Бойко Борисов
Бойко Борисов смята Румен Радев за лицемер

Бойко Борисов избълва: Лицемерът Радев е гибел за българите!

Премиерът Бойко Борисов е в открита война с държавния глава Румен Радев!

Президентът Румен Радев е лицемер, който с пропадналото си поведение обрича хиляди българи на бедност и гибел. Това смята премиерът Бойко Борисов, който не спира да повтаря, че докато едни си правят пиар и реклама с протести и лозунги, други (сиреч той) не спират да обикалят сред народа и да работят за добруването му.

Бойко Борисов
Бойко Борисов смята Румен Радев за лицемер

Министър-преседателят твърди, че отдавна да е подал оставката си и да е забравил, ако имаше кой да седне на мястото му и да управлява адекватно държавата. По думите му обаче такъв човек или партия все още няма.

„Непрекъснато ходя, говоря с българите, говоря с европейските лидери, с балканските лидери. Чудя се как да докараме пари, как да подпомогнем пенсионерите, които разчитат само на нас, как да задържим страната и да не й позволим да потъне по време на световната криза, която се задава покрай пандемията“, говори Борисов.

Той се опасява, че тепърва ще става страшно не само в Европа, но и във всички държави по света, защото Ковид-19 се развилня с нова сила. И сега точно е било нужно всички да се обединим, а не да се разделяме и да се ругаем по протести и митинги.

„По време на моето управление в България са се родили над 770 000 човека. А колко души са починали по времето, когато управляваше партията на Радев, защото това е неговата партия?! 113 000 починали през 2005-та, за сметка на 108 000 миналата година. Какво значи това, то е ясно – при неговата партия хората са мрели много повече“, категоричен е Борисов, пише сайтът fakti.bg.

От друга страна обаче в поведението на премиера има огромна промяна. Знаем как лично той затвори държавата от март до май включително, когато имахме по десетина случая на коронавирус.

А днес, когато бройката вече прескочи 1000 на ден, отново той седи и не предприема нищо – явно заради страх от още по-големи и масови народни бунтове, смятат политолози.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Коронавирус

Извънредно: Ето какви безумни нови мерки готвят от НОЩ след маските на открито!

Защита или лудост са новите мерки срещу коронавирус у нас?! Пандемията от коронавирус завладява света …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *