Асен Блатечки
Асен Блатечки вече убеден - на България й е нужно ново управление

Асен Блатечки прогледна: Борисов ме отчайва, мисли се за Стамболов! Пръв бих го изритал…

Асен Блатечки защитаваше Борисов, но явно му дойде в повечко!

Асен Блатечки „прогледна“. Актьорът, който дълго време се произнасяше в защита на премиера Бойко Борисов и управлението му, явно вече не издържа. А безумиците на властта му дойдоха в повечко…

Асен Блатечки
Асен Блатечки вече убеден – на България й е нужно ново управление

За всеобща изненада половинката на Диляна Попова заяви, че пръв би изритал Борисов от поста му. Според него министър-председателят отчайващо се опитва да подражава и да се прави на Стефан Стамболов, но безуспешно.

„Да си припомним какво е направил Стамболов. Само за едни седем години той успява от нищото да оправи цялата, абсолютно цялата инфраструктура на държавата ни.

Очевидно е, че Борисов се опитва да го копира, но така и не му се получава. Развил е някаква идея фикс за стоене на магистрали и мостове, които в края на краищата отново остават недостроени или калпаво направени.

Не му отричам, че строи, мъчи да прави нещо, има построени някакви неща, но говорим за три мандата! За три мандата това е нищо“, коментира Блатечки.

Той обяснява и причината за недоволството срещу себе си, породено от липсата му на протестите. Актьорът е категоричен, че винаги е бил пръв на митинги, шествия и протести още от времето на зараждането на демокрацията.

Този път обаче не е присъствал, защото не е видял конкретно име и партия, зад които да застане.

„Нямаше ясна алтернатива. Млади хора, образовани, истински – те са нужни на България. Ако видя един такъв, с идея и концепция, заставам пръв зад него.

Убеден съм, че на България й трябва ново управление и цялостна промяна, за да дръпне от блатото, в което настоящата власт я вкара“, казва Асен Блатечки.

Говорейки за „новото“, той коментира и бъдещото участие на Слави Трифонов в политиката. Признава, че познава уменията му само като шоумен, но си личи, че е патриот, пише 19min.bg.

„Вярвам, че ако влезе в парламента, той ще се опита. Ще даде всичко от себе си, за да направи важни промени за доброто на страната и българите. Дали ще му се получи обаче, това никой още не може да каже“.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

2 Мнения

  1. миуи ваниеи

    нещо не можа да седне на масата гербава и сега плюе ,елементарно блатечки

  2. Мутрата надали знае кой е Стамболов. !!! Пък и не може да му стъпи на малкия пръст……Прост ,невеж и нагъл е…….!!!!

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *