Атанас Мангъров
Доц. Атанас Мангъров този път се ядоса сериозно Сн: plovdiv24.bg

Доц. Мангъров бесен: До дни затварят цялата страна! Колко още ще търпим лъжите им?!

Доц. Атанас Мангъров заяви, че това вече граничи с неадекватност!

Лъжи, игра с нервите и търпението на хората и тотална неадекватност – така доц. Атанас Мангъров описва поведението на премиера Бойко Борисов и членовете на Националния оперативен щаб.

Атанас Мангъров
Доц. Атанас Мангъров този път се ядоса сериозно, Сн: plovdiv24.bg

Които се канят отново да затворят цялата страна – след има-няма седмица глътка въздух за българите и ресторантьорския бизнес. Фактът, че британският щам на Covid-19 се разпространява с голяма скорост у нас, е причината за скорошното въвеждане на новите и много по-строги мерки.

Според доц. Мангъров обаче това е жестока глупост, която ще докара едни до фалит, други до депресия и като цяло ще подлуди народа.

„Ако по някакъв начин аз бъда избран за министър на здравеопазването, тези мерки ще изчезнат напълно. Още на втория ден. И не, защото не ми пука за здравето на хората, а точно обратното“, заяви гневно Атанас Мангъров.

Той е убеден, че затварянето на болниците и забраната за планови операции е една от най-сериозните и престъпни грешки, от които много хора ще пострадат необратимо.

„Хората бързат към болниците не, защото са за там, а защото няма кой да ги лекува по домовете им. Джипитата са вдигнали ръце и си веят байрака, а изплашените пациенти търчат към болниците като единствено спасение и надежда“, обяснява Мангъров, пише plovdiv24.bg.

По думите му, британският щам нито е по-тежък от предходния, нито по-смъртоносен. А фактът, че е по-бързо заразяем само ще допринесе за по-скорошното му отминаване, след като бъде прекаран от определен процент хора.

„Няма как да заключим всички хора по домовете им и да ги държим там като в каторга. Така че – със или без марки, вирусът ще стигне пика си и ще започне да отшумява. Но погубените бизнеси и безработицата на народа, няма кой да възстанови“, казва Атанас Мангъров.

Още по темата четете по-долу:


Доц. Мангъров алармира: Ще ни затворят изцяло след 2 седмици!

Най-големият опонент на Бойко Борисов и Щаба – доц. Атанас Мангъров разкри поредната и този път най-мръсна схема на властта. А именно – да отвори държавата и в частност заведенията на 1 март, за да ги затвори две седмици по-късно.

Знаем, че преди дни лично министър-председателят се изпъчи в ефир и троснато нареди на министър Костадин Ангелов да отваря всички заведения на 1 март. „И дума да не чувам повече по въпроса“, сопна се Борисов.

Доц. Атанас Мангъров обаче е категоричен, че това е идеално изработен план, с който българите да се озоват затворени точно по време на изборите на 4 април.

„Всичко е подготвено, точно тогава, навръх изборите, ще „гръмне“ третата вълна от Covid-19 в страната ни. Само почакайте и ще видите сами. Ще се оправдаят с това, че са отворили заведенията и ето на – заразените от раз са се увеличили“, алармира Мангъров.

Той твърди, че цялата информация за случващото се около пандемията в страната ни, се крие. Пази се в дълбока тайна от Щаба и то точно заради разпорежданията „отгоре“, пише eurocom.bg.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Колкото до новия щам или новия вариант на вируса, доцентът увери, че такива има отдавна – открити са при изследване на пациенти още миналия март месец.

„Да, заразно е, но не е по-опасно и по-тежко протичащо от стария вирус. А и какво означава „нов“, щом го е имало и преди година в държавата ни?! Планът е ясен – изплашен, паникьосан народ, който масово ще се страхува да отиде да гласува.

Какво означава това, всеки знае – малко гласували, голяма победа за Борисов, ГЕРБ и всички, които не се наядоха за толкова много години в управлението“, гневи се експертът.

Още по темата четете по-долу:


Румен Петков към Мутафчийски: Пингвин плешив

Лидерът на ПП АБВ Румен Петков направи на нищо шефът на ВМА и член на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. Той застава твърдо зад позицията на доц. Атанас Мангъров относно пандемията от Covid-19 и е категоричен, че Щабът се гаври с хората.

„Спри се, бе! Престани с този нечовешки терор над българите вече цяла година. Престани да плашиш, да всяваш ужас и паника, защото ти поболяваш хората, пингвин гологлав“, изригна наистина бесен Румен Петков.

И припомни колко хора са станали жертва именно на тази паника и колко души в страната си отидоха от сърдечни или други заболявания – само, защото се страхуваха да потърсят лекарска помощ, за да не се заразят с коронавирус.

„Доц. Атанас Мангъров е последователен в анализите и твърденията си. През всичките тези месеци той нито веднъж не се обърна като палачинка, а най-важното е, че говори с абсолютните факти като специалист в областта.

Всичко друго е просто опит за контрол над населението с цел да се гарантират нечии интереси преди изборите. Това го разбират много хора, но не и горката баба Пена, която ще умре от страх в къщичката си на село. И няма да потърси лекаря, ако й се наложи“, дава пример за вредата от политиката на Щаба Румен Петков.

Той твърди, че много хора искат да видят доц. Атанас Мангъров в политиката, защото му вярват. И защото само чрез действията си „отвътре“, той би бил наистина полезен за сигуацията, пише informiran.net.

Още по темата четете по-долу:


Доц. Мангъров: След 2 седмици ни затварят!

Ново и този път тотално затваряне на държавата ще има след максимум две седмици. Тревогата би доц. Атанас Мангъров, отвратен от долните и подли методи на властта да се справи с народа преди изборите.

Преди часове той разкри основната идея на Щаба и политиците ни. А именно да задържи колкото се може повече народ по къщите в деня на изборите 4 април. Разбира се, идеята е така да се осигури нов пореден мандат за премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

„Чухте ги днес. Ген. Венцислав Мутафчийски говори с тревожен глас за идващата трета вълна на Covid-19, която щяла да ни връхлети до две-три седмици. Новият щам бил по-заразен и опасен, болниците щели да се препълнят. С една дума – апокалипсис“, иронизира Атанас Мангъров.

Какъв нов пик, каква нова вълна, какви пет лева, пита той, след като все повече хора у нас се ваксинират, а и са вече наистина много онези, които са прекарали вируса и имат изграден имунитет.

„Сами видяхме как преди дни, само преди дни данните сочеха една напълно нормална картина – намален до минимум процентов брой на новозаразените за ден, намаляване на хората в болниците, както и на жертвите на вируса.

И изведнъж, още не бяха отворили моловете и фитнесите, и хайде отново – ръст на болните всеки ден. Какво ви говори това – подготвят ни за поредния измислен ужас след глътката въздух.

И бъдете сигурни в едно – до изборите ще ви държат затворени като зверове в клетка и ще подхранват ли подхранват страховете ви, за да ви е страх и носа си да подадете навън“, убеден е Атанас Мангъров, пише lentata.com.

Още по темата четете по-долу:


Атанас Мангъров: Обявявам война на НОЩ!

Открита война на Националния оперативен щаб обяви доц. Атанас Мангъров. Който е категоричен, че този път ще се бори докрай, защото спекулациите с новия щам на Covid-19 са капката, от която чашата вече преля.

За него това е престъпление към държавата и стотиците хиляди българи, оставени без работа и без възможност за нормално съществуване вече месеци наред.

Както стана ясно днес, Атанас Мангъров е кандидат за депутат от листата на АБВ.

„Да, имах разговор с Румен Петков и се съгласих. А единствената причина да приема поканата е, че само по този начин ще имам силата да действам. Да променя наистина много неща, които отдавна смятам за нередни в това управление“, заяви доцентът, пише informiran.net.

Той е бесен от преиначаването на фактите и злоупотребите с новия щам на вируса. Според него това не е нищо друго, освен целенасочен опит да се продължи с безумните мерки и да се оправдаят действията на правителството, пише petel.bg.

„Вижте само най-новото 20 – днес обявиха, че вече не всички маски били ефективни срещу вируса, а само тези със защита FFP2. Как стана така и то изведнъж?!

Защо бяха хвърлени толкова милиони за поръчки на досегашните маски, след като не са ефективни?! А сега трябвало хората да си купуват други, чиято цена е между 3 и 6 лева – за еднократно ползване. Това е безумие!

Казват, че новият щам не бил по-тежко протичащ от познатия ни, но пък видиш ли, смъртността от него била по-голяма. Това са две напълно изключващи се понятия!“, потресен е доц. Атанас Мангъров.

Който е категоричен, че толкова глупости на килограм, изговорени за единица време, както от началото на пандемията, не е чувал от самото си раждане досега.

Още по темата четете по-долу:


Мангъров: Ваксинираните може да развият рак!

Поставянето на Ковид ваксината може да доведе до много по-ужасяващи и необратими последици от самото заразяване с вируса. В това е убеден доц. Атанас Мангъров, който изложи мнението си чисто професионално и с научни доводи.

Той не скри риска част от ваксинираните да развият тежки автоимунни или онкологични заболявания, месеци или години след поставянето й.

„Твърдя го, не защото съм антиваксър, напротив! Твърдя го, защото ваксината на Пфайзер и Бионтек доказано въвежда чужда РНК в човешките клетки. И на практика ги кара да произвеждат белтъци на Ковид-19. Срещу тях, срещу произведените вече белтъци, се изграждат антителата.

Има обаче куп въпросителни и най-важната от тях е доколко този чужд и непознат генетичен код има онкогенен потенциал, доколко той може да причини необратими и тежки болести?!

Тези неща чисто научно не биха могли да се установят за едни три-четири месеца, това е абсурдно. Нужни са години за такова проучване!

Не се казва също и доколко въпросните белтъци ще доведат до автоимунни заболявания, те са чужди агенти в тялото ни и са много рискови“, обяснява доц. Мангъров.

Той заяви, че се надява тези неща да не се случат, но като лекар с дългогодишна практика и огромен опит е наясно с огромните рискове. И как трябва да се процедира ако наистина ти пука за здравето и живота на хората.

Още по темата четете по-долу:


Мангъров съобщи това, което никой от НОЩ няма да признае!

Като достоен човек и лекар се доказа доц. Мангъров, за пореден път. Той категорично обори твърденията, че сега, когато е назначен за шеф на отделението по Covid-19 в Инфекциозна болница в столицата, ще смени позицията си спрямо вируса.

Това не се случи – нито заради новия му пост, нито поради факта, че двама от синовете му са заразени с инфекцията. Нещо повече – единствен доц. Атанас Мангъров преди часове съобщи това, което нито един от членовете на Националния оперативен щаб няма да признаят.

Атанас Мангъров: Две години сме имали по-смъртоносни вируси

А именно – той обяви на всеослушание, че коронавирусите, които са вилнели през 2003-та и 2012-та година са били в пъти по-опасни и в пъти по-смъртоносни от сегашния. И залага името и кариерата си за тези си твърдения, цитира marica.bg.

„При все, че ежедневно се съобщава броят на починалите пациенти, през тези две години имаше много повече жертви. Смъртността при Ковид-19 не е висока, тя е приблизително 0,3 процента – което дори е доста ниско спрямо предходни щамове.

Разбира се, че през студените месеци заболеваемостта се увеличава, но това се случва всяка година, съвсем нормално е, откакто свят светува. Разликата е една и тя е в паниката, която в момента е с чудовищни размери. А това е много по-опасно от какъвто и да било вирус или грип, защото човек спира да разсъждава и може да си навреди сериозно“, обясни доц. Мангъров.

Кога да очакваме затихване на пандемията у нас

Той заяви, че при днешните мерки и ако държавата не изпадне в пълен локдаун, то до още два-три месеца положението ще започне да се успокоява. Защото около 70 процента от хората ще минат през вируса.

„Помнете, че 80 процента от заразените ще го изкарат на крак, няма и да разберат много от тях. 20 процента ще имат по-дълго и забележимо лечение, а едва два-три процента ще стигнат до интензивните отделения.

Затова не настоявайте да ви вкарват в болници при положителен тест, който не значи нищо. И спрете да взимате антибиотика „Азитромицин“, който масово се пие в момента, защото той не лекува“, каза Мангъров.

За успокоение на хората той уточни, че вирусът в момента просто има по-дълга фаза на лечение, която те държи между 12 и 15 дни. Докато при повечето познати вируси тази фаза е в порядъка на 5 или 7 дни.

Още по темата за Атанас Мангъров четете по-долу:


Доц. Мангъров разкри, че експериментират с пациентите!

Анатемосваният от членовете на НОЩ и част от лекарското съсловие доц. Атанас Мангъров за пореден път доказа защо е недолюбван. Причината е ясна – говори истината и не се стреми да насажда ужас и паника сред населението.

От началото на пандемията от Covid-19 той не спира да държи на тезата си и да повтаря, че голяма част от мерките, включително и предпазните маски, са напълно излишни. А често пъти дори много вредни за здравето – като носенето на маски на открито.

След това, което категорично заяви обаче, враговете му вероятно ще се утроят. А именно, че коронавирусът се лекува, при това се лекува сравнително лесно и простичко.

„Това е вирус и като всеки вирус трябва да се изчака да премине. Това става по следния начин – човек си остава у дома, на щадящ режим. Повече почивка, повече течности и чай, по-леки храни като се избягват тежките мазни ястия и десерти.

Приемат се витамини, сокове, добре е да има прием на цинк и витамин Д. Това са неща, напълно достатъчни, за да премине инфекцията до няколко дни. Но не и дърварските методи и експерименти, които си правят с пациентите в болниците“, хвърли бомбата доц. Мангъров.

Той обясни, че още с влизането си от коронавирусна инфекция в дадена клиника, човек започва да бъде тъпкан с антибиотици. В много от случаите лекарите дават не един, а два и повече антибиотика, пише сайтът на БНТ bnt.bg.

Това е груба грешка, защото в най-добрия вариант тези антибиотици са безполезни, а в най-лошия биха навредили много на имунитета и здравето на пациента.

„Никога не съм изключвал антибиотиците, но само когато човек наистина се е влошил, инфекцията е тръгнала към дробовете и трябва да се вземат по-сериозни мерки. Тогава да, но не и да гледаш на хората като на опитни мишки“, заяви експертът.

Припомняме, че в няколко от смъртните случаи при млади хора, семействата им алармираха, че са били предозирани от всякакви лекарства и антибиотици. Които са сринали организма им изцяло и са довели до ужаса.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

19 Мнения

 1. Албена

  Няма вирус! Не съществува такъв „вирус“, който да действа 9 месеца!
  За да поддържат високо ниво на „заразени“ ни пръскат всяка вечер с Н9879.
  Това вещество причинява химически пневмонит: двустанна бронхопневмония, задух, зачервяване на очите, виене на свят, болки в корема, висока температура…
  Да се дават антибиотици при химическо отравяне е противопоказно!
  А в „отделенията“ ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ!
  И хората умират.
  Защо ни тровят?
  Трябва им повод за масови тестове. Искат дори да наложат закон за задължителни тестове.
  С тестовете вземат ДНК проби, които им трябват за новата ДНК паспортиация ID 2020.
  Ще се въведе нова ГЛОБАЛНА система за контрол над населението НеСаРа, която ще следи хората само по ДНК код

  • Ели Йорданова

   Мангъров, все още чакаме са си скъсашдипломата!!! Нали епидемията трябваше да си е отишла още през юни 2020? Видяхме, че не те бива в прогнозите, убиваш хора, без да ти мине окото, лъжеш безсрамно, с неверни, изопачени медицински факти! Колко още хора искаш да убиеш с алчността си? Кога ще спреш да си правиш автореклама с цената на хиляди човешки животи, наивни и невинни?Смъртността е десетки пъти по-висока тази есен от минали години, това не ти ли е вдигнало достатъчно хонорара? Безкрайни егоцентризъм и алчност!

   • Елке, ти наистина ли си толкова тъпа или се напрягаш да изглеждаш такава?

    • Азазел

     Госпожо, вие сте един универсален ДЕБИЛ!
     Нормално измежду хората да има дебили, но вие сте най-изявения такъв екземпляр измежду тях!

   • Елке такива като теб са вирусите в обществото, завършени идиоти!

   • Атанас Стоименов

    ЕлКа, ти не си просто ЕлКа, ти си безмозъчен БГ калкулатор, който не може да сметне 2+2. България страда именно от подобни евтини и лесно манипулируеми елементи като теб. Съжалявм „скъпа“, но когато нещо не ти е ясно би трябвало да си набавиш нужната информация, за разбереш сама за себе си кое е вярно и кое не. Вече са те превърнали в това което искат – ниско ниво на интелект, послушна, изпълнителна и покорна. Успех.

   • Ели Тодорова

    Точен в прогнозите е само онзи, който предизвиква събитията. Епидемия не е идвала, ти искаш да си ходи. Грамотен човек си, чети, замисли се за истинските причини за високата смъртност!

    • Ели А защо има висока смъртност.. Или си много проста или си надъхана за много пари. Смъртността ене идва от вашия Вирус. А идва от страх че всеки ден набивате на хората в ушите. Вижте най опасния вирус и трябва да се изпълнява каквото казва правителството дани предпази. А всъщност ни заразява умишлено. Отговори на простите хора. Защо като ни затварят като политически затворници не ни превеждат по 5000 лева всеки месец. А ни доят като овце.. Доц Магъров казва истината. Такъв вирус НЯМА ТОДОРОВА НАБИИ СИГО В ТЪПАТА ГЛАВА ТОВА. ЗАЩО като е толкова опасен Нито един политик Министър е починал. А само обикновените хора от страх а страха ражда смърт. Това е цялата истина. Благодаря ти за тъпото ти изказване срещу Магъров.

 2. Стефка Лишкова

  А ти по добре ще направиш,ако затвориш голямата си уста!!!

 3. ПОДКРЕПЯМ МАНГЪРОВ

 4. Теодора

  Браво, доцент Мангъров, не всеки е толкова смел, че да говори самата истина!!!!

 5. Атанас Атанасов

  Днес една медицинска сестра във Варна много близка до един мой стар приятел е споделила: „ От толкова години съм в медицината за пръв път виждам такова чудо по десетина антибиотика да се дават на жив човек!“ Друга моя близка позната е била в болница заради припадък с отрицателен писиар тест е държана вързана за леглото бита и насинена по ръцете и краката в болничната стая са биле мъже и жени чисто голи и всички вързани. Дъщеря ѝ ми се обади по телефона за да идем и я измъкнем от болницата преди да са я уморили на другия ден обаче са я освободили, аз съм зам.председател на НПО разбира се не от тия на сътрапа Сорос.

 6. Мой добър приятел почина от Ковид 19 и аз имах през цялото време пълна представа какво става при него,но нищо не можах да направя-влезе в болница 1.3 G/L лимфоцити и след две седмици го изнесоха.Друг мой приятел и жена му десет и повече дена се оплакваха от жестоки болки в мускулите и ставите и,междувременно,брат му почина във болница.Това беше по време на втората вълна,когато гробарите се чудеха какво да правят и която сега затихва.Има ли Ковид или няма? Ами опитайте!Друг е въпросът,че сегашното управление „яха“ ситуацията за своите мръсни цели.

 7. Иван Пешев

  ОТКАЧАЛКА(ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ)!

 8. ======================
  План появил се през Февруари-Март 2020
  –––––––
  Цели и планове на биотероризма (фалшивата пандемия):

  -Главна цел: Изграждане на едно световно правителство (НСР=New world order, царството на антихриста начело с римския папа )

  -Създаване на страх чрез продажните медии в целия свят (у нас бТВ, БНТ, НОВА), за да се установи драконовски контрол и управление над масите

  -Осигуряване на военното разгръщане на 5G в цял свят (до края на 2020)

  -Създаване на Internet of Things

  -Програма за принудителна ваксинация/чипизация в цял свят

  -Заразяване на цялата планета с коронавирус, за да може бъдещите огнища да се активират от ваксината; 5G; химически съединиения (кемтрейлс) и други.

  -Създаване на благоприятна обстановка за горещата фаза на трета световна война

  -Намиране на предлог за контролирано разрушение на глобалната икономическа и финансова система

  -Създаване на международно безкасово общество (електронни пари-Библия-Откровение 13:17)

  -Да се измисли сериозна заплаха от преизбирането на Тръмп чрез събитието ХХХ, което да разруши фондовата борса и икономиката на САЩ

  -Отвличане на вниманието от неудържимата глобалистка корупция и престъпност

  -Разширяване на пълномощията на ООН предоставени от световната здравна организация СЗО

  -Принуждаване на Китай да спазва икономическите изисквания и търговска политика на САЩ(неуспешен опит)

  -Подготовка на Израел за световна столица

  -Придвижване на проект „Големия Израел“ като се премахне поддръжката на Иран от Китай, Русия, Индия

 9. Тези боклуци тря бъдат разсттеляни на момента

 10. Александрина

  Респект, доц. Мангъров! Елке ма, поне си мълчи и не си показвай простотията и се ваксинирай на всеки ляв крак!

 11. Зурлендер

  Доцент Мангъров е трезво мислещ човек. В Израел ежедневно докладват за десетки смъртни случаи след прием на първа или втора доза на Пфайзер. Лицевите парализи и други тежки странични реакции са хиляди.
  Тук може да чуете ежедневието в Израел (превод не е нужен, достатъчно ясно е). https://www.brighteon.com/619cd0a1-a4ad-4d88-90ec-b15860707305

 12. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *