Даниел Вълчев
Проф. Даниел Вълчев за управлението на Борисов и ваксината срещу Covid-19

Проф. Даниел Вълчев: Борисов е паникьосан! Цената, която ще плати, е затвор или…

Проф. Даниел Вълчев предрича тежко бъдеще за Бойко Борисов и то скоро!

Розовите и безметежни дни на премиера Бойко Борисов свършиха и това го осъзнава дори самият той. Така смята бившият образователен министър проф. Даниел Вълчев, категоричен че министър-председателят е в паника.

Даниел Вълчев
Проф. Даниел Вълчев за управлението на Борисов и ваксината срещу Covid-19

Всичко случило се в държавата през последните месеци реално е отнело силата и позициите на Борисов, убеден е Вълчев. И колкото и да се преструва на силен и оптимист, той е наясно, че не може да си покаже лицето пред хората.

„Борисов не смее да се разходи из народа, да си покаже очите, а причината е ясна. Най-важното му и основно оръжие е отнето и това беше вярата и подкрепата на избирателите“, казва проф. Даниел Вълчев, пише darikradio.bg.

И допълва, че винаги досега, на няколко пъти, когато се изплаши за „кожата“ и поста си, Борисов сдава властта и отива на избори. Този път обаче не го направи, въпреки месеците народно недоволство.

Защо – защото има много по-силна причина за това. И той знае, че цената, която ще плати, при това скоро, няма да е политическа, а много по-висока. Огромна е вероятността това да е затвор, а може и нещо още по-страшно, както предричаха не един и двама досега, пише glasove.com.

„Този човек, господин премиера, не знаеше дори, че съществува такова нещо като Конституция, а се беше заел да прави нова. Че ти старата не знаеш, че я има, защото не спазваш нищо от нея.

Той постоянно си позволяваше да отсъства и от вот на недоверие, и от парламентарен контрол, и от откриване. За каква Конституция иде реч тогава?! Изигра си този ход само, за да се хване като удавник за сламка по време на протестите“, смята Вълчев.

Относно Ковид ваксината, с която вчера се похвалиха здравният министър Костадин Ангелов и ген. Венцислав Мутафчийски, проф. Вълчев заяви, че самият той няма да се ваксинира за нищо на света, предава novini.bg.

И не, защото е антиваксър или споделя някакви теории на конспирацията, а защото за ваксината в момента наистина не се знае почти нищо. Тя нито може да гарантира сигурност в дългосрочен план, нито да гарантира липсата на странични ефекти след поставянето й.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

7 Мнения

 1. С цялото уважение – професор Вълчев не е лекар, не е професор по медицински науки, а е юрист. Съответно няма нито квалификацията, нито ценза да прави научно обосновано изявление за ваксините, защото не е експерт в тази област. Придържайте се към правото, политиката и футбола моля

  • Ами, точно към правото се придържа – каква е тая вксина, за която се подписваш, че поемаш всички негативи върху себе си?!

 2. Да! Хубаво да набием в главичките на хората, че тези които не искат да се ваксинират са конспиратори!
  И политиците, абе вообще света е пълен с алтруистични хора, които печелят честно и почтенно парите си, от загриженост и хуманност. Грижат се за хората, природата, животните…. Абе живеем в розов свят. Тези, които виждат различен цят от розовия – да ги „изритаме“ и да им покажем, че са нереалисти и живеят в измислшца!
  Долу конспираторите! Долу анти въксинарите! Долу не научните метуди! Като това, че новите РНК и ДНК ваксини, които до скоро се водеха опасни, се обяви ненаучно!
  Нека да се отнеме правото да изказват мнението си всички до скорошни специалисти, ако това пречи на прокарването на иновативните масови истерии! Нека и те са конспиратори, пропагандисти на ненаучни методи!

 3. ОТ САЩ ОТИВАТ В РУСИЯ И СИ СЛАГАТ РУСКА ВАКСИНА. ЗАЩО НАС НИ КАРАТ ПОЧТИ НАСИЛА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ СЪС СМЪРТОНОСНАТА АМЕРИКАНСКА ВАКСИНА. ЗАЩО НЕ СЕ ЗАКУПИ И РУСКА ВАКСИНА И ДА ОСТАВЯТ ХОРАТА ДА ИЗБИРАТ, ЕВЕНТУАЛНО АКО МИСЛЯТ ЗА ЖИВОТА НА НАРОДА В БЪЛГАРИЯ, ЗА КОЕТО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ. НА САЩ ИМ ТРЯБВА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ НЕ НАРОДА В/У НЕЯ.

  • Микробиолог

   Не искам вредна ваксина! Не искам забавена смъртоносна субстанция! Никой не може да ме убеди в нейната полезност! Защо производителите не поемат никаква отговорност?

 4. Искам само да попитам, след като безмозъчните крадци които ни управлявят разберат, че си трайкаме и позволявяме да правят с телата ни каквото си поискат в името на общото благо, защото в противен случай ще ни забранят да пътуваме или да работим, какво ще правим когато решат, че нямат достатъчно поданици и трябва дъщерите ни да родят по три деца защото е добре за обществото. Ще има ли осеменителни центрове или…как ще процедираме. Вече сме доста близо до медостиг на хора например.

 5. Ваксината няма ефект върху вирус, който непрекъснато мутира, заради динамичното му разпространение. Няма нужда да си експерт за да го разбереш това. Всичките ваксинирани може би ще са защитени максимум 3 месеца. А може би по-малко. Докато реакцията на ваксината върху организма им може да повлече последствия, които често нямат лечение. Става въпрос за автоимунните заболявания. Та истината е в превенцията, в подсилване на имунната система, а не във ваксините. Така че Вълчев е много прав

 6. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *