Бойко Борисов
Душана Здравкова омерзена от Бойко Борисов и ГЕРБ

Съдия Душана Здравкова: Аз дадох името на ГЕРБ, а Борисов ме отврати от него! Срам нямаш ли, бе?!

Дамата, дала името ГЕРБ на партията на Бойко Борисов, днес е отвратена!

Отвратена от Бойко Борисов, отвратена от лицемерите и подлизурковците около него, отвратена от управлението на ГЕРБ. Това е днес съдия Душана Здравкова – дамата, която дава името на партия ГЕРБ. И не само името, а и душата си, както сподея с горчилка.

Бойко Борисов
Душана Здравкова омерзена от Бойко Борисов и ГЕРБ

Душана Здравкова се отказва от депутатското си място и напуска ГЕРБ още преди години, омерзена от факта, че истината няма нищо общо с очакванията й.

„Когато се запознах с Бойко Борисов, той беше още главен секретар на МВР. Различен човек бе тогава – вслушваше се, опитваше се да разбира, да помага. Успя да ме спечели с всички полезни неща, който вършеше за младежи със зависимост.

Какво му се случи после, не знам и не мога да си обясня. Той обаче не е същият човек, или може би е бил такъв и преди, но не го е знаел, или се е прикривал отлично… Не съм психолог, за да правя дисекция на психиката му, но той се провали. Провали се с трясък“, категорична е Душана Здравкова, пише dw.com.

Бившата съдийка е потресена от наглостта на Борисов и отказа му да подаде оставката си и да се оттегли вече толкова пъти. Според нея това е скандално и нелепо, тъй като България доказано е най-корумпираната и бедна страна в Европа.

„Първенци сме по корупция и мерзост в целия ЕС, а Борисов не щял да се отдръпне. Мен ме е срам заради него, той срам няма ли?! Ето на, Лаура Кьовеши и тя дойде тук с послание, но трябва да се научим да разбираме езика на ЕС.

А посланието й бе да се отървем от прокурори като Иван Гешев, от такива, които не вършат работа, а играят вързано с най-подкупната и престъпна власт. Но тя ни каза, че трябва да го направим сами, защото това е нашата държава, не бива да чакаме наготово отвън“, обяснява Здравкова, пише fakti.bg.

Още по темата четете по-долу:


Смел журналист към Борисов: Що не ходиш да си лекуваш подаграта?

Смел журналист, нещо рядко срещано напоследък, публично попиля екс премиера Бойко Борисов. Който продължава с мераците си за власт – какво от това, че българският народ не иска да го види другаде, освен в затвора…

Острият език на Васил Петев, създател на сайта big5.bg, обаче не го пожали. Без значение, че най-големите родни телевизии продължават да раболепничат и да прекъсват програмите си за извънредни брифинги на ГЕРБ и в полунощ.

„Не ти ли омръзна, бе, или съвсем ти изхлопа дъската?! Ти и още четирима като теб, дето от години са ви се схванали задните части от седене във властта и крадене. Изроди нещастни!

Бива простотия, бива, но вашето вече мина всички граници. Защо просто не си пиете ракията в ресторанта и не си лекувате подаграта, че сте на възраст вече?!“, изригна Васил Петев, явно имайки предвид лица като Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Веселин Марешки и редовите муцуни от 30 години насам.

Петев не пропусна да „нахрани“ и колегите си от Би Ти Ви, които наскоро задаваха безумно тъпи въпроси към вътрешния министър Бойко Рашков, само и само да не го оставят да „злослови“ срещу управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ.

„Тези имат качества да водят само предаването „Бразди“ и то ако в предаването иде реч за мозъчните плевели. Хвана ме срам, докато ги гледах“, гневи се журналистът.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Още по темата четете по-долу:


Адв. Хаджигенов: Борисов отива в софийския затвор!

От премиерския пост Бойко Борисов отива директно в Централния софийски затвор. Първите стъпки за това са вече направени и за ужас на „милия“ ни премиер, съдбата му оттук насетне е ясна. Това заяви адвокат Николай Хаджигенов.

Думите му са отговор на въпроса коя би била добрата позиция за Борисов, след резултатите от вчерашните парламентарни избори и опита му да се превърне в обединител на влизащите в Народното събрание партии.

„Добрата позиция за този човек ще бъде единствено северното крило на затвора. Нищо друго не го чака. Това са разследвания на далавери за милиарди, корупция по всички нива на властта и пълното разграбване и унищожаване на държавата.

Години наред, това се прави години наред и именно то гарантира подобаващ престой на премиера ни зад решетките. Да не съм пророк, но може и да си изгние там“, коментира адвокат Хаджигенов.

Той е категоричен, че след вчерашния погром, когато най-сетне видя, че България не го иска, българите не го искат, Борисов е отчаян. И изглеждал досущ като Тодор Живков в мига, в който разбира, че е свален от власт и си отива, пише informiran.net.

„Само се върнете назад и си спомнете как от месеци Борисов не се вясваше ни в парламента, ни из столицата. Не слезе от джипа си и хукна да се крие по села и паланки, уж, за да инспектира.

Той отлично знаеше какво предстои и сега отлично знае, че всичко свърши, че това е краят му. Но не иска или по-скоро не може да го асимирира, защото това не е адекватен човек“, казва Николай Хаджигенов.

Той се кълне, че „Изправи се! Мутри вън!“ никога няма да подкрепи ГЕРБ, камо ли да чуе за коалиция. Каквото и да става!… А Бойко Борисов в отчаянието си снима клипчета посред нощите и под снега, само и само да се хване като удавник за сламка. Защото… тик-так, тик-так…

Още по темата четете по-долу:


Славчо Пеев към Борисов: Хайде де, излез сам пред хората!

Обичаният актьор Славчо Пеев сравни със земята премиера Бойко Борисов с предизвикателството, което му отправи. А то е нещо съвсем простичко и лесно – да слезе от джипа си и да се изправи пред хората.

Но не чрез пиар, не пред камери и микрофони, а ей така – простичко… Пред произволни хора в който и да било град или село. Славчо Пеев обаче е убеден – и Бойко Борисов, и останалите политици ги е страх. Изпитват ужас и паника само от мисълта да се изправят очи в очи с народа.

„Коя е причината?! Те си знаят. Но е факт, че преди време много от тях идваха в театъра. А сега, не заради пандемията от Covid-19, отдавна вече не сме ги виждали в него.

Редовните посетители на театъра са Лили Иванова, Христо Стоичков и няколко други наши известни сънародници. От политиците обаче и следа няма. Защо – ами то е ясно. Може да скриеш истината от всички останали, но не можеш да я скриеш от себе си.

Душичките им знаят какво са правили, какво са съгрешили и с какво са навредили на народа. И им е малко страшничко да се покажат сред него. Това е най-показателното – личното, вътрешното чувство, което не може да се прикрие и фалшифицира“, говори Славчо Пеев, пише darikradio.bg.

Убеден е, че ако политиците един ден решат да обиколят и страната и ей така, съвсем естествено, да поздравяват и да разговарят с хората, ще се приберат у дома оклюмали.

Защото ще почувстват нагледно „всенародната любов“ – я в яйца, я в домати, я в други по-тежички предмети… И последните, които ще носят вина за това, са българите.

Той е категоричен, че ще гласува на изборите, живот и здраве, защото това е единственият шанс за промяна и единственият начин да направи нещо за децата си и обществото.

Проф. Георги Михайлов за Борисов: Забрани руската ваксина!

Защо премиерът Бойко Борисов и управляващото мнозинство не сключат договор за руската ваксина срещу Covid-19?! След като толкова много държави, от днес дори и Северна Македония, започнаха масова имунизация на населението със Спутник V.

Това пита и иска ясен отговор онкологът проф. Георги Михайлов, който е и народен представител от БСП. Той е убеден, че във време на пандемия и чудовищно нарастващ брой на заразените и жертвите на вируса, поведението на Бойко Борисов и хората му е престъпление.

„Италия дори обяви, че започва производство на руската ваксина. Колко държави отдавна вече ваксинираха хората си с нея, а странични ефекти не са установени, не и дори леко тревожни.

Ако г-н премиерът и мнозинството в парламента мислеха наистина за хората, то отдавна Спутник V щеше да бъде на разположение у нас. Но не, ние чакаме единствено Запада, защото явно зависим от него“, коментира проф. Михайлов.

Преди дни от паламентарната трибуна той официално предложи от името на БСП да се внесе Спутник V и то възможно най-бързо. Защото кризата за ваксини в момента е факт, а третата вълна на коронавируса се разпространява мълниеносно, пише focus-news.net.

Предложението обаче не бе прието от управниците от ГЕРБ. Те продължават да „тропат с крак“ и да се инатят при все, че днес лично здравният министър Костадин Ангелов не можа да отрече в ефир за смъртен случай в страната ни, дни след поставена западна ваксина.

„Вярно е, че има такъв случай, но ние не можем да твърдим с категоричност, че причината за трагедията е била ваксината“, смотолеви министърът. Както се казва – има си хас някой да се осмели да потвърди…

Още по темата четете по-долу:


Миро към Борисов: Ще плачем за Жан Виденов!

Дуетната половинка на Галка от Каризма – Миро е човек на изкуството, но никога не е странял от социалните и наболели проблеми в страната ни. А те наистина са много, благодарение на управлението й – начело с Бойко Борисов.

И до ден днешен певецът признава, че не спира да се чуди как може да има подобно безочие като това на премиера. Който пет пари не дава, че не друг, а народът му не го иска във властта.

„Колко пъти?! Колко пъти българите излизаха и продължават да излизат на протести срещу него?! Не те искат, бе! Това е. Как не го разбра?!… Как може да излизаш като същинска мутра пред хората и явно да демонстрираш, че не ти пука за мнението им?!

Непоносимо е вече, поведението му е непоносимо, всичко! Държавата това сме ние и е крайно време управниците ни да разберат, че да – ние сме техните работодатели, а те далеч не са богоизбрани“, категоричен е Миро.

Изпълнителят отива и по-далеч като заявява, че единственият читав премиер, който е работел и мислел за хората, това е Жан Виденов. И че с течение на времето много българи са осъзнали това, на много хора към днешна дата той липсва, пише frognews.bg.

„Помня недоволството и протестите срещу Жан Виденов навремето, но сега си давам сметка, че именно той е бил положителният герой. А отстраняването му е било чисто и просто прокарване на интереси.

Корпоративни интереси на определени кръгове, както извън, така и вътре в партията му. Тези интереси не са спрели нито за ден, затова и сега сме на този хал. Време е това да спре, време е за коренна промяна“, коментира Миро.

Още по темата четете по-долу:


Христо Кидиков към Борисов: Не сърце, а лоена топка!

„Цъкни вефа, да чуем Кидика как се дере“ – отдавна вече на този култов лаф не се смее обичаният наш певец Христо Кидиков. Който, въпреки огромния си позитивизъм признава, че е отвратен от политиците в държавата ни, начело с премиера Бойко Борисов.

Запътен към своите 75 години, Кидиков пет пери не дава дали ще се хареса на някого и говори това, което мисли – директно и без заобиколки. Той признава, че са го канали в политиката, но винаги категорично е отказвал.

„Политиката у нас, за жалост, е за хора без морал, без принципи, без сърца дори. Не сърце, а лоена топка трябва да имаш, за да докараш прекрасната ни страна до това бедствено положение.

Доказано е, че земите ни са сред най-плодородните в целия свят, а пустеят. Всичко е забравено, затънало, осиротяло. А хората?! Колко хора са на прага на мизерията, за колко хора обикновеното сирене се превърна в лукс.

Нашите политици, господин премиерът и всички около него обаче това не го виждат. Или по-скоро се преструват, че не виждат, защото не ги касае, не ги докосва дори“, омерзен е Кидиков.

Според него, до момента в управлението всички партии и коалиции са гледали единствено своя си интерес. Уж си опонират, уж се плюят от трибуната, а после крадат и си поделят откраднатото. А за хората – колкото остане, ако остане, пише trud.bg.

„Гледам свои колеги, хора, които са работили с десетилетия – как оцеляват с мизерните пенсии. Но не само те. Колко земеделски работници, колко други трудови хора са отритнати и забравени от системата. Сякаш управниците ни искат и чакат да си отидем, за да не им тежим на плещите“, коментира Христо Кидиков.

Той се надява на пълна и категорична промяна в управлението на страната ни, което трябва да стане на 4 април. В противен случай кошмарът за България и българите ще продължи.

Още по темата четете по-долу:


Ген. Шивиков: Борисов „пълни гащите“!

Изборите на 4 април са последната и най-жестока битка на премиера Бойко Борисов, която обаче той за нищо на света не бива да спечели. Това заяви ген. Димитър Шивиков, който застава твърдо зад личността и принципите на президента Румен Радев.

Ген. Шивиков е убеден, че Борисов се е вкопчил във властта и поста си не заради парите. В момента вече те нямат никакво значение за него, който опитва отчаяно да спаси живота си – физическото си оцеляване.

Защото лидерът на ГЕРБ е наясно, че в мига, в който падне от властта, той е никой. Никой няма да му подаде ръка, а физическото му оцеляване виси на косъм. От толкова места искат главата му, в толкова корупционни и ужасяващи схеми е набъркан, че могат моментално да му светят маслото.

„За нас той е един Андрешко, той е срам за България пред цяла Европа и света. Където и да отиде, каквото и да направи, той ни излага, все повече и повече. Световните играчи не му обръщат внимание и го имат за господин Никой, което е очевидно.

Самият той го знае отлично, но от комплекси не си признава. За мен Румен Радев е човекът, който работи винаги в полза на принципите си, на народа и на Конституцията. И той е този, който си е извоювал името и уважението по света“, коментира ген. Шивиков.

Той е убеден, че ДПС се боят жестоко от президента, защото винаги са играли вързано с Бойко Борисов. Който имаше наглостта да лъже, че дори не се познавал с Делян Пеевски, пише m.fakti.bg.

Шивиков призова премиера да спре да се крие като мишка и да излезе да се разходи сред хората, както прави държавният глава. Тогава ще се види как ще го посрещнат и дали вместо пита с мед, няма да му размахат тоягите.

Още по темата четете по-долу:


Камен Донев за Борисов: Енциклопедична некадърност

Талантливият режисьор Камен Донев „наточи“ острия си език срещу премиера Бойко Борисов и управляващите, които вече повече от десетилетие държат страната ни в примката на мизерията, нищетата и духовната пустота.

Той е убеден, че протестите на българите са били най-адекватното и умно нещо, което не е трябвало да спира. Независимо от резултатите. Не и докато тази клика отгоре не се измете до последния вредител за нацията.

„И Бойко Борисов, и хората около него, и тези от така наречената опозиция, са пример за енциклопедична некадърност. Това са едни човечета с ехидни усмивчици и подхилващи се нагли очички, които скоро ще си понесат заслуженото.

Нищо не остава безнаказано – по един или друг начин. Вселената си има правила и никой не е по-голям от нея. Така че съм категоричен – Видовден ще дойде, въпрос на още малко време е“, смята Камен Донев.

Режисьорът не се бои да заяви в прав текст, че днешните политици, всички до един, се страхуват от честните хора. Управниците ни никога няма да извикат нещо на висок глас, освен ако това нещо не ги засяга лично, цитира nova.bg.

„Ако трябва да опиша бъдещето на настоящата власт с една дума, то тя ще е нокаут. Пълен нокаут и то скоро. Защото все повече хора си дават сметка, че това, което липсва и което отчаяно трябва на държавата ни, е морал“, казва Донев, пише pik.bg.

Още по темата четете по-долу:


Явор Милушев за Борисов: Хвърли ни в инвалидна количка

Актьорът Явор Милушев и дългогодишна половинка на обичаната Цветана Манева призна без страх причината за дългото си отсъствие от медиите и обществеността. И тя не е нежеланието му да говори, а точно обратното – страхът на четвъртата власт да го покани.

Защото това, което аристократът и виден интелектуалец Явор Милушев ще каже за България, за политиката, за Бойко Борисов и управлението ни като цяло, няма да се хареса на онези отгоре.

„Хвърлени сме в инвалидна количка – това направиха с нас, с народа властниците, от които зависи съдбата ни. Подритват ни и го правят от години, много години.

Мъчно ми е, че в нашата държава толкова време нямаше истински лидер. Човек, който да хване юздите и да ни дърпа напред. Всичко е нарцисизъм, увълчване, борба за кокала, който в случая са не милиони, а милиарди левове и евро“, коментира Милушев.

Според него истинските далавери на премиера Бойко Борисов и хората във властта са скрити толкова дълбоко, че не можем да си представим. Това, което виждаме, е само пяната, само върхът на айсберга, пише bnt.bg.

Като бивш народен представител той е отлично запознат с игрите и алчността на „силните на деня“, разигравали се пред очите му. Затова и се отказа от политиката още преди много години.

„Вижте едно от най-важните ни неща – съдебната система. Искаме да бъдем Швейцария, а се оказахме като швейцарско сирене. От тази система се измъкват безнаказано престъпници, крадци, офшорци. А лошото е, че именно от тези индивиди винаги е зависела страната ни“, гневи се Милушев.

Той не крие, че мечтае за времето, когато от настоящото управление ще остане само бегъл спомен. И горещо се надява това да се случи още на 4 април.

Още по темата четете по-долу:


Мариан Вълев даде среден пръст на Борисов: Цуни го!

Той е за родителите ни, които измъчи!

Мариан Вълев – Куката скочи срещу Бойко Борисов и управлението!

Актьорът Мариан Вълев – Куката подаде среден пръст на премиера Бойко Борисов и цялото му управление, което съсипа и ограби държавата ни. Той е категоричен, че на това трябва да се сложи край, а престъпниците не само да бъдат изметени, но и тикнати в пандиза.

„От години обикалям държавата заради работата си и ми писна. Писна ми да гледам такава мизерия, нищета и нещастни бедни хора. Повече не мога и не искам да си затварям очите, достатъчно сме го правили“, бесен е Куката.

Той споделя, че майка му е работила 40 години като учителка, но ако не е той, тя е била обречена на глад и мизерия. Защото пенсията, с която се е пенсионирала, е не смешна, тя е обидна и принизяваща човека.

„И това не се отнася само за нея, това касае огромната част от българските пенсионери, от нашите родители, които са дали живота си за тая страна. А после държавата им подхвърля огризки като на улични кучета. Това са родителите ни, заради тях заслужавате да ви убием с камъни“, гневи се актьорът.

Според него отгоре ни стоят някакви тулупи, които не е ясно как са се родили изобщо. Заради тях хората спят на палатки, протестират, но няма кой да ги чуе. Защото онези са глухи за всичко, освен за себе си и тумбака си.

„Лъжци, мръсни манипулатори са това, начело с премиера. Аз и няколко други човека може да живеем сравнително добре, това е заради работата ни. Но това прави ли ме щастлив, прави ли ме удовлетворен, гледайки нищетата наоколо“, пита Вълев.

Още по темата четете по-долу:


Камата за Борисов: И филията хляб му е много

Легендата на футбола Христо Стоичков никога не е крил огромната си антипатия към премиера Бойко Борисов. Камата, който днес навърши 55 години, прекарва основната част от времето си в чужбина, но и за ден не е спирал да се интересува от случващото се в родината му.

Именно това е причината за все по-голямото му разочарование и омерзение от действията на министър-председателя, насочени единствено в посока лична изгода и личен „джоб“.

На всичко това трябва да се каже „Стоп!“ и трябваше да се каже отдавна, категоричен е Ицата. Днес повече от всякога той вярва, че не само на Борисов, но и на ГЕРБ като цяло е дошъл краят. А държавата ни ще тръгне нагоре с управлението на истински лидери като президента Румен Радев.

„Знам отлично какви ги е вършил Бойко Борисов през годините, защото самият аз съм бил клеветен под негово давление. Спасението ми беше, че не живея в България, но много мои близки приятели и познати пострадаха сериозно.

На толкова хора Борисов целенасочено фалира бизнесите, толкова хора „уби“, защото да доведеш човек до фалит си е чиста проба убийство, макар и не физическо. Толкова майки разплака този наш премиер, че и филията хляб му е много“, смята Христо Стоичков.

Той припомня отново реплика на самия Борисов, който преди години призна, че е самотен и яде хляба си сам като куче. Камата обаче е твърд в позицията си – така му се пада и още по-зле ще става.

„Щом сега слезе от власт, той ще остане един истински самотник. Тепърва ще разбере какво е да си отхвърлен и мразен от всички. Но не, нямам и капка съжаление от факта, защото си го направи сам.

Все сме имали политици, които са крали и са се облажвали, но такова безумно, такова нагло и брутално грабене, България не беше виждала преди появата на Борисов“, гневи се футболната ни легенда, пише sputnik.bg.

Още по темата четете по-долу:


Ева Веселинова сдъвка Борисов!

Искрена и директна – такава си остана журналистката от бившото „Господари на ефира“ Ева Веселинова. Която размаза премиера Бойко Борисов като вредно насекомо. Без окото й да мигне.

Ева Веселинова скоро ще стане родител и то на две бебета, затова още повече не е безразлична към случващото се в родината ни. И мизерията, в която са принудени да живеят огромен процент от българите.

Затова и тя директно попита министър-председателя дали му е хубаво да е постоянно одупен пред турците?! Веселинова е категорична, че Бойко Борисов се е продал отдавна на Турция и на ДПС, подобно на везир пред Великия султан.

„Уж го играят опозиция, но нищо подобно. Свързани са като свински черва и следват обща цел – лично забогатяване за сметка на глада, болестите и нещастието на народа.

ДПС, Делян Певски и Борисов винаги ще бъдат заедно и ще си помагат, за да крадат от българите, да богатеят до пръсване. Това трябва да го помним добре на изборите“, смята Ева Веселинова.

Чаровната и умна блондинка обаче е силно вярваща и знае, че всяко небогоугодно действие си има своето възмездие. Което идва за Борисов след по-малко от два месеца. Това ще са изборите, след които „главата му ще хвръкне“.

„Продадеш ли себе си, продадеш ли и душата си, нищо добро не те чака. Борисов трябва да го има предвид, защото Видовден за него дойде.

Тепърва ще осъзнае какво е да обречеш хората да живеят с 200 лева на месец, да прокудиш младите от собствената им родина, да отделиш родителите от децата им“, омерзена е журналистката, пише informiran.net.

Още по темата четете по-долу:


Борисов: Оставката ми ще я сънувате!

По-уверен и самонадеян отвсякога се завърна премиерът Бойко Борисов. Знаем, че той се лекува от коронавирус в дома си, като нито за миг не спря да „работи за държавата“, както самият той се тупаше в гърдите през последните дни.

И ето че днес, само преди няколко минути, той подпали мрежата с поредното си изявление. А именно – че оставка ще подаде, ама друг път, защото хората му вярвали и повярвали, че ГЕРБ е първата и най-добрата политическа сила изобщо.

Премиерът: Само ние ще помогнем на България!

„Срещу нас се готвеше преврат, но враговете ни, опонентите ни, не успяха да победят. Няма да стане тяхната. Хората се осъзнаха и ни имат доверие. А целта на протестите и на преврата беше държавата да фалира, да няма развитие, икономиката да се срине и всичко да отиде по дяволите“, заяви Борисов.

Министър-председателят е убеден, че има още много с какво да е полезен за страната си и обеща да бъде като един юмрук с българите.

На работната си среща с министрите днес той разпоредил последните да бъдат редом до избирателите всеки ден. А битката срещу Ковид-19 е само една – дистанция и маски.

„Държавата не бива и няма да се затваря, за да работи икономиката и да има пари за всички хора. Убеден съм, че ваксина против вируса ще има до март или април. Дотогава ще държим фронта, а после нека хората да изберат кой ще ги управлява“, отсече Борисов.

Борисов: Лицемерът Радев е гибел за българите!

Президентът Румен Радев е лицемер, който с пропадналото си поведение обрича хиляди българи на бедност и гибел. Това смята премиерът Бойко Борисов, който не спира да повтаря, че докато едни си правят пиар и реклама с протести и лозунги, други (сиреч той) не спират да обикалят сред народа и да работят за добруването му.

Министър-преседателят твърди, че отдавна да е подал оставката си и да е забравил, ако имаше кой да седне на мястото му и да управлява адекватно държавата. По думите му обаче такъв човек или партия все още няма.

„Непрекъснато ходя, говоря с българите, говоря с европейските лидери, с балканските лидери. Чудя се как да докараме пари, как да подпомогнем пенсионерите, които разчитат само на нас, как да задържим страната и да не й позволим да потъне по време на световната криза, която се задава покрай пандемията“, говори Борисов.

Той се опасява, че тепърва ще става страшно не само в Европа, но и във всички държави по света, защото Ковид-19 се развилня с нова сила. И сега точно е било нужно всички да се обединим, а не да се разделяме и да се ругаем по протести и митинги.

„По време на моето управление в България са се родили над 770 000 човека. А колко души са починали по времето, когато управляваше партията на Радев, защото това е неговата партия?! 113 000 починали през 2005-та, за сметка на 108 000 миналата година. Какво значи това, то е ясно – при неговата партия хората са мрели много повече“, категоричен е Борисов, пише сайтът fakti.bg.

От друга страна обаче в поведението на премиера има огромна промяна. Знаем как лично той затвори държавата от март до май включително, когато имахме по десетина случая на коронавирус.

А днес, когато бройката вече прескочи 1000 на ден, отново той седи и не предприема нищо – явно заради страх от още по-големи и масови народни бунтове, смятат политолози.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Владимир Путин

Путин: Политиците направиха България зависима! Новите да спрат да се кланят на чужди интереси!

Владимир Путин е категоричен, че в България вече няма място за старите муцуни от политиката! …

10 коментара

 1. майната

  Какво да коментираме? Човекът е перекендясал, тотално.Този е готов да пази междублоковото пространство, ама и от там ще намери какво да гепи

 2. Дарина

  НЕ ВЯРВАМ НА БОРИСОВ И НА НИКОГО ОТ СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ЩАБ. Вие журналисти ли сте или пиар агенция ?

 3. Вальо Анг.

  С Муфтаджийски ГЕП задължително ще загуби изборите, защото генералшето е много компрометирано. Това означава да го бойкотират всички антиваксъри, които са над 50 процента от населението и от самия ГЕП. Тия са ненормални честно!

 4. Радослав

  Нека, нека, ще ми е густо Корнелчето да стане премиер и да ни присъедини към Евразия, директно ще станеме китайска провинция, когато Китай завладее Русия. Скоро се очаква война, така че мислете му за кого гласувате. Ако изберете пак Бохо, китайците ще ни размажат. Само Корнела милата.

  • Станински

   Ти по рождение ли си тъп,или си ходил и на допълнителни курсове !

 5. Един от тримата

  Че си е Болен Болен спор няма но въпроса ми е как да го вкараме в лудница щот той си е Патологичен случай и оправия няма

 6. Два лева не си откраднал, а за петте милиарда евро нищо не казваш, а, Бохич?

 7. татяна

  Аз нямам думи,за неговата наглост и безочие!!!Да се пенсионираш с 297лв-43год трудов стаж,как се живее с тези паре?!Добре, че работя, за да може някак си да кретам-ток,вода,телефон.Съвсем самозаблавил се този тип!Трябва да знае ,че всичко се връща многократно втози живот!

 8. РАСТРЕЛ ЗА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,НОНДОЛАТО НАРОДА СТОИ И С ЖАЛКИ СТАЧКИ ВИКА ОСТАВКА ОСТАВКА НЯМА СТАНЕ НИЩО ,ГРАБВАТЕ СОПИТЕ И КОИ КВО ИМА В КЪЩИ И ИЗНАСЯМЕ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО АМА НЯМА КУКИ И НЕЗНАМ СИ КВИ БОИ НАРЕД

 9. Аз не мисля, че Путин е с нещо по-различен от Меркел, що се отнася до ваксините. Един и същи човек им заповядва на тях двамата да затварят целия свят, после да го пуснат за малко и пак да го затворят. В тази игра няма добри и лоши. Всички слушкат и папкат. В Русия не е по-добре отколкото на Запад, нито в България. Фашизмът е повсеместен. И най-интересното предстои!

 10. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *