви покаже истината. Ако свещта гори чисто и равно, всичко е добре. Ако пламъчето мига и се огъва, ако дими силно, резултатът е ясен – ще трябва да обезвредите направеното.

Диагностика с кибрит

Трябват ни 9 клечки и чаша светена вода. Запалете една и кажете:

Огънят се слива с моята енергия. Ако съм обект на черна магия, нека кибритът разкрие истината. Душата ми желае да се освободи от всяко проклятие и да се обърне към Бог. Амин!

Пуснете клечката в чашата със светена вода.

После повторете действието още 8  пъти, докато свършат клечките. Всеки пък изричайте думите или една молитва.

Накрая разгледайте съда.

 1. Ако повечето клечки са паднали на дъното, има магия.
 2. Ако всички са потънали, магията е много силна.
 3. Когато клечките са на повърхността, всичко е наред.
Избрани техники, които работят

Откриването на магическо вмешателство изисква да се задействаме и то бързо. Не бива да се чака и отлага, защото магията руши аурата ни всеки ден.

Чуждата манипулация не е повод за тревога – вече знаем за нея и можем да я обезсилим. Директният начин е да се намери специалист, който да свърши това. Алтернативата е сами да се погрижим.

Магическото въздействие се сваля с ритуали, подобни на тези, с които е направено. Отново се ползват снимки, кукли, конци и символически предмети. Дадени обреди изискват да се посети църква. Някой би предпочел Киприянова молитва, изчетена от свещеник.

Това са възможности. Омагьосаният сам ще усети кой ритуал е за него и ще му подейства най-добре. Използвайте интуицията си.

Разваляне на магия с урина

Урината обезврежда магическия предмет, който е фиксирал изкуствена енергийна връзка. По този начин с лекота се деактивира всякаква материална магия – например когато са наречени и подхвърлени гвоздеи, игли, конци с възли и др.

Биологичните и психологически магии се деактивират с урина по-трудно, защото няма физически предмет или биологичният материал се е загубил.

Принцип на обезвреждане: открива се подхвърленият предмет и се потапя в урина за 36-72 ч., после се пуска по течението на река и никога в тоалетната.

Разваляне на магия за болест

Отчупете от някое дърво суха клонка. Непременно я вземете отгоре, да не е паднала на земята. Носейки я към болния, не я допирайте до нищо – нито до дреха, нито я оставяйте за момент. Мислете, че е магическа пръчка, която ще открие и изхвърли болестта.

симптоми при разваляне на магия за раздяла
Тялото е най-уязвимо при магия

Сложете болния да легне и започнете да го обикаляйте, докосвайки с клонката първо ръцете, краката главата. Вслушвайте се и ще усетите къде се е загнездила магията. Няма никакъв проблем да получите тази информация, ако не се съмнявате и не се боите.

След като усетите мястото, спрете се над него, докоснете го с клонката и изречете:

Нека болестта премине в тази клонка. Както тя съхне, тъй да изсъхне ръката на извършителя. Нека неговата магия се възвърне обратно и да причини всичко, което той е пожелал. Нека злото излезе оттук и намери своя източник!

Мнение №2: Магия причиняваше сомнамбулизъм на брат ми
как да разваля магия, как да премахнем магия
Никола Пешев, Пловдив

От 2 години малкият ми брат почна да ходи нощем. Като сомнамбул ли, не знам. И го боли глава. Баба ми една нощ му постави икона и му запали свещ, а тя почна да дими, да пращи и всичко почерня. Разбра се, че е магия.

Писахме на ходжа Абдула и той ни каза къде е забит ръждив нож. Не разкри кой и защо е направил магията, но е била насочена към татко, а не към брат ми.

След като махнахме ножа, брат ми се оправи. Вече няма болки, нито се буди нощем.

Никола Пешев, Пловдив

Как да премахнем магия сами?

Същият начин работи и върху самите нас. Изправяме се пред огледалото и добре се оглеждаме. Изхвърляме от главата си всякакви мисли, изпразваме я от съдържание. Трябва да се супер спокойни. Не е зле да се подпомогнем с хапче валериана, ако не успяваме да се овладеем. В пълно спокойствие се оглеждаме, като се стараем да чуем вътрешния си глас.

Докосваме със сухата клонка ръце, крака, чело, а после и по-детайлно, докато намерим проблемното място, където се е загнездила магията. Ще усетим едно парване или леко приболяване, заедно с ясното съзнание, че това е правилното място.

Поставяме сухата клонка върху даденото място и изричаме същото заклинание. Ако авторът на магията върху нас е близък човек и не искаме да го нараним, казваме следното:

Да се вдигнеш, да си тръгнеш,
Вдън гори да се продъниш!
Да те няма, да изчезнеш,
Повече да не се веснеш!
Тази клонка как изсъхна,
Тъй на теб ще ти се стъжни.
Махай се от мене, горест,
Аз възраждам се след болест!

Разваляне на магия за раздяла

Такъв тип вмешателство е най-упражняваното в наши дни. Човекът се покланя пред парите и материалното щастие, но се сеща за магии, когато търси любов. Така е било във всички времена, казва ходжа Абдула. Две от три магии задължително са любовни, дори три от четири. Модерният човек е толкова безпомощен пред любовта, както и неговите предци.

Днес се правят много магии за разделяне на двойки. От любов, от завист, за отмъщение. Ходжа Абдула почти всеки ден се натъква на черни магически вмешателства, които не само разделят хората, но и им съсипват живота. Раздялата рядко се ограничава само в любовта. Жертвата се разделя с щастливия си живот, с работа, с пари и благополучие. Белезите на такава магия бързо се проявяват.

Разваляне на черна магия

Черната магия обикновено е насочена към семейни двойки, които се обичат. Целта е много амбициозна – не само да бъдат скарани, но и да се стигне до развод, да се разруши брачният съюз.

От помощ е да се познава извършителят на магическото въздействие. Логично очакваме, че това ще бъде съперница, която е хвърлила око на съпруга. Но практиката показва, че по-често заклинания поръчват свекърви, които не си харесват снахата.

Разпространени помощници в развалянето на магии за раздяла са яйцето, водата, огънят и солта.

Разваляне на магия с яйце

Използваме същото яйце, с което сме диагностицирали наличието на магическо въздействие. Поставяме съдът с яйцето върху главата на омагьосания и го прикрепяме, така че да остане там 5 минути, без да се държи и докосва. Удобно е човекът да седне до стената и да подпре глава, така че да има опора и да не се мърда.

Яйцето поема негативната енергия, докато ние изричаме молитви и призиви Господ да спаси човека от направената магия. Накрая изливаме съдържанието на чашата по течението на река, най-добре от мост  – за да попадне в средата.

Една тънкост: пожелаваме на извършителя само щастие, любов и да получи всичко, което не му достига. Обръщаме се и си тръгваме, без да гледаме назад.

Защо не връщаме магията към извършителя? Защото отмъстителността е енергия на ниско ниво. Тя не помага за изчистване на магията, а я подкрепя и фиксира. С благослова изпращаме положителна, светла енергия, която помага за обезвреждане на направеното вмешателство.

Запомнете: не се поддавайте на желанието за мъст.

След ритуала направете контролна проверка с ново яйце, за да видите какво сте свършили.

Как изглежда замърсено от магия яйце е показано във видеото:

Разваляне на магия със сол

Прави се по обяд, в слънчево време. Изсипват се 2-3 шепи сол в тиган и се пекат бавно, на слаб огън. Бърка се и се чете следното:

Сол бяла и чиста, изчисти раба Божи… (името).
Свали от него всяко магическо въздействие, всеки негатив, омраза, мъст и злоба.
Махни, що не е от Бога. Нека тялото му изхвърли чуждото – изпито или изядено.
Поеми злото от уроки, магия, проклятие или друго въздействие.
И нека Бог сам съди извършителя. Аз не му желая злото!
Да си върви и повече да не се среща край … (името на засегнатия)!

Чете се заклинанието, докато солта се нагрее и започне да пука. Тогава сгорещеното съдържанието на тигана се изсипва в чиния.

Вечерта този, който прави ритуала, взема в дясна ръка снимка на омагьосания човек, прочита отново заклинанието. Следва засипване на снимката със солта. Прави се кръст върху снимката, докато напълно се зарие в солта.

Обредът се изпълнява трикратно, след което солта се изсипва в тоалетната и три пъти се отмива с вода от казанчето.

Друг по-труден ритуал е демонстриран във видеото:

Разваляне на магия със захар

Захарта не по-зле от солта отнема лошата енергия. Изсипете захар в четири чашки и обградете леглото си. Сутринта изхвърлете захарта в тоалетната. Направете ритуала три нощи поред и тествайте с яйце.

При положение, че отново се открие магия, направете същото като сложите чашките със захар в четирите ъгъла на спалнята.

Разваляне на магия за любов

Ще ползваме неголям катинар и две свещи. Обектът на магията присъства на ритуала лично или чрез своя лична вещ – например тениска, която е носил няколко часа.

В ден вторник заставаме с лице към изток, палим свещите и поставяме между тях отворен катинар.

Човекът стои срещу катинара или покриваме катинара с предмета, който носи енергията му. Изричаме:

Катинарът се отваря и сърце освобождава.
Няма връзки и вериги. И магия не го стига.
Господ злото ще изчисти, щастие ще му замисли.
Махаме магия стара и я хващаме във катинара.
Що не е от Бог, да се махне от добрите хора!
Амин!

Загасяме лявата свещ, после дясната. С чиста кърпа хващаме катинара и го завиваме. Отнасяме го до река и го пускаме в нея. Тръгваме си, без да се обръщаме.

Ако в града ви няма река, закопайте катинара на минимум 50 см дълбочина. Отгоре поставете камък.

Мнение №3: Ходжа Абдула изчисти семейно проклятие
какво се случва след разваляне на магия, симптоми
Борис Ников от Варна

Майка ми подавала на баща ми кървава храна, сещате се. Правела го е постоянно, докато сме били в училище. Страхувала се, че ще ни напусне и ще загинем от глад.

Не я обвинявам, но заради нейните самоделни магии си навлякохме крайна бедност. Баща ни остана, но като безработен легна на нас. Брат ми боледува. Аз имам проблеми с гнева.

Нещата се подобриха от ходжа Абдула. С него се свърза баба ни, която не издържала да ни гледа. Ходжата ѝ описал причините и дал указания. Самият той правил някакви магии. Баба ми оттук помагала с молитви и Киприянови служби.

Благодарен съм на ходжата. Спаси ни задниците, въпреки яката издънка.

Борис Ников от Варна

Разваляне на копанарска магия

Разрушаването на такова въздействие е толкова трудно и сложно, както и създаването на специфичната магия. Копанарите използват свой език и символи, които не се познават извън общността им. А без да се знае магическият ритуал, разрушаването му е проблематично.

Ако се съмнявате за копанарска магия, пишете на ходжа Абдула. Той е запознат с традициите на копанарите. Умее да диагностицира и да премахва този тип въздействия.

Разваляне на магия, направена с мензис

Магията с нечиста кръв носи силни негативи – разрушава живота и здравето. Изкуствената енергийна връзка е много силна.

Вземете парче месо, нека е прясно и ако има по него кръв – още по-добре. Най-качествената магия се върши със сърце. Поставете месото върху червена хартия и кажете:

Кръвта изтича от парчето месо. Магията изтича от аурата на… (името).
Тялото на… (името) се възстановява, кръвта се обновява, съзнанието се вразумява.
Нека енергията на нечистата кръв се смеси с животинската кръв
И завинаги да се премахне от… (името).

Изгорете месото и пръснете пепелта. Още ТУК: Лесно правене на силна магия с мензис. Разваляне на магия с менструална кръв!

Премахване с безопасна игла и свещ

Този ритуал и направен за изчистване на съпруг или съпруга. Прави се в семейното гнездо от чистият от магическо вмешателство партньор.

Безопасната игла се забожда на дреха, напоена с енергията на обекта на магия. Другият съпруг държи иглата в една ръка, а дрехата в другата и чете „Отче наш“ по 28 пъти дневно точно 28 дни.

По време на четенето гори свещ. Всеки ден се събира стопеният восък и се изнася от дома.

Със светена вода

Взимаме чаша светена вода и църковна свещ, купена в неделя. Запалваме я.

Заклинанието е:

Нека целият негатив, събран тялото на вярващия в Бога … (името), да се поеме от тази църковна свещ. Нека неприятностите изгорят в нейния огън. Нека злото се претопи. Нека всичко отмине и повече да не се върне!

Потапяме свещта в светената вода. С тази вода омагьосаният човек мие лицето си три дни поред и се моли или изрича „Отче наш“.

С останалата вода се освещава дома като се пръска навсякъде, освен в тоалетната.

С пръстен
как да премахнем магия, как да развалим магия сами
Брачната халка е предпочитана за обреди

Снабдяваме се със снимка на жертвата на хартия и я притискаме с неин пръстен. Палим черна свещ и движейки я над снимката, изричаме:

Всякаква магия и нечиста сила да се премахнат от … (името).
Да се изчисти домът, да се изчисти семейството, да се изчистят всички вещи на … (името).
Амин!

Капнете восък върху образа и загасете свещта. Увийте я в снимката, заедно с пръстена, приберете всичко в платнена торбичка и изнесете от дома.

Далече на открито място отворете торбичката. Заровете всичко, без пръстена. Върнете го на притежателя си, като му поръчате да го носи на безименния пръст.

Премахване с кръв

За този ритуал трябват снимка, 3 червени свещи и игла. Човекът, когото чистим, присъства.

Нареждаме свещите под формата на триъгълник и ги запалваме. В центъра поставяме снимката.

Нагряваме иглата на пламъчетата и с нея убождаме пръста на омагьосания. Когато се появи капка кръв, капваме върху снимката и молим всички магически негативи да се поемат от кръвта.

Накрая всичко се събира на вързопче и се пуска по течаща вода.

С храна

Наричаме храната да изчиства човека, който я приема. Прави се 28 дни, на обедното хранене. Предварително ястията се освещават със светена вода и им се чете молитва. Наричат да чистят от магическо въздействие.

Този ритуал изглежда лесен, но премахва доста силни въздействия.

С кукла (вуду)

Създаваме кукла от природни материали – листа, клонки, жълъди. Ако не умеете, вземете парче памучен плат. Назовете куклата на човека, който ще се чисти.

През нощта, след пълнолуние, поставете куклата на прозореца, да я облива лунна светлина. На следващата нощ вземете куклата в ръце и кажете, че желаете всяко чуждо влияние да напусне това тяло, да се смеси с лунните лъчи и да изчезне в Космоса, откъдето е дошло.

Резултатът ще се види след 4 дни.

Арабска молитва при разваляне на магия

Такива молитви четат ходжите, като нерядко се налага да ги изричат по 700 или 1700 пъти. Сред запознатите с това изкуство е и ходжа Абдула.

Мощни ритуали вън от дома
 • С игли – хващат се по 5 нови игли във всяка ръка и се изрича: Акел фас, ибзес било! Нота ав, абира нас. Иглите се навеждат с острия връх надолу и негативът се изпраща към земята;
 • С конци – отрязва се 20 см бял и 20 см черен конец. С тях се завързва гръдна кост от пиле. Увесва се над запалена свещ и се изрича молитва за изчистване. След ритуала всичко се заравя в земята;
 • С руни – ритуалът се прави на запалени свещи, но не църковни. Формулата е: Айваз, соуло, хагалас, соуло, йейра! Означава победа със свои сили и с помощта на природата. Свещта се заравя в почва;
 • Със снимка – застава се в средата на широко поле. В едната ръка е снимката на човека, който чистим, в другата – залък хляб. Обтриваме снимката с хляба, като мислим как залъкът поема негативното въздействие. Накрая всичко се изгаря и се засипва с пръст.
Махане на магия върху себе си

Изчистването се прави у дома, в пълно усамотение.

Чертаем кръг с тебешир на пода и заставаме в центъра му. Държим икона и кръст, косите са разпуснати. Призоваваме нашите ангели хранители и водачи на помощ. Отправяме гореща молитва за освобождение. Завъртаме се трикратно наляво и отново изричаме молитвата. Думите са свободен текст, да извират от сърцето.

Ритуалът се повтаря 17 дни, точно в 12 ч. наобед.

Какво да правим след това?

Проверяваме резултата с яйце и при откриване на следи от магия, повтаряме още 17 дни.

Отиване на църква

Най-строго вярващите християни не възприемат домашните ритуали и магически обреди. За тях е от полза да ходят на църква, да се молят и да принасят дарове, да поговорят със свещеника.

В църква ще ви прочетат…

Киприянова молитва

Тя е за премахване на магии, зли духове и негативни вмешателства. Християнската църква не признава официално магиите, но в някои храмове се чете в определен ден.

ТУК ще видите текста на  Киприянова молитва и как да си осигурите четенето й от свещеник. 

Какво се случва след разваляне на магия

В първите часове след ритуала за изчистване започва промяната на омагьосания човек. Тялото и аурата му се отърсват от насилието и от чуждата енергия и това веднага се вижда. Тенът се оправя, човекът придобива по-здрав вид. Емоциите утихват. Настъпва спокойствие.

За колко време се разваля магия?

Черната магия не се разсейва моментално. Понякога са нужни 10-20 дни. Но през цялото време поведението на човека се подобрява. Изчезват агресията и апатията. Той започва да проявява интерес към семейството си, към любимите си неща отпреди. Здравето се възстановява, премахват се кризите. Животът постепенно започва да се нормализира

Симптоми при разваляне на магия

При силни въздействия се явяват негативни симптоми. Разпространена реакция е повръщането – така жертвата на магия изкарва от тялото си вкараната му отрова. Нерядко се променя цветът на урината. Фекалиите почерняват. Ако се вземе кръвна проба, ще не види изменение и там. Тялото изкарва негативите по всички познати му начини.

Възможни опасни последствия

В добрия случай магията се премахва от професионалист. В идеалния случай – от който я е извършил. Естествено, не е възможно, но мнозина други са наясно с използваните техники и ритуали.

Откъде идва рискът при самостоятелно премахване?

В магиите се залага жертва и може тя да бъде потърсена от този, който я разваля. Има риск от отключване на болест, от провал на съдбата и късмета, от загуби – материални и любовни. Понякога несръчното премахване на магия нанася повече вреди, отколкото самата магия.

Опитните професионални умеят да минимизират последствията и да намалят силата на енергийния удар.

Кой е ходжа Абдула и как помага?

добър ходжа за разваляне на магии специалист по черна магия
Ходжа Абдула помага и в България

Ходжа Абдула е четвърто поколение ходжа. Роден на Гьокчеада, той работи с хора от различни държави. Разстоянието не е пречка – ходжата дава съвети от разстояние и помага на желаещите да се изчистят от магия, без да си навредят.

Ходжата събира разделени, възстановява семейства, помага за деца и за щастие. Уменията му се простират много извън любовта. Той практикува над половин век, а много от уменията му са наследство от неговите предци – също с магически талант.

Ходжа Абдула уважава вярата на всеки човек и се стреми да му предложи ритуал или обред според неговите разбирания и традиции. Затова ходжата прави и мюсюлмански, и арабски, и християнски ритуали, а и по-древни практики. Познава отлично традициите на копанарите и само той умее да премахне техните опасни и буквално вечни заклинания.

Още информация и източници на английски: Премахване на магии; * И още конкретни ритуали; * Как да запазим семейството си от магия.

Мнения, отзиви и форум за ходжа Абдула

Ходжата вече има доста почитатели и в България. Във форумите се споменава името му с благодарност и се препоръчва. За качествата на ходжа Абдула разказват хора, на които е помогнал.

как да се изчистим от магия
Факсимиле от благодарствено писмо до ходжа Абдула от човек, на когото той помага от доста време.

Как да се свържем с него?

В сайта за България има форма за свързване с ходжа Абдула, а ТУК са описани услуги, ритуали и обреди, които извършва ходжата:

Ходжа Абдула. Услуги, мнения, контакти и цени

Първоначално публикувано на:07.12.2023 @ 8:00

За Радост Димитрова

Прочети още

Отвращаване от алкохол. Лечение на алкохолизъм в домашни условия

Има ли ефикасно лекарство против алкохолизъм? Тайно лечение в домашни условия

Търсим ефикасно лекарство против алкохолизъм. Възможно ли е тайно лечение на алкохолизъм с хапчета и …

22 Мнения

 1. Зина Методиева

  Една гледачка ми каза, че по съдба трябва вече да имам мъж и 3 деца, обаче нямам дори постоянен партньор. Съдбата ми се е изменила, но не знам защо. Помагайте, моля ви!!

  • Александра

   Александра 01.04.88 Николай 11.11.87 как да се изчистим от чуждите влияния и мъжа ми да ми обръща повече внимание и любов да получавам

   • Анна Апостолова

    От години страшно не ми върви Ина мен Ина брат ми сигурна съм че има магия и проклятие живота и е ад моля ви да ми кажете какво е положението и ако можете да откриете кафе какво е направено аз съм в Гърция а брат ми в България Иван Апостолов пишете ми какво става и какъв е реда

    • Гроздан Михайлов

     Здравейте, Анна! Въпросът ви може да достигне до добрия ходжа, ако се обърнете към него на неговия сайт през този линк: https://magiamuska.com/. Той много рядко влиза тук и отговаря само на сайта си.

 2. Орлена Благова

  Запознах се с един човек, който ми пасна. Искам го за брак, но не… Говорим в месинджър, 2-3 пъти излизаме, но не!! За мен е идеалът, какво го спира???)!! Как да ме погледне като съпруга? Някоя му е направила магия, сигурна съм!!

 3. Доволна

  Ходжа Абдула ми разкри, че съпругът ми има паралелно семейство. Не изневяра, второ семейство. Ходжата го видя, каза ми къде живее жената, каза белези, по които да намеря блока. Еми, намерих го. Чиста истина беше. Обаче хич не пожелах да го връщам. Стегнах му багажа и му го пратих на адреса. Но ходжата беше перфектен!

 4. Здравейте, жена ми два пъти ме зарязва и се изнася с все багажа, обаче оставя децата. Идва и като я зарежи поредният, се връща. Уж виновна, уж се разкайва и пак. Дали има магия, как да разбера?

  • Бианка Генова

   Здравейте!мъжа ми постоянно се кара с мен,на мен и детето.излъчва злоба и неприязън към нас,а знам че ни обича.семейни конфликти със и без поводи зачестиха.нетърпимо е…можете ли да помогнете..каква е причината

  • Йорданка

   На последък никак не ми върви. Със съпруга ми сме заедно от 24 год.,а в момента той е подал молба за развод. Друга жена се е намешала в нашите отношения. Незнам как да определя държанието му но всички виждаме че е неадекватно, нищо общо с човека който е. Има ли някаква външна намеса от тази жена ,направила ли му е нещо ? Помогнете ми да разбера и какво ще стане в бъдеще. Живота ми се руши с всеки изминал ден. Ще се осъзнае ли и какво да направя за да се върне човека когото познавам ?

 5. Здравейте, имам ли магия? Какво точно се случи и се случва между мен и бившия ми мъж?

 6. Кирилова

  Обръщам се към авторката на статията и администратора на сайта. Видяли ли сте, какво пише в сайта, към който сте сложили линк под настоящата статия. Заглавието на линка е „Как да запазим семеството си от магия“ и препраща към сайта на опасен черен магьосник. Вътре няма информация как да запазим семейсдтвото си от магии, а са дадени пояснения как да се направят магии. Няма добри и лоши магии, всички магии са недопустими и извършителят си плаща жестоко за тях. Няма магии с добри намерения, всяка магия е посегателство над свободната воля на човек.
  Недопустимо е такава информация да се качва в нета, защото има лоши, прости и непросветени хора, които ще се възползват от нея, за да вредят.

  • Как може да се свържа с ходжа Абдула? Телефон за връзка може ли?

  • Гроздан Михайлов

   Здравейте, г-жо Кирилова. Ходжа Абдула наистина се занимава с магии и това не е тайна. Но той също така може и да развали магия, ако вече е направена от някой друг. За съжаление много хора правят магии и все някой трябва да може да ги разваля, иначе светът ще се превърне в ад.
   Здравейте, Gulte, на сайта към който е даден линк в статията, има всички необходими координати за връзка с добрия ходжа за разваляне на магии.

 7. Как мога да се свържа с ходжата?Ако може негови координати!Благодаря ви

  • Милена Аврамова

   Здражеяте,
   Имам роднини, които непрекъснато ми правят магии. Моля да ме спасите от това.
   Нямм сили.

 8. Стефан Иванов

  Благодаря, приятели!

 9. Имам нужда от тебе сапругами иска развот молите спаси семествотими варни съпруги

 10. Елка Попова

  Напоследък ми се случват само лоши неща , поблем с децата , майка ми ?
  Възможно ли е да ми е направена магия ?

  • Гроздан Михайлов

   Здравейте! Ако искате да се свържете с ходжа Абдула, трябва да посетите сайта му https://magiamuska.com/
   Той не чете коментарите тук!!!

 11. сибелджан

  здравей те аз и мъжът ми неможем да се разберем живейм със него 14 години и ще имаме второ деде искам да се върни при мен моля ви помогнете ми да се върни сам при мен стана 2 месеца сме разделени много ви се моля да ми помагате

 12. Имам ли магия или обсебване? Не се чувствам добре!

  • Гроздан Михайлов

   Най-добре попитайте директно някой от ясновидците или направо Ходжа Абдула ТУК: https://magiamuska.com/
   На този сайт „Портал 21“ не отговарят на въпроси за гадаене и разваляне на магия..

 13. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *