Бойко Борисов
БойкоБорисов буквално нокаутиран от Румен Радев

Баце, защо онемя?!… Президентът Румен Радев просна Борисов в нокаут!

Бойко Борисов още не е отговорил на предизвикателството на Радев!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който от месеци става и ляга с името на Румен Радев на уста и не спира да ръси обиди и провокации към президента и служебния кабинет, днес замлъкна. Онемя. Потъна вдън земя.

Бойко Борисов
БойкоБорисов буквално нокаутиран от Румен Радев

Баце още не е отговорил в типичния си арогантен стил, на отправеното към него предизвикателство. Тази сутрин държавният глава прикани екс премиера да се яви в открита битка с него по време на президентските избори.

„Призовавам г-н Борисов, след всички отправени към мен обвинения и клевети, да се кандидатира за президент. Нека да престане да използва партията си като гръб и защита, а да се защити позициите си. Това мога да му предложа открито и смятам, че е абсолютно честно“, заяви Румен Радев.

Напук на тирадите на Бойко Борисов за „некадърността“ на служебния кабинет, президентът е категоричен, че именно новите министри са въвели до голяма степен „ред в хаоса“ – мотото на ГЕРБ за изборите, което звучи повече от абсурдно.

„Служебният кабинет се опитва и до голяма степен успява да се справи с хаоса в енергетиката и да премахне изцяло дългогодишните олигархични зависимости. В момента се работи усилено за провеждането на изборите и за това да няма и един манипулиран или купен глас“, заяви Радев, предава nova.bg.

Цяла България тръпнеше и още тръпне в очакване на реакцията от страна на Баце, но до момента поне такава няма. Любопитно е как ли ще опита да се измъкне от ситуацията този път…

Още по темата четете по-долу:


Борисов в шах: Никой от ГЕРБ не смее да се бори с Радев!

В тотален шах и мат е екс премиерът Бойко Борисов след като и до момента не може да намери кандидат за президент, който да се бори с Румен Радев на предстоящите избори. Това разкриха депутати от парламента – твърдящи, че засега всички са се вкопчили в идеята за Петър Стоянов.

„Просто няма кой друг да предложат. Ако не е Бате Пешо живи са изгорели. Страх ги е и никой не иска да става за резил като изгуби с нокаут от генерал Радев. Борисов е бесен, търси и подканя нон-стоп, но няма и няма“, разказват източниците пред сайта Narod.bg.

Според тях рейтингът на ГЕРБ и Бойко Борисов така драстично се е сринал, че вече никой няма вяра в партията, камо ли в него. Петър Стоянов остава единствената им надежда, че ще събере електорат заради спомените за някогашните протести и синята идея.

„Отчаян ход предприемат, но нищо. Нека веднъж завинаги да проумеят, че не са желани от народа. Поредната чудовищна загуба от Радев ще им покаже точно това. Надали изобщо ще се стигне до балотаж, победата на генерала е сигурна“, вещаят източниците.

Между другото самият Бойко Борисов не спира да обикаля по села и паланки отново. Онзи ден беше на Перперикон, днес се натресе на миряните на Кръстова гора, навръх големия християнски празник Кръстовден.

„За този човек няма нищо свято. Каквото и да става, земята да се разтваря, той ще се бута да си наприказва празните приказки и лъжи пред хората. Ааа… и, разбира се, да оплюе всячески името на Румен Радев – най-големият му страх“, коментират източниците.

Борисов: Всички видяха, че от мен по-кадърен няма!

Екс премиерът Бойко Борисов уж се беше отказал от поста и отбиваше номера с номинацията на Дани Митев за министър-председател от ГЕРБ. Е, днес обаче той обърна плочата и запя друга песен (всъщност старата, но на нов глас).

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Пред десетки избиратели на Перперикон преди часове, той заяви повече от убедено, че има огромна вероятност да се върне на премиерския си пост. И не за друго, а защото нямало по-подготвен и кадърен от него.

„То е видно. И дете ще проумее истината. Плюят срещу мен, обвиняват ме в какво ли не, измислят си хиляди лъжи за управлението на ГЕРБ. А причината е само една – страх ги е. Страх ги е, защото целият народ видя колко са некадърни.

Трети избори са това, сега ще ходим на трети избори. Какво е това, освен тотално некадърност и нехайство за бъдещето на българите и държавата. Ето на – ние се оттеглихме, оставихме ги да се оправят, да управляват…

И какво – едно голямо нищо, всеки дърпа кокала към себе си. Какво по-голямо доказателство, че ние трябва да се върнем и да оправим кашите, които те са надробили?!“, заяви Бойко Борисов.

И, разбира се, не пропусна отново да обяви как президентът Румен Радев ката ден нарушава Конституцията. А той единствен милее за страната си, разсъждава и действа отговорно.

Радев смачка Борисов след брутален опит за подкуп!

Достоен отговор от достоен и почтен човек и лидер получи екс премиерът Бойко Борисов. Скандалът гръмна преди ден, когато стана ясно, че мафията в лицето на ГЕРБ и ДПС е опитала да подкупи президента Румен Радев.

Това съобщи доверен човек от кулоарите на парламента пред сайта Narod.bg, потресен от наглостта на бившите управляващи. Оказа се, че хора на ГЕРБ са били изпратени на среща с Румен Радев, за да му предложат крупната сума от 100 милиона лева.

Разбира се, срещу това несметно богатство, той е бил длъжен да си затваря очите за злоупотребите и машинациите на мафията и да я остави да си плете кошницата, както досега.

„Парите са осигурени от Бойко Борисов и Ахмед Доган, това е повече от ясно, никой друг не би могъл да го направи. Радев обаче постъпи така, както се очакваше – показа вратата на „пратеника“ и го изгони от кабинета си“, разкрива източникът, пише narod.bg.

Реакцията на Румен Радев значи само едно – той не отстъпва от думите и позицията си, и продължава с всички сили борбата си срещу мутрите, корупцията и олигархията в тази държава.

Факт, който ужасява все повече Бойко Борисов и свитата му. Защото е ясно, че Радев ще доведе нещата до успешен за България край.

Край, свърши се: Борисов и ПКП останаха без охрана!

Екс премиерът Бойко Борисов остана без личната си охрана от НСО, след приемането на закона за НСО. Лично председателят на НС Ива Митева направи стъпката като обяви законопроекта за изменение и допълнение във въпросния закон.

Така, освен Бойко Борисов, без гардовете си остана и екс председателката на НС Цвета Караянчева, печално известна като ПКП (Проста Кърджалийска П…), както самият Баце я бе нарекъл.

Вариантът човекът от Банкя да се сдобие отново с охрана е, ако изреве на умряло, че отново има заплахи за живота му и някой се кани да го убие – казвал го е неведнъж досега, пише informiran.net.

Преди това да се случи обаче и Борисов да се примоли за нови гардове, народът е свободен да му изкаже благодарността и обичта си, майтапят се из кулоарите на парламента.

„Как веднъж Румен Радев не излезе сред хората, ограден от горили като Бацинка?! Навсякъде ходи съвсем спокойно и свободно човекът, защото съвестта му е чиста. Личи си кой трепери за кожицата си и кой е крал до припадък, че се страхува от възмездие“, коментират в социалната мрежа.

Още по темата четете по-долу:


Психиатър: Парламентът е пълен с хора, които не са с всичкия си!

„Бойко Борисов и 12-годишният му режим направиха нещо непростимо с държавата ни. Нещо, което е нереално и нечувано за всички други страни. Те напълниха парламента с хора, които откровено не са с всички си.

Това е дъното! Разпада на всичко! Погледнете само как общуват едни с други т.нар. ни народни представители – като хашлаци на улицата. Речта им, поведението им… те са срамни за махленска сбирка, камо ли за Народното събрание“, категоричен е психиатърът д-р Николай Михайлов.

Според него, за да има дори една парламентарна игра, е необходима културна зрялост. Каквато от времето на Бойко Борисов насам, не е присъща на депутатите ни, пише dnevnik.bg.

„Това не е политически елит и тези хора трябва да бъдат „преместени“ там, където им е мястото – на улицата. Езикът и цялостното им поведение са точно за там – за улицата и битака.

Крайно време е в тази свещена сграда на родната политика да влязат хора с акъла си, неадекватните навън!“, заяви топ психиатърът.

Румен Радев: Ако до вчера Борисов беше нагъл, то днес е жалък!

„Болшевик“, „комунист“, „гадняр“, „подмолен“ и още, и още… Всички тези определения бяха изречени по адрес на президента Румен Радев от екс премиера Бойко Борисов. Който на 11 юли окончателно изгуби не само изборите, но и надеждата, че може да се върне в управлението.

Всичко това така разстрои Баце, че три дни подред той и ГЕРБ не спряха да свикват брифинги. Които обаче бяха прекъсвани още преди средата от водещите национални телевизии. Можеха да се изгледат докрай единствено онлайн в мрежата.

Днес Бойко Борисов бе привикан за разпит в полицията, но разбира се, и сега, както по време на пресконференциите, не пропусна да „ужили“ Румен Радев. Кой ако не Радев бил виновен за всичко най-гадно, случващо се в България?! Той щял да му прости, но историята, народът – те нямало да му простят.

Всичко това каканижеше днес Борисов, явно очаквайки съответната реакция от държавния глава и безсмислена битка, за която отново да се хване. Да, ама не – Радев отказа да падне в капана му и да му послужи за тръмплин към нови медийни изяви.

От висотата на положението си, не само като президент, но най-вече като личност, генералът заяви категорично, че няма да слезе до нивото на бившия премиер.

„Ако до вчера Борисов беше нагъл, то днес е жалък. Да хвърляш такива обиди, да отправяш недоказани и абсурдни обвинения, това е падение. И не, защото са срещу мен, срещу Бойко Рашков или някой друг, а защото Борисов отлично знае какво е правил през всички тези години.

След цялата тази чудовищна корупция и целенасочено унижожение на България, да имаш очи да хвърляш вина и да сочиш някой друг… това е низко. Толкова е низко, че не желая да го коментирам“, отсече Румен Радев.

Още по темата четете по-долу:


Съдия Душана Здравкова: Борисов, срам нямаш ли, бе?!

Отвратена от Бойко Борисов, отвратена от лицемерите и подлизурковците около него, отвратена от управлението на ГЕРБ. Това е днес съдия Душана Здравкова – дамата, която дава името на партия ГЕРБ. И не само името, а и душата си, както сподея с горчилка.

Душана Здравкова се отказва от депутатското си място и напуска ГЕРБ още преди години, омерзена от факта, че истината няма нищо общо с очакванията й.

„Когато се запознах с Бойко Борисов, той беше още главен секретар на МВР. Различен човек бе тогава – вслушваше се, опитваше се да разбира, да помага. Успя да ме спечели с всички полезни неща, който вършеше за младежи със зависимост.

Какво му се случи после, не знам и не мога да си обясня. Той обаче не е същият човек, или може би е бил такъв и преди, но не го е знаел, или се е прикривал отлично… Не съм психолог, за да правя дисекция на психиката му, но той се провали. Провали се с трясък“, категорична е Душана Здравкова, пише dw.com.

Бившата съдийка е потресена от наглостта на Борисов и отказа му да подаде оставката си и да се оттегли вече толкова пъти. Според нея това е скандално и нелепо, тъй като България доказано е най-корумпираната и бедна страна в Европа.

„Първенци сме по корупция и мерзост в целия ЕС, а Борисов не щял да се отдръпне. Мен ме е срам заради него, той срам няма ли?! Ето на, Лаура Кьовеши и тя дойде тук с послание, но трябва да се научим да разбираме езика на ЕС.

А посланието й бе да се отървем от прокурори като Иван Гешев, от такива, които не вършат работа, а играят вързано с най-подкупната и престъпна власт. Но тя ни каза, че трябва да го направим сами, защото това е нашата държава, не бива да чакаме наготово отвън“, обяснява Здравкова, пише fakti.bg.

Още по темата четете по-долу:


Смел журналист към Борисов: Що не ходиш да си лекуваш подаграта?

Смел журналист, нещо рядко срещано напоследък, публично попиля екс премиера Бойко Борисов. Който продължава с мераците си за власт – какво от това, че българският народ не иска да го види другаде, освен в затвора…

Острият език на Васил Петев, създател на сайта big5.bg, обаче не го пожали. Без значение, че най-големите родни телевизии продължават да раболепничат и да прекъсват програмите си за извънредни брифинги на ГЕРБ и в полунощ.

„Не ти ли омръзна, бе, или съвсем ти изхлопа дъската?! Ти и още четирима като теб, дето от години са ви се схванали задните части от седене във властта и крадене. Изроди нещастни!

Бива простотия, бива, но вашето вече мина всички граници. Защо просто не си пиете ракията в ресторанта и не си лекувате подаграта, че сте на възраст вече?!“, изригна Васил Петев, явно имайки предвид лица като Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Веселин Марешки и редовите муцуни от 30 години насам.

Петев не пропусна да „нахрани“ и колегите си от Би Ти Ви, които наскоро задаваха безумно тъпи въпроси към вътрешния министър Бойко Рашков, само и само да не го оставят да „злослови“ срещу управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ.

„Тези имат качества да водят само предаването „Бразди“ и то ако в предаването иде реч за мозъчните плевели. Хвана ме срам, докато ги гледах“, гневи се журналистът.

Още по темата четете по-долу:


Адв. Хаджигенов: Борисов отива в софийския затвор!

От премиерския пост Бойко Борисов отива директно в Централния софийски затвор. Първите стъпки за това са вече направени и за ужас на „милия“ ни премиер, съдбата му оттук насетне е ясна. Това заяви адвокат Николай Хаджигенов.

Думите му са отговор на въпроса коя би била добрата позиция за Борисов, след резултатите от вчерашните парламентарни избори и опита му да се превърне в обединител на влизащите в Народното събрание партии.

„Добрата позиция за този човек ще бъде единствено северното крило на затвора. Нищо друго не го чака. Това са разследвания на далавери за милиарди, корупция по всички нива на властта и пълното разграбване и унищожаване на държавата.

Години наред, това се прави години наред и именно то гарантира подобаващ престой на премиера ни зад решетките. Да не съм пророк, но може и да си изгние там“, коментира адвокат Хаджигенов.

Той е категоричен, че след вчерашния погром, когато най-сетне видя, че България не го иска, българите не го искат, Борисов е отчаян. И изглеждал досущ като Тодор Живков в мига, в който разбира, че е свален от власт и си отива, пише informiran.net.

„Само се върнете назад и си спомнете как от месеци Борисов не се вясваше ни в парламента, ни из столицата. Не слезе от джипа си и хукна да се крие по села и паланки, уж, за да инспектира.

Той отлично знаеше какво предстои и сега отлично знае, че всичко свърши, че това е краят му. Но не иска или по-скоро не може да го асимирира, защото това не е адекватен човек“, казва Николай Хаджигенов.

Той се кълне, че „Изправи се! Мутри вън!“ никога няма да подкрепи ГЕРБ, камо ли да чуе за коалиция. Каквото и да става!… А Бойко Борисов в отчаянието си снима клипчета посред нощите и под снега, само и само да се хване като удавник за сламка. Защото… тик-так, тик-так…

Още по темата четете по-долу:


Славчо Пеев към Борисов: Хайде де, излез сам пред хората!

Обичаният актьор Славчо Пеев сравни със земята премиера Бойко Борисов с предизвикателството, което му отправи. А то е нещо съвсем простичко и лесно – да слезе от джипа си и да се изправи пред хората.

Но не чрез пиар, не пред камери и микрофони, а ей така – простичко… Пред произволни хора в който и да било град или село. Славчо Пеев обаче е убеден – и Бойко Борисов, и останалите политици ги е страх. Изпитват ужас и паника само от мисълта да се изправят очи в очи с народа.

„Коя е причината?! Те си знаят. Но е факт, че преди време много от тях идваха в театъра. А сега, не заради пандемията от Covid-19, отдавна вече не сме ги виждали в него.

Редовните посетители на театъра са Лили Иванова, Христо Стоичков и няколко други наши известни сънародници. От политиците обаче и следа няма. Защо – ами то е ясно. Може да скриеш истината от всички останали, но не можеш да я скриеш от себе си.

Душичките им знаят какво са правили, какво са съгрешили и с какво са навредили на народа. И им е малко страшничко да се покажат сред него. Това е най-показателното – личното, вътрешното чувство, което не може да се прикрие и фалшифицира“, говори Славчо Пеев, пише darikradio.bg.

Убеден е, че ако политиците един ден решат да обиколят и страната и ей така, съвсем естествено, да поздравяват и да разговарят с хората, ще се приберат у дома оклюмали.

Защото ще почувстват нагледно „всенародната любов“ – я в яйца, я в домати, я в други по-тежички предмети… И последните, които ще носят вина за това, са българите.

Той е категоричен, че ще гласува на изборите, живот и здраве, защото това е единственият шанс за промяна и единственият начин да направи нещо за децата си и обществото.

Проф. Георги Михайлов за Борисов: Забрани руската ваксина!

Защо премиерът Бойко Борисов и управляващото мнозинство не сключат договор за руската ваксина срещу Covid-19?! След като толкова много държави, от днес дори и Северна Македония, започнаха масова имунизация на населението със Спутник V.

Това пита и иска ясен отговор онкологът проф. Георги Михайлов, който е и народен представител от БСП. Той е убеден, че във време на пандемия и чудовищно нарастващ брой на заразените и жертвите на вируса, поведението на Бойко Борисов и хората му е престъпление.

„Италия дори обяви, че започва производство на руската ваксина. Колко държави отдавна вече ваксинираха хората си с нея, а странични ефекти не са установени, не и дори леко тревожни.

Ако г-н премиерът и мнозинството в парламента мислеха наистина за хората, то отдавна Спутник V щеше да бъде на разположение у нас. Но не, ние чакаме единствено Запада, защото явно зависим от него“, коментира проф. Михайлов.

Преди дни от паламентарната трибуна той официално предложи от името на БСП да се внесе Спутник V и то възможно най-бързо. Защото кризата за ваксини в момента е факт, а третата вълна на коронавируса се разпространява мълниеносно, пише focus-news.net.

Предложението обаче не бе прието от управниците от ГЕРБ. Те продължават да „тропат с крак“ и да се инатят при все, че днес лично здравният министър Костадин Ангелов не можа да отрече в ефир за смъртен случай в страната ни, дни след поставена западна ваксина.

„Вярно е, че има такъв случай, но ние не можем да твърдим с категоричност, че причината за трагедията е била ваксината“, смотолеви министърът. Както се казва – има си хас някой да се осмели да потвърди…

Още по темата четете по-долу:


Миро към Борисов: Ще плачем за Жан Виденов!

Дуетната половинка на Галка от Каризма – Миро е човек на изкуството, но никога не е странял от социалните и наболели проблеми в страната ни. А те наистина са много, благодарение на управлението й – начело с Бойко Борисов.

И до ден днешен певецът признава, че не спира да се чуди как може да има подобно безочие като това на премиера. Който пет пари не дава, че не друг, а народът му не го иска във властта.

„Колко пъти?! Колко пъти българите излизаха и продължават да излизат на протести срещу него?! Не те искат, бе! Това е. Как не го разбра?!… Как може да излизаш като същинска мутра пред хората и явно да демонстрираш, че не ти пука за мнението им?!

Непоносимо е вече, поведението му е непоносимо, всичко! Държавата това сме ние и е крайно време управниците ни да разберат, че да – ние сме техните работодатели, а те далеч не са богоизбрани“, категоричен е Миро.

Изпълнителят отива и по-далеч като заявява, че единственият читав премиер, който е работел и мислел за хората, това е Жан Виденов. И че с течение на времето много българи са осъзнали това, на много хора към днешна дата той липсва, пише frognews.bg.

„Помня недоволството и протестите срещу Жан Виденов навремето, но сега си давам сметка, че именно той е бил положителният герой. А отстраняването му е било чисто и просто прокарване на интереси.

Корпоративни интереси на определени кръгове, както извън, така и вътре в партията му. Тези интереси не са спрели нито за ден, затова и сега сме на този хал. Време е това да спре, време е за коренна промяна“, коментира Миро.

Още по темата четете по-долу:


Христо Кидиков към Борисов: Не сърце, а лоена топка!

„Цъкни вефа, да чуем Кидика как се дере“ – отдавна вече на този култов лаф не се смее обичаният наш певец Христо Кидиков. Който, въпреки огромния си позитивизъм признава, че е отвратен от политиците в държавата ни, начело с премиера Бойко Борисов.

Запътен към своите 75 години, Кидиков пет пери не дава дали ще се хареса на някого и говори това, което мисли – директно и без заобиколки. Той признава, че са го канали в политиката, но винаги категорично е отказвал.

„Политиката у нас, за жалост, е за хора без морал, без принципи, без сърца дори. Не сърце, а лоена топка трябва да имаш, за да докараш прекрасната ни страна до това бедствено положение.

Доказано е, че земите ни са сред най-плодородните в целия свят, а пустеят. Всичко е забравено, затънало, осиротяло. А хората?! Колко хора са на прага на мизерията, за колко хора обикновеното сирене се превърна в лукс.

Нашите политици, господин премиерът и всички около него обаче това не го виждат. Или по-скоро се преструват, че не виждат, защото не ги касае, не ги докосва дори“, омерзен е Кидиков.

Според него, до момента в управлението всички партии и коалиции са гледали единствено своя си интерес. Уж си опонират, уж се плюят от трибуната, а после крадат и си поделят откраднатото. А за хората – колкото остане, ако остане, пише trud.bg.

„Гледам свои колеги, хора, които са работили с десетилетия – как оцеляват с мизерните пенсии. Но не само те. Колко земеделски работници, колко други трудови хора са отритнати и забравени от системата. Сякаш управниците ни искат и чакат да си отидем, за да не им тежим на плещите“, коментира Христо Кидиков.

Той се надява на пълна и категорична промяна в управлението на страната ни, което трябва да стане на 4 април. В противен случай кошмарът за България и българите ще продължи.

Още по темата четете по-долу:


Ген. Шивиков: Борисов „пълни гащите“!

Изборите на 4 април са последната и най-жестока битка на премиера Бойко Борисов, която обаче той за нищо на света не бива да спечели. Това заяви ген. Димитър Шивиков, който застава твърдо зад личността и принципите на президента Румен Радев.

Ген. Шивиков е убеден, че Борисов се е вкопчил във властта и поста си не заради парите. В момента вече те нямат никакво значение за него, който опитва отчаяно да спаси живота си – физическото си оцеляване.

Защото лидерът на ГЕРБ е наясно, че в мига, в който падне от властта, той е никой. Никой няма да му подаде ръка, а физическото му оцеляване виси на косъм. От толкова места искат главата му, в толкова корупционни и ужасяващи схеми е набъркан, че могат моментално да му светят маслото.

„За нас той е един Андрешко, той е срам за България пред цяла Европа и света. Където и да отиде, каквото и да направи, той ни излага, все повече и повече. Световните играчи не му обръщат внимание и го имат за господин Никой, което е очевидно.

Самият той го знае отлично, но от комплекси не си признава. За мен Румен Радев е човекът, който работи винаги в полза на принципите си, на народа и на Конституцията. И той е този, който си е извоювал името и уважението по света“, коментира ген. Шивиков.

Той е убеден, че ДПС се боят жестоко от президента, защото винаги са играли вързано с Бойко Борисов. Който имаше наглостта да лъже, че дори не се познавал с Делян Пеевски, пише m.fakti.bg.

Шивиков призова премиера да спре да се крие като мишка и да излезе да се разходи сред хората, както прави държавният глава. Тогава ще се види как ще го посрещнат и дали вместо пита с мед, няма да му размахат тоягите.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Румен Радев

Радев: Нека Борисов, за когото съм диктатор и изедник, излезе в битка с мен на изборите!

Румен Радев отвърна подобаващо на обидите и клеветите на Бойко Борисов! Президентът Румен Радев запази …

11 Мнения

 1. майната

  Какво да коментираме? Човекът е перекендясал, тотално.Този е готов да пази междублоковото пространство, ама и от там ще намери какво да гепи

 2. Дарина

  НЕ ВЯРВАМ НА БОРИСОВ И НА НИКОГО ОТ СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ЩАБ. Вие журналисти ли сте или пиар агенция ?

 3. Вальо Анг.

  С Муфтаджийски ГЕП задължително ще загуби изборите, защото генералшето е много компрометирано. Това означава да го бойкотират всички антиваксъри, които са над 50 процента от населението и от самия ГЕП. Тия са ненормални честно!

 4. Радослав

  Нека, нека, ще ми е густо Корнелчето да стане премиер и да ни присъедини към Евразия, директно ще станеме китайска провинция, когато Китай завладее Русия. Скоро се очаква война, така че мислете му за кого гласувате. Ако изберете пак Бохо, китайците ще ни размажат. Само Корнела милата.

  • Станински

   Ти по рождение ли си тъп,или си ходил и на допълнителни курсове !

 5. Един от тримата

  Че си е Болен Болен спор няма но въпроса ми е как да го вкараме в лудница щот той си е Патологичен случай и оправия няма

 6. Два лева не си откраднал, а за петте милиарда евро нищо не казваш, а, Бохич?

 7. татяна

  Аз нямам думи,за неговата наглост и безочие!!!Да се пенсионираш с 297лв-43год трудов стаж,как се живее с тези паре?!Добре, че работя, за да може някак си да кретам-ток,вода,телефон.Съвсем самозаблавил се този тип!Трябва да знае ,че всичко се връща многократно втози живот!

 8. РАСТРЕЛ ЗА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,НОНДОЛАТО НАРОДА СТОИ И С ЖАЛКИ СТАЧКИ ВИКА ОСТАВКА ОСТАВКА НЯМА СТАНЕ НИЩО ,ГРАБВАТЕ СОПИТЕ И КОИ КВО ИМА В КЪЩИ И ИЗНАСЯМЕ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО АМА НЯМА КУКИ И НЕЗНАМ СИ КВИ БОИ НАРЕД

 9. Аз не мисля, че Путин е с нещо по-различен от Меркел, що се отнася до ваксините. Един и същи човек им заповядва на тях двамата да затварят целия свят, после да го пуснат за малко и пак да го затворят. В тази игра няма добри и лоши. Всички слушкат и папкат. В Русия не е по-добре отколкото на Запад, нито в България. Фашизмът е повсеместен. И най-интересното предстои!

 10. Докато бойко борисов не умре , да почине , да го погребат и да минат 40 дена , нашата мила държава България , все ще зле . А когато това стане , …. ЩЕ СЕ НАПИЯ ОТ РАДОСТ !!!

 11. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *