Руслан Мъйнов
Руслан Мъйнов е потресен от лъжите, които се говорят

Руслан Мъйнов: Защо никой не говори как украинци изгориха живи 50 души и бременна жена в Одеса?

Руслан Мъйнов отказва да се надприказва с „многознайковците“ за войната!

Усмивката, която вечно краси лицето на Руслан Мъйнов, изчезна от лицето му заради войната в Украйна. А това, което още повече го гнети, е изопачаването на фактите и откровената пропаганда не само в нашите, но и в чуждите медии.

Руслан Мъйнов
Руслан Мъйнов е потресен от лъжите, които се говорят

В своето интервю в ефир той твърдо отказа да говори и коментира темата, защото „явно има по-големи специалисти“ от него. Цитираме го точно. Разбира се, казаното е с лека ирония и голяма болка.

Защото самият Руслан Мъйнов е роден и израсъл в Украйна и най-добре той знае каква е истината за войната. А тя, по думите му, в момента е война на САЩ с Русия! Просто фактите се изопачават нарочно.

„Виждам, слушам и това е всеки ден. Изказват се хора, един след друг, които говорят с такъв патос, сякаш са били там цял живот и то в центъра на събитията. Няма и не искам да им преча, толкова са компетентни, че едва ли бих могъл да им противореча“, с нескрит сарказъм се изказа Руслан Мъйнов.

Това, което той заяви твърдо обаче е, че истината е, че войната е започнала още през 2014-та. И попита защо тогава никой не е отразил избитите от украинците хора през тези осем години и десетките деца, погубени от същите.

Руслан попита защо не се говори за запалените над 50 души, сред които и бременна жена, от украинската армия в Одеса. Трагедията се разиграва в тамошния профсъюзен дом, където горките хора са изгорени живи под погледа на същата тази украинска армия.

Светът също така знае, че Украйна е сред малкото държави, в които официално са разрешени неонацистките отряди като този на Азов. Това обаче явно не е проблем за Европа, според Руслан.

„Има хора, които бих искал да слушам и тези хора говорят обективната истина. Сред тях са проф. Иво Христов и проф. Боян Чуков. Но не им дават трибуна, защо?! А за мен Русия и Украйна винаги ще бъдат едно цяло. Няма друг начин. Те са едно и това е моята истина“, категоричен е Руслан Мъйнов.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

15 Мнения

 1. Димитър

  Руслан е прав,гледаите Руската и нашата БТВ, ще видите ,че истината има две лица.но скоро Европа и България ще разберат ,че агресора са САЩ,борбата за пазари и окупация на Европа от САЩ!

  • Пламен Ставрев

   Съгласен съм че и украинците не са света вода ненапита, но такива управляващи са си избрали и това е само техен проблем. Все едно Македония когато се отнася зле с българите там ние да влезем с войските си през цяла Македония и да искаме да я затрием. Няма такъв филм. Никой няма право да влиза в чужда държава с военна сила. Просто Путин е изкукоригал и се мисли за Господ. От това страдат самите руснаци защото те са много добродушна нация. Именно поради тази тяхна даденост Путин се държи с народа си така и ги мачка. Това е истината.

   • Да но в Украйна
    НАТО разполагат оръжия които са с пряк достъп до Кремъл.Никой не би се съгласил в двора му да се разполагат вражески сили и го заплашват.

   • Гн овца коме тирате но на хабер си нямате от шолитика. Не виждате ли, че проблема не е в Укфайна. Просто САЩ са набелязали Украйна като точка от която ще атакуват Русия. И гн овцо да ви кажа, че ксрткге са хвърлени много отдавна преди 2014.

   • Иванка

    Гн овцо нищо не разбирТе от политика.

   • Педале, пише се изкукуригал. А по отношение на Македония, тя вече не е българска, и не иска да бъде! Поинтересувай се какво са правили българските бирници през Втората световна война там и ще разбереш много неща. Украйна е друга работа, там не се меси!

 2. Разни глупаци гледам пишат тук сякаш са били в Русия. Последователно 3г.бях там и по време на Световното и съм възхитен от всичко което видях и не само аз а и многобройните туристи изразявайки по подобаващ начин задоволствто си. Аз съм уличен артист-танцьор и работех на „Арбат“. Навсякъде виждах музиканти, артисти, цели рок-групи твореха без някой да ги притеснява, а в Барселона например не разрешават на улицата да демонстрираш таланта си. В това отношение се разочаровах.Русия и Щатите са с най-много емигранти в света. Вярно, в Русия са много от бившите съветски републики, но не само. В Москва живеят или имат имоти, ресторанти световни знаменитости:Роберт Дениро, Оливър Стоун, Жерар Депардьо, Орнела Мути и др. По интересувайте се.

 3. Какво да слушам истината всички българи бесарабски иска да идват насам или за Полша никой не защитава руснаците дето щяха да ги освобождават замислете се малко никой не иска да ходи в Русия никой не иска да ходи в държава с диктатура

  • Калина

   разбира се , че българите ще идват тук и от Украина и Молдова. Те тук имат доста привилегии дори в сравнение с българските граждани. А и няма как да отидат в Русия, ако са украински граждани тъй като имат право за престой само 90 дни, а без работна виза престоят се смята за нелегален и следва депортация със забрана да се влиза в РФ за 5 г. Но 2-3 милиона украинци легално живеят и работят в Русия. Така че недейте да приказвате неща , които не са Ви ясни.

  • Ти си луд ба в Русия няма диктатура тука има

 4. На 2май 2014г. в Одеса сред изгорени те живи е и българина инж. ИВАН Тодоров. Българите там са недоволни от Киев ската власт, ограничават им правата и бяха за Русия. Но страха, паниката ги променя в това военно време. Нашите им пращат автобуси и те тръгват насам.

 5. БРАВО РУСЛАНЕ, ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ ЧУЕ И ДА СЕ ЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА ГРУЗИНСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, ПРОДАЖНИЦИ, КОИТО ВИНАГИ ПРЕХВЪРЛЯТ ТЕХНИЯ ГЕНОЦИД, НА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ – ВЛ.ПУТИН !

 6. Да не забравяме проблемът на проблемите – дълговата икономика, т. е. крадене от бъдещето, доларът би трябеало фа е 1-2 стотинки!!!!!

 7. Стига джвакахте едно и също. Операция има в три града и то в околностите, където има бази и прочие. Идват в Европа, само да муфтят пари. Коренното население си стои по домовете. Болшинството украинци, които уж бягат от войната не са помирисвали барут.

 8. Вие сте луди.

 9. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *