Цветана Манева
Цветана Манева ще емигрира ако Борисов отново дойде на власт

Цветана Манева: Българите искат сегашното правителство и Радев, зашлевиха звучен шамар на партиите!

Цветана Манева беше една от първите, които въстанаха срещу престъпното управление на Бойко Борисов!

Голямата актриса Цветана Манева е убедена, че България показа своята сила и характер. И това се вижда от ниската избирателна активност днес. С нея българите ясно показват, че не искат ново правителство – те искат да ги управлява сегашното.

Цветана Манева
Цветана Манева ще емигрира ако Борисов отново дойде на власт

„Хората вярват на служебния кабинет и министрите на президента Румен Радев, които само за броени месеци направиха повече неща, отколкото кабинетът на Борисов за три мандата. Разбира се, говорим за положителните неща и за истинската работа, защото ако става дума за корупция и кражби, ГЕРБ са шампиони.

Народът показа, че не вярва на правителства, които ще бъдат съставени от парламента. Достатъчно сме им сърбали попарата и сме търпели бича от управлението им. Време е да кажем стига и ето, че милиони българи днес го направиха“, смята Цветана Манева.

Актрисата в никакъв случай не обвинява тези, които не са отишли да гласуват. Това е тяхно право, а с липсата си на вот, те „крещят“ желанието си за правителство от сеташните министри и премиер. На практика днес българите за пореден път изпратиха партиите на поправителен изпит.

„Реакцията не ме учудва, защото ако беше станало така, че мафията отново да дойде на власт, то аз лично бих избрала да емигрирам, макар и на тези години. Няма друга страна в Европа, а сигурно и в света, която дотолкова да не се интересува от гражданите си.

Години наред, десетилетия наред управата ни нехаеше не само за добрия живот на хората, а дори за физическото им оцеляване. Милиарди евро, дадени от Европа, потънаха безследно в бездънни политически джобове. Това ли ще оставим на децата си“, не крие възмущението и огорчението си от родната реалност Цветана Манева, пише informiran.net.

Според нея най-страшното от цялото това безхаберие, е все по-нарастващата простотия и неграмотност сред младото поколение. Както и девалвацията на морала и ценностите, което се явяваше повече от удобно за безчинствата на Борисов и хората му.

„Лесно се плячкосва и срива държава, която няма изразено гражданско общество. А какъв е начинът да си осигуриш липсата на такова – да изведеш простотията на преден план и да затриеш възпитанието, образованието и културата.

Но даваме ли си сметка, че ако моментално не се противопоставим на това, не само ще продължим да бъдем бедни, но и родината ни буквално ще бъде изтрита от света. Може да не е днес или утре, но със сигурност ще стане. Да не го позволяваме“, призовава Цветана Манева.

Още по темата четете по-долу:


Цветана Манева към Борисов: Прати и нас, и децата ни в ада!

Великата българска актриса Цветана Манева не може и ден повече да понася настоящото управление или по-скоро разрушение на страната ни. Като всички нормални хора и тя брои дните до 4 април – денят на парламентарните избори.

Категорична е, че няма да стои у дома си, въпреки пандемията и третата вълна на Covid-19, с която така усърдно всяват страх и паника НОЩ и медиите. Цветана Манева ще гласува, за да може веднъж завинаги да се изреже „тумора“ от парламента ни.

Съпругата на актьора Явор Милушев смята, че Бойко Борисов и свитата около него си е разигравала коня безнаказано твърде дълго време. И именно по тяхна вина сме на този хал – най-бедните, нещастни, болни и психически смачкани хора в Европа.

„Не заради вируса, а заради безкрайно лошия начин на живот, са болни и умират хората тук. Ние живеем в ада, децата ни живеят в ада. И именно заради този ад сме длъжни да се изправим, да се разбунтуваме ако ще, но да се погрижим за бъдещето си.

Видяхме, че гражданско общество в България има, протестите преди го доказаха. Ставаме все по-заедно, все по-осъзнати и по-силни. Само така ще изметем боклука, който е заличил всичко красиво в страната ни от дълго време“, твърди Цветана Манева, пише agroplovdiv.bg.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Тя не крие и директно заявява, че иска „главата“ на Бойко Борисов и на всички подкупни, корумпирани и крадливи министри, депутати, общински и държавни служители.

„Те са болни хора, това е патология. Дори и някой от тях навремето да е влязъл с чиста умисъл в парламента, то така бързо я е забравил, че едва ли ще си спомни.

Единственото, което правеха, е да се блъскат един друг кой по-бързо и по-дълбоко ще бръкне в кацата без дъно, наречена България. Кой ще вземе повече… Е да, ама стига толкова! Омръзна ни. Омерзихме се“, споделя голямата актриса.

Липсата на култура, ниското ниво на образованието, отсъствието на всякаква законност и справедливост, далаверите и бруталните мръсни игри с най-важното – здравето на хората… Всичко това кара Цветана Манева да извика: „Баста!“. И да призове българите да направят същото, пише informiran.net.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

8 Мнения

 1. На 4.4.очакваме всички да падне главата на „голямата “ тиква.Народа ще празнува новото Освобождение на България.Всички трябва да се обединим.Ние ще гласуваме от Испания.Трябва да победим

 2. Вие жена ли сте, майка.. че от устата ви да излизат такива изразиСъс злоба няма да вървим напред и да творим добро

  • Елка Петрова

   И каква „злоба“ намерихте в откровения изказ на една Голяма жена ?! Не ви понася истината , може би ?

 3. Безкрайно сте права, г-жо Манева! Велика сте! Само в едно не съм съгласна с Вас – не е патология! Не са болни хора! Болните не влизат в затвора! А тези всички са за там!

 4. Браво г- жо Манева!! Адмирации!!! И аз казвам като вас!! Баста на управляващите и Борисов. Съд и присъда на гробокопачите на България!! На 4април пред урните!!!

 5. СЪД, ЗАТВОР , КОНФИСКАЦИЯ И РАЗСТРЕЛ НА ТОВА ИЗЧАДИЕ ДОЛНО!
  ЗАТРИ ВЕКОВНА ДЪРЖАВА, УБИ ГОРД БЪЛГАРСКИ НАРОД!

  • Стоянова

   И аз много пъти съм коментирала в същия дух и стил като г“жа Манева, но никой не ме нарича велика, защото съм обикновена гражданка. Напротив, наричаха ме трол, простачка. По-интересно то е това, че никой не ме защити. Това сме ние подлизурковци и нагаждачи. Заслужаваме си всичко това, което се случва с нас и държавата ни. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

 6. Данаил Лазаров

  Вижте, бе, вижте!
  Никой НЕ го харесва този престъпник Борисов и неговите съучастници от ОПГ „ГЕРБ=ГРОБ“!
  Вече и големите български актьори не издържат на мъчителното и пагубно управление-крадене от мутрата Бойко Методиев Борисов и неговите съучастини, спрямо българския народ.
  Вече всички мразят и проклинят Борисов, и искат час по-скоро неговата оставка за да се отърват от националното зло, наречено ОПГ „ГЕРБ=ГРОБ“!
  Долу ГЕРБ, оставка на мутрата!!

 7. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *