Ицо Хазарта
Ицо Хазарта ги попиля, както само той умее

Ицо Хазарта избухна: Отрепки крадливи, гниди… дано опознаете интериора на килията!

Ицо Хазарта е погнусен от хората, които вижда всеки ден!

Погнусен до позиви за повръщане от хората, които вижда всеки ден в парламента, е Ицо Хазарта. Рапърът, който вече е народен представител, изригна срещу болшинството депутати и ги нарече срам и петно за родината ни.

Ицо Хазарта
Ицо Хазарта ги попиля, както само той умее

Христо Петров, както е записан в личната си карта, обвини и себе си за грозния жест със средния му пръст преди дни, но заяви, че хората масово го адмирират за това. И искали да му стиснат лично ръката, вече няколко дни поред.

„Аз не бях прав и не, не се гордея с простотията си. Защото тук, на мястото, на което сме ние сега, са били много други, наистина достойни, качествени и велики българи. Велики лидери! Тези хора са за почит и не беше редно на същото място аз да изригна с тази тъпотия.

И искам да свързвам парламента с тези хора, а не с вас – отрепки, крадци и боклуци, които за нещастие познавам и виждам всеки ден. И от които ми се повръща. Да ви кажа честно, вие не сте дори за средния ми пръст. Вие сте директно за килия, която дълго и напоително да опознавате отвътре, да се запознаете с интериора й.

Убеден съм, че този миг на щастие и възмездие ще дойде и той не е далеч. А дотогава, ако ви стиска, хайде разходете се между хората – ама без служебните си возила и без тлъстата си охрана. За да видите колко народът ви обича“, заяви Ицо Хазарта.

Още по темата четете по-долу:


Ицо Хазарта: Край с Борисов и край с некадърниците!

След бомбастичната новина днес, че рапърът Ицо Хазарта се кани да влезе в политиката, коментарите валят един след друг. Едни нападнаха Христо Петров, както е името му по лична карта, обвинявайки го в алчност и лаптеж за власт и пари.

Други обаче са на мнение, че точно млади и умни хора като Хазарта са нужни на България. Знаем, че Ицо ще се кандидатира за депутат от листата на настоящия служебен икономически министър Кирил Петков.

Рапърът не крие, че е повярвал в уменията и почтеността на Петков и Асен Василев и именно затова е решил да участва на изборите. „Не ми се ще просто да стоя и да гледам отстрани. И да насосвам против тоя или оня корумпиран политик, без реално да правя нищо.

Вярно е, че никога не съм имал намерение и не съм искал да се смесвам с идиотите в Народното събрание. Не се занимавам с тях, но от години те не спират да се занимават с мен и със семейството ми, с децата ми, с целия народ.

Крайно време е това да престане. Крайно време е да сложим точка на управлението, по-скоро на съсипията на тази държава от Бойко Борисов, старите му приближени и стотиците хиляди некадърни калинки, които седят и лапат едни пари.

Администрацията у нас не прави нищо, буквално си чеше т*пките, а получава заплати, за каквито нормалните и съвестно работещи хора, не са и сънували“, категоричен е Ицо Хазарта.

На парламентарните избори той ще се изправи директно срещу екс премиера Бойко Борисов, той като е първи в листата за София-град. А Борисов е такъв в листата на ГЕРБ.

Пожелаваме успех на Ицо Хазарта в битката му с човека от Банкя! Потребители в мрежата вече правят страници в негова подкрепа, разчитайки, че идния месец най-сетне ще могат да извикат за последно „Мутри, вън“!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *