Божидар Караджов
Божидар Караджов с ясна прогноза за бъдещето на България

Пророкът Божидар Караджов: Борисов да се готви! Възмездието за злините му идва с името Радев!

Пророкът Божидар Караджов е категоричен – президентът Румен Радев печели във войната с Бойко Борисов!

Ясновидец номер едно у нас Божидар Караджов, чието име се прочу и по света, заради невероятно точните прогнози, е категоричен в едно. А то е, че президентът Румен Радев е безспорният победител във войната с Бойко Борисов.

Божидар Караджов
Божидар Караджов с ясна прогноза за бъдещето на България

Възмездието за дългогодишния ни премиер ще дойде съвсем скоро. А най-грубата му грешка ще бъде да се кандидатира за държавен глава и да излезе на избори редом с генерал Румен Радев.

Ако това се случи, човекът от Банкя буквално ще бъде пометен. А след това няма да му остане нищо… Разследванията и истините за него ще излизат една по една, защото никое зло на света не остава безнаказано.

„Генерал Радев е с твърд втори мандат като президент, това е гарантирано, стига самият той да се кандидатира. Не така обаче стои въпросът с парламента и сформирането на кабинет. Задават се скорошни нови избори“, вещае Божидар Караджов.

Припомняме, че още в началото на тази година пророкът с невероятна точност предсказа второто място на изборите за партията на Слави Трифонов. Никой не даваше подобни резултати на „Има такъв народ“ като всички я спрягаха за трета или четвърта политическа сила, пише lentata.com.

Според него обаче народните представители, които в момента са в парламента, няма да успеят да се спогодят, за да управляват страната цял пълен мандат.

Това ще наложи нови избори, на които ГЕРБ още повече ще изгуби позициите си и не е изключено самият президент Румен Радев да се включи много по-активно в управлението на България. Която лека полека ще започне да върви нагоре.

Божидар Караджов дава лъч светлина и по отношение на пандемията от Covid-19, чието затихване ще започне в края на този месец и началото на май. Вирус пак ще съществува, но хората най-накрая ще могат малко да си отдъхнат.

Колкото до ситуацията по света, Караджов не вижда възможност американският президент Джо Байдън да изкара пълния си мандат. Разединение ще има и в ЕС, а що се отнася до Русия, страната ще върви успешно нагоре по пътя си, под вещото ръководство на Владимир Путин.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Анастас Герджиков

Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран!

Анастас Герджиков буквално се самоуби в интервю! Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков си направи …

2 Мнения

  1. СЪД И ЗАТВОР ЗА РАЗРУШИТЕЛИТЕ НА СТРАНАТА.
    ИДИОТСКО Е ПОВЕДЕНИЕТО НА ПАРТИИТЕ. ДА ОСТАНЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ С ТОЗИ ЦИРК НА ПО ПО НАЙ…….

  2. СОФИЯ ЯНАКИЕВА

    ПРАВ Е ВАСИЛ МИХАЙЛОВ ГОЛЕМИЯ АКТЬОР,ЧЕ Б.БОРИСОВ Е ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК,ТОВА Е МНЕНИЕТО НА 85 % ОТ НАРОДА НИ И НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ КОГАТО ФАКТИТЕ ЗА Б.Б ГОВОРЯТ, И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ НО НА НАС ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ И УСТИТЕ ЗА ИСТИНАТА, НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ НИКОЙ И ОТ НИЩО,ОБИЧАМЕ ВИ ВАСИЛ МИХАЙЛОВ ВИЕ СТЕ ЕТАЛОН ЗА ПОЧТЕННОСТ,БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ ГОДИНИ ЗАНАПРЕД С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ ОТ МЕН СОФИЯ ЯНАКИЕВА!

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *