Черна луна в Овен, прогноза, астрология

Павел Глоба: ужаси заради Черна Луна във войнствения Овен

Миналия път тя затри половин Европа. Сега под риск е половината свят!

Преди четвърт век баба Ванга предсказва, че в годината на огледалото (2020 г.) планетата ще бъде обхваната от страшна пандемия, каквато не е виждана минимум 100 г. назад. За предстоящи беди пред човечеството предупреждава и известният астролог Павел Глоба.

Дотук Глоба е предсказал с абсолютна точност няколко ключови събития за света: разпадането на СССР, властта на Путин, терористичният акт от 11 септ. 2001 г., световната криза 2008 г. и др.

Сега астрологът зове за внимание заради Черната Луна, която влезе в знака Овен. Това се случи 2 дни, след като започна Годината на Плъха.

Павел Глоба не спира да предупреждава, че това съчетание през всички векове е водило до сложни, да не кажем катастрофални последствия. Черната Луна във войнствения Овен отваря

политически катаклизми, войни

смъртоносни епидемии, глобални бедствия и всякакви неприятности с планетарен глобализъм. Само да си спомним, че през XIV век Черната Луна (или както още я наричат Лилит) разпространи чумата и затри половин Европа. Най-унищожителният мор през Средновековна Европа се случва под нейно влияние – чумата бушува 7 год. и покосява гигантско количество хора

Този път ситуацията е още по-лошо

Черна луна в Овен, прогноза, астрология
Астрологът Глоба предсказва ключови събития за Земята

Според Павел Глоба, тя се влошава от няколко факта. Първо, 2020 г. е високосна. Второ, това е година на Плъха – първата година от традиционния китайски 12-годишен цикъл. С него започва съществена промяна. Плъхът е нещо като локомотив, който влече след себе си ключови събития. Той залага програмата за целия цикъл – 12 години.

Пик и край на коронавируса

По-рано Глоба посочи точния пик и край на епидемията от ковид-19. Той прогнозира спад от началото на лятото, но не окончателен. Вината отново е в Черната Луна. Тя ще бъде в Овен до 20 октомври. Затова има голяма вероятност коронавирусът да остане сред нас до средата на есента.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Бившата съпруга на Павел Глоба – също астролог, чертае различен сценарий. Тамара Глоба прогнозира:

„Много страни ще се затворят през тази година. Пътуването през граници ще се ограничи за минимум 3 години. Защо толкова дълго? Ние влязохме в нов етап. Помните ли 2001 г. и падането на двете кули? И сега е така – открива се ново десетилетие. Отначало има опасности, които нататък минават в нова форма“.

Тамара посочва втора вълна в началото на юни, но тогава човечеството ще се вълнува вече от други проблеми. Затова вирусът ще се върне в края на есента, но вече в друг план.

Прогнозите на двамата Глоба не са черни. Ще има и позитивни промени. Всичко ни прави по-здрави и по-силни.

Междувременно на 13 май беше съобщено, че на Луната са регистрирани неочаквани тектонични движения. Те може да причинят нови природни катаклизми на земята.

Според някои прогнози, ще бъде засегната територията на Русия. Вероятно – природни катаклизми. Руска служба по климатология и статистика подкрепи астрологичните прогнози със свои такива – за зачестяване на случаите на смерчове, урагани и проливни дъждове. Дали ще са разрушителни? Кой може да каже? Но факт са протичащите глобални изменения. Топлите лета топят вечните ледове, което във всички случаи е опасно.

За бъдещето на ледниците предупреди през декември 2019 г. и Павел Глоба. Той също говори за природни катаклизми пред Русия. Луната влияе на приливите и отливите, а тя сега е Черна. И в Овен.

Наблюдения на NASA потвърдиха неочаквана активност на спътника на Земята. От невидимата страна са се появили 500 области с видими тектонични процеси. Недрата на Луната се активизират, след като са „дремали“ милиарди години.

Две са предположенията: сблъсък на Луната с огромен метеорит. В резултат от това се е появил кратер, какъвто не е виждан в Слънчевата система.

Другата верния е, че на тъмната страна на Луната – недостъпна за наблюдение, се е случило нещо необичайно, нещо извън нормите. Но то се е отразило и на другата страна.

Преди 3 години Павел Глоба заяви, че през 2021 г. вече ще живеем в нов свят, какъвто не сме виждали.

Впрочем, всичко това България ще следи по новините. Пророчеството на Слава Севрюкова се потвърждава непрекъснато от съвременни ясновидци и духовни учители.

В океана от природни катаклизми и бедствия за човечеството страната ни ще остане като оазис на спокойствието и мира.

Слава казва, че България има Висша защита. Да не забравяме, че тя даде срок то 2025 г. българите да се приберат у дома си, където ще бъдем защитени и ще оцелеем.

Остават 5 години!

Видео: Черна Луна в знаците от Зодиака.

За Радост Димитрова

Прочети още

Интелигентност: Как да я различим от глупостта в социалните мрежи?

Интелигентните жени забогатяват, останалите правят кариера

Жените-сови са умни, интелигентни и артистични. Те спят до късно, не се стресират и се …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *