Росен Петров
Росен Петров попиля ЕС и родните политици

Росен Петров: Благодаря на ЕС, че съсипаха здравеопазването и опростачиха народа!

Росен Петров изказва позицията си за „благата“, които ни донесе ЕС!

Бившата дясна ръка на Слави Трифонов – Росен Петров изказа своите сърдечни „благодарности“ към ЕС и Щатите, които през годините допринесоха с толкова много неща за милата ни родина.

Росен Петров
Росен Петров попиля ЕС и родните политици

На първо място Петров благодари на Европейския съюз и на САЩ, че с подкрепата на Филип Димитров навремето, успяха скоропостижно и немедлено да затрият животновъдството и земеделието в страната ни. С които бяхме на първо място преди 1989-та година и това бе ясно на целия свят.

„Благодаря им, да! А после благодаря на Иван Костов, който отново с приятелите от ЕС затриха повече от 3500 завода. Благодаря и на Меглена Кунева, с която бастисаха АЕЦ Козлодуй и съсипаха тотално цялата ни енергетика.

После дадоха на изгодни концесии всичките ни залежи от злато и умело унищожиха армията ни. Такава на практика днес няма! Благодаря на нашите управници и на ЕС особено много затова, че буквално разгромиха качественото ни дотогава здравеопазване и опростачиха народа и образованието“, казва Росен Петров.

Той не пропусна да изкаже признанието си и за това, че хиляди пенсионери бяха и продължават да са оставени на просешка тояга, че стоят гладни и на студено.

„Много, ама много благодаря на Европейския съюз за това, че отвори за нас границите си и щедро приюти над 3 милиона бедни българи, останали без препитание в родината си и им позволи да мият чинии, да берат ягоди и да им слугуват.

Безкрайно Ви благодаря, благодетели от ЕС! Безкрайно! Ще Ви призная, че се сещам редовно и за майките ви, а дали съм прав… не знам“, завършва Росен Петров.

Стотици потребители, които попаднаха на думите му в нета, са абсолютно съгласни с всичко, което той казва. И заявяват категоричното си несъгласие държавата ни да продължава да е роб на НАТО и на ЕС, без да се взимат предвид националните ни интереси.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

4 Мнения

 1. Много интересно е, дали Росен Петров наистина е казал или написал тази титанична тирада, но това звучи като мисловен концентрат на деня. Сякаш в един глас говорят Корнелия Нинова, Кирил Петков, Волен Сидеров, Костя Копейкин, Илиана Йотова и т. н.

  • Венета

   ТАКОВА Е МНЕНИЕТО НА ПО- ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ОСТАНАЛИТЕ СА ПРОСТО КРАДЦИ И ИНТЕРЕСЧИИ ВЪЗПОЛЗВАЛИ СЕ ОТ ХАОСА ЗА ДА НАТРУПАТ ОГРОМНО ИМАНЕ . ЯСНО ЛИ Е ?
   И ПОСЛЕДНАТА ДУМА ИМА НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ !
   БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС И НАТО !

 2. Гроздан Михайлов

  Че кво му е на Росен Петров? Да не е нещо прост?

  • Стоянова

   Нима не е вярно! Кое ви ввъзмущава ? Лквидирано от тези, които бяха на власт тогава и г-н Петров цитира. Ето това са те. Стига сте впрягали името на г-жа Нинова

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *