Павел Глоба
Павел Глоба с прекрасна прогноза за страната ни

Павел Глоба изчисли: Кирил Петков става премиер! С него и Радев излизате от бедността!

Кирил Петков ще бъде новият премиер според думите на признатия в цял свят Павел Глоба!

Настоящият служебен икономически министър Кирил Петков ще бъде новият премиер на България. Това предрича в изчисленията си световно признатият астролог Павел Глоба. Нещо, което би се понравило на огромен процент от избирателите.

Павел Глоба
Павел Глоба с прекрасна прогноза за страната ни

Кирил Петков е млад човек, на 41 години. Образованието и професионалните му качества обаче са завидни, което стана очевидно за българите още от самия старт на работата на служебния кабинет на Румен Радев.

Кирил Петков беше този, който отправи директни и преки обвинения срещу екс премиера Бойко Борисов и свитата му. И заяви в ефир, че досегашното управление буквално е фалирало държавата. Присвоени са милиарди евро, разпределени в няколко фирми на „избрани“ лица.

Кирил Петков се ползва с огромно уважение сред хората, както и настоящият вътрешен министър Бойко Рашков. Той пък е категоричен, че ако заеме поста на главен прокурор, не само Борисов и Делян Пеевски, но и Иван Гешев отиват в затвора.

Колкото до президентските избори, тях категорично и с безапелационна победа ги печели ген. Румен Радев, твърди големият Павел Глоба. Няма друг кандидат, който дори и малко да застраши президента, когото народът обожава.

С управлението на Кирил Петков и следващото правителство, в отличен синхрон с президентската институция, България ще тръгне стремглаво нагоре. След толкова години на мизерия и нищета, родината ни най-сетне се отърсва от бедите и поема към разцвета си.

Още по темата четете по-долу:


Павел Глоба предрекъл днешната политическа криза в България

В свое пророчество отпреди 10 години известният руски астролог е предрекъл сегашната политическа криза в една от своите ясновидски прогнози за България през 2021 година. Ето някои от неговите предсказания:

До края на 2021 година се очаква България да влезе в нова криза, предрича известният руски астролог Павел Глоба в свое пророчество отпреди 10 години. До него се добрахме, търсейки в Яндекс. В него той предсказва днешната политическа криза при съставянето на правителство, заради изчерпването на досегашния ресурс от доверие към управляващите. Сегашната ръководна класа ще бъде компрометирана, а също и тези, които кандидатстват за ново лице на управлението, тъй като малко или повече и новите ще бъдат забъркани в делата на старите.

Но така или иначе кризата ще доведе до сътресения и до вземането на нов бърз кредит от правителството, с цел да се балансират нещата в страната. Този ход ще доведе до закрепване на ситуацията и до възможност за възход на страната. Увеличението на държавния дълг обаче ще засили финансовата криза, което няма да остане без политически последствия за новите партии, пише Глоба.

Ето какво още сме писали по-рано по темата за Павел Глоба:


ЕС става кръгла нула, Русия е новата велика сила! Лъжата Covid лъсва до лятото!

Най-известният астролог в света Павел Глоба предрича страхотни промени през 2021 година! Новата 2021 година ще бъде преломна за целия свят. Това вещае най-известният астролог на земята Павел Глоба. През годините неговите прогнози са се сбъдвали с точност, която е изумявала и най-вещите в областта.

Този път Глоба казва неща, които трудно бихме си представили към днешна дата, но е убеден, че ще се случат. Първото от тях е, че още през настоящата година Америка и Европейският съюз ще изгубят силата си и позицията на лидери.

Според него, на практика ЕС ще изчезне, ще стане кръгла нула. Съюзът ще продължи да съществува, но вече само на „хартия“, а новата велика сила ще бъде Русия, начело с Владимир Путин. Заедно с нея на предна линия излиза и Китай, пише novostibg.eu.

Павел Глоба твърди, че ще заживеем в един напълно различен свят, за какъвто дори не сме предполагали само допреди месеци. Промяната ще стане бързо, но хората вече няма да са така учудени – не и след едногодишния кошмар в живота на всички, наречен Covid-19.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

В момента, в който Русия и Китай започнат да налагат позициите си обаче, лъжата, наречена Ковид ще лъсне. А до лятото разкритията за него ще бъдат вече толкова големи, че никой няма да може да попречи на света да заживее отново нормално.

„Не казвам, че вирус няма. Ковид е тук и съществува наистина. Хора, много хора се разболяха и много от тях починаха от тази болест. Но същото нещо беше и по време на свинския грип. Само че тогава нямаше налагане на крупни интереси и подобни злоупотреби с хората.

През тази една година стана ясно едно – опитаха се да наложат нов световен ред, да превърнат хората в роботи, да ги накарат да забравят общуването и контактите си. Всичко това е удобно за няколко човека в света, които се броят на пръсти. Е, в крайна сметка това ще спре“, обнадеждава с прогнозата си руснакът Павел Глоба.

Знаем, че от години той живее в Германия и с очите си вижда редица от несправедливостите и безумията, предизвикани от Ангела Меркел и ЕС. Това е неговата прогноза, която няма да се понрави на мнозина. Но от друга страна милиони хора по света ще бъдат наистина щастливи. Да бъде!


Още по темата, каквото сме писали по-рано:

Павел Глоба 2020: пророчества за света и България

Най-голямото предизвикателство за 2020 г. е икономическата криза. Поставят се основите на едно различно десетилетие. Обществото на потреблението ще загине. Ще се роди ново общество – на жестоките икономии

Павел Глоба е сред астролозите със световна слава. Неговите прогнози помагат на хиляди хора да градят успешни планове и да достигат целите си в най-кратки срокове. Освен хороскопи, той периодично оповестява глобални прогнози за бъдещето на света. Ето неговата визия за 2020 г. и процесите, които започват.

Павел Глоба за световния кризис

Павел Глоба прогнозира, че 2020 г. ще постави отпечатък на цяло десетилетие. Текущата година е година на Плъха. Пак под егидата на Плъха през 2008 г. се случва всеобхватната финансова криза. В китайския календар Плъхът открива нов 12-годишен цикъл и основополага водещите тенденции в следващото десетилетие.

Черна луна в Овен, прогноза, астрология
Астрологът Глоба предсказва ключови събития за Земята

Още през първите 4 години от десетилетието ще се случат радикални промени в икономиката, политиката и деловия свят. По думите на астролога&

… само след 4 години по-голямата част от света ще се озове в съвършено различен и значително по-добър свят.

Прогноза отпреди 11 г.Астрологът започва да очертава бъдещите промени отпреди 11 г. Оттогава той няколко пъти предупреждава за голямата криза, в която влиза светът от 2020 г. Първата му обхватна публикация по тази тема е в сп. „Эхо планеты“ от март 2009 г. Дотук нещата от това предсказание са се сбъднали на 90%.

Глоба за САЩ

Икономическата криза, която стартира от 2020 г. ще прекрои политическата карта на света и от корен ще промени геополитическото разположение на силите. САЩ ги очакват тежки времена, а Европейският съюз ще прекрати своето съществуване.

Това е теза на Глоба от 11 г., която той не променя, а непрекъснато потвърждава.

Незавидната участ на САЩ започва с 44-я президент. Това се пророкува още от руски астролог от XVI в. Василий Немчин, който указва за сътресение, което ще дойде иззад океана. Глоба доразвива пророчеството, като казва, че кризата ще започне след 44-я президент. Както знаем, Тръмп е 45-и поред. Явно съдбата се преобръща от Барак Обама, който средновековния астролог нарича „черния човек“.

И наистина кризата започва след Обама. Глоба казва, че САЩ като водеща световна държава няма голямо бъдеще. Чака е велика депресия. Страната ще успея да се съхрани, но ще загуби своята лидерска позиция. Най-тежко ще е времето след Обама.Черна луна в Овен, прогноза, астрология

Глоба за Европа

Печално бъдеще очаква и Европейския съюз. На нягово място ще се появят няколко обединения. Страните от Скандинавието и Прибалтика ще образуват Северен съюз. Франция, Италия и Испания ще се обединят в Южноевропейски съюз. Ще има и друг локални спогодби.

Възможно е ЕС да остане като понятие, но повече на хартия. Без реално влияние.

Глоба за НАТО

Ще се разпаднат ред военни и политически съюзи. НАТО няма да доживее края на кризата. В началото й той ще изглежда по-силен и здрав, но след това изведнъж ще прекрати съществуването си.

Глоба за Русия

През тези бурни времена Русия ще разпознае своите врагове. 2021 г. ще бъде под егидата на Белия металически Бик.

По принцип годините на Бика са традиционно сложни за Русия. В такива години са родени най-заклетите врагове на страната като Наполеон и Хитлер. В година на жълтия Бик е създаден блока НАТО. И ето че отново идва такава година, през която Русия ще разпознае и ще погледне в лице истинските си врагове.

Русия ще започне да „вдига цената си“ от 2016 г. с качването на цената на нефта. Именно нефтът ще й помогне да излезе от кризата на световен лидер.

Глоба за България

Според неговата прогноза, страната е застрашена от икономически и геополитически сътресения в края на 2020 г. Цялата държава ще преживее сложни времена. Ще се надигне социално напрежение, което ще помете властта. Ситуацията в страната ще се промени необратимо.

Все пак 2020 г. поставя и край – края на най-трудните времена. Казват, че преди утрото мракът е най-дълбок. Ето, в настоящата година България е в своя дълбок мрак, но я чака възход нагоре, в синхрон с възхода на Русия.

Русия ще се превърне в могъща империя и ще се окаже нов светове лидер. България ще извлече икономически ползи от това положение.

Глоба за нова световна война

Астрологът допуска разгарянето на нов световен конфликт. Това е заради попадането на Уран в Овен, което е доста войнствено съчетание. То определя перманентната военна обстановка на Изток.

Напрежението ще расте и заради икономическата криза. Ситуацията ще се влошава, особено за долара.

Глоба чертае смесица от мрачни краски и надежда вече 11 г. Той доста познава, но за  малко от предсказаното е било предотвратено. Според Глоба, това не е повод за гордост. Астролозите правят прогнози, не за да се тупат в гърдите, когато познаят. Целта им е да предупредят хората и те да избегнат неприятните последствия. Ние сме като лекарите – не само поставяме диагнози, но искаме да излекуваме хората, прави паралел Глоба.

През 2009 г. Павел Глоба предрича разпадането на Украйна. Той посочва доста по-отрано, че две територии от източната част ще престанат да се подчиняват на Киев, а Крим ще стане украинската Чечня. За жалост, неговото предупреждение не променя съдбовната линия. Всичко се случва, точно по думите му.

Въпреки това Павел Глоба продължава да предупреждава хората, надявайки се да намали последствията. Астрологичните прогнози дават различни възможности.

Най-силно бие камбаната по отношение на икономиката. В близките години ще се роди една напълно различна икономика. Глобалната промяна ще настъпи бързо. Тя ще се провокира от глобални катастрофи от природен характер.

Глоба за пандемията

Вирусът през 2020 г. беше само суха тренировка. Той ще изчезне до края на годината, за да се върне отново и отново през 2022 – 2024 г.

Всичко се решава от Юпитер със Сатурн

Аз предупреждавах за 2020 г, казва Глоба. Много пъти казвах, че ще е кризисна година. Но най-сериозният кризис ще бъде в края на годината. А след няколко години ще има още по-сериозен кризис.

Сега в тестов режим преодоляваме нещо, което не е реална пандемия. Не е като испанския грип, от която са загинали 10% от човечеството. Сегашните мерки излишно създават параноя. Сега минаваме тест, проверка.  През 2023-2024 г. светът ще започне да се променя. Наскоро настъпилата епоха на Водолея поставя съвършено различни приоритети и фактори. Те може да изглеждат малки и незначителни, но са знакови. Обръщат много неща с главата надолу.

След 4 г. ще живеем в крайно различен свят. Може би с различни граници.

Светът ще е технократски. Ще се оформи едно ново общество – не общество на потреблението, а обратно – на жестоките икономии. Глоба многократно е говорил за това през годините и горчиво съжалява, че сега не му вярват…

Грандиозен геополитически проект

Той се провокира от положението на Юпитер и Сатурн. Веднъж на 20 г. те се доближават. Тогава започват големи промени в света. Тези две най-големи планети винаги ознаменуват нов геополитически мега проект. Накратко: светът започва да се променя. Който не се впише, ще бъде изхвърлен.

Има два варианта на събитията: жесток и мек, казва Глоба. Мекият вариант е навлизането на нови хора в политиката – млади хора, които ще сменят властта безболезнено.

Черна Луна във войнствения ОвенЧерна луна в Овен, прогноза, астрология

Предният път, когато изгря, Черната Луна затри половин Европа. Сега под риск е половината свят!

Преди четвърт век баба Ванга предсказва, че в годината на огледалото (2020 г.) планетата ще бъде обхваната от страшна пандемия, каквато не е виждана минимум 100 г. назад. За предстоящи беди пред човечеството предупреждава и известният астролог Павел Глоба.

Дотук Глоба е предсказал с абсолютна точност няколко ключови събития за света: разпадането на СССР, властта на Путин, терористичният акт от 11 септ. 2001 г., световната криза 2008 г. и др.

Сега астрологът зове за внимание заради Черната Луна, която влезе в знака Овен. Това се случи 2 дни, след като започна Годината на Плъха.

Павел Глоба не спира да предупреждава, че това съчетание през всички векове е водило до сложни, да не кажем катастрофални последствия. Черната Луна във войнствения Овен отваря

политически катаклизми, войни

смъртоносни епидемии, глобални бедствия и всякакви неприятности с планетарен глобализъм. Само да си спомним, че през XIV век Черната Луна (или както още я наричат Лилит) разпространи чумата и затри половин Европа. Най-унищожителният мор през Средновековна Европа се случва под нейно влияние – чумата бушува 7 год. и покосява гигантско количество хора

Този път ситуацията е още по-лоша

Според Павел Глоба, тя се влошава от няколко факта. Първо, 2020 г. е високосна. Второ, това е година на Плъха – първата година от традиционния китайски 12-годишен цикъл. С него започва съществена промяна. Плъхът е нещо като локомотив, който влече след себе си ключови събития. Той залага програмата за целия цикъл – 12 години.

Пик и край на коронавируса

По-рано Глоба посочи точния пик и край на епидемията от ковид-19. Той прогнозира спад от началото на лятото, но не окончателен. Вината отново е в Черната Луна. Тя ще бъде в Овен до 20 октомври. Затова има голяма вероятност коронавирусът да остане сред нас до средата на есента.

Бившата съпруга на Павел Глоба – също астролог, чертае различен сценарий. Тамара Глоба прогнозира:

„Много страни ще се затворят през тази година. Пътуването през граници ще се ограничи за минимум 3 години. Защо толкова дълго? Ние влязохме в нов етап. Помните ли 2001 г. и падането на двете кули? И сега е така – открива се ново десетилетие. Отначало има опасности, които нататък минават в нова форма“.

Тамара посочва втора вълна в началото на юни, но тогава човечеството ще се вълнува вече от други проблеми. Затова вирусът ще се върне в края на есента, но вече в друг план.

Прогнозите на двамата Глоба не са черни. Ще има и позитивни промени.

Всичко ни прави по-здрави и по-силни

Междувременно на 13 май беше съобщено, че на Луната са регистрирани неочаквани тектонични движения. Те може да причинят нови природни катаклизми на земята.

Според някои прогнози, ще бъде засегната територията на Русия. Вероятно – природни катаклизми. Руска служба по климатология и статистика подкрепи астрологичните прогнози със свои такива – за зачестяване на случаите на смерчове, урагани и проливни дъждове. Дали ще са разрушителни? Кой може да каже? Но факт са протичащите глобални изменения. Топлите лета топят вечните ледове, което във всички случаи е опасно.

За бъдещето на ледниците предупреди през декември 2019 г. и Павел Глоба. Той също говори за природни катаклизми пред Русия. Луната влияе на приливите и отливите, а тя сега е Черна. И в Овен.

Наблюдения на NASA потвърдиха неочаквана активност на спътника на Земята. От невидимата страна са се появили 500 области с видими тектонични процеси. Недрата на Луната се активизират, след като са „дремали“ милиарди години.

Две са предположенията: сблъсък на Луната с огромен метеорит. В резултат от това се е появил кратер, какъвто не е виждан в Слънчевата система.

Другата верния е, че на тъмната страна на Луната – недостъпна за наблюдение, се е случило нещо необичайно, нещо извън нормите. Но то се е отразило и на другата страна.

Преди 3 години Павел Глоба заяви, че през 2021 г. вече ще живеем в нов свят, какъвто не сме виждали.

Впрочем, всичко това България ще следи по новините. Пророчеството на Слава Севрюкова се потвърждава непрекъснато от съвременни ясновидци и духовни учители.

В океана от природни катаклизми и бедствия за човечеството страната ни ще остане като оазис на спокойствието и мира.

Слава казва, че България има Висша защита. Да не забравяме, че тя даде срок то 2025 г. българите да се приберат у дома си, където ще бъдем защитени и ще оцелеем.

Остават 5 години!

Видео: Черна Луна в знаците от Зодиака.

За Радост Димитрова

Прочети още

Георги Изворски: биография, беседи, книги, молитви, видео и др.

Георги Изворски. Биография и семейство. Силвина Белопойчева (Бел Илали) + мнения

Биография на Георги Изворски. Книги и молитви. Има ли съпруга? Коя е Силвина Белопойчева (Бел …

8 Мнения

 1. Путина В. Владимирова

  Павел Глоба и Тамара Глоба мъж и жена ли са? Аз принципно него го харесвам, но много често забравя какво е предсказвал и започва да ръси точно противоположните неща. На друго място видях, че Китай ще завладее Русия чак до Урал и Русия ще стане член на ЕС и НАТО. Да ви кажа честно, това ми звучи по-достоверно. Путин продава Русия на Китайците и те в един момент просто ше си я земат.

  • Ха – ха – ха…. Путин да продаде Русия , ли… Ма , Ти Чуваш ли се Изобщо..??? Русия в Е. С. и НАТО…. Това Няма да Стане НИКОГА… Е. С. и НАТО се Разпадат до 1 год.

 2. Да но китайците още помнят когато милионо се стопиха за секунди и там всичко почерне.

 3. Димитър

  Русия е джудже, нямам предвид Водата, нито като територия. Създаваното от нея , спрямо потенциала и като ресурси е направо смехотворно. От тях можем да се учим, само как не трябва да се правят нещата.

 4. Мартин Стефанов

  Киро Харварда ли бе? Нема как да стане тая работа, защото аз съм таковал сестра му. На нас ни трябва министър-председател от Москве, да ни освободи от американско и европейско робство. Нашето място е в Евразия, при Владимир Владимирович! Никви такива умни и красиви харварди и прочие мамини синчета. Трябва твърда ръка за българския народ и новичок за такива утрепки!

 5. Вл. Тасев

  Не се уморявате от глупости! САЩ сменят едни еничари с други, а вие се радвате като малки деца!

 6. Златка Кун

  Дано се сбъдне тази прогноза и Държавата ни да се отепи най после от дъното и мизерията,!!! МНОГО ДЪЛГО,ОСОБЕННО НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ,ЧАКАМЕ ,ТОВА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ ,-

 7. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *