Анета Сотирова
Анета Сотирова е убедена, че България трябва да започне отначало, всичко да се промени из основи

Анета Сотирова: Соца ли – да, през соца българинът беше бял човек! Уви, днес не знаем какво е това!

Анета Сотирова е убедена, че Бойко Борисов и всички настоящи управници са довели държавата до тотална криза!

Държавата ни е в тотална криза отдавна, а хората, на които трябва да „благодарим“ за това са премиера Бойко Борисов и всички настоящи и бивши управници. Това смята обичаната от всички актриса Анета Сотирова, която е категорична – не изкореним ли „злото“ из корен сега, няма спасение.

Анета Сотирова
Анета Сотирова е убедена, че България трябва да започне отначало, всичко да се промени из основи

Любимката от филмите „От нищо нещо“ и „Сватбите на Йоан Асен“ призовава хората да гласуват. И в никакъв случай да не позволяват гласовете им да бъдат купени – било то с пари или фалшиви обещания, на каквито сме се наслушали.

„Мечтаехме за демокрация, но тук демокрация няма. Корупцията взима връх от най-долното до най-високото стъпало на живота ни. Купуват се и се продават гласове. Хора не спряха да уреждат себе си, за сметка на народа, който все повече изнемогва.

Има и друго – уж имаме закони, а де факто никой не ги спазва. Лъже се, мами се и се безчинства на воля. Как е възможно доказани престъпления да остават ненаказани, а виновниците да шетат на свобода?! И то само, защото имат пари или връзки“, възмущава се актрисата.

Анета Сотирова признава категорично, че по времето на социализма и Тодор Живков може и да е имало редица глупости и безсмислици, но не е беззаконие. Не и немотия и бедност за хората.

„Знаете ли, че тогава – да, именно през соца, живеехме като бели хора, живеехме добре. Ще говоря за моята професия, която ни хранеше повече от доволно. Да участваш в един филм беше равно на две години заплата в театъра“, споделя Анета Сотирова, пише old.segabg.com.

И това е така, защото в онова време на висока почит са били три неща – образованието, науката и културата. А държавата по всички възможни начини се е опитвала да ги подпомага и развива, както и здравеопазването, спорта и т.н.

„Трябва да си върнем точно тези неща, за да може родината ни да тръгне нагоре и младите да се върнат. Точно на тези бази трябва да стъпим и да спре най-после целенасоченото опростачване на масите“, убедена е актрисата.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *