ivermectin 07 portal

Българско лекарство против паразити

Представяме ви Топ 5 + 1 за най-добро българско лекарство против паразити

А по-долу ще опишем и още едно, което се появи покрай пандемията.

Тройчатка

Това е патентована формула, която има силен ефект върху органите и тъканите на тялото. Тинктурата се приготвя чрез разреждане и се приема по специална схема. В първите осем дни от лечението, единичната доза постепенно се увеличава, докато се достигне максималната препоръчителна доза. След това, максималната доза се приема веднъж седмично. Тройчатката е ефективна срещу широк спектър от паразити и помага за цялостното пречистване на организма.

Пълен детокс на Здравница

Това е комплект, който включва Тройчатка, активен въглен и масло от черен кимион. Активният въглен и маслото от черен кимион са под формата на капсули. Тройчатката действа директно върху паразитите, унищожавайки ги. Активният въглен помага за извеждането на мъртвите паразити от тялото, докато маслото от черен кимион премахва токсините, които паразитите са оставили в организма. Този комплект осигурява цялостно почистване на тялото от паразити и техните вредни продукти.

Plantisox Eco

Това е комбинация от тиквено семе, мащерка и пелин, която е особено ефективна срещу острици и други чревни паразити. Продуктът е под формата на сироп и освен антипаразитното си действие, той помага и за цялостната детоксикация на организма. Препоръчителната дневна доза е между 20 и 40 мл.

Паразит Клийнър

Това е билков микс в капсули, който съдържа джинджифил, чесън, тиквено семе и артемизин. Освен мощното си антипаразитно действие, този продукт има и допълнителни ползи за здравето. Той потиска възпаленията в тялото, подкрепя имунната система и дори селективно унищожава ракови клетки. Една опаковка е достатъчна за едномесечно лечение.

Антипаразитна програма

Това е тинктура, която съдържа съставките на Тройчатката в комбинация с лайка, иглика и канела. Единичната доза е 1 мл, а една опаковка е достатъчна за 100 дози. Тази програма предлага комплексен подход за борба с паразитите, като същевременно подкрепя цялостното здраве на организма чрез полезните свойства на билките в състава си.

Вижте и ТОВА: Кока-кола против паразити и начини за пълно прочистване. Лекарства за паразити и папиломи.

През март 1997 г. препаратът Ивермектин е одобрен за лечение на стронгилоидоза – инвазия от едноименния червей.

Препаратът е разрешен за прилагане върху хора, едър рогат добитък, коне, овце и свине.

Постепенно се разкриват още приложения на Ивермектин. Оказва се, че той има разширен спектър на антипаразитна активност – унищожава нематоди, чревни паразити, ектопаразити, подхожни кърлежи и др. Има ефект и срещу малария, която се причинява от определен вид плазмодий (също паразит).

Скорошни изследвания разкриват съвсем нова сфера за реализация на препарата – като антивирусно средство.

В България активната съставка Ивермектин стои в основата на лекарството Хювемек, производство на Хювефарма. То е регистрирано като лекарство при стронгилоидоза (чревни паразити) и е едно от най-ефикасните противопаразитни средства. Неговите създатели получават Нобелова награда през 2015 г.

Как прочиства от паразити?

Лекарството ивермектин се справя радикално с доста видове паразити. Той проникна в храносмилателната система и обездвижва патогенните микроорганизми. Парализираният паразит няма възможност да се прикрепи към чревните стени и да се храни. Това води до неговата гибел.

Мъртвите паразити се изхвърлят навън заедно с фекалната маса.

Хювемек действа при установена инвазия, а не предварително. Той е лечебно, а не профилактично средство. Обяснението е, че ивермектин унищожава незрелите форми на паразитите, като пресича тяхното по-нататъшно разпространение. Постепенно патогените загиват и биват изхвърлени.

Колко бърз е Ивермектин?

Активното вещество бързо прониква в организма и постъпва в кръвния поток, където се засича още 4 часа след изпиването. Окончателното извеждане на препарата е след 12 дни, което става в голяма степен чрез червата.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Лечението с Ивермектин започва при доказано наличие на паразитна инфекция.

Каква е лечебната доза?

Принципно Ивермектин действа с един прием. При особени показания може да се повтори приемът след 7 до 14 дни.

Изчислява се еднократна доза, което се приема наведнъж. За възрастен човек тя е средно 12 мг. При нестандартно тегло за предпочитане е да се изчисли дозата индивидуално.

  • При възрастни: на 1 кг телесна маса се назначават 200 мкг от препарата;
  • За деца над 5 г. тази цифра е 150 мкг.

По указания на производителя при ангилулоза е достатъчен един прием на лекарството в доза 200 мкг на 1 кг тел. тегло.ivermectin-08-portal

Колко таблетки се пият?

Препаратът Хювемек представлява бели таблетки, всяка от които съдържа 3 мг ивермектин. Отнесено към теглото това означава, че лечението се осъществява с 1 таблетка при пациенти с тегло до 24 кг, с 2 таблетки при пациенти, тежащи между 25 и 35 кг.

Болните с тегло от 36 до 50 кг трябва да изпият 3 хапчета. Ако теглото е 61 – 65 кг, дозата е 4 таблетки, а при 66 – 79 кг се изпиват 5 таблетки.

Максималната еднократна доза е 18 мг ивермектин или 6 таблетки. Те се изписват на хора, чието тегло надхвърля 80 кг.

Как се взема Ивермектин?

Таблетките се изпиват наведнъж с вода. Допустимо е да се раздробят за по-лесно поглъщане от малки пациенти. Дозата се пресмята според теглото и се изпива наведнъж.

Някои задължителни условия:

  • Да се придружи с много вода;
  • Да се изпие минимум 2 часа след храна;
  • Още 2 часа след изпиването на таблетките да не се яде.

Внимавайте с храната: възможно е тя да попречи на доброто усвояване на лекарството.

Ивермектин има продължително действие в течение на 11 до 14 дни след изпиване на хапчетата. През цялото време лекарството е активно спрямо паразитите. Резултатът от изчистването се засича лабораторно.

Вижте и ТОВА: Прочистване на организма със зелени орехчета. Тинктура с ракия. Настойка и лекарства. Ползи.

За Радост Димитрова

Прочети още

Как се прави маска за лице с яйце. И канела.

Видове маска за лице с яйце. С Аспирин и белтък. За пъпки със сода и др.

Точни и прецизни рецепти за домашна маска за лице с яйце. Маска за яйце с …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *