Цветана Манева
Цветана Манева не може да прости на Борисов и останалите за ада на децата ни

Цветана Манева към Борисов: Прати и нас, и децата ни в ада! Искам да бъдеш отрязан като тумор!

Цветана Манева не издържа и ден повече да гледа окаяното състояние на родината си!

Великата българска актриса Цветана Манева не може и ден повече да понася настоящото управление или по-скоро разрушение на страната ни. Като всички нормални хора и тя брои дните до 4 април – денят на парламентарните избори.

Цветана Манева
Цветана Манева не може да прости на Борисов и останалите за ада на децата ни

Категорична е, че няма да стои у дома си, въпреки пандемията и третата вълна на Covid-19, с която така усърдно всяват страх и паника НОЩ и медиите. Цветана Манева ще гласува, за да може веднъж завинаги да се изреже „тумора“ от парламента ни.

Съпругата на актьора Явор Милушев смята, че Бойко Борисов и свитата около него си е разигравала коня безнаказано твърде дълго време. И именно по тяхна вина сме на този хал – най-бедните, нещастни, болни и психически смачкани хора в Европа.

„Не заради вируса, а заради безкрайно лошия начин на живот, са болни и умират хората тук. Ние живеем в ада, децата ни живеят в ада. И именно заради този ад сме длъжни да се изправим, да се разбунтуваме ако ще, но да се погрижим за бъдещето си.

Видяхме, че гражданско общество в България има, протестите преди го доказаха. Ставаме все по-заедно, все по-осъзнати и по-силни. Само така ще изметем боклука, който е заличил всичко красиво в страната ни от дълго време“, твърди Цветана Манева, пише agroplovdiv.bg.

Тя не крие и директно заявява, че иска „главата“ на Бойко Борисов и на всички подкупни, корумпирани и крадливи министри, депутати, общински и държавни служители.

„Те са болни хора, това е патология. Дори и някой от тях навремето да е влязъл с чиста умисъл в парламента, то така бързо я е забравил, че едва ли ще си спомни.

Единственото, което правеха, е да се блъскат един друг кой по-бързо и по-дълбоко ще бръкне в кацата без дъно, наречена България. Кой ще вземе повече… Е да, ама стига толкова! Омръзна ни. Омерзихме се“, споделя голямата актриса.

Липсата на култура, ниското ниво на образованието, отсъствието на всякаква законност и справедливост, далаверите и бруталните мръсни игри с най-важното – здравето на хората… Всичко това кара Цветана Манева да извика: „Баста!“. И да призове българите да направят същото, пише informiran.net.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Рашков

Бойко Рашков: С шутове бих изритал Борисов и Карадайъ от страната! Те предадоха България!

Бойко Рашков е категоричен, че на България не са й нужни предатели! България е имала …

7 коментара

 1. На 4.4.очакваме всички да падне главата на „голямата “ тиква.Народа ще празнува новото Освобождение на България.Всички трябва да се обединим.Ние ще гласуваме от Испания.Трябва да победим

 2. Вие жена ли сте, майка.. че от устата ви да излизат такива изразиСъс злоба няма да вървим напред и да творим добро

  • Елка Петрова

   И каква „злоба“ намерихте в откровения изказ на една Голяма жена ?! Не ви понася истината , може би ?

 3. Безкрайно сте права, г-жо Манева! Велика сте! Само в едно не съм съгласна с Вас – не е патология! Не са болни хора! Болните не влизат в затвора! А тези всички са за там!

 4. Браво г- жо Манева!! Адмирации!!! И аз казвам като вас!! Баста на управляващите и Борисов. Съд и присъда на гробокопачите на България!! На 4април пред урните!!!

 5. СЪД, ЗАТВОР , КОНФИСКАЦИЯ И РАЗСТРЕЛ НА ТОВА ИЗЧАДИЕ ДОЛНО!
  ЗАТРИ ВЕКОВНА ДЪРЖАВА, УБИ ГОРД БЪЛГАРСКИ НАРОД!

 6. Данаил Лазаров

  Вижте, бе, вижте!
  Никой НЕ го харесва този престъпник Борисов и неговите съучастници от ОПГ „ГЕРБ=ГРОБ“!
  Вече и големите български актьори не издържат на мъчителното и пагубно управление-крадене от мутрата Бойко Методиев Борисов и неговите съучастини, спрямо българския народ.
  Вече всички мразят и проклинят Борисов, и искат час по-скоро неговата оставка за да се отърват от националното зло, наречено ОПГ „ГЕРБ=ГРОБ“!
  Долу ГЕРБ, оставка на мутрата!!

 7. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *