Бойко Борисов
Елена Гунчева срина със земята Бойко Борисов

Елена Гунчева размаза Борисов: Той е доказателството, че всеки дебил може да управлява България!

Елена Гунчева буквално попиля Бойко Борисов и сие!

Съдържание:

Бившият народен представител Елена Гунчева представи страховита картинка на българската реалност и размаза Бойко Борисов с коментара си, който все по-бързо се превръща във вайръл в нета. Според Гунчева нивото на нацията ни като цяло е крайно ниско и дори застрашително за самите нас.

Според нея щом вече над десет години ни управляват хора като Бойко Борисов и сие, то това е живото доказателство, че всеки дебил, всеки каруцар, тракторист или тираджия може да поеме юздите на държавата. Няма интелигенция, няма кадърност, няма нищо…

„Посредственост и войнствена агресия е България в момента. А и как да бъде различно, щом 33 години усърдно и системно ни промиват мозъците (ако вече има останали такива). Внушава ни се, че образованието няма смисъл, културата е демоде, обноските са срамно нещо, а моралът едва ли не е грях.

Родителите спряха да обръщат внимание на своите деца, няма уважение към учители, към лекари, към личностите като цяло. Ние все повече показваме, че не търпим авторитети и ни е добре долу в тинята. А после ревем, че живеем зле. Как да е добре, как да е като в развитите страни, където мисленето и манталитетът са на светлинни години от тукашните?!

Не е лошо да си прост, наобразован и тъпанар. Напротив – ако някой се осмели да порицае подобни хора, много от които са в парламента, моментално ще го обвинят в дискриминация. Ами дайде всички дружно да започнем да мучим тогава и да спрем да мислим, а?!“, бясна е Елена Гунчева.

Още по темата четете по-долу:


Борисов: За мен е идеално ако хубавците от ПП направят кабинет!

В типичния си махленски стил се изказа Бойко Борисов днес, докато беше в Каспичан на една от редовите си „народни обиколки“ из страната. Разбира се, всички въпроси бяха свързани с връчения на БСП и Корнелия Нинова трети мандат за съставяне на кабинет.

Бойко Борисов
Елена Гунчева срина със земята Бойко Борисов

В типичния си стил Борисов успя да размее мнозина с уверението, че, видиш ли, той много иска да има правителство. Ама мре да успеят да се спогодят партиите от предишното и да съставят ново, без да се ходи на избори.

„За мен това ще е идеално, за ГЕРБ ще е идеално, защото ако направят кабинет, ПП сами ще се прострелят фатално и това ще им бъде. Аз искам да има правителство, само че за нас ако е добре, за държавата няма да е. За България това ще значи едно – банкрут.

Те само едно име знаят и само него повтарят – Бойко Рашков. Друго не съществува, освен Рашков и КПКОНПИ. И знаете ли защо реват толкова за него – за да им прикрие далаверите и измамите за милиарди, затова.

Защото иначе тези хубавци ще отидат направо в затвора и то само след половин година управление. Но хич не ги е еня как народът ще кара зимата и в какъв нечуван фалит го вкарват“, разпени се Бойко Борисов.

Още по темата четете по-долу:


Легендата Георги Иванов: Аз съм против лъжите за братска Русия!

Първият наш космонавт Георги Иванов е легенда за България, но не само заради постижението си преди години, а и защото не се колебае и не се бои да изкаже мнението си, дори и то да не съвпада с „дирижираното“ в дадена ситуация.

Знаем, че преди време той се обяви против екс премиера Бойко Борисов като даде твърдата си подкрепа за президента Румен Радев. И дори заяви смело, че човекът от Банкя на малкия пръст на Радев не може да стъпи – нито като професионалист, нито като лидер, нито като мъж.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Днес Георги Иванов застава твърдо зад убежденията си за братска Русия, както я нарича и не трепери пред никого. Той ясно заяви, че цялата тази омраза и нарочно насаждани лъжливи твърдения срещу страната на Владимир Путин, идват от политиците. Политици, които явно смятат народа си за малоумен.

„В повече ми идва тази бясна агресия и целенасочена атака, тази пропаганда срещу руския народ и държава. Много говорят, но ако не беше Русия, ако не беше и СССР преди, не само нямаше да видим Космос, но нямаше да имаме хилядите преимущества и ползи за родината ни, които сме имали само благодарение на Съюза.

И най-яростните русофоби не могат да заличат това, което СССР е дал на България, защото времето го помни. Русия е дала на света толкова, колкото никой друг не е. А сега я плюят, без дума да обелват за престъпленията, извършвани години наред в родината на Зеленски от сънародниците му“, казва Георги Иванов.

Още по темата четете по-долу:


Баце за Болшой театър: Срам ме е от това, което съм правил!

Бившият премиер Бойко Борисов си посипа главата с пепел, или поне го изигра, достойно за Болшой театър. Лидерът на ГЕРБ заяви, видимо трезвен, че видиш ли, много го било срам. Срамувал се от това, което е правил по време на управлението си.

„Да, срам ме е. Сега като гледам отстрани, изпитвам неудобство и срам от някои неща, които сме вършили като управници. Но да знаете, че вътрешният министър сега – Бойко Рашков, ги върши същите, че и по-зле“, заяви Бойко Борисов. Което автоматично показа целта на думите му – не да се извини, а отново да плюе по Рашков.

Лидерът на ГЕРБ изрече всичко това в интервю за вестник „24 часа“, говорейки с типичната си увереност и чувство за абсолютна правота във всичко, пише newsbul.com.

Той започна да сравнява своето правителство с това на Кирил Петков и Бойко Рашков днес като ги посъветва, от позицията на опита, да не повтарят грешките му – каквото и да значи това.

„Разликата между нашето управление и това сега е, че нашите грешки бяха правени в рамките на година. Докато тези сега, правят същите, само че за един ден. Те дори не усещат как летят по нанадолнището и то все по-стремглаво“, натърти Борисов.

И отново не пропусна да обвини в репресии и своеволия Бойко Рашков, който, по думите му, се стремял към еднолична власт в системата на МВР. Ти да видиш кой взел да говори за еднолична власт…

Още по темата четете по-долу:


Галъп днес: Всички обичат Радев, масово мразят Борисов!

Масово българите заявяват симпатии и доверие към президента Румен Радев. Това цитира агенция „Галъп“ след последното си социологическо проучване. С голям процент на доверие се ползват и новият премиер Кирил Петков и Асен Василев.

„Хората масово гласуваха за партията на Петков и Василев и не съжаляват за това. Твърдят, че е осъзнат избор и биха сторили същото ако имаше днес нов парламентарен вот“, сочи проучването.

За съжаление не може да се каже нищо добро за бившия министър-председател Бойко Борисов, когото българите натикаха в девета глуха. Данните показват, че хората не само не харесват, но все по-масово мразят лидера на ГЕРБ.

А причините за това са всеизвестни – анкетираните посочват на първо място обедняването на нацията и чудовищната корупция по високите етажи на властта при дългогодишното властване на ГЕРБ.

Срещат се и по-снизходителни хора, които са натикали Борисов в графата „и други“, по отношение на степента на доверие към политиците. И при тях отново челните места заемат Румен Радев, Кирил Петков, Бойко Рашков.

Изненадващо или не, служебният премиер ген. Стефан Янев също се ползва с огромен респект и доверие сред обществеността, цитира informiran.net.

Още по темата четете по-долу:


Борисов се предаде: Затвори се в къщата си в Банкя!

Ужас е обзел бившия премиер Бойко Борисов след факта, че този път България ще има редовен кабинет и хората от този кабинет отдавна са се заели да разнищят престъпленията му.

Хора от обкръжението на Борисов в ГЕРБ издадоха разтревожени, че лидерът им се държи неадекватно. След проверката на чекмеджетата, която бе разпоредена днес и влизането на МВР в централата на партията, Баце се е скрил.

Борисов се е затворил в дома си в Банкя като отказвал да говори с когото и да било, дори с най-близките си хора. Не вдигал телефона на никого, дори на личния си „прислужник“ на име Вълкан, който се грижел от години за домакинството в къщата му, предава informiran.net.

Бойко Борисов панически се боял от предателство, което бил сигурен, че ще дойде от страна на негови уж доверени хора от партията. Екс министър-председателят е отлично запознат с това какво следва оттук нататък – разкриване на всички далавери, съд, присъда и години зад решетките.

Някои не изключват вероятността като се види притиснат до стената, Борисов да направи опит да избяга в чужбина. Така, както стана с много наши олигарси, политици и банкери през годините.

Още по темата четете по-долу:


Борисов в завера за отстраняването на Рашков от управлението!

Мръсна игра и задкулисни уговорки за отстраняването на Бойко Рашков от управлението завъртя екс премиерът Бойко Борисов. Това довериха за сайта Информиран.нет доверени източници от „Позитано“ 20.

Да, това е адресът на централата на БСП, а причината е, че Борисов е влязъл в договорка с подалият оставка лидер на левицата Корнелия Нинова. Двамата провели разговор и със Слави Трифонов като го увещавали, че от Рашков няма полза в един бъдещ кабинет.

Както знаем, след победата си на изборите, Кирил Петков и Асен Василев остават категорични, че четвърти избори няма да има. И правителство ще бъде съставено, каквото и да им струва това.

Евентуално участие на най-харесвания от народа вътрешен министър, какъвто е Бойко Рашков в бъдещия кабинет обаче е сериозна заплаха най-вече за Борисов, но и за Нинова.

„Бойко Борисов няма защо да го коментираме, знаем какви чудовищни схеми разкри Рашков за него и хората му. Корнелия обаче също има какво да губи. Тя е в политиката отдавна и да не се лъжем – бъркала е в кацата не един или два пъти.

При едно щателно и подробно разследване на всички корупционни сдебки през годините, ще лъсне и нейния з@дник. Затова се е съгласила на общата игра с Борисов“, алармират източниците.

Още по темата четете по-долу:


Ето кои договарят правителство с Бойко Борисов и ГЕРБ!

Екс премиерът Бойко Борисов не само няма намерение да се оттегли от политиката след всичките си кражби и съсипия на нацията, но драпа да управлява пак. При това на първа линия като водеща партия.

Източници от НС разкриха скандалната информация, че към днешна дата Борисов е успял да договори сформирането на кабинет с помощта на ДПС и… забележете – БСП

Лидерите на трите партии са провели няколко срещи, на които да съпоставят условията и изискванията си при такова стечение на обстоятелствата.

Разбира се, водеща в този кабинет, отново ще е партия ГЕРБ, която със сигурност ще вземе много повече гласове от тези на Корнелия Нинова и Мустафа Карадайъ, съобщава narod.bg.

Всичко това, разбира се, трябвало да се пази в пълна тайна, най-вече заради избирателите на столетницата, които в никакъв случай не биха одобрили прегръдка между БСП и ГЕРБ. Да не говорим за коалиция с ДПС.

Политиците ни обаче са наясно, че без обединение с ГЕРБ отново няма да постигнат нищо, заплашени от партиите на Кирил Петков, Асен Василев и Слави Трифонов.

Луна за Борисов: Разпродаде България на безценица!

„Години наред Бойко Борисов и всички останали наши политици се кланяха и целуваха европейски и американски з@дници, разпродавайки България на безценица.

Нашата страна, която трябва да се ръководи от хора лидери, държавници. Хора, които ще поставят на първо място националните интереси, а не своите и на Запада“.

Да, това са думи на Луна, която се кандидатира за президент. И макар че в повечето от телевизионните си и медийни изяви чалга дивата звучи смешно и нелепо (според мнозина от потребителите в мрежата), не можем да не й признаем, че тук е напълно права.

„Кога България е била на първо място за политиците ни?! Разграбиха всичко, а ето че Бойко Борисов дори не се оттегля. Най-безсрамно иска да управлява, тоест да краде – още и още. Същото се отнася за хората около него и изобщо за целия ни парламент. Срамота!

Драпат да приемат еврото. Какво евро, когато народът едва крета и свързва двата края?! Първата задача на управленците е да повишат жизнения стандарт на българите, тогава да ни дрънкат за еврото“, категорична е Луна.

Певицата и кандидат за президент е убедена, че държавата ни трябва да поддържа добри и партньорски отношения, както със Запада, така и с Русия и Турция. Но винаги и на първо място да следи за собствените си интереси.

Още по темата четете по-долу:


Президентът Румен Радев просна Борисов в нокаут!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който от месеци става и ляга с името на Румен Радев на уста и не спира да ръси обиди и провокации към президента и служебния кабинет, днес замлъкна. Онемя. Потъна вдън земя.

Баце още не е отговорил в типичния си арогантен стил, на отправеното към него предизвикателство. Тази сутрин държавният глава прикани екс премиера да се яви в открита битка с него по време на президентските избори.

„Призовавам г-н Борисов, след всички отправени към мен обвинения и клевети, да се кандидатира за президент. Нека да престане да използва партията си като гръб и защита, а да се защити позициите си. Това мога да му предложа открито и смятам, че е абсолютно честно“, заяви Румен Радев.

Напук на тирадите на Бойко Борисов за „некадърността“ на служебния кабинет, президентът е категоричен, че именно новите министри са въвели до голяма степен „ред в хаоса“ – мотото на ГЕРБ за изборите, което звучи повече от абсурдно.

„Служебният кабинет се опитва и до голяма степен успява да се справи с хаоса в енергетиката и да премахне изцяло дългогодишните олигархични зависимости. В момента се работи усилено за провеждането на изборите и за това да няма и един манипулиран или купен глас“, заяви Радев, предава nova.bg.

Цяла България тръпнеше и още тръпне в очакване на реакцията от страна на Баце, но до момента поне такава няма. Любопитно е как ли ще опита да се измъкне от ситуацията този път…

Още по темата четете по-долу:


Борисов в шах: Никой от ГЕРБ не смее да се бори с Радев!

В тотален шах и мат е екс премиерът Бойко Борисов след като и до момента не може да намери кандидат за президент, който да се бори с Румен Радев на предстоящите избори. Това разкриха депутати от парламента – твърдящи, че засега всички са се вкопчили в идеята за Петър Стоянов.

„Просто няма кой друг да предложат. Ако не е Бате Пешо живи са изгорели. Страх ги е и никой не иска да става за резил като изгуби с нокаут от генерал Радев. Борисов е бесен, търси и подканя нон-стоп, но няма и няма“, разказват източниците пред сайта Narod.bg.

Според тях рейтингът на ГЕРБ и Бойко Борисов така драстично се е сринал, че вече никой няма вяра в партията, камо ли в него. Петър Стоянов остава единствената им надежда, че ще събере електорат заради спомените за някогашните протести и синята идея.

„Отчаян ход предприемат, но нищо. Нека веднъж завинаги да проумеят, че не са желани от народа. Поредната чудовищна загуба от Радев ще им покаже точно това. Надали изобщо ще се стигне до балотаж, победата на генерала е сигурна“, вещаят източниците.

Между другото самият Бойко Борисов не спира да обикаля по села и паланки отново. Онзи ден беше на Перперикон, днес се натресе на миряните на Кръстова гора, навръх големия християнски празник Кръстовден.

„За този човек няма нищо свято. Каквото и да става, земята да се разтваря, той ще се бута да си наприказва празните приказки и лъжи пред хората. Ааа… и, разбира се, да оплюе всячески името на Румен Радев – най-големият му страх“, коментират източниците.

Борисов: Всички видяха, че от мен по-кадърен няма!

Екс премиерът Бойко Борисов уж се беше отказал от поста и отбиваше номера с номинацията на Дани Митев за министър-председател от ГЕРБ. Е, днес обаче той обърна плочата и запя друга песен (всъщност старата, но на нов глас).

Пред десетки избиратели на Перперикон преди часове, той заяви повече от убедено, че има огромна вероятност да се върне на премиерския си пост. И не за друго, а защото нямало по-подготвен и кадърен от него.

„То е видно. И дете ще проумее истината. Плюят срещу мен, обвиняват ме в какво ли не, измислят си хиляди лъжи за управлението на ГЕРБ. А причината е само една – страх ги е. Страх ги е, защото целият народ видя колко са некадърни.

Трети избори са това, сега ще ходим на трети избори. Какво е това, освен тотално некадърност и нехайство за бъдещето на българите и държавата. Ето на – ние се оттеглихме, оставихме ги да се оправят, да управляват…

И какво – едно голямо нищо, всеки дърпа кокала към себе си. Какво по-голямо доказателство, че ние трябва да се върнем и да оправим кашите, които те са надробили?!“, заяви Бойко Борисов.

И, разбира се, не пропусна отново да обяви как президентът Румен Радев ката ден нарушава Конституцията. А той единствен милее за страната си, разсъждава и действа отговорно.

Радев смачка Борисов след брутален опит за подкуп!

Достоен отговор от достоен и почтен човек и лидер получи екс премиерът Бойко Борисов. Скандалът гръмна преди ден, когато стана ясно, че мафията в лицето на ГЕРБ и ДПС е опитала да подкупи президента Румен Радев.

Това съобщи доверен човек от кулоарите на парламента пред сайта Narod.bg, потресен от наглостта на бившите управляващи. Оказа се, че хора на ГЕРБ са били изпратени на среща с Румен Радев, за да му предложат крупната сума от 100 милиона лева.

Разбира се, срещу това несметно богатство, той е бил длъжен да си затваря очите за злоупотребите и машинациите на мафията и да я остави да си плете кошницата, както досега.

„Парите са осигурени от Бойко Борисов и Ахмед Доган, това е повече от ясно, никой друг не би могъл да го направи. Радев обаче постъпи така, както се очакваше – показа вратата на „пратеника“ и го изгони от кабинета си“, разкрива източникът, пише narod.bg.

Реакцията на Румен Радев значи само едно – той не отстъпва от думите и позицията си, и продължава с всички сили борбата си срещу мутрите, корупцията и олигархията в тази държава.

Факт, който ужасява все повече Бойко Борисов и свитата му. Защото е ясно, че Радев ще доведе нещата до успешен за България край.

Край, свърши се: Борисов и ПКП останаха без охрана!

Екс премиерът Бойко Борисов остана без личната си охрана от НСО, след приемането на закона за НСО. Лично председателят на НС Ива Митева направи стъпката като обяви законопроекта за изменение и допълнение във въпросния закон.

Така, освен Бойко Борисов, без гардовете си остана и екс председателката на НС Цвета Караянчева, печално известна като ПКП (Проста Кърджалийска П…), както самият Баце я бе нарекъл.

Вариантът човекът от Банкя да се сдобие отново с охрана е, ако изреве на умряло, че отново има заплахи за живота му и някой се кани да го убие – казвал го е неведнъж досега, пише informiran.net.

Преди това да се случи обаче и Борисов да се примоли за нови гардове, народът е свободен да му изкаже благодарността и обичта си, майтапят се из кулоарите на парламента.

„Как веднъж Румен Радев не излезе сред хората, ограден от горили като Бацинка?! Навсякъде ходи съвсем спокойно и свободно човекът, защото съвестта му е чиста. Личи си кой трепери за кожицата си и кой е крал до припадък, че се страхува от възмездие“, коментират в социалната мрежа.

Още по темата четете по-долу:


Психиатър: Парламентът е пълен с хора, които не са с всичкия си!

„Бойко Борисов и 12-годишният му режим направиха нещо непростимо с държавата ни. Нещо, което е нереално и нечувано за всички други страни. Те напълниха парламента с хора, които откровено не са с всички си.

Това е дъното! Разпада на всичко! Погледнете само как общуват едни с други т.нар. ни народни представители – като хашлаци на улицата. Речта им, поведението им… те са срамни за махленска сбирка, камо ли за Народното събрание“, категоричен е психиатърът д-р Николай Михайлов.

Според него, за да има дори една парламентарна игра, е необходима културна зрялост. Каквато от времето на Бойко Борисов насам, не е присъща на депутатите ни, пише dnevnik.bg.

„Това не е политически елит и тези хора трябва да бъдат „преместени“ там, където им е мястото – на улицата. Езикът и цялостното им поведение са точно за там – за улицата и битака.

Крайно време е в тази свещена сграда на родната политика да влязат хора с акъла си, неадекватните навън!“, заяви топ психиатърът.

Румен Радев: Ако до вчера Борисов беше нагъл, то днес е жалък!

„Болшевик“, „комунист“, „гадняр“, „подмолен“ и още, и още… Всички тези определения бяха изречени по адрес на президента Румен Радев от екс премиера Бойко Борисов. Който на 11 юли окончателно изгуби не само изборите, но и надеждата, че може да се върне в управлението.

Всичко това така разстрои Баце, че три дни подред той и ГЕРБ не спряха да свикват брифинги. Които обаче бяха прекъсвани още преди средата от водещите национални телевизии. Можеха да се изгледат докрай единствено онлайн в мрежата.

Днес Бойко Борисов бе привикан за разпит в полицията, но разбира се, и сега, както по време на пресконференциите, не пропусна да „ужили“ Румен Радев. Кой ако не Радев бил виновен за всичко най-гадно, случващо се в България?! Той щял да му прости, но историята, народът – те нямало да му простят.

Всичко това каканижеше днес Борисов, явно очаквайки съответната реакция от държавния глава и безсмислена битка, за която отново да се хване. Да, ама не – Радев отказа да падне в капана му и да му послужи за тръмплин към нови медийни изяви.

От висотата на положението си, не само като президент, но най-вече като личност, генералът заяви категорично, че няма да слезе до нивото на бившия премиер.

„Ако до вчера Борисов беше нагъл, то днес е жалък. Да хвърляш такива обиди, да отправяш недоказани и абсурдни обвинения, това е падение. И не, защото са срещу мен, срещу Бойко Рашков или някой друг, а защото Борисов отлично знае какво е правил през всички тези години.

След цялата тази чудовищна корупция и целенасочено унижожение на България, да имаш очи да хвърляш вина и да сочиш някой друг… това е низко. Толкова е низко, че не желая да го коментирам“, отсече Румен Радев.

Още по темата четете по-долу:


Съдия Душана Здравкова: Борисов, срам нямаш ли, бе?!

Отвратена от Бойко Борисов, отвратена от лицемерите и подлизурковците около него, отвратена от управлението на ГЕРБ. Това е днес съдия Душана Здравкова – дамата, която дава името на партия ГЕРБ. И не само името, а и душата си, както сподея с горчилка.

Душана Здравкова се отказва от депутатското си място и напуска ГЕРБ още преди години, омерзена от факта, че истината няма нищо общо с очакванията й.

„Когато се запознах с Бойко Борисов, той беше още главен секретар на МВР. Различен човек бе тогава – вслушваше се, опитваше се да разбира, да помага. Успя да ме спечели с всички полезни неща, който вършеше за младежи със зависимост.

Какво му се случи после, не знам и не мога да си обясня. Той обаче не е същият човек, или може би е бил такъв и преди, но не го е знаел, или се е прикривал отлично… Не съм психолог, за да правя дисекция на психиката му, но той се провали. Провали се с трясък“, категорична е Душана Здравкова, пише dw.com.

Бившата съдийка е потресена от наглостта на Борисов и отказа му да подаде оставката си и да се оттегли вече толкова пъти. Според нея това е скандално и нелепо, тъй като България доказано е най-корумпираната и бедна страна в Европа.

„Първенци сме по корупция и мерзост в целия ЕС, а Борисов не щял да се отдръпне. Мен ме е срам заради него, той срам няма ли?! Ето на, Лаура Кьовеши и тя дойде тук с послание, но трябва да се научим да разбираме езика на ЕС.

А посланието й бе да се отървем от прокурори като Иван Гешев, от такива, които не вършат работа, а играят вързано с най-подкупната и престъпна власт. Но тя ни каза, че трябва да го направим сами, защото това е нашата държава, не бива да чакаме наготово отвън“, обяснява Здравкова, пише fakti.bg.

Още по темата четете по-долу:


Смел журналист към Борисов: Що не ходиш да си лекуваш подаграта?

Смел журналист, нещо рядко срещано напоследък, публично попиля екс премиера Бойко Борисов. Който продължава с мераците си за власт – какво от това, че българският народ не иска да го види другаде, освен в затвора…

Острият език на Васил Петев, създател на сайта big5.bg, обаче не го пожали. Без значение, че най-големите родни телевизии продължават да раболепничат и да прекъсват програмите си за извънредни брифинги на ГЕРБ и в полунощ.

„Не ти ли омръзна, бе, или съвсем ти изхлопа дъската?! Ти и още четирима като теб, дето от години са ви се схванали задните части от седене във властта и крадене. Изроди нещастни!

Бива простотия, бива, но вашето вече мина всички граници. Защо просто не си пиете ракията в ресторанта и не си лекувате подаграта, че сте на възраст вече?!“, изригна Васил Петев, явно имайки предвид лица като Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Веселин Марешки и редовите муцуни от 30 години насам.

Петев не пропусна да „нахрани“ и колегите си от Би Ти Ви, които наскоро задаваха безумно тъпи въпроси към вътрешния министър Бойко Рашков, само и само да не го оставят да „злослови“ срещу управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ.

„Тези имат качества да водят само предаването „Бразди“ и то ако в предаването иде реч за мозъчните плевели. Хвана ме срам, докато ги гледах“, гневи се журналистът.

Още по темата четете по-долу:


Адв. Хаджигенов: Борисов отива в софийския затвор!

От премиерския пост Бойко Борисов отива директно в Централния софийски затвор. Първите стъпки за това са вече направени и за ужас на „милия“ ни премиер, съдбата му оттук насетне е ясна. Това заяви адвокат Николай Хаджигенов.

Думите му са отговор на въпроса коя би била добрата позиция за Борисов, след резултатите от вчерашните парламентарни избори и опита му да се превърне в обединител на влизащите в Народното събрание партии.

„Добрата позиция за този човек ще бъде единствено северното крило на затвора. Нищо друго не го чака. Това са разследвания на далавери за милиарди, корупция по всички нива на властта и пълното разграбване и унищожаване на държавата.

Години наред, това се прави години наред и именно то гарантира подобаващ престой на премиера ни зад решетките. Да не съм пророк, но може и да си изгние там“, коментира адвокат Хаджигенов.

Той е категоричен, че след вчерашния погром, когато най-сетне видя, че България не го иска, българите не го искат, Борисов е отчаян. И изглеждал досущ като Тодор Живков в мига, в който разбира, че е свален от власт и си отива, пише informiran.net.

„Само се върнете назад и си спомнете как от месеци Борисов не се вясваше ни в парламента, ни из столицата. Не слезе от джипа си и хукна да се крие по села и паланки, уж, за да инспектира.

Той отлично знаеше какво предстои и сега отлично знае, че всичко свърши, че това е краят му. Но не иска или по-скоро не може да го асимирира, защото това не е адекватен човек“, казва Николай Хаджигенов.

Той се кълне, че „Изправи се! Мутри вън!“ никога няма да подкрепи ГЕРБ, камо ли да чуе за коалиция. Каквото и да става!… А Бойко Борисов в отчаянието си снима клипчета посред нощите и под снега, само и само да се хване като удавник за сламка. Защото… тик-так, тик-так…

Още по темата четете по-долу:


Славчо Пеев към Борисов: Хайде де, излез сам пред хората!

Обичаният актьор Славчо Пеев сравни със земята премиера Бойко Борисов с предизвикателството, което му отправи. А то е нещо съвсем простичко и лесно – да слезе от джипа си и да се изправи пред хората.

Но не чрез пиар, не пред камери и микрофони, а ей така – простичко… Пред произволни хора в който и да било град или село. Славчо Пеев обаче е убеден – и Бойко Борисов, и останалите политици ги е страх. Изпитват ужас и паника само от мисълта да се изправят очи в очи с народа.

„Коя е причината?! Те си знаят. Но е факт, че преди време много от тях идваха в театъра. А сега, не заради пандемията от Covid-19, отдавна вече не сме ги виждали в него.

Редовните посетители на театъра са Лили Иванова, Христо Стоичков и няколко други наши известни сънародници. От политиците обаче и следа няма. Защо – ами то е ясно. Може да скриеш истината от всички останали, но не можеш да я скриеш от себе си.

Душичките им знаят какво са правили, какво са съгрешили и с какво са навредили на народа. И им е малко страшничко да се покажат сред него. Това е най-показателното – личното, вътрешното чувство, което не може да се прикрие и фалшифицира“, говори Славчо Пеев, пише darikradio.bg.

Убеден е, че ако политиците един ден решат да обиколят и страната и ей така, съвсем естествено, да поздравяват и да разговарят с хората, ще се приберат у дома оклюмали.

Защото ще почувстват нагледно „всенародната любов“ – я в яйца, я в домати, я в други по-тежички предмети… И последните, които ще носят вина за това, са българите.

Той е категоричен, че ще гласува на изборите, живот и здраве, защото това е единственият шанс за промяна и единственият начин да направи нещо за децата си и обществото.

Проф. Георги Михайлов за Борисов: Забрани руската ваксина!

Защо премиерът Бойко Борисов и управляващото мнозинство не сключат договор за руската ваксина срещу Covid-19?! След като толкова много държави, от днес дори и Северна Македония, започнаха масова имунизация на населението със Спутник V.

Това пита и иска ясен отговор онкологът проф. Георги Михайлов, който е и народен представител от БСП. Той е убеден, че във време на пандемия и чудовищно нарастващ брой на заразените и жертвите на вируса, поведението на Бойко Борисов и хората му е престъпление.

„Италия дори обяви, че започва производство на руската ваксина. Колко държави отдавна вече ваксинираха хората си с нея, а странични ефекти не са установени, не и дори леко тревожни.

Ако г-н премиерът и мнозинството в парламента мислеха наистина за хората, то отдавна Спутник V щеше да бъде на разположение у нас. Но не, ние чакаме единствено Запада, защото явно зависим от него“, коментира проф. Михайлов.

Преди дни от паламентарната трибуна той официално предложи от името на БСП да се внесе Спутник V и то възможно най-бързо. Защото кризата за ваксини в момента е факт, а третата вълна на коронавируса се разпространява мълниеносно, пише focus-news.net.

Предложението обаче не бе прието от управниците от ГЕРБ. Те продължават да „тропат с крак“ и да се инатят при все, че днес лично здравният министър Костадин Ангелов не можа да отрече в ефир за смъртен случай в страната ни, дни след поставена западна ваксина.

„Вярно е, че има такъв случай, но ние не можем да твърдим с категоричност, че причината за трагедията е била ваксината“, смотолеви министърът. Както се казва – има си хас някой да се осмели да потвърди…

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

11 Мнения

 1. майната

  Какво да коментираме? Човекът е перекендясал, тотално.Този е готов да пази междублоковото пространство, ама и от там ще намери какво да гепи

 2. Дарина

  НЕ ВЯРВАМ НА БОРИСОВ И НА НИКОГО ОТ СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ЩАБ. Вие журналисти ли сте или пиар агенция ?

 3. Вальо Анг.

  С Муфтаджийски ГЕП задължително ще загуби изборите, защото генералшето е много компрометирано. Това означава да го бойкотират всички антиваксъри, които са над 50 процента от населението и от самия ГЕП. Тия са ненормални честно!

 4. Радослав

  Нека, нека, ще ми е густо Корнелчето да стане премиер и да ни присъедини към Евразия, директно ще станеме китайска провинция, когато Китай завладее Русия. Скоро се очаква война, така че мислете му за кого гласувате. Ако изберете пак Бохо, китайците ще ни размажат. Само Корнела милата.

  • Станински

   Ти по рождение ли си тъп,или си ходил и на допълнителни курсове !

 5. Един от тримата

  Че си е Болен Болен спор няма но въпроса ми е как да го вкараме в лудница щот той си е Патологичен случай и оправия няма

 6. Два лева не си откраднал, а за петте милиарда евро нищо не казваш, а, Бохич?

 7. татяна

  Аз нямам думи,за неговата наглост и безочие!!!Да се пенсионираш с 297лв-43год трудов стаж,как се живее с тези паре?!Добре, че работя, за да може някак си да кретам-ток,вода,телефон.Съвсем самозаблавил се този тип!Трябва да знае ,че всичко се връща многократно втози живот!

 8. РАСТРЕЛ ЗА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,НОНДОЛАТО НАРОДА СТОИ И С ЖАЛКИ СТАЧКИ ВИКА ОСТАВКА ОСТАВКА НЯМА СТАНЕ НИЩО ,ГРАБВАТЕ СОПИТЕ И КОИ КВО ИМА В КЪЩИ И ИЗНАСЯМЕ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО АМА НЯМА КУКИ И НЕЗНАМ СИ КВИ БОИ НАРЕД

 9. Аз не мисля, че Путин е с нещо по-различен от Меркел, що се отнася до ваксините. Един и същи човек им заповядва на тях двамата да затварят целия свят, после да го пуснат за малко и пак да го затворят. В тази игра няма добри и лоши. Всички слушкат и папкат. В Русия не е по-добре отколкото на Запад, нито в България. Фашизмът е повсеместен. И най-интересното предстои!

 10. Докато бойко борисов не умре , да почине , да го погребат и да минат 40 дена , нашата мила държава България , все ще зле . А когато това стане , …. ЩЕ СЕ НАПИЯ ОТ РАДОСТ !!!

 11. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *